Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ευχαριστώ βρε κοριτσάκια!Αισθάνομαι πολύ ωραία και ελπίζω να κρατήσει!

Την είχαμε μόνο στον ύπνο και πολλές φορές στο αυτοκίνητο...αλλά είχε αρχίσει να τη θέλει και την ημέρα λόγω των δοντιών...της πιπίλιζα το μυαλό ότι θα τις δώσουμε στον Άη Βασίλη και θα μας φέρει δώρο αυτός...και ένα βράδυ που έπεσε η πιπίλα της κάτω την άφησα να δω τι θα κάνει και πήρα την ευκαιρία!Ήρθε ο Άη Βασίλης και τη πήρε!!!Το πίστεψε και δεν είχαμε ούτε κλάμματα ούτε τίποτα..

Έλεγε:Μπασίλι πήρε όλες πιπίλες μου, φέλει ντόρο μου...γιατί Μπασίλι;;;Αλλά τίποτα άλλο...ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι πίστευα!!!Δοκίμασε το!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουκομαμά δεν πήγατε στο Γκάζι τελικά?????

στο μετρομολ γινόταν χαμός πάντως!!

Οχι αγάπη μου, είπαμε να πάμε καθημερινή για να μην πέσουμε σε πανικό.

Για το metro mall άκουσα οτι γινόταν χαμός.

Μελινάκι είναι καλά σήμερα ο Κωνσταντίνος? (δεν πρόλαβα να διαβάσω παραπάνω...)

Διαφημίσεις

μπράβο!!!

ρε κοριτσάκια ξέρω δυο παιδότοπους που την τετάαρτη κάνουν χριστουγεννιάτικη γιορτή!

ο ένας στην Παλλήνη, ο άλλος στο Κορωπί...

ποια είναι μέσα??

κοριτσακι, δεν θα γινεται χαμος λες?

εμεις μεσα ειμαστε γενικα αυτες τις μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω είναι τετάρτη...

αυτός στο κορωπί είναι αυτός που έκανα εκεί γενέθλια μικρής...

το καλοκαιρι είναι σούπερ, τον χειμώνα έτσι και έτσι...

απλά ξέρω την κοπέλα που τον εχει..αν μαζευτούμε άτομα θα πάρω να την ρωτήσω

αν πατε εμεις μεσα ειμαστε! (καλα, ανευ απροοπτου εννοειται)

επισης, αυριο θα παω με μια φιλη στον μουτζουροπυργο (το ξερω, εχω καταντησει γραφικη αλλα μου'χει κατσει να παω να δω πως ειναι). ψηνεται καμμια να ερθει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!! :D

Σημερα ελιωσα στον υπνο (θα μου πειτε σωωωωωπα! ελιωσες εσυ στον υπνο? πως και ετσι? :lol:).. Ξυπνησα απο μονη μου στις 9μιση αλλα η Μαρια κοιμοταν ακομα και ετσι εφτιαξα καφεδακι, μαζεψα λιγο το σαλονι που ο μπαμπας μας το ειχε αφησει βομβαρδισμενο (νυσταξε το καμαρι μου και τα αφησε ολα πανω στον καναπε και το τραπεζακι: τσιγαρα,τασακι, ενα αδειο μπουκαλι perrier, τον εξωτερικο σκληρο δισκο, το λαπτοπ και τη φωτογραφικη μηχανη με το καλωδιο που περνας φωτογραφιες στο λαπτοπ..). Μετα μπηκα στο facebook να παιξω λιγο cityville και κολλησα! Μου αρεσει που κοροϊδευα τους αλλους και τελικα πορωθηκα κι εγω!! :lol: Στις 10:20 πηγα και ξυπνησα εγω το Μαρακι. Μετα ακολουθησαν τα κλασσικα: μαμ, κλαμμα να βγει εξω απο το δωματιο ο "Πιλης" (ετσι τον λεει, δεν τον φωναζει μπαμπα) και μετα ξαπλωσαν οι δυο τους στο διπλο κανοντας αγαπες και εγω εχτισα παραπανω την πολη μου στο cityville :mrgreen:

Cultακι πολυ μακρια η δουλεια απο το σπιτι! Χαρα στο κουραγιο σου!

