Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

Τελικά έγινε βλαστοκύστη το έμβρυο που πήραμε 2/1. Αλλά κλασικά όχι καλή, 4 BC. Αρα τώρα πρακτικά έχω τώρα μια 3 BC και μια 4 BC.

• Δύναμη! 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Οντως Μαραγκακι και εμεις καπου εκει ειμαστε στο υψος 1.04 με 1.07 και δεν μου ειχε πει κατι ο γιατρος μας. Επρεπε να εχουν παρει παραπανω? Στον παιδικο παντως στην ταξη του ειναι το πιο ψηλο και το πιο αδυνατο φυσικα αχαχαχαχαχα.

Ο Μαριος πρωι πρωι κανει παραγγελιες τι δωρο θελει απο τον Αη Βασιλη και θελει να γραψουμε γραμμα οτι ναναι πρωι πρωι.

Να δουμε σημερα που κοιμηθηκε πιο πολυ απο τις 9 περιπου χθες το βραδυ θα την παλεψει να κατσει μετα τις 12 στον παιδικο? Δεν ξερω γιατι αλλα μολις παει 12 μιση νυσταζει και δεν τρωει και θελει να παει σπιτι ενω πριν ειναι μια χαρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλη Παρασκευη το ΣΚ ερχεται!

εμεις τελικα γραφτηκαμε στο Φιλιππο Νακα για μουσικοκινητικη..υπαρχει ενα προγραμμα για παιδακια 4-6 χρονων που μαθαινουν αρμονιο και νοτες σε συνδυασμο με παιχνιδι παντα βεβαια..ειναι για μια φορα την εβδομαδα 52 ευρω τον μηνα αλλα μου φανηκε το πιο καλο προγραμμα και η μικρη που πηγε χτες ενθουσιαστηκε και ολο ρωταγε ποτε θα ξαναπαμε...

Καλημέρες!:D

Κοριτσάκια το μαραγκάκι μίλησε για το ύψος του Μάριου και όχι του Αγγελλου;)

Εννοείται ότι είναι μια χαρά το ύψος του μικρού, η παιδίατρος για το 1,25 θέλει να κάνει εξετάσεις το οποίο μεταξύ μας καλό δεν είναι για την ηλικία του μαραγκάκι;

Αερικάκι βρίσκω λίγο υπερβολικό τον σύζυγο...γιατί τόσο άγχος καλέ; Είναι τόσο επιθετική σπίτι η μικρή που ανησυχεί; Γιατί αν είναι θέμα αντίδρασης το κυριότερο πρόβλημα είναι και θέμα χαρακτήρα αυτό έτσι (δηλαδή μη περιμένει από ένα τόσο δυναμικό λιονταράκι όπως η κωτίτα να είναι το κοριτσάκι με τα γαλλικά και το πιάνο του;)). Και η αντίδραση ακολουθεί τη δράση-δηλαδή αν της λέει συνέχεια κάνε αυτό, κάνε εκείνο λογικό δεν είναι να αντιδράει;

Και τα λέω εγώ που και βέβαια τα κάνω που και που και τότε ξέρεις τι λέει η μικρή μου; -μαμά όσο μου λες να το κάνω δε θα το κάνω. Σταμάτα να μου το λες και θα το κάνω μόνη μου:shock:

Αλήθεια σου λεω, αυτή είναι η απάντησή της τον τελευταίο καιρό και όντως το κάνει μόλις σταματήσω!

Εμάς αυτές τις μέρες ας πούμε από τη Δευτέρα και μετά που είχε μία κρίση (ίσως επειδή είχε γεμάτο Σκ και πήγε σχολείο;) είναι πολύ πολύ ήρεμη χωρίς να κοιμάται κοιμάται καθόλου όλη μέρα.

Παρόλα αυτά συνεχίζω και διαβάζω για συμπεριφορές 4χρονου για να μάθω περισσότερα και να μπορώ να χειριστώ (λέμε τώραααα) κρίσεις παρόμοιες της Δευτέρας.

