Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Υπάρχουν διάφορα γκρουπάκια :) Λες ώρες περίπου και μέρς που σε βολεύουν και σου λέει τι έχει διαθέσιμο ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα να απαντήσω δίπλα στο θέμα σου και έπεσε πάλι το site :lol:

Σου το βάζω εδώ

Κιουλτάκι ευτυχώς που άνοιξες το θέμα και έτσι οποιοδήποτε θέμα και αν είχα με τους νονούς μας το παραβλέπω. Το ζευγάρι που βάφτισε την μικρή είναι κολλητοί μας. Μέχρι που γέννησα βλεπόμασταν στάνταρτ μία φορά στις 15. Συνέπεσε όμως με τη γέννα ότι έφτιαχναν σπίτι (λίγο μετά που μας πρότειναν να βαφτίσουν την Κων/να). Μέχρι πρότινος λοιπόν είχα θέμα που δεν έπαιρναν ένα τηλέφωνο οι ίδιοι και τους έπαιρνα εγώ. Όμως... όταν τους είπα για την γιορτή της μικρής του Σαββάτου σκοτώθηκαν να έρθουν ενώ ας πούμε πριν την βάφτιση τους έκανα χρυσούς να έρθουν στο σπίτι για να τους συνηθίσει το παιδί. Τα πράγματα άλλαξαν για εκείνους από τη στιγμή που η μικρή άρχισε να τους αναγνωρίζει (εμ πως να τους αναγνωρίσει αν τους βλέπει μία φορά το τρίμηνο οεο; ). Εκεί κατάλαβαν ποιος είναι ο ρόλος τους και εύχομαι να παραμείνει έτσι! Γιατί για μένα ο νονός και η νονά (και τους το έχω πει) είναι οι αμέσως σημαντικότεροι άνθρωποι στη ζωή του παιδιού μετά τους γονείς του. Τους εξήγησα ότι πολύ απλά αυτοί θα κληθούν να αναλάβουν αν ω μη γένοιτο συμβεί οτιδήποτε σε εμάς όπως έγινε και με εμένα και τη βαφτιστήρα μου. Δεν είναι τυχαίο που το λέμε "πνευματικό μας παιδί" το βαφτιστήρι μας!

by the way... το Σάββατο παραλίγο η Κων/να και δεν θα ξανάβλεπε τους παπούδες της! Πήρε η πεθερά μου την οποία είχε κολλήσει ίωση η Κων/να και είπε ότι δεν θα έρθουν στην παράσταση για να μην κολλήσουν το παιδί γιατί είναι χάλια και ότι πόναγε και το στομάχι του πεθερού μου. Λέει ο Λ ένα "καλά άμα δεν μπορείτε καθίστε να αναρώσετε" και στα καπάκια του λέει: "θα πάμε Ερέτρεια!".... Ποιος είδε τον Λευτέρη και δεν τον φοβήθηκε... σχεδόν της έκλεισε το τηλέφωνο φωνάζοντας: Καλά θα πάτε Ερέτρεια και δεν θα έρθετε στο παιδί;

Με πήρε μετά από 10 λεπτά η πεθερά μου να μου πει ότι τελικά θα έρθουν και που θα συναντηθούμε σαν βρεγμένη γάτα :lol: Ο Λ ήταν αποφασισμένος ότι αυτό ήταν το τελευταίο τους και ότι δεν θα την ξαναδούν αλλά δνε τους το είπε... στο τσακ την γλίτωσαν χαχαχαχαχα

εμένα την αναγνωρίζει, αλλά αυτή δεν έχει συγκινηθεί προς το παρόν...

για τα πεθερίκά άστα άλλη πονεμένη ιστορία την είχα βάλει παλιοτερα σε θέμα...

κλείνουμε χρόνο σε λίγο που έχει να δει τους γονείς του άντρα μου....

Διαφημίσεις

καλησπέρα Κοριτσάκια !!!

τώρα βρήκα λίγο χρόνο να μπω και να διαβάσω τα νέα σας !!!

Χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και γνώρισα όσες δεν είχα δει, μας έλειψε και το Μαρκοπουλάκι :D:D και το φιστικοκόριτσο :D:D

Aeriko το βιντεακι είναι όλα τα λεφτά η μικρή φαίνεται ότι το ζει χχαχαχα είναι υπέροχη και κοινωνικότατη, αφού με άφησε να την πάρω και αγκαλιά για να την βγάλω έξω από το χώρο του παιχνιδιού:D:D

Φαίη μου το Μαράκι σου έχει ματάρες θα κλέψει καρδιές μεγαλώνοντας χαχα βλέπω τον μπαμπά να τρέχει με τις καραμπίνες ...........

