Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομιζω ειναι την τριτη στις 7, εισοδο 7 ευρω και θα εχει διαφορα χαπενινκ Αη βασιλη βαψιμο κλπ κλπ, απλα δε ξερω μηπως θα γινεται χαμος εκεινη την ημερα...αλλα εγω θα παω σιγουρα...αμα θετε να το κανονισουμε

Διαφημίσεις

Για το carousel έχω πει ήδη μέσα... θυμήστε μου το όμως... δεν φημίζομαι για το μνημονικό μου χαχαχα Ο αλτσχάιμερ είναι ο κολητός μου που με φλερτάρει και θα ενδώσω λέμε!

Διαφημίσεις

Κορωπί ή Παλλήνη...είσαι???

για ριξε μια ξηγα ρε κοριτσακι. τι εννοεις κορωπι ή παλληνη? που ειναι το παρτυ? εχει και στους δυο παιδοτοπους και διαλεγουμε που θα παμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που ειστε κοριτσακια?

Εγω ειμαι στη μαμα μου! Πηγα κομμωτηριο, χτενισα την κομη, ισιαξα λιγακι και το σχημα των φρυδιων που ηταν αλλα ντ' αλλων και τωρα ετοιμαζομαι να φυγω για τον πονο! :lol:

Σας διαβασα λιγακι φευγατα το πρωι αλλα μετα μπηκα και εκανα μπανιο, ετοιμασα τη μικρη και φυγαμε. Ηρθαμε Αγιο Δημητριο, εξω να γινεται Ο πανικος, πηγαμε βγαλαμε λεφτα και υστερα ηρθαμε σπιτι της μανας μου. Να ταϊσω τη Μαρια τη φρουτοκρεμα, να τη ξεσκ@τισω (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκανε!!!), μετα κομμωτηριο και τωρα να 'μαι! :D

Σας φιλω ολες και θελω να πιστευω πως θα μπω και αργοτερα!

Μμμμααακιααα!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...