Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όλη μέρα.

Μαριτάκι περαστικά!

Τατάκης ΘΕΟΣ!

Εμείς κοιμηθήκαμε σχεδόν σερί! Ξυπνήσαμε τρεις φορές αλλά και τις τρεις κατάφερα και την κρατησα στο κρεβάτι της κρατώντας απλά την πλατούλα (καλά την τρίτη δεν την κράτησα... έβαλα πάνω το αρκουδάκι της για να νομίζει ότι είναι το χέρι μου :lol: αλλά δεν άντεχα ρε κορίτσια πονάνε! ). Το μεγάλο γέλιο είναι που μες στη νύστα μου κάνω την μπαλαρίνα. Τι εννοώ. Όταν αγοράσαμε το σπίτι διαπιστώσαμε ότι είχαν σπάσει οι σωλήνες του μπάνιου και είχαν πλημμυρίσει τα πατώματα από κάτω... Τρελλή υγρασία ειδικά στο δωμάτιο του παιδιού που τέλος πάντων την καταπολεμήσαμε. Τρίψαμε και τα ξύλινα πατώματα και όλα καλα. Μέχρι που ήρθε το παιδί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι από τη διάβρωση που έχουν πάθει τα ξύλα... τρίζουν όταν πατάς πάνω τους :lol: οπότε όταν θέλω να βγω από το δωμάτιο και είναι μεταξύ ξύπνιου και ύπνου κάνω την μπαλαρίνα γιατί προσπαθώ να μην πατάω καθόλου. Έχω βρει και ποια σημεία δεν τρίζουν όσο τα άλλα και χορεύω :lol: Το οποίο όμως όταν είσαι μέσα στη νύστα σου γίνεται ακόμα πιο δύσκολο :lol:

Τεσπα... ξυπνήσαμε τουλάχιστον κεφάτες σήμερα το πρωί και χωρίς γκρίνια αφού κοιμήθηκε και η ίδια πολύ καλύτερα. Η μαμά μόνο έχει πονοκέφαλο γιατί πέρασε τον ύπνο της δίπλα στο άρρωστο θωρηκτό που είχε βάλει φουλ της μηχανές (ζέστη από τον πυρετό και θόρυβος από το ροχαλητό) :lol: Που θα πάει θα περάσει... και η δουλειά φυσικά αυξάνεται γιατί όλοι θέλουν να κλείσουν την εβδομάδα Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά και τα θυμήθηκαν ΟΛΑ τώρα ΦΥΣΙΚΑ!

Καλά μας κουράγια :D

Περαστικα σε μικρους και μεγαλους!!!!!!!!! Χθες ειδα ενα παιδακι ξαδερφου μας και πολυ αθωα με ρωτησε θεια γιατι τα ματια σου ειναι μαυρα απο κατω συνεχεια???? Γιατι εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος απο οταν ημουν εγκυος του απαντησα αυθορμυτα, με κοιταγε το καυμενο το παιδακι με απορια.

Μαρκοπουλακι τα δικα σου ειναι μαυρα, τα δικα μου μελιτζανι!!! :lol:

Αερικουλι περαστικα στο Λευτερη και καλο κουραγιο και απο εμας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μελίνα ακόμα έχεται θέμα στον αποχωρισμό; Εμείς το ξεπεράσαμε μετά από κανά μήνα προσαρμογής και τώρα τρέχει στη δασκάλα της και μας χαιρετάει!

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τα περαστικά! Έχουμε πάνω από μία βδομάδα βήχα αλλά 2 μέρες τώρα νομίζω πως χειροτέρεψε για αυτό την κράτησα σπίτι...εξάλου δε είναι ότι θα πάρω και άδεια από τη δουλειά αφού δε δουλεύω.....

Αερικό περαστικά στον καλό σου!Αυτό με το αρκουδάκι μου θύμησε τη δικιά μου περίπου στην ηλικία σας...το έκανα και εγώ...τι την μίνι της έβαζα, τι αρκουδάκια άλλο πράγμα...εμάς πάντως ήταν από τα δοντια όλα αυτά γιατί πάντα την έβαζα στη κούνια,έλεγα καληνύχτα και έφυγα...και τώρα το ίδιο κάνουμε μόνο που μου λέει και αυτή καληνύχτα!!!

Καλά ο Τατάκης όλα τα λεφτά λέμε!!

Μελίνα ακόμα έχεται θέμα στον αποχωρισμό; Εμείς το ξεπεράσαμε μετά από κανά μήνα προσαρμογής και τώρα τρέχει στη δασκάλα της και μας χαιρετάει!

Ειναι με τις μερες του... Την προπροηγουμενη εβδομαδα με χαιρετουσε και πηγαινε να παιξει με τη δασκαλα. Την προηγουμενη εκλαιγε την ωρα που εφευγα.

Καλα μην φανταστεις, μεχρι να μπω στο αμαξι εχει σταματησει το κλαμα. Απλα ο δικος μου εχει τρελλο θεμα οταν με βλεπει να φευγω. Μετα ξεχνιεται γιατι περναει τελεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μία γράφω σε εσάς και μία φτιάχνω τσάι και ψαρόσουπα με τη μικρή!!!Με τα κουζινικά της εννοείται γιατί από φαί σήμερα....δε το βλέπω....!

Ο παιδότοπος του Σαββάτου είπατε οτι είναι Γλυφάδα;;

Μαριτα ουτε εμεις το κοβω να μαγειρευουμε σημερα... Βαριεμαι ελεεινα, ασε που δεν εχω ξεπαγωσει και τιποτα.. Το πιο πιθανο ειναι να στειλω το μπαμπα μας να μας φερει κανενα κοτοπουλο και να τηγανισω καμμια πατατα.. Να φαει και η μικρη!

Γατουλα καλημερουδια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Θέλω πολύ ρε γ@#$το αλλά πρέπει να πείσω τον μπαμπά μας γιατί δεν πολυσυμπαθεί τους παιδότοπους...δουλεύει κιόλας και γυρνάει στις 4...αλλά θα το παλέψω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...