Alex δεν καταφέραμε να μιλήσουμε πολύ, πάντως χάρηκα που σε γνώρισα και εσένα και τα μικρά σου !!!

(τέσσερα βρε θηρίο ε?? :lol::lol: έχεις τον απεριόριστο θαυμασμό μου)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Που ειστε κοριτσακια ομορφα?

Εμεις παλι τωρα κοιμηθηκαμε.. Ειχαμε παει σε μια διδυμομανουλα συμφορουμιτισσα που τα παιδακια της ειναι μια εβδομαδα μεγαλυτερα απο τη Μαρια! Επαιξαν μια χαρα, περασαμε πολυ ομορφα! Και κλασσικα με τον πανικο που γινεται στους δρομους σημερα, αργησαμε να γυρισουμε και συνεπως αργησαμε να κοιμηθουμε..

Ρε κοριτσακια με εχει στεναχωρησει πολυ κατι... Η Μαρια ενω ειχε στρωσει για ενα διαστημα στο θεμα "κακα", τωρα ξεκινησαμε παλι δυσκοιλιοτητα.. Το καημενο σφιγγεται, κοκκινιζει, βγαζει κατι βρωμερες κλ@νιες (σορρυ κιολας) :oops: αλλα σημερα 2η μερα που δεν κανει κακα.. Αναγκαστικα και μη αν δεν κανει αυριο, θα κανουμε κλυσμα πριν φυγουμε για Πατρα... Δεν ξερω τι αλλο να κανω, φρουτα της δινω, λαχανικα και οσπρια δεν πολυτρελαινεται αλλα τα τρωει το καψερο.. Νερακι πινει και αρχιζω να πιστευω πως οφειλεται εκει γιατι το νερο εδω ειναι πολυ σκληρο και σκεφτομαι να την αρχισω μονο εμφιαλωμενο. Ετσι κι αλλιως εχουμε τον ψυκτη με τη μπουκαλα στο σπιτι, απλα οταν αδειαζει ξεχναμε να την αντικαστησουμε και ξαναγυρναμε στης βρυσης το νερο...

Να σκασω ειμαι με αυτο το θεμα!

Αυριο και μεθαυριο θα ειμαι ολη μερα Αγιο Δημητριο!! :D

Αυριο στη 1 το μεσημερι εχω κομμωτηριο (χτενισμα θα κανω, ειπαμε δεν τα πειραζω τα μαλλακια μου) και στις 3 εχω ραντεβου για τατουαζ!!!!! :D:D:D:D

Αμα δειτε κανενα βιντεακι στο you tube με μια τρελλη να στριγγλιαζει, καντε τους Κινεζους! :lol: Δεν σας ξερω, δεν με ξερετε! :lol:

Cultaki προσπαθω να μπω διπλα να σου απαντησω αλλα δεν με βαζει... :evil: Οταν τα καταφερω θα σου γραψω! ;)

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αμαν τρελλη....που..θα τοκανεις???? χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο

Δεν κοιμασαι ουτε εσυ??

Στον καρπο θα το κανω.. Το αρχικο γραμμα της μικρης με μια καρδουλα. Βασικα ηθελα να κανω ολοκληρο το ονομα της και την ημερομηνια της γεννησης της αλλα το σκεφτηκα καλυτερα και κατεληξα σε αυτο.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαίη καλή επιτυχία να πω? μάλλον καλή δύναμη!

(άλλη μια φορά με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. ουφ ούτε λίγη τηλεόρ δεν μπορώ να δω! χαχαχα)

εύα σιγά καλέ! πάντως σε ευχαριστώ. φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα σε ολες!

πως ειστε?

φαιη σε βρισκω πολυ θαρραλεα!!!

αλεξακι κι εγω σε θαυμαζω, στο'χω ξαναπει. εγω με δουλεια και ενα παιδι τρεχω ολη μερα (για να μην πω πώς τρεχω οταν ειναι σπιτι και τα αδερφακια του μικρου!) και εσυ εχεις τεσσερα (!) και εκπεμπεις και την απιστευτη ηρεμια!!!

κουλτακι με το βηχα πως πατε εσεις? εμενα καποια βραδια βηχει σαν γαιδουρι μεσα στον υπνο του και μετα ολη μερα ειναι μια χαρα! τι διαολο? να τον παω παλι παιδιατρο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...