Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας!!

Εμεις εχθες φυγαμε απο τον παιδοτοπο στις 9 και τεταρτο.. Μεχρι να ερθουμε σπιτι πηγε 10 παρα.. Αναψαμε θερμοσιφωνο, χορεψαμε λιγακι στη σαλα και κατα τις 10 μπηκαμε και καναμε μπανακι. Ειχαμε και λουσιμο εχθες και ετσι οπως της ξεβγαζα τις σαπουναδες απο τα μαλλια, εκεινη πηγαινε περα - δωθε μες στη μπανιερα γελωντας και τρωει μια γλιστραααα... :shock: αλλο πραγμα! Λεω τωρα την κατσαμε, στανταρ θα εχει σπασει κανενα πλευρο.. Ευτυχως ομως, σηκωθηκε και ουτε εκλαψε, ουτε τιποτα. Μολις τελειωσαμε το μπανιο, καναμε μασαζακι με την κρεμουλα μας, βαλαμε ζεστες πυτζαμουλες, ηπιαμε 200 ml γαλα με το καλαμακι και μια φετα κεϊκ και στις 11 παρα πεσαμε για υπνο..

Συζητουσαμε λοιπον μολις βαλαμε τη Μαρια για υπνο να παμε μια μονοημερη στο Ναυπλιο και επειδη ειπαμε σαν ιδεα να διανυκτερευσουμε ενα βραδυ εκει, ξεκινησε τη μουρμουρα ο Μπιλης... Φυσικα για τα λεφτα και πως ειναι -λεει- πολλα.. Μια η βενζινη, μια το φαγητο, μια το δωματιο... Ε, μπαφιασα κι εγω και του λεω παρε τηλ. τον αδερφο σου να παμε μονοημερη με διανυκτερευση στο Λουτρακι (μενει εκει ο αδερφος του γιατι ειναι υπολοχαγος στο στρατο και υπηρετει εκει). Παιρνει και ο Βασιλης τηλ. τον αδερφο του, του λεει πως εχουν τα πραγματα και του απαντα ο αδερφος του πως εχει αδεια απο εχθες εως τις 29/12 και πως εχει κατεβει Πατρα (στους γονεις τους), ΑΛΛΑ επειδη μας εχει επιθυμησει, μας βαζει ολα τα εξοδα (βενζινη, διοδια) να παμε Πατρα. Και ο δικος μου κανονισε να φυγουμε την Πεμπτη 23/12 και να γυρισουμε την Κυριακη το απογευμα στις 27/12... Χριστουγεννα με τα πεθερικα λοιπον και δεν θα εχω και ιντερνετ να σας πω τι περναω... :cry: Τελος παντων, μια αποφαση ειναι, θα την παρω να τελειωνουμε γιατι δεν θελω τσακωμους μεσα στις γιορτες.. :|

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα εχθες και ευχομαι στην επομενη συναντηση να γνωρισω και τις υπολοιπες! :D

Για τα παιδακια δεν εχω λογια ουτε εγω!! Ηταν ολα τους υπεροχα και ευχαριστηθηκα και εγω γιατι ηταν ολα τους κοντα στην ηλικια και συνενοουνταν ανετα! Η δικια μου βεβαια εδεσε περισσοτερο με την Ελενη της Αλεξιας αλλα και με τα υπολοιπα καλα τα πηγε!

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο πρωι - πρωι! Παω να φτιαξω φρουτοκρεμα του Χανιμπαλ και τα λεμε!

Χριστινα ολα τα λεφτα η Κωνσταντινα!! Παρατηρησα στο βιντεακι πως επεσε πολυ κλαμμα τριγυρω της αλλα εκεινη κυρια!! :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol::lol:

Αμα ακουσετε καμμια μερα στις ειδησεις πως πηρε φωτια κανενα σπιτι στο Λαγονησι, να ξερετε πως ειμαστε εμεις.. :lol::lol:

Τι εκανε η εξυπνη φιλη σας?? (Μια ειναι Η εξυπνη του τοπικ και φυσικα ειμαι εγω :rolleyes:)

Πηγα να αλεσω το φαγητο της Μαριας και αφησα το μπλεντερ -το οποιο ηταν στην πριζα- πανω στο καυτο ματι... Και ξαφνικα ακουγεται ενα εκκωφαντικο ΜΠΑΜ! μαζι με μια ωραιοτατη λαμψη και κοβεται το ρευμα... Η Μαρια αγαλματισε, εγω δεν πιστευα ουτε στα αυτια μου, ουτε στα ματια μου και μεχρι να στροφαρει ο εγκεφαλος ειχε αρχισει και καιγοταν το πλαστικο που καλυπτει τα καλωδια του και βρωμισε το σπιτι... Και τοτε που συνηδητοποιησα την κλαπ@ρχιδι@ που ειχα κανει, το επιασα και το εβγαλα απο την πριζα...

