Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Περαστικα βρε Μελινακι και μην στενοχωριεσαι, να γινει καλα το παιδι και εδω ειμαστε παλι και ξανακανονιζουμε!!!!!!!!!!!!!! Φιλακια πολλα στο καυτο σου αγορι!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας!

Εμεις μια χαρα ξυπνησαμε μονο που εχουμε φαει ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει.. :roll:

Το πρωι ηπιε 200 ml γαλα και εφαγε 2 παχιες - παχιες φετες ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα φραουλα.. Μετα απο καμμια ωρα εφαγε τοστ και ηπιε 150 ml στιμμενο πορτοκαλι.. Πριν απο 1,5 ωρα της εδωσα το αυγο "υπερπαραγωγη" (το λεμε ετσι γιατι το βαζουμε σε κουπα με ψωμακι, αλατακι, πιπερακι, λαδακι και ριγανιτσα) και μολις την ταϊσα 300 ml φρουτοκρεμα (1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, 1 πορτοκαλι και 2 μπισκοτα πτι μπερ)... Το ακρον αωτον ειναι ομως πως τωρα που γραφω ηρθε και μου ζητησε "μαμ" :shock: Δε βρισκω εμοτικον να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο! Παω να της βρασω λιγο κοτοπουλακι με τραχανα γιατι στη 1 το αργοτερο θα ουρλιαζει να φαει.. Καταραμενα γονιδια, σε αυτο βρηκε να μου μοιασει?? :mad:

Μελινακι περαστικα και μην στεναχωριεσαι, θα ξανακανονισουμε! :)

Cultακι περαστικα και σε εσας και ελπιζω να εχετε συνελθει μεχρι το απογευμα!

Εμεις παντως οπως και να 'χει θα παμε γιατι της το ταξαμε και ηδη χοροπηδαει οποτε της λεω "θα παμε στον παιδοτοπο το απογευμα να παιξεις με τα παιδακια?" :lol:

Σας φιλω και αν δεν ξαναμπω θα τα πουμε το απογευμα! (Αν δεν εχει φαει και εμενα η Μαρια :lol:)

Μμμααακιαααα!!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κοριτσια, εμεις παλι δεν εχουμε νερο...

αν δεν ερθει, να κανω ενα μπανιο, και γω και το παιδι, δεν θα ερθουμε.... δεν υπαρχει περιπτωση... 3η μερα σημερα το παιδι κανει κακα και το σκουπιζω με μωρομαντηλα!!!! εδω δε, εχω να κανω μπανιο απο την τριτη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!

θα κατεβει τωρα ο αντρας μου σαρωνιδα στα γραφεια, σιγα μη βρει κανεναν, αλλα πρεπει να δουμε τι θα γινει.... δεν μπορω να σας περιγραψω τα νευρα μου, ουτε ποτηρι για νερο δεν εχουμε, πινουμε σε πλαστικα.... δεν ειναι καν αστειο πια, ειλικρινα

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημερα και απο εμας!

Εμεις μια χαρα ξυπνησαμε μονο που εχουμε φαει ο,τι υπαρχει και δεν υπαρχει.. :roll:

Το πρωι ηπιε 200 ml γαλα και εφαγε 2 παχιες - παχιες φετες ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα φραουλα.. Μετα απο καμμια ωρα εφαγε τοστ και ηπιε 150 ml στιμμενο πορτοκαλι.. Πριν απο 1,5 ωρα της εδωσα το αυγο "υπερπαραγωγη" (το λεμε ετσι γιατι το βαζουμε σε κουπα με ψωμακι, αλατακι, πιπερακι, λαδακι και ριγανιτσα) και μολις την ταϊσα 300 ml φρουτοκρεμα (1 μηλο, 1 αχλαδι, 1 μπανανα, 1 πορτοκαλι και 2 μπισκοτα πτι μπερ)... Το ακρον αωτον ειναι ομως πως τωρα που γραφω ηρθε και μου ζητησε "μαμ" :shock: Δε βρισκω εμοτικον να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο! Παω να της βρασω λιγο κοτοπουλακι με τραχανα γιατι στη 1 το αργοτερο θα ουρλιαζει να φαει.. Καταραμενα γονιδια, σε αυτο βρηκε να μου μοιασει?? :mad:

η δικια μου λιγο γαλα μονο :(

τωρα μου ζηταει 'κολατα'... καλα δεν παιζει αυτο.. θα φαει σε λιγο το μεσημεριανο της, και μετα.. αν θελει

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

μολις κοιμηθηκε! ουφ αντε να ξεκουραστει μηπως ξυπνησει με περισσοτερα κεφια!