Τέλος να σου πω, ότι η δική μου όταν είναι μόνο με τον έναν μας είναι τόσο ήσυχη που λες τι έγινε; Μόλις έρθει ο πατέρας της ή γυρίσω εγώ είναι άλλο παιδί. Λες και διεκδικεί τον έναν από τον άλλον...και βέβαια εδώ μπαίνει η λέξη μοναχοπαίδι!

Κουβέντα δε μας αφήνει να πούμε!

Σεντόνι έγραψα πάλι αλλά το αφιερώνω στο αερικό και τον αγχωμένο μπαμπά!:D

Και συνεχίζω...όχι που θα γλυτώνατε;)

Μαρκοπόλο δεν είναι απαραίτητο να κλάψει ο Μάριος...το κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Ξέρω παιδάκια που δε κλάψανε ούτε μία φορά, το πιο βασικό είναι να συνηθίσει να αντέχει μέχρι την ώρα που θα φύγει.

Χτες πήγαμε στο δήμο μας στο εργαστήριο πολιτισμού και τεχνών. Και ναι έχουν προγράμματα για 4χρονα!

Έχουν μπαλέτο, ζωγραφική, θέατρο και μουσικοκινητική αγωγή σύστημα Orff.

Θέλουν 50 ευρώ με την εγγραφή τώρα και 50 ευρώ τον Φεβρουάριο εξόφληση.

Λέω να την πάω μουσικοκινητική γιατί μου φάνηκε ενδιαφέρον και μήπως και η μουσική την ηρεμήσει (πάω στο άλλο άκρο από τη γυμναστική και εκτόνωση). Το κυριότερο είναι ότι είναι 2 λεπτά με τα αυτοκίνητο από το σπίτι μας οπότε δε θα έχουμε θέμα βενζίνης και απόστασης.

Ξέρετε τι κάνουν αλήθεια στη μουσικοκινητική; Παιχνίδια με μουσική και όργανα μου είπε...

εμεις τελικα γραφτηκαμε στο Φιλιππο Νακα για μουσικοκινητικη..υπαρχει ενα προγραμμα για παιδακια 4-6 χρονων που μαθαινουν αρμονιο και νοτες σε συνδυασμο με παιχνιδι παντα βεβαια..ειναι για μια φορα την εβδομαδα 52 ευρω τον μηνα αλλα μου φανηκε το πιο καλο προγραμμα και η μικρη που πηγε χτες ενθουσιαστηκε και ολο ρωταγε ποτε θα ξαναπαμε...

Ααα!Τι τηλεπάθεια είναι αυτή;;Και εσείς σύστημα ορφ κάνετε; (δεν έχω ιδέα τι είναι) Σας άρεσε; Εσείς δεν είστε μέσα έτσι; Την αφήνεις και φεύγεις;

Είναι κοντά σας;

Διαφημίσεις

οχι Μαριτακι συστημα orff ηταν το περσινο που καναμε στο μουσικο εργαστηρακι!

ειναι πολυ ωραιο συστημα, τραγουδανε και χορευουν και παιζουν μαζι..

απλα το μουσικο εργαστηρακι για μια ωρα την εβδομαδα ζηταει 90 ευρω..επισης επειδη περυσι το εκανε το προγραμμα δεν θελω να την ξαναπαω φετος γιατι μου φαινεται οτι θα ειναι επαναληψη του περσινου αφου μπαινει στην ιδια ηλικιακη κατηγορια παιδακια (3-5)..εχει και οργανα βεβαια..εμεις απο περυσι αποκτησαμε ενα ταμπουρλο, φλογερα, και κατι ξυλακια (πώς λεγονται αυτα δεν θυμαμαι χαχα)

αυτο στο Νακα ειναι πιο πολυ καθαρο μαθημα μουσικής με αρμονιο δλδ μαθαινουν κανονικα τις νοτες πανω στο αρμονιο με λιγο παιχνιδι μεσα βεβαια..

οχι Μαριτακι συστημα orff ηταν το περσινο που καναμε στο μουσικο εργαστηρακι!

ειναι πολυ ωραιο συστημα, τραγουδανε και χορευουν και παιζουν μαζι..

