Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα :) Χαίρομαι που σας άρεσε... το συγκεκριμένο site το πέτυχα και το ξεψάχνισα... έχει και άλλα ενδιαφέροντα αλλά είπα να σας αφήσω να τα ανακαλύψετε μόνες σας (ειδικά οι έχουσες 2 παιδάκια).

Η μαμά πήρε τις εξετάσεις χθες βράδυ αλλά δεν τις έχω διαβάσει ακόμα και θα ξέρουμε πότε θα δούμε το γιατρό από το μεσημέρι και μετά γιατί το πρωί έχει χειρουργείο. Κατά τ' αλλα εχει σκάσει μια μικρή δουλίτσα στο σπίτι που με έχει απορροφήσει. Και φυσικά όταν εγώ έχω δουλειά στο σπίτι σκάνε διάφορα για να με αποσυντονίζουν :lol:

Με όσα διάβασα είπα στον Λ χθες να μείνουμε σπίτι. Να μην προτείνουμε παιδική χαρά για να την αφήσουμε να παίξει με τα παιχνίδια της μιας και όλες τις προηγούμενες μέρες για να πάμε παιδική χαρά (ενώ το ήθελε) είχαμε γκρίνια. Και έπιασε... το απόγευμα τσούλησε χωρίς γκρίνια... ξεσαλωσε. Κάναμε και μια επίσκεψη στη γιατρό μας. Είμαστε 97 πόντους και 15 κιλάκια. Φυσιολογικές μας βρήκε και κάνουμε αερολιν και αέριους μόνο βράδυ για 3 μέρες να φύγει τελείως το βηχαλάκι που μας χτύπησε.

Για τα κοινωνικά και πολιτικά τεκταινόμενα δεν θέλω να πω πολλά μόνο μια ευχή: Εύχομαι ό,τι συμβαίνει με τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία να είναι μια ΚΑΛΗ αρχη να ξεσηκωθεί ο κόσμος!!!

Α ναι... ζυγίστηκα κι εγω... κι έχω φάει ήττα αφήστε που όλοι και όλες με ρωτάνε αν... περιμένουμε το δεύτερο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα κοινωνικά και πολιτικά τεκταινόμενα δεν θέλω να πω πολλά μόνο μια ευχή: Εύχομαι ό,τι συμβαίνει με τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία να είναι μια ΚΑΛΗ αρχη να ξεσηκωθεί ο κόσμος!!!

!!

Το ίδιο συζητάγαμε και εμείς χτες με τον Τ. Ό,τι πρέπει να γίνει κατί πολύ ακραίο για να γυρίσει η κατάσταση....δε ξέρω τι; αλλά έτσι όπως πάμε αν δεν αντιδράσουμε κάπως θα μας πεθάνουν όλους!

Και πάνω που είμουν τελείως καλά οι καούρες επανήλθαν..:(:evil::evil:

Μαριτακι η ωρα η καλη χαχαχα και καλη αρχη στο μπαλετο. Αυτα ειναι με τα κοριτσακια μπαλετα και ομορφιες.

Σημερα ο γιος μου ξυπνησε και μου δηλωσε οτι μπορω να πηγαινω στην δουλεια μου αυτος περνα μια χαρα μονος του και θα με περιμενει το μεσημερι. Τον χαιρετησα και εφυγα... ροφος η μανα.... Ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα και σοκαρισμενη χαχαχαχα μπορει και μονος του καλα τα καταφερνει μια χαρα που λεε και το τραγουδι χαχαχαχα.

Για να ξεπερασω το σοκ πηγα κομμωτηριο και νυχια χαχαχα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Μαριτα μου περαστικά και καλή αρχη με το μπαλετο. Η ωρα η καλή για την κορουλα σου! Πως το πηρε ο μπαμπας της;

Μαρκοπολο ειδες προοδο που εκανε το αστερι σου; Σωστη η αντιδραση σου για να ξεπεράσεις το σοκ.

