Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!

Εδω κι εγω, σηκωθηκα πριν 3 ωρες και εχω ξεβιδωθει ως τωρα. Ο Βασιλης σχολασε στις 6 το πρωι και τωρα κοιμαται του καλου καιρου.. Εγω με τη Μαρια κοιμηθηκαμε σερι ολο το βραδυ περα απο μια διακοπη που καναμε -εγω για να παω τουαλεττα κι εκεινη για να πιει νερο-. Στις 7 και κατι ξυπνησε εκεινη, οποτε σηκωθηκα κι εγω!

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!

Cultaki θα την αφησω να κανει ο,τι θελει! I promise!! :lol:

Melinaki σε ευχαριστω πολυ και εσενα! :D

Λεω να παω να φτιαξω κανεναν καφε μπας και ανοιξει το ματι γιατι παρολο που εχει περασει ενα 3ωρο.......... ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩ!!! :mrgreen:

Θα επανελθω δριμυτερη ή I 'll be back!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα Μαριτάκι, καλημέρα Φαίη!!

Μαριτα εγώ αν έχει μόνο βήχα και όχι πυρετό, την στέλνω γιατί εκεί ξεχνιέται με τα παιχνίδια και τις ασχολίες......

ενώ στο σπίτι μυξοκλαίγεται συνέχεια

Πέρασα να πω μια γρήγορη καλημέρα γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά σήμερα!!!!

Φαίη μου, σε διάβασα και χάρηκα πάρα πολύ για το Μαράκι σου! Σε παρακαλώ όταν πάρεις τη γνωμάτευση του γιατρού τρίψε την στη μούρη της πεθεράς σου!!!!!

Μαρίτα μου περαστικά στη μικρούλα σου.

Cultaki, Melinaki, Fystikaki, Μarkopoulaki, Alex, Aerikouli, Γατούλα καλημέρα σε όλες και σε όλα τα μωράκια (ελπίζω να μην ξέχασα κανένα φιλαράκι :-) )

Μαύρω ύπνο κάναμε και εμείς χθες. Τατάκης - no comments.

02.00 - 02.30 Ξεκινάει το πρόγραμμα με "Γάλααααααα" (αυτό το παιδί νομίζει ο θηλάζει ακόμα...)

04.00 - 04.50 "Μαμάαααα α πούμε τα κάλαντα τώραααααα"

05.30 - 06.00 "Μαμάααα πααμύθι θέλω, ατό με το κοιτσάκι με τα σπύτα"

Καλημέρα είπαμε στις 7.00.

Κουτουλάω και έχω πάρα πολύ δουλειά.

Θα τα πούμε αύριο έτσι??? Δεν άλλαξε τίποτα και δεν έχω πάρει χαμπάρι?

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες και εμεις ολο το βραδυ ξυπναγαμε αποψε, γιατι μην με ρωτησετε δεν εχω ιδεα απλα ξυπναγε και εκλαιγε. Νομιζω οτι θα παει φανταρος και ακομα θα ξυπναει ολη την νυχτα αυτο το παιδι.

Καλημερα λουκομαμα και μαρκοπουλακι!!

Ααααχχ αυτος ο βραδυνος υπνος.... :(

Δεν εχει αλλαξει κατι για τη συναντηση οχι! Στον παιδοτοπο της λουκομαμας, αυριο, κατα τις 6:30 με 7. Καλα τα λεω?

Η Μαρια απο το πρωι φτιαχνει πυργους με τα τουβλακια της.. :roll: Μαλλον της εμεινε απο τη χθεσινη εξεταση! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κουλτακι το πρωι τον πηγαινω εγω πριν ερθω στη δουλεια

και ειναι δυσκολουτσικος (ακομα) ο αποχωρισμος

την τελευταια βδομαδα ερχεται μια δασκαλα και μου τον αρπαζει με το μπαινουμε στο σχολειο και νιωθω τυψεις. μεχρι να αρχισει αυτο το σκηνικο εμπαινα μαζι του στην ταξη, αφηνα την τσαντουλα του στη θεση της, καναμε μια αγκαλιτσα και εφευγα. η αληθεια ειναι βεβαια οτι με το νεο συστημα κλαιει για 3 δευτερολεπτα και μετα μια χαρα

απλα σκεφτομαι μηπως το να τον παιρνει σχολικο το πρωι ειναι καλυτερη λυση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κουλτακι το πρωι τον πηγαινω εγω πριν ερθω στη δουλεια

και ειναι δυσκολουτσικος (ακομα) ο αποχωρισμος

την τελευταια βδομαδα ερχεται μια δασκαλα και μου τον αρπαζει με το μπαινουμε στο σχολειο και νιωθω τυψεις. μεχρι να αρχισει αυτο το σκηνικο εμπαινα μαζι του στην ταξη, αφηνα την τσαντουλα του στη θεση της, καναμε μια αγκαλιτσα και εφευγα. η αληθεια ειναι βεβαια οτι με το νεο συστημα κλαιει για 3 δευτερολεπτα και μετα μια χαρα

απλα σκεφτομαι μηπως το να τον παιρνει σχολικο το πρωι ειναι καλυτερη λυση

νομίζω ότι είναι καλύτερο,αλλά στην αρχή πάλι θα έχεις το κλάμα του αποχωρισμού...

σταδιακά θα συνηθίσει, εμένα τώρα μπαίνει και χαιρετάει όλους τους φίλους της...

εκεί έμαθε και τον ύμνο του ολυμπιακού..

Πολύ μου αρέσει το "Παιδότοπος της Λουκομαμάς". Στο τέλος θα πιστέψω και εγω οτι είναι δικός μου και να φανταστείτε οτι ούτε ένα καφέ δε με έχουν κεράσει όσο καιρο πάω με τον μικρό!!!! χι χι χι

Μελίνα, και της ξαδέλφης μου ο μικρός πήγε καλύτερα οταν ξεκινησε να τον πηγαίνει με το σχολικό. Του άρεσε προφανώς η διαδικασία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...