Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Έκανα 45 λεπτά να "δραπετεύσω" μέσα από Βύρωνα για να βγω Κατεχάκη. Υπό ΚΣ το κάνω 10 λεπτά (με την κλασσική κίνηση των πρωινών)... Το παιδί, εγώ και η συνάδελφος που της κάνω το ταξί... τα είδαμε όλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερουδια σε ολες και εμας μας λειψατε που δεν ηρθαμε. Η μικρη της οικογενειας ομως μας ειχε αναγκη γιατι ηταν ρακος το κοριτσακι μας. Ακομα και ο Μαριος που συνηθως ειναι γιουτσος διαισθανοταν οτι η θεια του δεν ηταν καλα και την επαιρνε συνεχεια αγκαλια και την χαιδευε και καπως της περναγε η μαυριλα.

όχι ευτυχως..

εγώ με την μικρή πήραμε ταξί και πήγαμε παιδότοπο..

ο Σταύρος ήρθε μετά από μισή ώρα μόνο! γιατί στην αρχή νομίζαμε ότι έσκασε λάστιχο..αλλά μόνο ξεφούσκωσε τελικά!!

Διαφημίσεις

Τελικα στολισαμε και εμεις δεντρο αλλα για καλο κακο το δεσαμε απο πανω με το κουρτινοξυλο ετσι ωστε αν ο Μαριος το τραβηξει να μην του ερθει στο κεφαλι η στα ματια και χτυπησει. Μεχρι στιγμης τραβαει καμια μπαλα που και που.

Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!

Μαρκοπουλάκι και Φυστικάκι μου μας λείψατε το Σάββατο! Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει πριν τη νεα χρονιά!!

Κάναμε χθες βόλτα στα μαγαζιά. Πάρα πολύ κόσμο η Γλυφάδα, αλλά τα μαγαζιά άδεια....

Που θα πάει αυτό το βιολί, δεν ξέρω....

Πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει και άλλα τόσα θα κλείσουν μετά τις γιορτές. Πολύ άσχημη εικόνα.

Να πω οτι έκανα βόλτα και μαύρισε η καρδιά μου? Δε θα πω ψέμματα...

καλημερα και καλη εβδομαδα!

κι εμας μας λειψατε κοριτσια, ελπιζω να καταφερουμε να τα πουμε συντομα. τελικα ο μικρος ηταν μια χαρα το σαββατο, ισως κακως που δεν ηρθαμε, αλλα ειπα να φυλαχτουμε (και να σας προφυλαξουμε). μαλλον ιωσουλα ηταν αλλα την περασαμε στο ποδι.

οσο για τα μαγαζια, φαινεται οτι τα κλασσικα μαγαζια της γειτονιας ηταν αδεια χτες. εμεις την παρασκευη ειχαμε παει μολ και την κυριακη γκολντεν και ηταν γεματα! οχι μονο στους διαδρομους και στα φαγαδικα αλλα και μεσα στα μαγαζια.

προσωπικα δεν με τρελλαινουν αυτα τα πολυκαταστηματα, αλλα δυστυχως δεν εχω ελευθερο χρονο και για να ψωνισω ολα τα δωρα που ψωνισα σε δυο ωρες (με το παιδι παραμασχαλα), θα χρειαζομουν τρεις μερες αν πηγαινα σε συμβατικα μαγαζια

και ειναι πολυ κριμα βεβαια... και για τα μαγαζακια που κλεινουν το ενα μετα το αλλο και για μας που εχουμε καταντησει να τρεχουμε σαν τους παλαβους! :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!

Να ξεκινήσω με το αερικό και το υπέροχο βίντεο!!!Βρε αερικούλι τι φοβερή η κορούλα σου!!!Δε το πιστεύω ότι συμμετείχε τόσο καλά στη γιορτή τόσο μικρούλα που είναι!!!Φοβερή!

Φαίη έχω και εγώ φέις...δεν έχω καμία από εσάς οπότε αν θέλετε να σας δώσω στοίχεια να μου στείλετε αίτημα...έχεις πολύ γέλιο έτσι που τα περιγράφεις!!!Μου φτιάχνεις το κέφι μιλάμε!

Και εμείς χτες βολτάραμε στο Ζάππειο και στον εθνικό κήπο. Ευτυχώς δεν είχε πολύ κρύο και το ευχαριστηθήκαμε..το Σάββατο όχι απλά δεν ήρθαμε στο παιδότοπο παρέα σας αλλά και κλειστήκαμε σπίτι γιατί ο βήχας της μικρής χειροτέρεψε...ευτυχώς τώρα είμαστε καλύτερα αλλά δε λέει να φύγει τελειώς...

Το πιο ωραίο νέο όμως είναι ότι κοψαμε τη πιπίλα μας!!!4ο βράδυ χτες που κοιμηθήκαμε χωρίς αυτή!!!

Μελίνα πως είναι ο μικρός;Ελπίζω να είστε καλά!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!

Μαρκοπουλάκι και Φυστικάκι μου μας λείψατε το Σάββατο! Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει πριν τη νεα χρονιά!!

Κάναμε χθες βόλτα στα μαγαζιά. Πάρα πολύ κόσμο η Γλυφάδα, αλλά τα μαγαζιά άδεια....

Που θα πάει αυτό το βιολί, δεν ξέρω....

Πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει και άλλα τόσα θα κλείσουν μετά τις γιορτές. Πολύ άσχημη εικόνα.

Να πω οτι έκανα βόλτα και μαύρισε η καρδιά μου? Δε θα πω ψέμματα...

λουκομαμά δεν πήγατε στο Γκάζι τελικά?????

στο μετρομολ γινόταν χαμός πάντως!!

καλημερα και καλη εβδομαδα!

κι εμας μας λειψατε κοριτσια, ελπιζω να καταφερουμε να τα πουμε συντομα. τελικα ο μικρος ηταν μια χαρα το σαββατο, ισως κακως που δεν ηρθαμε, αλλα ειπα να φυλαχτουμε (και να σας προφυλαξουμε). μαλλον ιωσουλα ηταν αλλα την περασαμε στο ποδι.

οσο για τα μαγαζια, φαινεται οτι τα κλασσικα μαγαζια της γειτονιας ηταν αδεια χτες. εμεις την παρασκευη ειχαμε παει μολ και την κυριακη γκολντεν και ηταν γεματα! οχι μονο στους διαδρομους και στα φαγαδικα αλλα και μεσα στα μαγαζια.

προσωπικα δεν με τρελλαινουν αυτα τα πολυκαταστηματα, αλλα δυστυχως δεν εχω ελευθερο χρονο και για να ψωνισω ολα τα δωρα που ψωνισα σε δυο ωρες (με το παιδι παραμασχαλα), θα χρειαζομουν τρεις μερες αν πηγαινα σε συμβατικα μαγαζια

και ειναι πολυ κριμα βεβαια... και για τα μαγαζακια που κλεινουν το ενα μετα το αλλο και για μας που εχουμε καταντησει να τρεχουμε σαν τους παλαβους! :-(

καλημέρα Μελινάκι..

δυστυχώς αυτό συμβαίνει πια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...