απλα το μουσικο εργαστηρακι για μια ωρα την εβδομαδα ζηταει 90 ευρω..επισης επειδη περυσι το εκανε το προγραμμα δεν θελω να την ξαναπαω φετος γιατι μου φαινεται οτι θα ειναι επαναληψη του περσινου αφου μπαινει στην ιδια ηλικιακη κατηγορια παιδακια (3-5)..εχει και οργανα βεβαια..εμεις απο περυσι αποκτησαμε ενα ταμπουρλο, φλογερα, και κατι ξυλακια (πώς λεγονται αυτα δεν θυμαμαι χαχα)

αυτο στο Νακα ειναι πιο πολυ καθαρο μαθημα μουσικής με αρμονιο δλδ μαθαινουν κανονικα τις νοτες πανω στο αρμονιο με λιγο παιχνιδι μεσα βεβαια..

Α ωραίο ακούγεται!Εσείς έχετε και πιάνο σπίτι έτσι δεν είναι;Οπότε το καλοκαίρι θα σας παίζει μουσικούλα το κορίτσι!

Οπότε η δική μου που δεν έχει ξανακάνει πιστεύω να της αρέσει!

90 ευρώ ζήταγε;;;Μα για όνομα!

Ελπίζω η μουσική να γαληνέψει την ενέργειά της λίγο. Κάνουν λέει και θεατρικά με μουσική και τέτοια....ετσι και αλλιώς είναι πολύ φτηνό, αφού ο Τ. μου λέει να την γράψω και μπαλέτο και ας διαλέξει αυτή στο τέλος (είναι άλλα 100 για όλη τη χρονιά) αλλά δε θέλω 2 πράγματα φέτος...ένα μια χαρά είναι! Ελπίζω να τα βρούμε με τις ώρες μόνο....

Ναι ακομα δεν εχει κλαψει γιατι ξερει οτι ειμαι καπου εκει γυρω απο Δευτερα θα φανει αλλα το καλο ειναι οτι εχει ηδη δεθει με το σχολειο. Το προβλημα ειναι οτι νυσταζει νωρις και δεν τρωει απολυτως τιποτα.

Και δεν κατουραει καθολου εκει.

Δεν έχει μάθει ακόμα να τα κάνει αυτά εκεί. Νομίζει πως πάει για παιχνίδι με παιδάκια. Σιγά σιγά που θα μάθει ότι τρώμε εκεί, πάμε τουαλέτα εκεί θα συνηθίσει. Όταν δηλαδή τρώνε τα άλλα αυτός τι κάνει;

Θέλει υπομονή η προσαρμογή και μερικές φορές τα παιδάκια που δε κλαίνε αλλά κλείνονται στον ευατό τους είναι χειρότερο.

Η βαφτιστήρα μου σταμάτησε να κλαίει γρήγορα αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα δε πήγαινε τουαλέτα εκεί, έτρωγε ελάχιστα, δε πολυμίλαγε...μετά το ξεπέρασε και έδειχνε οκ με την προσαρμογή...θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο το κλάμα και ο αποχωρισμος...δως του όμως χρόνο, είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Απο την Δευτερα πηγαινουμε σχολειο εγω και ο Μαριος και μεχρι στιγμης παμε με χαρα αλλα ακομα ειμαστε σε φαση προσαρμογης. .

....

Το μονο προβλημα μας αυτη την στιγμη ειναι οτι δεν κατουραει εκει και περιμενει να παει σπιτι .....

Επιπλεον τα χαλασαμε στον υπνο QUOTE]

θα σας μελετησω και καποτε θα επιστεψω δριμιτερη......

θα περιμένουμε !

και επίσης....

Γ@μώ το Σύστημα Υγείας μας!

μαζί σου !

Εμείς ο yes ακόμα κλαίμε!!!!!

..και σιγά που δεν θα κλαίγατε !!!!:tongue::tongue::tongue:

...

Επιπλεον δεν τρωει τιποτα απολυτως.

...