Το Σαββατο πηγαμε και πηραμε αθλητικά παπουτσακια στη μικρη. Ενθουσιαστηκε. Δοκιμασε κανονικά κι οταν καταληξαμε ποιο θα παρουμε κινησε να φυγει απο το μαγαζι για να συνεχισουμε τη βολτα!

Κατα τα άλλα όλα καλά.

Την επόμενη εβδομαδα λεω να ανεβω για λιγες μερες στην Αθηνα μια κι εχω να κανω τη β'επιπεδου και να παρω και τη μικρη μαζι μου για να δει λιγο τον μπαμπα της. Έχει ενθουσιαστει.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλή βδομάδα κορίτσια!

Φωτεινή μου σε ευχαριστώ πολύ! Εφτασε ο καιρός για τη β επιπέδου ε; Τι ωραία; Τι χαρά είχα θυμάμαι το 2008 με την εγκυμοσύνη μου δε λέγεται. Και τώρα τα βλέπω τόσο μακρυνά αυτά....μακάρι να ήθελα και να μπορούσα να προχωρήσω και εγώ σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά δεν....όχι σε αυτή τη χώρα anyway!

Κούραση, κούραση κούραση!Αυτά είναι τα νέα του Σκ μας....από το Θριάσιο στο Λαικό και από το Λαικό στο Θριάσιο. Η μικρή στο χωριό και εμείς μοιρασμένοι εδώ και εκεί. Και καλά ο πεθερός μου πάει καλύτερα, ο κουνιάδος μου όμως κάνενα θετικό σημάδι...έχετε μπει αλήθεια ποτέ στην εντατική; Δε τα κατάφερα να μπω....πήγα μέχρι ένα σημείο αλλά δε μπορούσα να τον δω.....κρύο πράγμα:(:(

Ας ελπίσουμε να έχει ξυπνήσει τώρα που θα ξαναπάει ο Τ.

Κατά τα άλλα θέλω τη ρουτίνα μου πίσω!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Φωτεινούλα κι εγώ θα ήμουν ενθουσιασμένη στη θέση της! Με το καλό να κάνετε την β επιπέδου και να είναι όλα τέλεια!

Μαριτάκι.... :( Εγώ με τα νοσοκομεία δεν το έχω! Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα... Είναι από τα πράγματα που με τρώνε με το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση 'μαμά'... τα έφαγα στη μάπα ως παιδί με τη γιαγιά (και με τη μαμά που μπαινόβγαινε το 75 για 12 ολόκληρους μήνες απο μαλακία γιατρών κοντέψαμε να τη χάσουμε και με πήγαιναν και την έβλεπα από το παράθυρο) και δεν τα γουστάρω! Όποτε μπαίνω σε νοσοκομείο αρρωσταίνω και ειμαι σα λιοντάρι σε κλουβί!!!

Δεν έχω καταλάβει τι έχει ο κουνιάδος αλλά ελπίζω να είναι περαστικό!

Εμείς περάσαμε ένα ΣΚ στις γύρες!!! Εκτός από το Σάββατο το πρωί που το περάσαμε στο σπίτι μιας και το παιδί δείχνει με όλες του τις δυνάμεις ότι θέλει να μένει σπίτι του... οπότε κάτι σχέδια για να την πάμε στο mall σε εκδήλωση ακυρώθηκαν από την ίδια που απλά την 'ακούσαμε' και μάλιστα το εκτίμησε! Ήταν ένα καλό ΣΚ χωρίς γκρίνιες και καυγάδες!

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ τρέξιμο! Σας φιλώ

Μαριτάκι,

Τί συνέβη με τον κουνιάδο σου ??? εύχομαι περαστικά να είναι !!!! Τουλάχιστον πάει λίγο καλύτερα ο πεθερός σου ε ???? πω πω την πεθερά σου σκέφτηκα κατευθείαν ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ !

Με γεια και τα ρουχαλάκια της μικρής και καλή αρχή για αύριο !

Αερικό,

Τί νέα από την μαμά ???? κανονίσατε τπτ σε χειρουργείο ή όχι ακόμη ?

