Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμενα αν με δεις τι κανω στο ταξι με τον Μαριο θα γελασεις. Μπαινω κραταω τον Μαριο αγκαλια και βαζω ζωνη πανω απο εμενα και τον Μαριο. Πολυ γελιο λες και φοραμε ζουρλομανδυα. Αλλα τρεμει το φυλλοκαρδι μου που δεν ειναι σε καρεκλακι. Στο αυτοκινητο μας μπαινει παντα σε καρεκλακι.

Είναι μεγάλο ρίσκο το παιδί χωρίς καρεκλάκι. Εγω τα φοβάμαι πολύ αυτά τα πράγματα Marcopoulaki μου...

νομιζω γυρω στα τρια χιλιαρικα παιρνει αυτος, αλλα επειδη ο αντρας μου τον γνωριζει και προσωπικα, ισως να του παρει και λιγοτερα, δεν ξερουμε ακομα.

αποδειξη δινει για ολο το ποσο λεει

ειρηνη εσυ εχεις πολλη μυωπια? ο αντρας μου εχει 7,5-8 καπου εκει

βασικα θελει εδω και δυο χρονια να την κανει και ολο κατι τυχαινει. και τωρα επελεξε να την κανει μεσα στις γιορτες επειδη κλεινει δυο βδομαδες το εργοταξιο και δεν θα εχει πολλη οδηγηση και δουλεια γενικοτερα.

του ειπαν οτι για μερικες μερες δεν θα πρεπει να οδηγησει και να δουλεψει σε υπολογιστη.

λουκο με τρομαζεις με το πακετακι. εννοεις πονο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω τρεμω Λουκομαμα αλλα δεν εχω αλλη λυση τι να κανω φοραμε ζωνη και κανουμε τον σταυρο μας οταν πρεπει να παμε καπου μονοι μας χωρις τον μπαμπα μας.

Διαφημίσεις

Εχει λίγο πόνο, δακρύρρια, φωτοφοβία. Γενικά, είναι ταλαιπωρία για τον άνθρωπο τις πρώτες εβδομάδες. Ο αντρας μου ομως μου λεει οτι αξίζει με 1000.

έχω 2,5 μελινάκι...

αλλά δεν τους μπορώ τους φακούς γμτ...

όλο πονοκέφαλος με πιάνει....

κοριτσακι για τοσο λιγο δεν αξιζει καθολου...

εγω εχω 3,5 και ο ιδιος γιατρος μου εχει πει πως δεν αξιζει, ασε που μεγαλωνοντας ειναι πολυ πιθανο να αρχισει να μειωνεται (λογω πρεσβυωπιας που παιζει να μου ξεκινησει λεει καποια στιγμη)

καλα εγω εχω και αλλα θεματα και δεν θα το εκανα ουτως η αλλως, αλλα και παλι 2,5 ειναι λιγη μυωπια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω τρεμω Λουκομαμα αλλα δεν εχω αλλη λυση τι να κανω φοραμε ζωνη και κανουμε τον σταυρο μας οταν πρεπει να παμε καπου μονοι μας χωρις τον μπαμπα μας.

Εχεις δικιο αγαπη μου...

βασικα θελει εδω και δυο χρονια να την κανει και ολο κατι τυχαινει. και τωρα επελεξε να την κανει μεσα στις γιορτες επειδη κλεινει δυο βδομαδες το εργοταξιο και δεν θα εχει πολλη οδηγηση και δουλεια γενικοτερα.

του ειπαν οτι για μερικες μερες δεν θα πρεπει να οδηγησει και να δουλεψει σε υπολογιστη.

Πότε θα την κάνει την επέμβαση Μελίνα?

Εγω θυμάμαι τα είχα παίξει γιατί τις πρώτες μέρες είχα το μωρό 2 μηνών και τον άντρα μου "τυφλό" !!!!!!!!

Πότε θα την κάνει την επέμβαση Μελίνα?

Εγω θυμάμαι τα είχα παίξει γιατί τις πρώτες μέρες είχα το μωρό 2 μηνών και τον άντρα μου "τυφλό" !!!!!!!!

αστα! θα την κανει την τριτη που μας ερχεται 28 του μηνος

στο μεταξυ εκεινες τις μερες εγω δουλευω καθημερινα, θα εχουμε και τα μεγαλα αδερφια του κωνσταντινου σπιτι, ο αντρας μου θα ειναι ουτε ξερω πως, σιγουρα παντως δεν θα μπορει να οδηγησει...

χαχα μηπως να παρω τα βουνα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λουκο κριμα αλλα οντως σιδερα, τι να κανεις, ελπιζω να το φτιαξετε γρηγορα γιατι οντως σου κοβει τα χερια

Μουτζουροπυργος ακουγεται πολυ καλο αλλα ΣΚ παρακαλω!

μου θυμισε η περιγραφη, funmily που πηγαμε

οπου εκει τα αφηνεις κατω τα μικρα και εσυ πανω και τα βλεπεις σε οθονες!

αλλα νομιζω οτι ειναι για 3χρονα και πανω ιδανικος!

εμενα τη 2η φορα ηταν αψογα!!!

θανκς για τη γατουλα!!!

πηγαμε αναπτυξιολογο χωρεμειο με Β σημερα

αγχος μηπως δεν ερχοταν με τις απεργιες αλλα ολα καλα

συνεχιζουμε λογοθεραπειες και επαναληψη 8/6 να τον ξαναδει

βαλτε οτι εκανα ηλιουπολη, αγ σοφια, ηλιουπολη, Υγεια και εφτασα λιγο μετα τις 11!!!! θαυμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...