Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκέφτομαι και αυτό τον βήχα μας ... και τη Κυριακή έχουμε παιδικό πάρτυ ...ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Νομίζω κάποια είχε βάλει τη διεύθυνση του παιδότοπου λίγες σελίδες πριν ε;Πάω να ψάξω τουλάχιστον να ξέρω που είναι και βλέποντας και κάνοντας αύριο...πειράζει να σας απαντήσω αύριο ή είναι πρόβλημα;

Διαφημίσεις

Εγώ θεωρητικά θα έχω άδεια την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά και σίγουρα πάντως μέχρι τα φώτα. Το θεωρητικό παίζει γιατί δεν προλαβαίνουμε να τελειώσουμε όλα τα έντυπα μέχρι τότε οπότε ή θα δουλέψουμε ΣΚ που δεν παίζει ή θα έρθουμε και στην θεωρητική άδεια :lol:

α ναι! εχετε ταξιδακι κουλτακι ε? τελεια!

εμεις δεν θα παμε πουθενα, εδω οικογενειακα, θα ερθουν και τα μεγαλα τα παιδακια...

δεν εχω και καθολου αδεια, αφου ξεκινησα δουλεια το μαιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μελινάκι δεν ισχύει αυτό...δεν χρειάζεται να κλείσεις χρόνο όπως παλιά

για κάθε μήνα που δουλεύεις δικαιούσαι 2 μερες άδεια το ξέρεις αυτό??

ναι κοριτσακι το ξερω, απλα την αδεια που δικαιουμαι την εχω εξαντλησει το καλοκαιρι και κανα δυο τριημερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να 'μαι ξανα!

Εγω δεν δουλευω αλλα τις διακοπουλες μου θα τις παω! :cool:

Ο Βασιλης εχει αδεια απο τις 20/12 εως τις 30/12 αλλα την Πρωτοχρονια καθεται ετσι κι αλλιως γιατι εχει την ονομαστικη του εορτη. Σε αυτη την αδεια του λοιπον δεν θα παμε πουθενα. Θα κατσουμε εδω, θα συναντησουμε φιλους που θα ερθουν εκεινοι απο μακρια και θα φαμε με τη μαμα μου. Μετα ομως εχει αδεια στις 17/01 για 24 μερες και εκει λεμε να παμε Πατρα (για ποσο δεν ξερω γιατι θα μεινουμε στα πεθερικα και μονο που το σκεφτομαι αναλογιζομαι τι θα περασω παλι.. :cry:) και μετα Πυργο στους δικους μου συγγενεις. Ειναι το μοναδικο μερος που ξεκουραζομαι ο Πυργος γιατι εχω θειαδες και γιαγιαδες και αναλαμβανουν εκεινοι τη Μαρια. Την πανε βολτες, την ταϊζουν, μας φερνουν φαγητο, μεχρι και τα ρουχα μας πλενουν! Απο την αλλη εχω και τα ξαδερφια μου εκει και αμα κατσει βγαινουμε βραδυ εξω.. Παμε Ζαχαρω ή αν μας τη βαρεσει Κυπαρισσια και γενικα περναω πολυ καλα εκει. Παντα μα παντα κλαιω οταν φευγω... :( Οποτε διακοπες θα παμε, απλα απο το νεο ετος! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...