Φωτεινή,

Με το καλό την β΄επιπέδου σου εύχομαι.. άντε, μου φαίνεται ότι θα ξεκουραστείς την άλλη εβδομάδα που θα είσαι Αθήνα !

Εμείς, σε γενικές γραμμές, καλά.. πολλές δουλειές και πολλή κούραση... πάνε παρέα αυτά τα 2....

Καλημέρα :) Κλείσαμε επιτέλους ραντεβού στη πνευμονολόγο... θα συναντηθούμε με τη Μέρκελ στην Κατεχάκη πηγαίνοντας :/

Καλημέρα!

Μαριτακι περαστικά ευχομαι στον κουνιαδο σου! Δυστυχως εγω κι οι εντατικες ειμαστε κολληταρια. Κουραγιο!

Αερικό ευχομαι οτι καλυτερο στην πνευμονολογο!

Καντυ μου σωματικά δεν ξερω αν θα ξεκουραστω γιατι ηδη μου κανονιζονται επισκεψεις αλλά ψυχολογικά σιγουρα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Μαριτακι δυανμη με τα νοσοκομεια ειμαι και εγω καμμενη χρονια πολλα και καταλαβαινω κανεις να μην χρειαζεται να περναει τετοιες πορτες.

Κρισακι εμεις τα λεμε συνεχως καλη δυναμη και απο εδω και ολα να πανε καλα.

Φωτεινη εστω και ψυχολογικα κατι ειναι και αυτο.

Εμεις με τις προσαρμογες τελειωσαμε ο Μ ξυπναει καθε μερα με χαρα και παει εμπιστευεται τους ανθρωπους και το μερος πια και περναει πολυ καλα. Χθες γυρισε και με το σχολικο και του αρεσε ολα τελεια φτου φτου. Αποδεχτηκε το μακρια απο την μαμα και περναει καλα και εγω τωρα μπαινω στην ρουτινα του να ειμαι μονη. Περιεργο αλλα θα μαθω και εγω.

Καλημέρα :) Κλείσαμε επιτέλους ραντεβού στη πνευμονολόγο... θα συναντηθούμε με τη Μέρκελ στην Κατεχάκη πηγαίνοντας :/

χαχαχαχα κράτα μαζί καμία ντομάτα, κανένα γιαούρτι -Ελληνικά προϊόντα- !!!! (αχρείαστα να είναι);)

άντε να δούμε τί θα δούμε με την πνευμ/γο εννοώ .... όλα καλά να πάνε !

....

Εμεις με τις προσαρμογες τελειωσαμε ο Μ ξυπναει καθε μερα με χαρα ....Χθες γυρισε και με το σχολικο και του αρεσε ολα τελεια φτου φτου. Αποδεχτηκε το μακρια απο την μαμα και περναει καλα και εγω τωρα μπαινω στην ρουτινα του να ειμαι μονη. Περιεργο αλλα θα μαθω και εγω.

Χαίρομαι για το παιδί .... πίστεψέ με, μια χαρά θα συνηθίσεις αυτές τις ώρες τις πρωϊνές να είσαι μόνη... μην σου αρέσει στο τέλος !;)

Μαριτάκι,

Καλή αρχή σήμερα με το μπαλέτο σας !!!!! Ο λαός απαιτεί φωτο με στολή μπαλαρίνας στο φμπ !!!! χα χα χα:rolleyes:

Καλημέρα!

Μεταξάκιιιιι :tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

Τέλεια πέρασε στο μπαλέτο,βρήκες και φίλες της που δε ξέραμε καν ότι θα είναι εκεί και είναι μες τη τρελή χαρά! Όταν κατεβήκαμε από το αυτοκίνητό μου λέει με το χαμόγελο της κολγκέιτ:αχ μαμά είμαι τόσο ευτυχισμένη σήμερα:D

Οπότε κατοχυρώθηκε η δραστηριότητά μας,- τι και αν η μαμά ήθελε γυμναστική; η κόρη αποφάσισε!