Αερικουλι κι εγω τις μισω τις απεργειες των ΜΜΜ γιατι και να θελω να παω καπου δεν γινεται, ο μπαμπας μας αφιονιζεται με την κινηση και ετσι τη βγαζουμε μεσα..

Λουκομαμα κι εμεις μια απο τα ιδια.. Ειχαμε κατεβει Γλυφαδα πριν 2 εβδομαδες περιπου για βολτα και μαυρισε η ψυχη μας! Ελπιζω μονο να μην κλεισουν και τα baby beauty που πηγαινω τη Μαρια για κουρεμα! :lol:

Μαριτακι μπραβο για την πιπιλα!! Εμεις τη φορουσαμε μονο στον υπνο μεχρι τη στιγμη που βγαλαμε κυνοδοντες... Απο εκεινη την ωρα και επειτα τη φοραμε και σε ασχετες ωρες μεσα στην ημερα γιατι οταν εβγαζε τα δοντια την ανακουφιζε και μετα τη συνηθισε! Συγχαρητηρια σας λοιπον!!! Να δουμε εμεις ποτε θα τα καταφερουμε!

Μελινακι πολυ χαρηκα που αναρρωσατε! Περαστικα και αγυριστα να 'ναι!

Μαρκοπουλινα ειδες τι τρυφερο παιδακι εχεις? Οχι για να μη λες!! Πλακα - πλακα, εχεις δικιο.. Και η Μαρια που ειναι ταλιμπαν, οταν δεν ειμαι καλα, ειναι πιο ησυχη απο αλλες μερες!

Αλεξια εσυ με λυπηθηκες για τα ευρωπουλα ε? :lol: Αυτα παθαινει οποιος εχει καλο στον εγκεφαλο! Καλα να παθω για να ξερω αλλη φορα! :lol:

Οσο για τον παιδοτοπο θελω πολυ να ερθουμε, εχει και ο μπαμπας μας αδεια και ειναι καλη ευκαιρια! Αλλα την Πεμπτη φευγουμε για Πατρα και Τεταρτη θα πεσει φασινα στο σπιτι και εχουμε και τις αποσκευες που καποιος πρεπει να τις ετοιμασει! Κριμα γιατι μας βολευαν και οι δυο περιοχες, ειναι αρκετα κοντα σε εμας, ειδικα το Κορωπι.. Αλλα και η Παλληνη μεσω αττικης οδου, σχεδον διπλα μας ειναι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το καμάρι μου :D Όποια δεν έχει λάβει pm για facebook μου στέλνει pm με στοιχεία να την κάνω add.

Περαστικά στα ζουζούνια που είναι άρρωστα και μπράβο στο μικρό Μαριτάκι που έκοψε την πιπίλα... άντε και στα δικά μας!

Χθες το βράδυ που δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί στο κρεβάτι της την σηκώνω να πάμε να κοιμηθούμε στο κρεβάτι μου και έντρομη ανακαλύπτω μετά από 10 λεπτά ότι είχε 5 πιπίλες σύνολο στα χέρια της!!!! Αναρωτιόμασταν όλο το βράδυ πως διάολο βρέθηκε με 5 πιπίλες στο κρεβάτι! Εμείς βάζουμε μόνο 2 (για backup). Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω με το φως του ήλιου είναι πως το μικρό μου ξετσούρνεψε και πονηρεύτηκε και καβατζάριζε όλη την ημέρα πιπίλες στο κρεβάτι της! Κι αυτό γιατί χθες ήταν η μοναδική βραδιά που μου ζήτησε να την βάλω στο κρεβάτι της μετά το γάλα!

Για τον παιδότοπο δεν μας βλέπω γιατί κάποια στιγμή πρέπει να πάμε και στο κολυμβητήριο που πληρώνουμε :lol: Αν ήταν Τρίτη ή Πέμπτη ευχαρίστως :D

Πήζω λέμε στη δουλειά... είναι η εβδομάδα που μισώ τις γιορτές...

Προτείνετε τι να φτιάξω για Σάββατο μεσημέρι (Χριστούγεννα) σε πεθερικά, κουμπάρους κ.λπ.?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...