Ο μεγάλος είναι 25 κιλά και το ύψος 125

Στο Μάριο μας έδωσε να κάνουμε και κάποιες άλλες εξετάσεις + ακτινογραφία στα οστά γιατί δεν είναι τόσο ευχαριστημένη με το υψος που πήρε και θέλει να δει την ανάπτυξή του

αυτό πάλι 1η φορά το ακούω... εμένα πάλι καλό μου φάνηκε το ύψος του... πού βρίσκεται βρε Μαραγκάκι στους πίνακες δλδ το παιδί ????:shock:

Ο Μαριος πρωι πρωι κανει παραγγελιες τι δωρο θελει απο τον Αη Βασιλη και θελει να γραψουμε γραμμα οτι ναναι πρωι πρωι. Από τώρα ???? τί πετριά έγαφε το τέκνο σου ??? χα χα χα

...Δεν ξερω γιατι αλλα μολις παει 12 μιση νυσταζει και δεν τρωει και θελει να παει σπιτι ενω πριν ειναι μια χαρα.

Νομίζω πως όλα αυτά που περιγράφεις στην συμπεριφορά του είναι μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού. Με τον καιρό θα μάθει και να πηγαίνει τουαλέτα και κάαατι θα αρχίσει να τρώει. Δεν μπορεί να ξε-νηστικώνεται την μισή μέρα στον σταθμό... βλέποντας και τα υπόλοιπα παιδάκια που θα τρώνε του φούστη κάποια στιγμή θα λυγίσει !:rolleyes:

Για τον ύπνο είναι ένα θέμα αλλά από την άλλη πρώτες μέρες... λογικό δεν είναι να βρίσκεται σε υπερένταση και να μην θέλει να κοιμηθεί επιστρέφοντας σπίτι ????

Την έχει δει την δουλειά "πάω να παίξω" ο Μάριος χα χα χα !

Για να δούμε πώς θα αντιδράσει την 2η εβδομάδα. Θα τον πηγαίνεις εσύ το πρωί ή με το σχολικό ???

Πολύ καλό ακούγεται... και από τιμή σε νορμάλ πλαίσια -θα μου πεις βέβαια είναι 1 φορά την εβδομάδα τεσπα-

Το περασμένο σκ πέτυχα μια εκπομπή στην ΕΤ3 νομίζω που εξηγούσε ότι στην ηλικία των 5-6 είναι απαραίτητο για τα παιδιά να κάνουν κάτι που σχετίζεται με μουσική. Για την ανάπτυξη τους και περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους (δλδ σα να τα βοηθάει να εξελιχθούν ψυχικά) κι έβλεπες τα πιτσιρίκια τόσο μικρά κι έπαιζαν αρμόνιο και πολλά άλλα όργανα !

Καλή αρχή !

Μαριτάκι,

Νομίζω πως και αυτό που περιέγραψες εσύ στο Εργαστήρι θα της άρεσε της μικρής σου ! :D

Στα δικά μας ... δεν έχω ιδιαίτερα νέα... ή μάλλον καθόλου νέα... κούραση-τρέξιμο κι άγιασε ο Θεός, που λένε !

Το παιδάκι μου το μεγάλο ΟΚ "παντρεύτηκε" την Χριστίνα ... μου 'φεραν και μπομπονιέρα !!!! Δεν ξέρω τί σόϊ είναι {ακόμη δεν την έχω δει} - έτσι, από τώρα να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα χα χα- !:cool::cool:

Η μικρή όλως παραδόξως έχει ψιλο-ηρεμήσει ... τραβάει κάτι φρίκες αλλά δεν μασάω...

Κάτι ήθελα να σας πω και τώρα μου διαφεύγει... θα επανέλθω !

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Καλέ τι λογοδιάρροια είναι αυτή πρωί πρωί; :lol: Δεν σας προλαβαίνω χαχαχα... Ευχαριστώ για την αφιέρωση :lol:

Μαριτάκι δεν ξέρω να σου πω γιατί αγχώνεται τόσο πολύ ο Λ. Ίσως γιατί έχει μεγαλώσει σε ένα κλίμα που 'η γνώμη των άλλων μετράει' και δεν θέλει να του λένε για το παιδί; Δεν ξέρω να σου πω δεν έχω καταλάβει άλλωστε. Μπορεί να προκύπτει και από υπερβάλλουσα υπευθυνότητα! Ίσως τελικά να δίνει και μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια (παραμελώντας πιο σημαντικά πολλές φορές :lol:)