Προχτές είχαμε συνάντηση γονέων δασκάλων στο σχολείο....είμασταν και τα δύο τμήματα και το κλασικό και το ολοήμερο και μετά μιλήσαμε και με τις δασκάλες κατά ιδίαν. Ευτυχώς φέτος που πήγαμε στο ολοήμερο και όχι σε αυτό που σχολάει 12:15 γιατί το επίπεδο εκεί είναι πεσμένο....βαριούνται να συμμετέχουν και είναι λίγο ανώριμα τα παιδάκια, είπε η δασκάλα τους. Αντίθετα στο ολοήμερο τα παιδιά συμμετέχουν, είναι δουλεμένα, ώριμα, τα προνήπια πολύ χαρισματικά ΑΛΛΑ είναι ζωηρά:tongue:

Είναι 15 αγόρια και 6 κορίτσια:shock: μάλλον για αυτό μας είπε η δασκάλα.

Για τη Κωνσταντίνα συγκεκριμένα μου είπε κανένα πρόβλημα, δεν ξεκινάει ποτέ την αταξία απλά συμμετέχει όταν γίνεται :tongue: και όπως και τα υπόλοιπα προνήπια δε ξεχωρίζει από τα νήπια.

Το κυριότερο που με ενδιέφερε- εκτός από το αν κάνει αταξίες αν και ήξερα- ηταν αν συμμετέχει γιατί πέρισυ ήταν λίγο ντροπαλή στο παιδικό. Και βέβαια συμμετέχει, μου λέει η δασκάλα και το πολύ καλό που έχει είναι ότι ζητάει από τη δασκάλα να τη βοηθησει όταν δε μπορεί να κάνει κάτι.

Αυτό δείχνει λέει η δασκάλα ότι το προνήπιο έχει αέρα και όρεξη για να μάθει.

Τέλος να πω ότι και αυτή τη φορά το ένστικτό μου με οδήγησε στη σωστή απόφαση και επιλέξαμε το νήπιο, κορίτσια αν μπορείτε να μπείτε σε προνήπιο σε νήπιο μη το σκεφτείτε καθόλου, κάνουν πολλά πράγματα, μου άρεσε πολύ η προσέγγιση τους!

Πάω για τις φωτό...αφού το απαιτεί η Μεταξία μου:D:tongue:

Καλημέρα :) Τέλειες οι φωτος της μπαλαρίνας! Έχει γίνει ολοκληρο παιδί η συνονόματη από τότε που έχουμε να την δουμε !!! Και μπράβο και στις δυο σας για τα τόσο καλά λόγια από τη δασκάλα... αν δεν συμμετείχε στις σκανδαλιές θα ανησυχούσαμε :lol:

Η πνευμονολόγος δίνει πράσινο φως με μεγάλη λάμπα :lol: για την εγχειριση... ο καρδιοχειρουργος θα μιλήσει μαζί της και εμείς μαζί του την Παρασκευή....

Η μαμά κάνει δηλώσεις: 1. άμα με βάλουν σε υποστήριξη... μην τολμήσεις να με αφησεις έτσι... δεν θα το αντέξω! 2. Αν είναι μετά να είμαι συνέχεια στο κρεβάτι προτιμώ να μην κάνω την εγχείριση και να φύγω μια και κάτω... 3. Σου έχω ετοιμάσει τη φωτό που θέλω να έχει στην τελετή (θέλει καύση όχι ταφή)....

πφφφφ πφφφφ πφφφφφ και γρρρρρρρρρ γρρρρρρρρρρ

Ουφ και ξαναούφ βρε αερικό! Από την άλλη δεν είναι λογικό να φοβάται και σκέφτεται διάφορα η γυναίκα; Και δυστυχώς ο δύσκολος ρόλος του ακροατή πέφτει σε εσένα....δε ξέρω τι να πω, δύσκολες καταστάσεις...εύχομαι να μην χρειαστεί να γίνει τίποτα από τα 3 που επιθυμεί.

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Πέρασε και 1 1/2 χρόνος από τότε ε;;;Μεγαλώσαν αυτά μεγαλώσαμε και εμείς!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...