Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

Τελικά έγινε βλαστοκύστη το έμβρυο που πήραμε 2/1. Αλλά κλασικά όχι καλή, 4 BC. Αρα τώρα πρακτικά έχω τώρα μια 3 BC και μια 4 BC.

• Δύναμη! 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Χτες πηγα κι εκανα τον καθιερωμενο υπερηχο. Όλα καλά. Ειδαμε και το φυλο κι ετσι εμαθα οτι περιμενω αγορακι. Έτσι θα τα εχω ζευγαρακι. Βεβαια γερα να ειναι κι οτι να ειναι δεν εχω τετοια προβλήματα.

Φιλιά

Καλέ το έχασα αυτό!Μπράβο ρε μεταξάκι που το ανέφερες!

Με το καλό το αγοράκι σου Φωτεινή!!

Και εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα αλλά επειδή έχω ήδη τη κόρη!!!χαχαχα:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς καλά, νεύρα γκρίνιες απαιτήσεις,μια κλασική εφηβεία!!:evil::confused::o

Μήπως είναι η αλλαγή του σχολείου όλο αυτό που της βγαίνει έτσι; Δε ξέρω αλλά έχω χάσει την υπομονή μου και δε ξέρω τι να κάνω με αυτό το παιδί.

Κάτι κάνω λάθος αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι:confused:

Ίσως είναι περαστικό ελπίζω δηλαδή!

Σήμερα ξεκινάω γυμναστήριο!Να κανω κάτι και για μένα ρε αδερφέ!:DΕύγε !!! Καλή αρχή !

ααααα καλά ! Φέρ΄τη να κάνει παρέα με την δικιά μου...

χθες το βράδυ χτύπησα κόκκινα όμως... ως γνωστόν η Δευτέρα είναι από μόνη της "κουραστική" ημέρα... εμείς έτυχε να έχουμε και λογοθεραπεία και μάλιστα αργά... τέλος πάντων φτάνουμε σπίτι κατά τις 9.30 κουρασμένοι και οι τρεις μας...

και ξεκινάει non-stop μουρμούρα "Θέλω νερόοοοοοοοοοοοοο, έχω μύτσεεεεεεεεεεεεεεεεες" και δώσ' του να κλαίει (ο Σεμινόσαυρος)... κάθομαι κάτω της λέω "Ζήτησέ μου το όμορφα. ΧΩΡΙΣ να κλαις και να γκρινιάζεις" ...μμμμ ναι όσο περισσότερο της μίλαγα τόσο περισσότερο έκλαιγε :shock::shock::shock: ρε τί είν' τούτα λέμε ???? έφτασε στο σημείο 1ον)να κατουρηθεί πάνω της από τα νεύρα της 2ον) να κάνει εμετό από τον οδυρμό....

πιτζάμες δεν ήθελε να βάλει... χτυπιότανε... βασικά δεν ήθελε τίποτε... αφού είδα ότι δεν την πάλευα... της δήλωσα ότι μπορεί να κάτσει και να κλαίει όσες ώρες θέλει (δεν φώναξα, τόνο η φωνή δεν ανέβηκε εγώ μίλαγα εκείνη ούρλιαζε)... και πως εγώ πάω έξω στο μπαλκόνι...

ειλικρινά, εκείνη τη στιγμή (ποιά στιγμή θα μου πείτε βέβαια είχε περάσει μισή ώρα με όλο αυτό το σκηνικό) ήθελα να την πετάξω στον τοίχο γι' αυτό αποχώρησα από το σκηνικό....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ευτυχώς ήρθε ο μπαμπάαααααας ... την πήρε αγκαλιά, την ρώταγε "γιατί μάλωσες με την μαμά?" και δεν του έλεγε... εμ χαζή είναι ? τί να του πει ?????? :?

στο τέλος τέλος ηρέμησε ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη κάναμε αγκαλίτσα της εξήγησα ότι δεν γίνεται αυτό που θέλει να το ζητάει παντα με γκρίνια και με κλάμα -στην θεωρία συμφώνησε-

ΔΕΝ ΞΕΡΩ βρε κόρες... λες και περνάει από πάνω μου οδοστρωτήρας νιώθω κάτι τέτοιες ώρες...

Μαρίτα και λοιπές...

Πείτε μου τί κάνω λάθος οεο ?

{χο χο καταλήξαμε στα (γ)ίδια !!!!} ;);):confused::confused:

Ουφ και ξανούφ λοιπόν!!

Δε ξέρω ρε σεις, τι να πω; Σίγουρα παίζει ρόλο η κούραση της ημέρας γιατί συνήθως το Σκ δεν έχουμε τέτοια ξεσπάσματα.

Αλλά νομίζω πως την έχω κακομάθει. Να παίξουμε μαζί, να κάνουμε αυτό μαζί, έχω χάσει τον ευατό μου και τον άντρα μου!

-Πήγαινε βρε αγάπη μου να παίξεις στο δωμάτιο σου ( πάντα έπαιζε μόνη της δεν είναι κάτι που δεν έκανε)

-Θέλω να είμαι μαζί σου μαμά, θέλω παρέα δε θέλω μόνη μου.