Αυτό που σου λέει η μικρή σου το έλεγα κι εγώ και ακόμα το λέω! Και είναι και γεγονός! Το ίδιο ακριβώς είναι και η Κωτίτα! Αφού πολλές φορές το έχουμε χρησιμοποιήσει και για να φάει!!! "Μην φας φάβα..." τσουπ πετάει κουτάλι μέσα βουτάει φάβα τη βάζει στο στομα, εξαφανίζεται η φάβα :lol:

Εγώ σαν κι εσένα το έχω ρίξει στο διάβασμα :lol: μπας και βρω εκείνο το άρθρο που θα μπορέσει να του δώσει να καταλάβει και να καταλάβω κι εγώ... και όσο διαβάζω βρίσκω διάφορα δικά μας λάθη που καθρεφτίζονται στο παιδί σαν παιδί και σαν μοναχοπαίδι. Βρίσκω όμως και σωστά (για το μοναχοπαίδι) που τα έκανα από ένστικτο ή λόγω πρότερου δικού μου βίου :lol: Π.χ. ο Λ θεωρούσε ότι αφού το παιδί είναι όλη μέρα με παιδιά δεν χρειάζεται να είναι και το απόγευμα ή να έχουμε κόσμο στο σπίτι γιατί κουράζεται... Η επιστήμη λέει ακριβώς το αντίθετο :lol:

Η μουσικοκινητική σε συνδυασμό με θεατρικό παιχνίδι είναι ό,τι καλύτερο νομίζω μας έχουν προσφέρει οι παιδικοί σταθμοί! Εγώ την προτιμώ χίλιες φορές από μπαλέτα και ρυθμικές γι' αυτές τις ηλικίες. Ζήτησα από τη δασκάλα της αν μπορεί και όποτε μπορεί φυσικά να βάζει βιντεάκια να κάνουμε και στο σπίτι (μιας και το έχουμε το θεατρικό στο σπίτι όπως θα είδατε :lol:) για να υπάρχει μια συνέχεια και για να βοηθήσει κι εμένα να καταλάβω περισσότερα... Η δική μας δασκάλα τους κάνει και... γιόγκα :lol: και μας έλεγε ότι πέρυσι που το δοκίμασε την υπόλοιπη μέρα τα παιδιά ήταν άλλα παιδιά... πιο ήρεμα...

Αν κοιτάξουμε τελικά για δραστηριότητα θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα Ωδείο που να κάνει μουσική για μικρά. Στο Χολαργό υπήρχε ακριβώς απέναντι από τη δουλειά μου Εθνικό Ωδείο που είχε τμήμα αλλά τότε δεν μας έβγαιναν οι ώρες. Προς το παρόν πάντως δεν ψαχνόμαστε γιατί οι δραστηριότητες του σχολείου (μουσικοκινητικη, θεατρικό, ολυμπιακά αθλήματα και κολυμβητήριο) μας βγαίνουν ένα 50άρι έξτρα το μήνα και το Δεκέμβριο το επίδομα τελειώνει! Σίγουρα πάντως ένα απόγευμα της εβδομαδας θα πηγαίνουμε στον εξωτερικό παιδότοπο του δήμου για τραμπολίνο τις καλές μέρες ;) Έχει πάθει ψύχωση με το τραμπολίνο και δεν το ξεχνάει με τίποτα :lol:

Το πιο πιθανο για το Μάριο είναι ότι την τρίτη εβδομάδα και θα φάει και θα κατουρήσει. Όταν συνειδητοποιήσει και στο πίσω μέρος του εγκεφάλου ότι 'η μαμά δεν είναι εκεί διαθέσιμη να φύγουμε όποτε γουστάρουμε'!

...Εγώ σαν κι εσένα το έχω ρίξει στο διάβασμα :lol: μπας και βρω εκείνο το άρθρο που θα μπορέσει να του δώσει να καταλάβει και να καταλάβω κι εγώ... ε πες μας τί διαβάζει κοπελιά !!! γενικά από ιντερνετ ψάχνεις ή κάτι σε βιβλίο ????

....

