Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

μιαμ μιαμ μπουτακι ζωγης!!!! μιαμ μιαμ γαμπακι μαρακιου φαιης... μιαμ!!!

(καλα, σας σωζει που ειναι κακοφαγη... αλλιως...........................)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

taz.jpg

ο 'τινος' της μελινας δεν κινδυνευει... ειναι τοσο λεπτουλι τι να του φαει?????????

οι δυο μαγουλουδες ζαχαρομπουτενιες ομως.......... σλουρπ... και γω τις λιμπιζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taz.jpg

ο 'τινος' της μελινας δεν κινδυνευει... ειναι τοσο λεπτουλι τι να του φαει?????????

οι δυο μαγουλουδες ζαχαρομπουτενιες ομως.......... σλουρπ... και γω τις λιμπιζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχα κι εγω τις λιμπιζομαι!

οταν βλεπω παιδακι ζουμπουρλουδικο τρελλαινομαι!

ο δικος μου, οταν ηταν 8-9 μηνων ειχε μπουτακια................

ναι καλα! ετσι νομιζα μεχρι που ειδα μωρο με αληθινα μπουτακια! λολ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ρε, εδω βλεπουν την δικη μου με κολαν, και με ρωτανε 'εβγαλε την πανα?'

ειναι τοσο ακωλο, που δεν κανει κωλο ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ!!

Εχω φρικαρει πάλι σήμερα.

Κουτουλάω απο τη χθεσινή νύχτα και έχω και τρελή δουλειά...

Α! Ξέχασα να πω οτι το σκατόπαιδο κοιμάται 2 1/2 ώρες (θα φτάσει χαλαρά τις 3) και θα με πηδ@#$ το απόγευμα.

Φυσικά ο μπαμπάς μας θα δουλεύει!

Υ.Γ Νεν, ξέρω οτι εγω σου πέφτω κομματάκι μακριά, αλλά οποτε θες μπορώ και εγώ να κρατήσω το κανιβαλάκι σου για να κάνεις το μάθημά σου. Τί ένας κανίβαλος - τί δυο????? Δε μασάμε ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Σας περάσαμε :D Κοιμόμαστε από τις 9.30 σήμερα για δύο λόγους.

1. Ήταν ξύπνια από τις 13.45

2. Αύριο είναι μεγάλη μέρα και δεν πρέπει να νυστάξει πριν τις 12.00 :lol: Στις 11 είναι η παράσταση και θα πρέπει να είναι χορτάτη ακόμα από το γάλα και duracell. Ευτυχώς το νούμερό μας στην παράσταση είναι το πρώτο (μεταβρεφικό τμήμα). Εκείνα τα έρμα τα βρέφη που βγαίνουν τελευταία να δω πως θα αντέξουν :lol:

Ευτυχώς η παράσταση δεν κρατάει πάνω από 45 λεπτά αν το "τρέξουν" λίγο ;)

Εσείς κοιμηθήκατε ή ακόμα; :D

Εμεις μολις βαλαμε την πριγκηπισσα για νανι και τωρα θα κατσω να φαω με τον Μπιλη γιατι παλι ειναι βραδυνος σημερα (00:00 - 06:00).

Τα λεμε αργοτερα αν σας πετυχω ορθιες!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ψεκασε κανεις με εξαφανιζολ?? :lol: Που πηγατε ολες καλε?

