Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καθηστε καλα ρε! Τωρα που φευγω εγω θυμηθηκατε να πατε στις Παλληνες, στα Κορωπια και στις Ηλιουπολες???

Στο καρουζελ να πατε μετα στις 26 που θα εχω γυρισει! Οριστε μας δηλαδη... Λειπει ο γατος και χορευουν τα ποντικια!

:lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

για αυτο το εγραψα και απο εδω

περσυ ειχαμε στις 7 νομιζω, ηρθε καπου 8,30

η αλλη νονα να ειναι αρρωστη και να περιμενει την τουρτα για να φυγει η ερμη δεν αντεχε!!!

το μήνα?????

για πόσες φορές την εβδομάδα??

αρκετά θα έλεγα και εγώ....

Ναι είναι πολλά... αλλά καμία σχέση ο χώρος με το χώρο του Δήμου. Είναι 2 φορές την εβδομάδα με δικαίωμα αναπλήρωσης 2 χαμένων μαθημάτων. Υπάρχουν προσωπικά ντουζ για κάθε παιδί/γονέα (7 σύνολο). Υπάρχει χώρος για να ταΐσεις το παιδί, να προετοιμάσεις φαγητό κ.λπ. και παιδότοπος με φουσκωτά και παιχνίδια. Επίσης είναι κλειστό και καθαρίζεται με όζον (λιγότερο χλώριο). Οπότε είπαμε... χαλάλι...

χρονο να χεις μονο χαχαχαχα

εγω μεχρι τωρα δε μπορουσα να τα παω γιατι θελουν και το γονεα μεσα

ε ποιο να κραταγα?????

του χρονου θα ειναι μονα τους πια οποτε ισως το αποφασισω

τα εχω παει και 2 φορες να χαζεψουν και ο Β λυσσαξε παμε τωραααααααα

και θελω σκουφακι κλπ κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...