Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες, ευχαριστούμε πάρα πολύ, αλλά μη μπερδεύεστε τώρα για εμας (εμοτικόν που κοκκινίζει....)...

Ολα καλά, κάντε το πρόγραμμά σας και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να σας έρθουμε.

Λοιπόν έχω φρικάρει γιατί τα ταξί δεν έχουν παιδικά καρεκλάκια!!!!! Μου λένε να βάλουμε εμείς το δικό μας καρεκλάκι και μετά να το πάρουμε μαζί μας. Μου φαίνεται τρελό εταιρίες με ταξί να μην έχουν καρεκλάκια... Δηλαδή θα παω βόλτα και θα κρατάω το καρεκλάκι που ζυγίζει 10 κιλα??????????????????????????????????

σιγα το περιεργο! μαζι με το μπουφαν του μικρου θα κρεμασεις και το καρεκλακι μπαινοντας!

λολ

εννοειται δεν θα ερθεις με ταξι λουκομαμα, θα βρεθει αλλη λυση, σιγα!

για την παρτη του τατακη που δεν εχω ακουσει ακομα να λεει καλαντα, ερχομαστε κι εμεις αμα λαχει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

σιγα το περιεργο! μαζι με το μπουφαν του μικρου θα κρεμασεις και το καρεκλακι μπαινοντας!

λολ

εννοειται δεν θα ερθεις με ταξι λουκομαμα, θα βρεθει αλλη λυση, σιγα!

για την παρτη του τατακη που δεν εχω ακουσει ακομα να λεει καλαντα, ερχομαστε κι εμεις αμα λαχει!

εεεεεεε...δεν με ακούει κανείς????

Γλυφάδα - βάρη ξέρετε πόσο κοντά είναι???

την άλλη βδομάδα έχουμε πει καρουσελ!!

είσαι και στο δρόμο μας λουκο!!!

αρα? την παρα-αλλη?

ή αντεχουμε και δευτερο γυρο την αλλη βδομαδα?

(εμεις βεβαια στο καρουσελ δεν θα ερθουμε γιατι εκεινη τη μερα κανει ο μπαμπας μας λειζερ για τη μυωπια και εκεινη τη μερα εχω πολλα δρομολογια καντζα-γλυφαδα-ασπροπυργο-γλυφαδα-καντζα!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγάπες μου, ο Τατάκης μου και εγώ σας ευχαριστούμε πααααααααααρα πολύ!!!!!!!

Την άλλη εβδομάδα έχω άδεια. Θα τα πούμε και τηλεφωνικά.

περιμένουμε ε!!!!!

ή μάλλλον θα σε πάρουμε εμείς έχεις και την γιορτούλα σου!!!!!

Διαφημίσεις

αρα? την παρα-αλλη?

(εμεις βεβαια στο καρουσελ δεν θα ερθουμε γιατι εκεινη τη μερα κανει ο μπαμπας μας λειζερ για τη μυωπια και εκεινη τη μερα εχω πολλα δρομολογια καντζα-γλυφαδα-ασπροπυργο-γλυφαδα-καντζα!)

α ναι??

γμτ θέλω και εγώ να την κάνω..

πόσο θα του στοιχίσει βρε Μελινάκι?

Και εμενα αν με δεις τι κανω στο ταξι με τον Μαριο θα γελασεις. Μπαινω κραταω τον Μαριο αγκαλια και βαζω ζωνη πανω απο εμενα και τον Μαριο. Πολυ γελιο λες και φοραμε ζουρλομανδυα. Αλλα τρεμει το φυλλοκαρδι μου που δεν ειναι σε καρεκλακι. Στο αυτοκινητο μας μπαινει παντα σε καρεκλακι.

αρα? την παρα-αλλη?

Ωχ...

Μελινάκι μου θα φας πακετάκι.... (δεν ξέρω αν το ξέρεις...)

Πριν 2 χρόνια το έκανε ο άντρας μου. Είναι δύσκολα στην αρχή, δεν ξέρω αν το ξέρετε...

Φυσικά δεν το μετάνιωσε ποτέ που το έκανε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...