Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Φαιη αν ξαναγραψεις εδω ποσο πολυ κοιμηθηκες δεν θα τις γλιτωσεις τις σφαλιαρες που δεν εφαγες για το αλλο θεμα. Κι αυτο δεν ειναι προειδοποιηση ειναι απειλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τα τρώω αλλά αν φτιάξω οτιδήποτε γλυκό με το φαγητό θα έχουμε τις γνωστές ειρωνίες από τον πεθερό μου για τα "ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πρότυπα που παραγκώνισαν τις παραδοσιακές συνταγές"... δεν αντέχει με τίποτα γλυκό-ξινα πράγματα. Δεν τρώει ας πούμε αυγολέμονο που είναι ότι πιο παραδοσιακό :lol: Χρειάζομαι λοιπόν κάτι παραδοσιακό (μοσχάρι ή χοιρινό [εναλλακτικά παίζει και ελάφι από τον κρεοπώλη μας]) και γρήγορο :lol: Παρασκευή θα τρέχω σαν φούστης στο γραφείο οπότε όταν φτάσω σπίτι θα μπορώ να προετοιμάσω ελάχιστα πράγματα εκτός αν ο καλός μου πάει μόνος του κολυμβητήριο με τη μικρή και μου αφήσουν "χώρο" να κάνω κάποια.

εννοείται να πάει μόνος του...

μπορείς να κάνεις και γουρουνάκι γεμιστό με ρυζάκι και κουκουνάρια και σταφίδες (ή χωρίς)!

μην μου πεις γλυκόξινο και αυτό??

όσον αφορά την προηγούμενη συνταγή, τα μήλα και τα δαμάσκηνα γίνονται ξεχωριστά ακριβώς γιαυτόν τον λόγο!!

το καρουζελ νομιζω στις 28 η 29 εχει τη γιορτη του με αη βασιλη κλπ κλπ

επερασαμε πολυ καλα και αυτη τη στιγμη υπολειτουργω μεχρι αηδιας

και σημερα χριστουγενιατικη γιορτη

και αυριο παρτυ στο σταθμο

και μεθαυριο επαναξιολογηση Β στο χωρεμειο

ΑΛΛΑ την αλλη βδομαδα...καθομαιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Φιλετο κοτοπουλο με απιστευτη γευση.

Σου γραφω την συνταγη για 5 φιλετα και αν βαλεις παραπανω μεγαλωνεις αντιστοιχα τις αναλογιες.

5 φιλετα χτυπημενα για να μην ειναι χοντρα, τα βαζεις στην κατσαρολα και βαζεις 5 κουταλιες λαδι και τα τηγανιζεις και απο τις δυο πλευρες τοσο οσο να μην ειναι πολυ τηγανισμενα αλλα ουτε ωμα.

Μολις γινουν τα βγαζεις απο την κατσαρολα και τα βαζεις σε ενα πυρεξακι η πιατελα οτι σε βολευει.

Χαμηλωνεις λιγο την φωτια στην κτσαρολα που εχει μεινει με το λαδι και ριχνεις μεσα μιση κουπα λευκο κρασι και στο καπακι 5 κουταλιες μουσταρδα και 50ml κρεμα γαλακτος. Το ανακατευεις σε σιγανη φωτια συνεχως μεχρι να δεσει η σαλτσα.

Και τελος περιχυνεις την σαλτσα πανω απο τα φιλετα που εχεις βαλει στο πυρεξ. Και ετοιμο. Θα με θυμηθεις ειναι τελειο. Μην ξεχασεις να αλατοπιπερωσεις τα φιλετα πριν τα τηγανισεις.

Σερβιρεται και με ρυζι και με τηγανιτες πατατες ειναι υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες να μην είναι; Θα πηδηχτώ από το παράθυρο :lol:

Αυτό με τα μήλα θα το φτιάξω για μας την Κυριακή.

Το γουρουνάκι το γεμιστό το σκέφτηκα κι εγώ (δεν γουστάρω καθόλου τη γαλοπούλα λέμε). Θα ρωτήσω μήπως μπορεί να μου φέρει ο κρεοπώλης.

Γατούλα πάμε στις Γοργόνες και Μάγκες.

Για τη γιορτή του Carousel είμαι μέσα να γνωρίσουμε και τον παιδότοπο αυτό ;)

Διαφημίσεις

Marcopolάκι ωραίο ακούγεται αυτό :D και θα το πασάρω ως ελαφρύ φαγητό για το στομάχι του πεθερού :lol:

εμεις εχουμε μηνιαιο ελευθερο πασο!!!!!

οποτε φιλεναδες για ελατε και προς ηλιουπολη...κριμα ειναι να μην εκμεταλευτω τη προσφορα εεεεεεε

τελικα 600 το μαλλι, φαγανε ολοι καλα και οτι εμεινε ταπερακι στο σπιτι

τα μικρα ξελυσσαξαν

εγω μακακιστικα την ωρα της τουρτας και δεν εδωσα καμερα-φωτο σε κανενα...αρχισε να κλαιει ο Β , θυμαμαι δινω καμερα στο κουμπαρο...τεσπα....κατι εμεινε

φωτο γκρρρρ παλι ξεχασα...οποτε πλερωνε 5 ευρα για καθε μια μετα!!!!!!!

αλλα πριν εβγαλα πολλεςςςςςςςς

αλλα οργανωση βλεπω την αλλη βδομαδα αμα χαλαρωσω!!!!

Ωραιο και γρηγορα Αερικακι με εχει σωσει πολλες φορες!!!!!!!!!!!

Πες στον κρεοπωλη να τα χτυπησει λιγο για να ειναι πιο κομψα και να τηγανιστουν ευκολα. Για την εμφανιση αν θες βαλε ασπρο πιπερι αν εχεις παει καλυτερα, αλλα και με κανονικο που το εχω κανει κανεις δεν πηρε χαμπαρι τιποτα.

εγω σκεφτομαι απο μαρη η μετα το καλοκαιρι πια να παμε στις ηλιουπολης

το γοργονες το γνωρισα με το παρεντς σε μια εκδηλωσω, αλλα δε με παιρνει να δινω τοσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...