Αλλα επειδη κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.... ΖΩ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΩ!!! :lol::lol::lol:

Ευτυχως δεν καηκε και καμμια ασφαλεια απλα επεσε ο γενικος απο το ρολοϊ που βρισκεται εκτος σπιτιου και μεχρι να ερθει ο Βασιλης σπιτι ημασταν στη μουγκα.. Ουτε τηλεοραση, ουτε ιντερνετ, ουτε τηλεφωνο... Ε, ηρθε ο Βασιλης, μου πεταξε δυο καντηλια που παραλιγο να καω ζωντανη (κλασσικες ευχαριστες οικογενειακες στιγμες) και ξαναηρθε το ηλεκτρικο στο σπιτι μας. Η μοναδικη μας απωλεια ηταν ενα καμμενο μπλεντερ... Α!Και η μυρωδια απο καμμενο που ποτισε...

Και εις ανωτερα... :lol::lol::lol::lol:

Παντως χωρις πλακα, εχει αρχισει και με ανησυχει η μ@λ@κια που εχω στον εγκεφαλο... Γινομαι επικινδυνη ωρες - ωρες και πολυ φοβαμαι πως καμμια μερα θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ -και οχι απο τα γελια- :roll:

gM4vp2.png

Ναι Γατούλα η μικρότερη είναι το πουλέν μου :D

Φαίη υπάρχουν και χειρότερα... Εγώ την έβαλα την φωτιά (θα σου δείξω τα ιστορικά σημάδια) στην κουζίνα στην εγκυμοσύνη :lol:

Διαφημίσεις

Εγω χθες εψησα ενα μπολ με χαλβα. Μαγειρευα στο ενα ματι και δεν καταλαβα πως αναψα και το αλλο και καποια στιγμη κατι μου μυρισε ειχα αφησει ενα ταπερ με χαλβα πανω στο διπλανο ματι που ανοιξα καταλαθος. Οποτε Φαιη βλεπεις ειναι κι αλλες επικινδυνες,

Ααα... Δεν ειμαι η μονη που κανω τετοια... Προτεινω να ανοιξουμε νεο τοπικ.. και να το ονομασουμε "το καφε των πυρομανων" :lol::lol:

Πριν λιγο την εβαλα για υπνο. Ολο κατι γινεται τις τελευταιες μερες και αργω να την κοιμισω.. Σημερα ας πουμε πηγαμε να παρουμε τη μαμα μου απο τη δουλεια και μεχρι να γυρισουμε μας πηρε η ωρα.. Την εκανε μπανιο ο πατερας της και την ταϊσα εγω.. Μετα την εβαλα στην κουνια και προς το παρον δεν εχει ακουστει..

Ηθελα να φερω και το κρεββατι της αυριο μιας που ξεκιναει η αδεια του Βασιλη αλλα θα το αφησω.. Αφενος γιατι την Πεμπτη φευγουμε για Πατρα και δεν θελω να κοιμηθει λιγες μερες εδω σε κρεββατι και μετα στην Πατρα σε παρκοκρεβατο και αφετερου γιατι.... δεν εχει γιατι! Γιατι δεν θελω να κοψω την προσπαθεια στη μεση! :lol::lol::lol:

Αληθεια, ποια απο εδω εχει facebook και μου εχει ξεφυγει???

Εχω το cultaki, το fystikaki, το Aeriko, τη Γατουλα..... Ποια μου εχει ξεφυγει?? Να μου το πει να της στειλω πμ, ή να μου στειλει εκεινη με τα στοιχεια της!

gM4vp2.png

Α! Και την Αλεξια την εχω!

(Τι πραγμα κι αυτο να μην εχουμε εντιτ.. Θες να γραψεις μια προταση και πιανεις ολοκληρο ποστ.. :rolleyes:)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαίη γιατί δεν παίρνεις μια κάρτα με προπληρωμένο internet 1 μήνα για το χωριό; Τη φοράς στο λάπιτόπι και έχεις ιντερνετ παντού.

καλημέρα!

ειρηνάκι τί κάνετε? χάρηκα που τα είπαμε προχτές (δηλ τα ψιλοείπαμε).

μελινάκι και μαρκοπουλάκι και φυστικάκι μας λείψατε!

χάρηκα πολύ και που γνώρισα τη φαίη με την κούκλα μαρία (ναι, όντως τα βλαστάρια μας ταιριάξανε), τη σοφία με τη γλύκα ελισάβετ και την εύα με την ξανθοκούκλα ευγενία.

γιώτα η ελένη μου και με τον βασίλη σου τα βρήκε.

αερικό σου είπα και δίπλα ότι η κόρη σου τα έσπασε!

να συμπληρώσω ότι η φαίη γλίτωσε το ξύλο γιατί τιμωρήθηκε ήδη με τα ευρόπουλα που έσκασε στη γιατρό. έτσι έτσι, όλες οι μαλ@@@@@ πληρώνονται! χαχα

για το καμμένο μην ανησυχείς κι εγώ το έχω πάθει. και ο άντρας μου πολύ παλιά κατέστρεψε την κουζίνα της μάνας μου :shock:! αφού είστε καλά στην υγεία σας μη το συζητάς!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...