Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια και καλό μηνα!

Τι νεα;

Αερικο ευχαριστω που με σκεφτηκες. Καλά ειμαι απλά ειχε γινει κατι στη δουλεια χτες και δεν μπορουσα να γραψω με την ησυχία μου. Συγχαρητηρια και για την προοδο στο θεμα του υπνου. Η δικια μου ηταν ανεκαθεν ευκολη σε αυτο το θεμα (πηρε απο τη μαμά της) κι ετσι δεν μπορω να συμβουλεψω τιποτε.

Μαρκοπολο περαστικά στο Μαριο. Πως ειναι και πως πηγε η πρωτη μερα χωρις τη μαμά;

Μαριτα περαστικά στον πεθερο σου. Δυσκολες καταστασεις αυτες που περνατε. Ελπιζω να ειναι παροδικο και να καλυτερευσει η κατασταση του.

Για πες κανενα καλό βιβλίο απο αυτα που εχεις διαβασει για το χειρισμο των συναισθηματων. Θα με ενδιεφερε.

Την Κυριακή ειχαμε μπριζολες με πατάτες κι ειχαμε φτιαξει σνιτσελ κοτοπουλου για τη μικρη. Έφαγε αρκετά ειμαι ευχαριστημένη. Χθες που ειχαμε το ιδιο καθως περισσεψε αλλά εγω ημουν στη δουλεια δεν δοκιμασε. Πως σας φαινεται; Για εμενα ηταν αναμενομενο αλλά εξηγησε το στη γιαγια.

Για τα κιλά που λετε εγω θα σας κλαιγομαι απο το καλοκαιρι. Μεχρι τοτε θα το παιζω άνετη.

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου ζητάνε και άλλα λεφτά ρε Μεταξάκι;; Τι να πω ρε συ...δε ξερω πια....δεν έχω λόγια....

χα χα χα εσύ δεν έχεις λόγια .... εγώ δεν έχω λεφτά ................ :cool:

Από την Παρασκευή που μου 'σκασε το παραμύθι το αριστερό μου χέρι έβγαλε ένα πράγμα σαν κάτι σε νευροδερματίτιδα μού κάνει.... σας λέει κάτι αυτό ?

Εκείνη καλά κάνει και τα ζητάει - και για να είμαι και δίκαιη- ζητάει λίγα η κοπέλα για την ώρα που κάθεται...

Στεναχωριέμαι όμως με την όλη κατάσταση που βλέπω μόνο ντουβάρια μπροστά μου... χωρίς βοήθεια (μην το ανοίξουμε το θέμα) και χωρίς καν να έχω την εναλλακτική τού να τα παρατήσω , να πάω να κάτσω σπίτι μου να τελειώνει η υπόθεση

ΚΑΙ ΛΕΙΠΩ ΚΑΙ ΤΠΤ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ DOWN

Το να σου πω να μη στεναχωριέσαι δεν ωφελεί έτσι; Σε καταλαβαίνω βρε Μεταξάκι, ξέρεις πόσους ξέρω που είναι στην ίδια θέση με εσένα; Πρέπει όμως λίγο να το δεις αλλιώς...προσπάθησε βρε κορίτσι! Το μόνο που σου λείπει τώρα είναι να σε βρει τίποτα κακό...κάνε μια προσπάθεια ρε παιδί μου, ζήτα λίγο βοήθεια, δε παίζει με τίποτα αυτό;

Δε ξέρω τι να σου πω να σε βοηθήσω ειλικρινά:(

Εξοργίζομαι με τη κατάσταση που μας έχουν φέρει όλους!!!

Μεταξάκι μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω γιατί δεν θα ωφελήσει κανέναν!!! Μακάρι όλες να είχαμε την πολυτέλεια να καθόμαστε σπίτι με τα παιδιά και αντί να καθόμαστε να μοιρολογαμε στα φβ και στα φόρουμς να βρισκόμασταν μαζί τους βόλτες και να ευχαριστιόμαστε κι εμείς κι αυτά τα καλύτερά τους χρόνια!

Εξοργιζόμαστε σιωπηλώς! Πήγα στην πορεία και ενώ περίμενα άλλα πράγματα είδα άλλα πράγματα! Είδα βέβαια και νέα παιδιά με πάθος αλλά... μέχρι εκεί... Δυστυχώς στης Δευτέρας δεν μπορώ να πάω γιατί ειναι απόγευμα! Και ηχηρή απάντηση των δικαίως εξοργισμένων (σιωπηλών δε) εργαζομένων και μη δεν βλέπω σύντομα!

Σας έχω είδηση: Από τον Μάιο έχω στείλει εκατοντάδες βιογραφικά σε αγγελίες. Καμία απάντηση. Σήμερα βλέπω απαντητικό mail στο inbox μου και αναθαρρώ (έλεγε και το ζώδιο κάτι μαλακίες για βελτίωση των επαγγελματικών και λέω 'λες;'). Το ανοίγω και έγραφε ακριβώς αυτά:

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον για την αγγελία μας.

Δυστυχώς η θέση έχει προς το παρόν καλυφθεί.

Έχουμε κρατήσει το βιογραφικό σας ώστε σε περίπτωση που υπάρχει σχετική εργασία να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Εννοείται πως για συνέντευξη δεν με κάλεσαν ΠΟΤΕ! Και κοιτάω πάλι τους τοίχους και σκέφτομαι σε ποιον να χτυπήσω το κεφάλι μου. Οπότε Μεταξάκι... σταμάτα να στεναχωριέσαι για πράγματα που ΔΕΝ μπορείς εκ των πραγμάτων να αλλάξεις!

