Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!!!!!! Φαιη τι ακουω tatoo τελειο θα ειναι!!!!!!!!!!!

Εγω κουτουλαω απο την νυστα παλι δυστυχως. Και τι δεν θα δινα να κοιμηθω ενα βραδυ σερι σαν ανθρωπος.

Διαφημίσεις

Δεν κοιμασαι ουτε εσυ??

Στον καρπο θα το κανω.. Το αρχικο γραμμα της μικρης με μια καρδουλα. Βασικα ηθελα να κανω ολοκληρο το ονομα της και την ημερομηνια της γεννησης της αλλα το σκεφτηκα καλυτερα και κατεληξα σε αυτο.

απάπαααααααα όμορφη ιδέα (αλλά για μένα θα μείνει μόνο ιδέα δεν αντέχω τις βελόνες με τπτ αφού λιποθύμησα στον οδοντίατρο λέμεεεεεεε) :P:p

Καλημερα σε ολες!!!!!!!! Φαιη τι ακουω tatoo τελειο θα ειναι!!!!!!!!!!!

Εγω κουτουλαω απο την νυστα παλι δυστυχως. Και τι δεν θα δινα να κοιμηθω ενα βραδυ σερι σαν ανθρωπος.

αχ βρε κοριτσάκι μου :-(:sad: έχει δίκιο η Ειρήνη, όσο μεγαλώνει τόσο καλλίτερα θα είναι, που θα πάει :-(

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλημέρα όλη μέρα :)

Εμείς χθες ξυπνήσαμε μόνο ΜΙΑ φορά γιατί χάσαμε την πιπίλα και νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Αφού ξύπνησα από μόνη μου στις 6.00 για να αφουγκραστώ αν ζει :lol: Μου έγινε συνήθεια να ξυπνάω τη νύχτα :lol:

Ειρηνούλα περαστικά και στις δύο σας. Κι εμείς τον βραδινό συνεχίζουμε να τον έχουμε.

Μαρκοπουλάκι τι να πω πουλί μου... γκρινιάζω κι εγώ αλλά εσύ είσαι ηρωίδα.... δεν θα άντεχα με τίποτα λέμε να ζω αυτό που ζεις..

Γατόνι να τα χαίρεσαι και να τα δεις όπως επιθυμούν :D

Έχουμε χάσει τη λουκουμαμά ή μου φαίνεται;

Ετσι λεω και εγω μεγαλωνει αλλα δεν βλεπω να στρωνει. Ενω εχει κανει τεραστια προοδο στη συμπεριφορα του τον τελευταιο μηνα και χαιρομαι γιαυτο στον υπνο ακομα δεν μπορει να ηρεμησει.

Κατα την διαρκεια της ημερας εχει γινει πολυ γλυκο παιδι την νυχτα ομως το βιολι του.

Εγω Αερικακι αν δουλευα κιολλας θα ειχα φουνταρει δεν υπηρχε περιπτωση,αυτο με σωνει καπως και αντεχω.

Γατονι να χαιρεσαι τα πλασματακια σου βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μελινακι φιλακια στον gentleman!!!!!!

Οντως η Λουκ που χαθηκε?????????????????

Age η μορφονια σου μου λειψε που δεν την ειδα,εχασα ωραιες αγκαλιες!!!!!!!

Καλημερα και ευχαριστω!!!!

ο Β βηχει και αυτος τα βραδακια....αεριους και κοιμομαστε!

γιορτη σουπερ εχτες, δε θυμαμαι πια που γραφω τι!!!

σημερα γενεθλια στο σχολειο

αυριο γιορταζει η Α αλλα φυσικα στο ντουκου αυτο

εχω και επαναξιολογηση του Β στο χωρεμειο

ελπιζω να μη παω και δε τη βρω, 6 μηνες πριν το εγραψε το ραντεβου!

που πατε αυριο, παρτυ που?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...