Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

μην σε παιρνει απο κάτω!!

ξέρω είναι σημαντική ζημειά και πολλά τα λεφτά.....

αλλά φτάνει που είμαστε καλάαααααααααααα

αλήθεια λουκομαμά έχω φίλη που θα περάσει στο νοσοκομείο τις γιορτές και λέω τίποτα δεν αξίζει να χαλάει τη ζαχααρένια μας ρε γμτ!!!

Ετσι είναι αγαπημένο μου cultaki. Οταν έχουμε την υγεία μας τα έχουμε όλα. Μετά το πρώτο σοκ, επανερχόμαστε πάλι στο πρόγραμμά μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι καλά βρε λουκομαμά που δεν είσασταν μέσα στο αυτοκίνητο!!!Τι παθαίνει κανείς στα καλά καθούμενα ρε παιδί μου...προσπάθησε να το δεις πιο χαλαρά γιατί με όλα αυτά που συμβαίνουν θα μας στρίψει στο τέλος...έρχονται και Χριστούγεννα εξάλου μη χαλάς τη διάθεση σου!!!Όσο γίνεται δηλαδή γιατί σε καταλαβαίνω ...

Μαρίτα μου καλημέρα! Αν ήμουν έξω απο το αυτοκίνητο και έβαζα πράγματα στο πορτ παγκάζ (συνήθης κίνηση για εμένα) τώρα θα με κλαίγατε.

Για το παιδί μου και τον άντρα μου... δε θέλω ούτε να σκέφτομαι.

Ολα καλά λοιπόν. Παλιοσίδερα είναι. Του χρόνου δε θα το θυμάμαι καν.

Έτσι έτσι!!Θετική σκέψη!!!Θέλω πάντα να σκέφτομαι το καλό που βγαίνει μέσα από ένα κακό...είμαι και ηλίθιο ψαράκι βλέπεις και ζω στο συννεφάκι μου!!Αλλά αν τα βλέπεις λίγο θετικά τα πράγματα γίνονται όλα πιο εύκολα!!

Ο Τατάκης καλά είναι;

Nαι βρε λουκομαμα μου παλιοσιδερα ειναι μην στενοχωριεσαι εγινε και δεν αλλαζει, εσεις να ειστε καλα και υγεια να εχετε!!!!!!!!! Σκασε μου ενα χαμογελακι!!!!! Και για τις βολτες μην στενοχωριεσαι θα ερχομαστε εμεις κοντα σου!!!!!!!!!!

Έτσι έτσι!!Θετική σκέψη!!!Θέλω πάντα να σκέφτομαι το καλό που βγαίνει μέσα από ένα κακό...είμαι και ηλίθιο ψαράκι βλέπεις και ζω στο συννεφάκι μου!!Αλλά αν τα βλέπεις λίγο θετικά τα πράγματα γίνονται όλα πιο εύκολα!!

Ο Τατάκης καλά είναι;

Μια χαρά είναι Μαρίτα μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες :) Ελπίζω τα ζουζούνια σας και οι μύτες σας να είναι καλά και μπαίνω κατευθείαν στα της λουκομαμάς:

Βρε αγάπη! Είναι δυνατόν να στεναχωριέσαι με τα αν και πως; ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ είναι και εσείς να είστε καλά!

Λοιπόν σκεφτόμασταν χθες με τον άντρα μου, οτι στην αναποδιά αυτή θα είχαμε φρικάρει πολύ περισσότερο αν δεν είχαμε το παιδί. Μαζί του ξεχνιόμαστε ρε παιδάκι μου, γελάμε, παίζουμε. Ας τα έχει ο Θεός καλά τα παιδάκια μας. Μεγάλη παρηγοριά.

Όταν μου έσπασαν το αμάξι και μου έκλεψαν την τσάντα είχα την Κων/να μαζί μου (άλλωστε αυτήν είχα πάει να πάρω από τον παιδικό)... Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα είχα πάθει!

Εμείς και τα παιδιά μας να είμαστε καλά! Όλα τα άλλα ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Εμείς όμως όχι!

Λοιπόν... χαμογελάμε λέμε τώρα γιατί θα αρχίσω τις φωνέεεεεεεεεεες!

Α και ξέχασα να πω... αν είναι τόσο μεγάλη η ζημιά μήπως δεν αξίζει να το φτιάξετε; Έχει πάρει σασί;

Nαι βρε λουκομαμα μου παλιοσιδερα ειναι μην στενοχωριεσαι εγινε και δεν αλλαζει, εσεις να ειστε καλα και υγεια να εχετε!!!!!!!!! Σκασε μου ενα χαμογελακι!!!!! Και για τις βολτες μην στενοχωριεσαι θα ερχομαστε εμεις κοντα σου!!!!!!!!!!

