Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Με αγχώνει από την άποψη πως αν όντως υπάρχει, θα πρέπει να γίνει έλεγχος στα έμβρυα τα οποία είναι πολύ λίγα (πλέον 1 μετά την αποτυχημένη ετ) και ο έλεγχος τα «ταλαιπωρεί» πολύ αν είναι και 6ης ημέρας όπως τα δικά μου. Δλδ εφόσον οι πιθανότητες μου είναι όντως μειωμένες λόγω ΠΩΑ, σε αυτή την περίπτωση μειώνονται περαιτέρω γιατί το καθιστά πιο δύσκολο.

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μπα εμεις δεν πηγαμε, δεν ειχαμε και παρεα ριξτε κανενα τηλεφωνο βρε!!!!!!!

Το Σαββατο τον ετρεχα για ψωνια παπουτσια και αλλα, και την Κυριακη μικρες βολτες στην παιδικη χαρα της γειτονιας. Δεν ειχα και εγω πολυ κουραγιο, με εχει λιανισει αυτο το κρυωμα τοσες ημερες αντιβιωση και τωρα εχω αρχισει και συνερχομαι λιγο.

Διαφημίσεις

ναι εχουμε...

αλλα ορεξη μηδεν

(να σου πω την αληθεια, αν δεν το ειχαμε κανονισει και με αλλους μαλλον δεν θα πηγαινα)

τεσπα μακαρι να παμε, να αλλαξουμε λιγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

που πατε μελινακι??

εμεις πηγαμε παιδοτοπο χτες εδω προς τα κατω, στα μερη μας... ζωη και μαρια μπεστ φρεντς φορ εβερ πολυ γελιο...

οσο κουνιοντουσαν στ αυτοκινητακι, ετρωγαν... σταματαγε -σταματαγαν... και παλι απο την αρχη... εφαγαν οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυ... μισο τοστ και οι δυο μαζι λολ

Parents are the last people on earth who ought to have children

που πατε μελινακι??

εμεις πηγαμε παιδοτοπο χτες εδω προς τα κατω, στα μερη μας... ζωη και μαρια μπεστ φρεντς φορ εβερ πολυ γελιο...

οσο κουνιοντουσαν στ αυτοκινητακι, ετρωγαν... σταματαγε -σταματαγαν... και παλι απο την αρχη... εφαγαν οοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυ... μισο τοστ και οι δυο μαζι λολ

Kαλάβρυτα!!!

ωχ ελπίζω να μην έκανα κακό που το μαρτύρησα..χιχι

ήταν να πάμε και εμείς...γκρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...