Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ναι πρέπει σιγά σιγά να τα φέρνεις σε επαφή...

μου κάνει εντύπωση όμως που πάνε παιδικό και έχουν επαφή με άλλα παιδάκια εννοώ που τα φέρνουν/παίρνουν μπαμπάδες και δεν έχουν μπει στη διαδικασία να σε ρωτήσουν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μωρε

μας καναν ενα τεραστικο καστρο και ενα σπιτι με διαφορα συμπραγκαλα, οχι μαλλον ακριβο αλλα μπουγιο για τα ματια τους

ε τα κραταω απο τη κυριακη , ποτε θα τα ανοιξουμε

αμα αντεχω μετα απο λογοθεραπεια να το κανουμε!!!

μαρια μη σου κανει εντυπωση

εσενα σε εντυπωσιαζει γιατι θα σου ελειπε ενας μπαμπας που τον ξερεις τι σημαινει

σε αυτα δε σημαινει κατι

δεν εχουν χασει κατι , δε το εχουν γνωρισει ποτε και κατα αναγκη δε τους λειπει...για την ωρα

ουσιαστικα θελει να υπαρχει και το πατρικο προτυπο στο σπιτι

για την ωρα το καλυπτουμαι με τον παποτυ (σωθηκαμε) αλλα κυριως με τον αντρα της νταντας που ειναι ο δικος μας ανθρωπος\

μπερδεμενα, ελπιζω να εξελιχθουν ολα ομαλα

Διαφημίσεις

νομιζω απριλη εχω κλεισει με το κεντρο ψυχικης υγειηνης του ΙΚΑ για αξιολογηση του Β για λογοθεραπειες γιατι θα τελειωσω με ΤΕΒΕ

τοτε μου ειπαν θα ρωτησω και για παιδοψυχολογο να δρομολογισω τα τι και πως

ναι πρέπει σιγά σιγά να τα φέρνεις σε επαφή...

μου κάνει εντύπωση όμως που πάνε παιδικό και έχουν επαφή με άλλα παιδάκια εννοώ που τα φέρνουν/παίρνουν μπαμπάδες και δεν έχουν μπει στη διαδικασία να σε ρωτήσουν...

να σε πω??? σε τι επαφη να τα φερω καλε?

Περιμενω το αερικουλι να μου κανει μια ενημερωση για τις καρτες ιντερνετ και ποσο κοστιζουν για να δω αν ειναι να παρω μια τετοια στην Πατρα.. Αν ειναι να αγορασω και το στικακι ομως (που το πιο πιθανο αυτο ειναι), δεν ξερω αν με βγαζει η τσεπη μου.. :roll:

Σημερα θα κοιμηθουμε εδω και αυριο θα παμε για ψωνια στο metro mall! Ψωνια της τελευταιας στιγμης για το ταξιδι και να δω τι αλλο θα λιγουρευτει το ματι μου.. Απο ρουχα καλα παμε, ισως κανω επιδρομη σε καλλυντικο-αρωματα! :mrgreen:

Παιδί μου τι περιμένεις; Γιατί δεν πας στην wind ή στην vodafone στο Mall να στα πούνε; Να δει και το Μαράκι τους πιγκουίνους; ε; ε; Ο Λευτέρς θα αργήσει κι εγώ έχω οδοντίατρο... θα το θυμάμαι νομίζεις; :lol:

Διαφημίσεις

ναι ρε θελω αποκλειστικοτητα......

ζυγος ντε!! χαχαχα με ωροσκοπο σκορπιο μη ξεχνιομαστε!!

Έτσι εξηγούνται πράγματα... τυχαίο; δεν νομίζω :D

μαρια μη σου κανει εντυπωση

εσενα σε εντυπωσιαζει γιατι θα σου ελειπε ενας μπαμπας που τον ξερεις τι σημαινει

σε αυτα δε σημαινει κατι

δεν εχουν χασει κατι , δε το εχουν γνωρισει ποτε και κατα αναγκη δε τους λειπει...για την ωρα

ουσιαστικα θελει να υπαρχει και το πατρικο προτυπο στο σπιτι

για την ωρα το καλυπτουμαι με τον παποτυ (σωθηκαμε) αλλα κυριως με τον αντρα της νταντας που ειναι ο δικος μας ανθρωπος\

μπερδεμενα, ελπιζω να εξελιχθουν ολα ομαλα

νομιζω απριλη εχω κλεισει με το κεντρο ψυχικης υγειηνης του ΙΚΑ για αξιολογηση του Β για λογοθεραπειες γιατι θα τελειωσω με ΤΕΒΕ

τοτε μου ειπαν θα ρωτησω και για παιδοψυχολογο να δρομολογισω τα τι και πως

να σε πω??? σε τι επαφη να τα φερω καλε?

επαφή με την παρούσα κατάσταση...το πως και τι όπως λες και παραπάνω...σωστά το σκέφτηκες, ένας παιδοψυχολόγος θα σε καθοδηγήσει σωστά για να τους το εξηγήσεις :D

Να 'μαι ξανα! Τωρα κοιμισα το μονακριβο μου και λεω να παιξω cityville.

Vodafone και wind δεν πηγα, ετσι κι αλλιως θα παμε αυριο στο mall για ψωνια οποτε θα κανω και την περατζαδα μου απο εκει να δω τι παιζει τελικα! ;)

Αερικουλι πως πηγε ο οδοντιατρος?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...