Η μουσικοκινητική Μαριτάκι μπορεί να περιέχει πολλά πράγματα :)

Για το επίδομα δεν βγάζω άκρη με τα δικαιολογητικά για τους ανέργους. Έχεις καταφέρει να βγάλεις εσύ;

Διαφημίσεις

1) βεβαίωση από εργοδότη του συζύγου σου

2) Κοινή υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ποιος από τους δύο θα εισπράξει το επίδομα, αν είναι δικαιούχοι του επιδόματος και οι δύο σύζυγοι. Στην περίπτωση αυτή θα αναγράφονται απαραίτητα ο A.M. του οικείου ασφαλιστικού φορέα και ο Α.Φ.Μ. και των δύο συζύγων.3) Εσύ τώρα που πέρισυ δούλευες πάρε μια βεβαίωση ενσήμων από το Ικα και μαι βεβαίωση από ΟΑΕδ ανεργίας (εκείνη τη στιγμή φαντάζομαι θα το κάνουν αυτοί-να έχεις τη κάρτα ανεργίας μαζί)

4) θα έχεις και τα 3 βιβλιάρια μαζί για να τους τα δείξεις (εγώ εβγαλα και φωτοτυπία και από τα 2 να φάινεται το αμκα και ότι έχουν σφραγίδα θεώρησης)

5) ταύτοτητα (έβγαλα φωτοτυπία)

6) βιβλίαριο εθνικής με πρώτο όνομα αυτός που θα το εισπράξει (νόμιζα πως το είχα γράψει-μου το θύμησε η γάτα)

αυτά νομίζω. Και αν είναι η πρώτη φορά που το παίρνεις πάρε το εκκαθαριστικό για να φαίνεται το αφμ σας.

ειχα παει περσυ καπου προς αργυρουπολη, εχει αλλαξει η ανηκεις αλλου εσυ????

η οχι......την ασπρη εκκλησια λες, λιγο πιο κατω στο κεντρικο δρομο????? καλα θυμαμαι???? σιγουρα οχι αγ δημητριου........μπλεχτηκα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39635

Διαφημίσεις

αερικάκι εγώ που πέρισυ έπαιρνα ταμείο όλο το χρόνο δε χρειάζομαι κάποιο χαρτί, μόνο μέσα από τον οαεδ θα βγάλουν αυτοί βεβαίωση ανεργίας....επίσης δεν είναι δικαιούχος ο άντρας μου αφού είναι στο δημόσιο, οπότε ελπίζω να μη σου είπα βλακείες.

Εγώ τα είχα όλα έτοιμα αλλά τα έδωσα σε μια γνωστή μου να τα κάνει αυτή για μένα οπότε δε ξέρω αν ζητάνε και κάτι άλλο;)

Μεταξακι μην πεφτεις κρατα γερα εχουν σκοπο αυτα που κανεις και ειναι τα δυο ζευγαρια ματια που σε εχουν Θεα. Οσο μαυρα και αν ειναι ολα, γιαυτα τα ματια γινονται ολα.

Εμεις σημερα πηγαμε τελεια πραγματικα, εγω ημουν στο κτηριο αλλα στον Μ ειπαν οτι παω φαρμακειο να παρω καραμελες για τον λαιμο μου και δεν εκλαψε καθολου συμμετειχε σε ολα αψογος ρωταγε που και που αλλα του ελεγαν οτι θα ερθω. Εφαγε κιολας και εκει να δειτε παραλογο τους ειχα πει να μην του βαλουν μοσχαρι μονο τραχανα και τελικα ζητησε και αυτος μοσχαρι και εφαγε μονο το μοσχαρι. Ποιος ο Μαριος!!!! Απιστευτο.

Το σημαντικο ειναι οτι νιωθει καλα πλεον εκει με την δασκαλα του και με ολους οποτε το θεμα ειναι να τον καταφερουμε να μπει και να γυρναει και με το σχολικο. Εγω ημουν σε ενα δωματιο και ακουγα και ενημερωνομουνα πως ειναι συνεχως χωρις να ξερει οτι ειμαι εκει αλλα ηταν κυριος ευτυχως!!!!!

Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ για τον μικρό σου Μαρκοπουλάκι μου !!!! ένα ένα βηματάκι την φορά !!!!! Αστέρι !

...δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω - ΟΚ, δεν μου αρέσει καθόλου ούτε να κλαίγομαι ούτε τπτ... είναι ημέρα αποσυμπίεσης .... θα περάσει (ελπίζω)

κι αυτό: ότι ακόμα μιλάμε, έστω κι έτσι, έστω κι από εδώ, είναι μια χείρα βοηθείας τελικά ... ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ε εεεεεε ?

Και βέβαια θα τη παλέψουμε!Μπορεί να σπάσουμε λίγο τα νεύρα η μία της άλλης :D:D αλλά δε γίνεται αλλιώς...γκρίνιαζε ελεύθερα!Αντέχουμε ρεεεεε!!!

πες μας κατι ευχάριστο! Θα κάνεις γενέθλια της μικρής; Είδα στο τικεράκι ότι πλησιάζουν σιγά σιγά...θα πας τούρτα στο σχολείο; Για πες θέμα κλπ κλπ...ψαράκι παιδί μου, στο κόσμο της παπαρούνας ζω!:D

Μαρίτα μιας και είσαι στην παπαρούνα μου στέλνεις λίγους στημόνες που τους χρειάζομαι; :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...