Πόσες φορές τα έχω πει Μεταξάκι μου ούτε που θυμάμαι! Με τη γκρίνια δε θα κερδίσεις αυτό που θες, ζήτα μου όμορφα αυτό που θέλεις κλπ κλπ.

Όταν είναι ξεκούραστη/κεφάτ/δε ξέρω εγώ τι όλα καλά! Παρακαλώ, ευχαριστώ, ό,τι θες εσύ μαμά

όταν είναι μες τη μίρλα δε παλεύεται!

Αλλά δε το είχαμε αυτό το πράγμα τόσο έντονα, ήταν σε φυσιολογικότατο βαθμό, το τελευταίο καιρό το έχουμε έντονα!

Μη μου λες τι να κάνω, θα κάνω Ό,ΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!Μη μου λες είπαααα!

αχχχχ!!!

Δε ξέρω ρε σεις, τι να πω; Σίγουρα παίζει ρόλο η κούραση της ημέρας γιατί συνήθως το Σκ δεν έχουμε τέτοια ξεσπάσματα.

....

όταν είναι μες τη μίρλα δε παλεύεται!

Εμείς τα έχουμε νον-στοπ σου λέω ... :?

σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τη στείλω τη μικρή τάε κβο ντο....για πείτε γνώμες!

με το μπαλέτο τί έγινε ? το απέρριψες λόγω ώρας τελικά ???

Κοίτα να δεις εγώ είμαι ΥΠΕΡ της άθλησης ότι και να είναι αυτό και το τάε κβο ντο μια χαρά το βρίσκω... προστασία αυτοάμυνα και δεν συμμαζεύεται άμα αρέσει στο παιδί γιατί όχι ??? ;)

Διαφημίσεις

ρε συ Μεταξάκι όσοι ξέρουν τη κόρη μου μου λένε ότι δε της πάει το μπαλέτο και έχουν δίκιο....θέλει ποιο λεπτοκαμωμένα παιδάκια, πιο κοριτσάκια.

Εμείς θέλουμε κίνηση, τρέξιμο, σκαρφάλωμα, δύσκολα πράγματα.

Να φανταστείς οι δικοί μας άνθρωποι μέχρι και στίβο μας λένε αλλά είναι μικρή βέβαια...

Η ενόργανη ήταν ό,τι καλύτερο σου λέω αλλά....ας όψεται!

Επίσης μου αρέσει η πολεμική τέχνη γιατί δίνει αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία και εκτόνωση....για αυτό το σκέφτηκα!

Περιγράφετε το παιδί μου :lol: Τα ίδια κι εμείς!!! Μα ακριβώς τα ίδια!!!! Τόσο δηλαδή που παρηγοριέμαι και θα βάλω τον Λ να σας διαβάσει για να δει ότι δεν φταίει το παιδί μας ούτε ότι κάνουμε κάτι λάθος :lol:

Μπράβο στο νινί σου μαραγκάκι :)

Αύριο παμε πορεία έτσι;

Περιγράφετε το παιδί μου :lol: Τα ίδια κι εμείς!!! Μα ακριβώς τα ίδια!!!! Τόσο δηλαδή που παρηγοριέμαι και θα βάλω τον Λ να σας διαβάσει για να δει ότι δεν φταίει το παιδί μας ούτε ότι κάνουμε κάτι λάθος :lol:

Μπράβο στο νινί σου μαραγκάκι :)

Αύριο παμε πορεία έτσι;

Ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να τρελαίνομαι ότι δεν είμαι καλή μάνα!!

Δυστυχώς η απεργία των δασκάλων μας τη χάλασε τη πορεία μας....οι γονείς μου θα είναι στο χωριό για να κρατήσουν τη μικρή οπότε θα πάει ο μπαμπάς μας να φωνάξει και για εμάς και εγώ ως συνήθως θα κρατήσω τη μικρή.:(

Εύχομαι να έχει τόσο πολύ κόσμο που να κρατήσει μέχρι το απόγευμα!!!

Δεν πειράζει Μαριτάκι θα κατέβω εγώ που δεν είχα πάει στις προηγούμενες και το ισοζύγιο θα είναι ίδιο :)

Και με τα νεύρα που έχω η παρουσία μου θέλω να πιστεύω ότι θα είναι 'δυναμική' μπας και ξεσπάσω κι εγώ γιατί από την πίεση με έχουν πιάσει πάλι πονοκέφαλοι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ!

Τα νέα για τη μάνα μου δεν είναι καλά... και χρόνος για όσα πρέπει να γίνουν δεν υπάρχει σύμφωνα με το γιατρό... οπότε τρέχουμε να προλάβουμε με πολλά εμπόδια στο δρόμο μας (κυρίως οικονομικά!!!)

ωχ βρε αερικάκι, όλο δυσάρεστα ακούμε ρε γαμώτο τώρα τελευταία...δηλαδή ο γιατρός τι σας λέει;Τι εννοεί όταν λέει δεν υπάρχει χρόνος;

Εμένα ο πεθερός μου μάλλον έπαθε ακόμα ένα ελαφρύ εγκεφαλικό και θα πάει αύριο ο Τ. να δει τι γίνεται...μίλησε μαζί του, είναι σπίτι,είναι καλά αλλά θα πάει να δει.