Αν κοιτάξουμε τελικά για δραστηριότητα θα κοιτάξω μήπως βρω κανένα Ωδείο που να κάνει μουσική για μικρά. ....Προς το παρόν πάντως δεν ψαχνόμαστε γιατί οι δραστηριότητες του σχολείου (μουσικοκινητικη, θεατρικό, ολυμπιακά αθλήματα και κολυμβητήριο) μας βγαίνουν ένα 50άρι έξτρα το μήνα και το Δεκέμβριο το επίδομα τελειώνει!

.....

Κι εμείς Αερικό το μπαλέτο (και καλά) για την Σ το αποκλείσαμε λόγω ωραρίου ... κι επειδή στον σταθμό κάνουν και μουσικοκινητική-θεατρική αγωγή, κολυμβητήριο, Αγγλικά ... τί στο καλό ??? ΑΪΝΣΤΆΙΝ θα βγουν ???? Σε λίγο θα τα τρελάνω στο τέλος... ίσως σε κάποιο Ωδείο κάτι και να έβρισκα θα κάνω μια έρευνα αγοράς (αλλά με τα ωράρια τα δικά μου χλωμό το κόβω)...

Εμείς ελεύθερη ημέρα έχουμε συνήθως την Παρασκευή το απόγευμα που είμαι κι εγώ πιο χαλαρή με τις δουλειές γενικότερα λόγω Σ/Κ, αλλά απαραιτήτως τουλάχιστον 2 φορές/εβδομάδα έχουμε παρέα άλλα παιδάκια ή πάμε σπίτι τους ή έρχονται (εναλλάξ)... τα δικά μου βέβαια είναι και δυο, οπότε έχουν παρέα το ένα το άλλο θα μου πεις... :cool:

http://www.infokids.gr/2012/09/%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%af%cf%87%ce%bd%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%ce%bd/

Μαροπουλάκι,

αυτό είναι για τον μικρό σου που αγαπάει τους δεινόσαυρους !

Καλημέρα σε όλες! Καλέ πόσα γραψατε πρωί - πρωί!

Μαρκοπόλο καλή αρχή στον παιδικο σταθμό. Ελπίζω να συνηθισει γρηγορα.

Μαριτακι ωραια που βρηκες λυση με τη μουσικοκινητική. Και οικονομικη απ'οτι ειδα.

Αερικο δεν ειχα καταλάβει οτι η κορουλα σου ειναι ζωηρουλα. Το αντιθετο μάλιστα!

Εμεις ειμαστε καλά. Η μικρη τσισα της κανει στο γιογιο. Κακά της όχι ακομη. Το καλό ειναι οτι παει βολτες χωρις πανα πλεον!

Φαγητο δε θελει να τρωει. Βεβαια ειναι και οι παππουδες παρα πολύ αγχωμενοι με το θεμα. Το συζητουν συνεχεια κι εχω ακουσει τα απιστευτα (μεχρι και να γυρισω στα αλεσμένα ή να την κανω βολτες στην παραλια και να την κυνηγαω με το φαγητο - απαραδεκτο για εμενα). Δυστυχως τα μεσημερια δεν ειμαι μαζι της και δεν μπορω να επιβαλλω τις απόψεις μου και το ΣΚ δε φτανει κυριως όταν έχω κι ολους τριγυρω μου να λενε το μακρυ τους και το κοντο τους. Σε τρεις μηνες θα ειμαστε μαζί κι ελπιζω να μπορεσω να τη στρωσω. Και να εχω και το κουραγιο να το κάνω παρα την προχωρημενη εγκυμοσυνη. Ειδωμεν... Προσπαθω να παραμενω ψυχραιμη γιατι με εχει κουρασει η κατασταση.

Κάντυ μου διαβασα διπλα την αποψη σου. Κι εγω το ιδιο τους λεω αλλά στου κουφου την πορτα...

Φιλια και καλό ΣΚ γιατι μάλλον δε θα μπορεσω να ξαναμπω

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Από ιντερνετ Μεταξία μου αν και βρήκα ένα βιβλίο που ίσως το πάρουμε αν το επιτρέπει η τιμή του: http://culture21century.blogspot.gr/2012/09/blog-post_18.html

Φωτεινούλα προσπάθησε να τους εξηγήσεις πως αν δεν ξεαγχωθούν αυτοί... το παιδί δεν θα φάει! Εγώ χρειάστηκε να τους το αποδείξω και το εμπέδωσαν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...