φαιη να'σαι καλα γελασα (με την καλη εννοια εννοειται)! ο δικος μου ολα αυτα τα τρωει σε τρεις μερες!!!

κουλτακι ελπιζω να μην ειναι τιποτα της ζωιτσας. κι εμενα τωρα 37,5 ειχε. παλι καλα...

μαρκοπολινα σμουτς!

ρε φυστικι μου'ρχεται να σου φερω καμμια .... εικοσαρια κουβαδες νερο να κανεις το μπανακι σου!!!!!! ελεος! μονο στην περιοχη σας υπαρχει προβλημα αραγε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε φυσ... ελάτε να κάνετε μπάνιο σε εμάς :lol: Σοβαρά το λέω!

Διαπρέψαμε έχω να σας πω αλλά θα σας τα πω το απόγευμα γιατί τώρα έχουμε τους νονούς εδώ :D

Ζηλεύωωωω

Αχ τώρα θα είστε στο παιδότοπο ,θα πίνετε το καφεδάκι σας ,θα κάνετε τη κοινωνική σας ενημέρωση [ το λέω ευγενικά :lol:] και τα πιτσιρίκια θα είναι στα καλύτερα τους !

Και εγώ εδώ σπίτι με τους άντρες μου , να κάνω ετοιμασίες για αύριο μιας και θα έχουμε κόσμο

Είμαι όμως σίγουρη ότι θα ξαναεπαναληφθεί , και τότε δε θα το χάσω με τίποτα !

Φιλιά να περνάτε καλά:tongue:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ξεραθήκαμε μετά από ένα μισάωρο κυνηγητού στο σπίτι γιατί όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο... είχε κι άλλη ενέργεια ακόμα και μετά το πέσιμο :lol:

Ελπίζω ότι κάποιο καλό κορίτσι από τα τελευταία μάζεψε το στριφτιράκι μου από το τραπέζι σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ. Αλλιώς θα πάρω το πρωί τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν το βρήκανε :(

Πάτησα Υποβολή για επεξεργαστή γρρρρρρρρρ

Χάρηκα για όσες ξαναείδα και για όσες γνώρισα σήμερα. Τα παιδιά είναι όλα ένα κι ένα όπως είπαμε και στο μπαλκόνι :D

t44sTBvOPns

Για όσες απουσίασαν εγώ τουλάχιστον είμαι μέσα και σε επόμενη εξόρμηση και έχω να δηλώσω ότι η Φαίη το γλίτωσε το ξύλο :lol:

Διαφημίσεις

Ρε συ κιουλτάκι δεν συνεννοηθήκαμε για την Πάτρα γμτ! Στείλε μου pm με το τι σκοπεύεις να κάνεις να το οργανώσουμε να κινηθούμε!

Κοριτσια εσκασα που δεν ηρθα αλλα ηρθε η αδερφη του αντρα μου και εφερε δωρα στον Μαριο και εκατσε παραπανω απο οτι περιμενα μιας και ηταν πολυ στενοχωρημενη γιατι χωρισε με εναν μα..κα που της ραγισε την καρδουλα. Ηταν κομματια και ειχε αναγκη να μιλησουμε και ετσι δεν καταφεραμε να ερθουμε.

Ελπιζω συντομα να το ξανακανονισουμε γιατι μου λειψανε τα βλασταρακια σας!!!!!!!!!!!!

καλημερα κ απο μενα!

χαρηκα πολυ που σας γνωρισα περασαμε πολυ ωραια χθες-αν κ δε κατσαμε πολυ.για τα ζουζουνια σας δεν εχω λογια ειναι ετσι οπως τα λεει η χριστινα ολα ειναι ενα κ ενα!ευχομαι να σας ξαναδω και σε επομενες συναντησεις σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...