Εύχομαι να μην είναι σοβαρό βρε κορίτσι και να γίνουν όλα όπως πρέπει...το οικονομικό γιατί; δεν είναι σε δημόσιο νοσοκομείο;

Διαφημίσεις

αφού περάσαμε από μετροπόλιταν (6.000) και από Ωνάσειο (τρίμηνη αναμονή για δωρεάν) καταλήξαμε στο Ιπποκράτειο... που όμως... δεν έχει τα απαραίτητα προεγχειριτικά εργαλεία (π.χ. πνευμονολόγο, αξονικό ακριβείας κ.ά.) που πρέπει να τα κάνουμε εξωτερικά... ήδη δώσαμε 80 για απογευματινή επίσκεψη σε πνευμονολόγο στο Σωτηρία (δεν κάνει πρωινά) και ψάχνουμε να βρούμε άκρη για μια εξέταση που κάνει 600?!!! και αυτή είναι μόνο η αρχή με το γιατρό να λέει... 'δεν υπάρχει χρόνος για θεραπεία στους πνεύμονες αλλά πρέπει να γίνει πριν την εγχείριση'... τρελαίνεσαι; τρελαίνεσαι! αλλά το κρύβεις!

Τρελαίνεσαι και άκρη δε βγάζεις!!!Τι να πω ρε συ; Πρέπει να γίνουν όλα πολύ γρήγορα δηλαδή και πρέπει και να πληρώσετε και τις εξετάσεις! Τι να πεις για αυτό το υπέροχο σύστημα υγείας που έχουμε:evil::evil:

Καπνίζει η μητέρα σου; Η ίδια πως είναι ψυχολογικά;

Δηλαδή βρήκαν κάτι σοβαρό στο πνεύμονα; Το ανεύρυσμα και η θρόμβωση έχει σχέση με τον πνεύμονα;

Χρειάζεστε αίμα αλήθεια; Αν και εγώ δε ξέρω αν κάνει να δίνω πλέον....

Στον πνεύμονα αφενός έχει φυσημα που το ξέραμε , αφετέρου έχει χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια! Το σπιρογράφημα έδειξε χαλια και της έδωσε άλλα δύο εισπνεόμενα για να μπορέσει να τον βοηθήσει να εισάγει οξυγόνο!

Και ναι καπνίζει... ακόμα! και σήμερα συνειδητοποίησε ότι πρέπει να κόψει το κάπνισμα ΧΘΕΣ!

Όσο για την καρδιά αυτή αφενός υπολειτουργει λόγω μυοκαρδίου αφετέρου έχει ανεύρυσμα το οποίο μπορεί από στιγμή σε στιγμή να... σπάσει.. Ουσιαστικά θέλει μόσχευμα για το ανεύρυσμα και βηματοδότη για την αορτή!

Όχι αιμα θα χρειαστεί αν μπει χειρουργείο και αν χρειαστεί παραπάνω απ΄όσο μπορούμε εμείς να δώσουμε (αν και η ίδια είναι αιμοδότρια) θα σας ενημερώσω μέσω φβ...

Καλημέρα.

Ευχαριστω όλες για τις ευχες σας!

Αερικο τι να πω! ΧΑΠιτισσα κι η μαμά σου ε; Θα σου πω τις δικες μου εμπειριες μηπως σε βοηθησουν γιατι μπαινοβγαινει κι η δικη μου στα νοσοκομεια ολη μου τη ζωη. Για αμεση θεραπεια καθως της δικης μου μαζευει υγρο ο πνευμονας σε χρονο dt της κανουν εισαγωγη και της δινουν κοκτειλ αντιβιωσεων (κυριως κεφαλοσπορινες) σε συνδυασμο με ενεσεις κορτιζονης και μάσκες. Συνηθως σε μια εβδομαδα εχει δει φοβερη καλυτερευση αλλά το προβλημα που δημιουργειται ειναι οτι η κορτιζονη ανεβαζει ζαχαρο ακομη κι αν δεν εχεις (το λεω επειδη μιλας και για εγχειρηση). Υπαρχει κι ενα νοσοκομειο πισω απο τον Αγιο Σαββα που λεγεται "Ελπις". Ειναι δημοσιο. Δεν το ξερει πολυς κοσμος κι ισως μπορεις να εξυπηρετηθεις γρηγοροτερα. Εγω συνηθως την παω εκει με ασθενοφορο σαν επειγον περιστατικο και της κάνουν εισαγωγη. Να ξερεις ομως οτι η ΧΑΠ μπορει και να δημιουργησει μετεγχειρητικες επιπλοκες λογω της νάρκωσης.

Όσο για το τσιγαρο δεν θα μιλησω γιατι με το συγκεκριμενο θεμα ειμαι απλά μπουρλοτο! Όσο για τα χρηματα που χρειαζονται για εξετασεις... γκρρρρρρρ!

Σε καταλαβαινω πολύ καλά! Περαστικά να ειναι και κουραγιο σου ευχομαι!

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...