Εγω μολις εφαγα και ξεπροβοδισα τον αντρακο μου.. Παλι θα ξεπαγιασει ο καημενος.. Εν τω μεταξυ ολο λεμε να παμε να παρουμε ενα ζευγαρι καλα γαντια να φοραει πανω στη μηχανη και ολο στα λογια μενουμε.. Τελικα εχει σκιστει το δερμα του αναμεσα στις κλειδωσεις των δακτυλων.. :(

Που λετε ηρθε και το Μαρικακι σημερα! Μια χαρα περασαμε αν και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους πιο πολυ ωρα περασε με τον Βασιλη το Μαρικακι παρα με εμενα και τη Μαρια! Αλλο που δεν ηθελε και ο δικος μου, δωστου παιδια και παρτου την ψυχη! Σε αυτο δεν εχω κανενα παραπονο! Χορεψαμε, ηπιαμε χυμο, παιξαμε ολοι μαζι με τα παιχνιδια της δικιας μου Μαριας και στο τελος ηρθε η Φυστικω και μας την πηρε! :(:( Οσο για αυτα που λεει, ειναι φημες, μην την πιστευετε! Τη Μαρια την επαιρνε συνεχεια αγκαλια, μονο μια στιγμη πηγαν να αρπαχτουν για ενα τηλεφωνακι (παιχνιδι) αλλα ολα καλα! Ισως επειδη η δικια μου ειναι μικροτερη και της προκαλει στοργη.. Μηπως να πηγαινες για το 2ο καλο μου φυστικι?? :mrgreen:

Μολις εφυγαν τα φυστικακια, πηγαμε ολοι μαζι μεχρι το ψιλικατζιδικο να παρουμε τσιγαρα και ενα περιοδικο. Καναμε και μια μινι βολτα με το αυτοκινητο γιατι ηταν αργα αφενος και αφετερου εκανε ψοφο και μολις γυρισαμε, καναμε μπανιο και πεσαμε για νανακια!

Ολα καλα λοιπον! Και που ειστε? Tomorrow is the big day!! ;)

Αντε να σας δω και απο κοντα!! :D:D

gM4vp2.png

ρε συ φαιη, δεν ηταν ετοιμη για υπνο η δικια σου??? εγω ελεγα, μολις φυγουμε θα πεσει ξερο!!

η δικια μου ακομα... παλευει μεσα ο πατερας της να την κοιμησει, ακομα τιποτα...

κι ο δικος μου ψαχνεται για γαντια, να πεις στον αντρα σου να κοιταξει στο πρατηριο της αστυνομιας, εχει καλα και φτηνα πραγματα!

Ηταν στην ηρεμη φαση που βρισκεται πριν τον υπνο, αλλα επειδη ηταν ολη μερα κλεισμενη μεσα, ειπαμε να κανουμε μια μικρη βολτα με το αμαξι μπας και γλιτωσουμε το ξυπνημα αξημερωτα!

Το Μαρικακι θεριο ε? Δεν καταλαβαινει τιποτα!!

Θα του το πω για το πρατηριο, να δω ποτε θα βρει χρονο να παει βεβαια!

gM4vp2.png

οκ, μολις κοιμησε τον αντρα μου, και τελικα αποκοιμηθηκε κι αυτη εκει που του χαιδευε τα μαλλια..........................................................................

καλημερα κοριτσια!

εγω ειμαι να σκασω! ο μικρος ειναι με πυρετο (χωρις κανενα αλλο συμπτωμα)

κλασσικα δεν τον πηρα χαμπαρι αμεσως γιατι ηταν ντουρασελ και μεσα στην τρελλη χαρα, και την ωρα που τον ετοιμαζα για μπανιο σα να μου φανηκε ζεστος. 39!

το πρωι ειχε 38 και ειναι παλι ντουρασελ απο το πρωι

αυτος ψοφαει για εξω, κι εγω το ιδιο, ποσο μαλλον για παιδοτοπο μαζι σας, αλλα επειδη μαλλον θα ειναι καμμια ιωσουλα και δε λεει να τρεχουμε ολοι μαζι, δεν θα ερθουμε σημερα... :-(

ρε γαμωτο απο το σεπτεμβρη εχει αρπαξει 4 ιωσεις (μια χαρα σε σχεση με αυτα που ακουγα)

ΑΛΛΑ ολες Παρασκευη! (σορυ και μια Σαββατο)

τεσπα καλα να περασετε (τα'χω παρει, το περιμενα πως και πως)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...