1020.gif1020.gif1020.gif1020.gif1020.gif

mrstraetz.gif

me too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι λογια θα σου ρθω για καφε θες δεν θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρειαζεστε μια ανακαινιση στο σπιτι εμαθα!!!!! Θα φερω τον Καραβαγκο Μαριο να επιληφθει του θεματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Α και ξέχασα να πω... αν είναι τόσο μεγάλη η ζημιά μήπως δεν αξίζει να το φτιάξετε; Έχει πάρει σασί;

Δε φαίνεται να έχει πάρει σασί, το αυτοκίνητο είναι 4Χ4 και το σασί του είναι σπαστό και αντέχει. Θα μας τα πουν όμως ολα αυτά τις επόμενες μέρες.

Το αυτοκίνητο γλυκιά μου το αγοράσαμε το 2007, 24.000 ευρώ. Δε μπορούμε να το πετάξουμε.... Το βασικό φυσικά είναι η ζημιά να είναι μόνο αυτή που φαίνεται (δηλαδή τα γύρω γύρω) και να εξακολουθήσει το αυτοκίνητο να είναι ασφαλές. Αν δε μπορεί να μας παρέχει ασφάλεια ... φυσικά και δε θα φτιαχτεί. Ούτε να το σκέφτομαι φυσικά δε θέλω.

Καλημέρα κόρες :)

Όταν μου έσπασαν το αμάξι και μου έκλεψαν την τσάντα είχα την Κων/να μαζί μου (άλλωστε αυτήν είχα πάει να πάρω από τον παιδικό)... Αν δεν την είχα δεν ξέρω τι θα είχα πάθει!

πότε έγινε αυτό???

me too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι λογια θα σου ρθω για καφε θες δεν θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρειαζεστε μια ανακαινιση στο σπιτι εμαθα!!!!! Θα φερω τον Καραβαγκο Μαριο να επιληφθει του θεματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε ελάτε εσείς και μη σε νοιάζει για το σπίτι!!! Χαλάλι του!!!

Δε φαίνεται να έχει πάρει σασί, το αυτοκίνητο είναι 4Χ4 και το σασί του είναι σπαστό και αντέχει. Θα μας τα πουν όμως ολα αυτά τις επόμενες μέρες.

Το αυτοκίνητο γλυκιά μου το αγοράσαμε το 2007, 24.000 ευρώ. Δε μπορούμε να το πετάξουμε.... Το βασικό φυσικά είναι η ζημιά να είναι μόνο αυτή που φαίνεται (δηλαδή τα γύρω γύρω) και να εξακολουθήσει το αυτοκίνητο να είναι ασφαλές. Αν δε μπορεί να μας παρέχει ασφάλεια ... φυσικά και δε θα φτιαχτεί. Ούτε να το σκέφτομαι φυσικά δε θέλω.

ποτε θα μαθετε τα της ζημιας?

πως βολευεσαι τωρα κουκλα? η δουλεια ειναι κοντα στο σπιτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

bonjour!!!!!

δεν παιζεστε λέω!!!!!!! δεν σας διαβάζω!! αρνούμαι......

έχετε απόλυτο δίκιο κυρία μου! θα βάλω χέρι σε γατόνι και καλαμαρίδιο πάραυτα :tongue:

χαχα κι εγω αρνουμαι!

καλημερα σε ολες!

λοιπον πηγα μουτζουροπυργο και εχω να πω τα καλυτερα!

δεν εχει σχεση με κλασσικο παιδοτοπο, ειναι μια παλια μονοκατοικια που εχει μετατραπει σε δημιουργικο εργαστηρι. εχει τρια δωματια, το ενα για ζωγραφικη και προβολη ταινιων σε παρτυ, το αλλο τιγκα στα παιχνιδια πασης φυσεως (σαν αιθουσα παιδικου σταθμου) και το τριτο για πιο μικρα με μια πισινουλα με μπαλακια. επισης, εχει ενα σαλονι πολυ ατμοσφαιρικο για να καθονται οι γονεις να απολαμβανουν το καφεδακι τους. οταν το ειδα λεω ναι καλα που εγω θα πιω καφε εδω.

και ομως. πρωτη φορα παω σε "παιδοτοπο" και πινω καφε χωρις να κυνηγαω. βεβαια η αληθεια ειναι πως δεν ειχε κοσμο, οποτε ο μικρος ηταν πιο ανετος.

η ιδιοκτητρια ειναι ενας απιστευτα γλυκος ανθρωπος, μια τυπισσα με φοβερη ορεξη γι'αυτο που κανει.

τη ρωτησα "αν ερθουμε ενα τσουρμο τρελλες με τα πιτσιρικακια μας και σας εχουμε ειδοποιησει νωριτερα, θα μπορουσαμε να εχουμε περισσοτερες κοπελες να προσεχουν τα μικρα?". εννοειται ειπε, ο,τι θελετε εσεις.

η εισοδος ειναι 6 ευρω με χυμο και ποπ κορν (λιγο ασχετο, ο δικος μου ας πουμε δεν τα αγγιξε)

πρεπει να παμε οπωσδηποτε, ειναι κατι διαφορετικο και εχει μια ατμοσφαιρα ρε παιδια εκει μεσα!

εννοειται οτι οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε ο μικρος πλανταξε. "ντινα χιελω" χαχα ξετρελλαθηκε με την κωνσταντινα, την κοπελιτσα που επαιζε μαζι του! (ποιος ο κωνσταντινος που ειναι συνηθως κρεμασμενος απο τα μπατζακια μου)

ωωωωωωωω ακούγεται απίθανο! πότε θα πάμε; για τον δικό μου μικρούλι θα έχει να απασχοληθεί ή δεν;

ΣΚ είναι ανοικτός??

γιατί καθημερινή μας πέφτει λίγο μακρυά..ή όχι?

σε ποια έξοδο της Αττικής οδού είναι?

αν βγεις στην έξοδο Δ. Πλακεντίας δεν πρέπει να είναι μακριά. Αλλά αν πάρεις την Βάρη Κορωπίου, μετά Λαυρίου και στο Σταυρό ευθεία, μη σου πω ότι σε βολεύει καλύτερα...αν κανονίσουμε, μπορούμε να βρεθούμε στη Λαυρίου και να πάμε παρεα επίσης..

Καλημέρα φιλαράκια!

Χάθηκα γιατί την πάτησα παιδιά...

Τη Δευτέρα το απόγευμα πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μετά το γραφείο και το βρήκα τρακαρισμένο. Απο μια πρώτη ματιά (των ειδικών οχι δική μου) η ζημιά ξεκινάει απο 7,000 και μπορεί να φτάνει και τις 10,000.... Ολο αυτό έγινε, στο κέντρο της Γλυφάδας, καθημερινή, με ανοιχτά τα μαγαζιά .... Κατέβαινε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδα ένα αυτοκίνητο, μια κυριούλα παραβίασε STOP και για να την αποφύγει το άλλο όχημα... έπεσε (με όλα τα χλμ) πάνω στο δικό μου που ξαναλέω ήταν παρκαρισμένο...

Εχουμε λοιπόν και λέμε:

Χριστούγεννα 2010

Χωρίς αυτοκίνητο

Χωρίς λεφτά

Με όλα τα τρεχάματα που συνεπάγεται η ιστορία αυτή

Το καλύτερο απ' ολα είναι οτι η ιστορία θα παει στα δικαστήρια, γιατί παρότι παραβιάστηκε STOP το δεύτερο όχημα έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα οπότε η ασφαλιστική θεωρεί οτι υπάρχει συνυπευθυνότητα. Κοινώς, σε κανένα χρόνο θα πάρουμε τα χρήματα μας (πρώτα ο Θεός πάντα...)

Εχουμε περάσει και χειρότερα και προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι...

Ευτυχώς που δεν ήμασταν εκεί τη στιγμή της σύγκρουσης γιατί τώρα θα σας έγραφα απο τον άλλο κόσμο...

Οπως καταλαβαίνετε για τον επόμενο μήνα δε θα μπορούμε να σας ακολουθούμε, όμως το σπίτι μας είναι πάντα ανοιχτό για τα φιλαράκια μας, οπότε αν περάσετε απο Γλυφάδα, κάντε και ένα τηλεφωνο για να κεράσουμε καφέ!!!

Φιλιά σε όλες τις ταλιμπανομαμάδες και σε όλα τα ταλιμπανοπαιδάκια!!!!!

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου αλλά τα παλιοσίδερα όπως είπε και το αερικούλι είναι το λιγότερο! Αγκάλιασε το παιδάκι σου και σκέψου θετικά!

Άντε και ανυπομονώ να σε γνωρίσω, έχω ακούσει τα καλύτερα από τις φιλενάδες μας :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...