Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Μωρέ μην ανχωνεσε προκαταβολικά . Κάτσε να βγει η εξέταση πρώτα . Καταρχάς προεμφυτικο  ξεκινανε από τα επόμενα έμβρυα νομίζω μόνο σε φρέσκα κάνουν Κ μετά τα καταψυχουν . Αλλά τώρα μπήκες σε σκέψεις που δεν πρέπει προκαταβολικά  

Πολύ πιθανό- δε το γνωρίζω. Επειδή μου ανέφερε ο γιατρός τις ημέρες του εμβρύου σαν ανασταλτικό παράγοντα, υπέθεσα πως μπορεί να γίνει κ σε κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω την εξέταση σήμερα. Εντάξει όσο να’ναι δικαιολογείται η ασυνήθιστα χαμηλή ΑΜΗ από πάντα. Δλδ δε θα πέσω κ από τα σύννεφα αν βγει θετικό βάσει όσων διάβασα. Απλα μπαίνει κ άλλος παράγοντας στην εξίσωση τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έχω ένα σχετικό άγχος μέχρι να βγει. 

πρίν από 13 λεπτά , LeneL είπε:

Σε καταλαβαίνω, εννοείται ότι τα σκεφτόμαστε όλα σε αυτή τη φάση! Το μη σε αγχωνει το είπα από την άποψη ότι οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι είναι αρκετά χαμηλές όπως το έχω καταλάβει! Σκέψου θετικά και όλα καλά θα πάνε.. απ' ο, τι κατάλαβα είσαι πολύ νέα και η ΠΩΑ συνδέεται κυρίως με την ποσότητα των ωαρίων όχι την ποιότητα (αυτό μου είχε πει και ο εξωσωματικος μου, μόνο που εγώ ήμουν στον αντίποδα και με ΠΩΑ και 42 ετών..). Απλά όταν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία μας τρελαίνουν με εξετάσεις και πιθανότητες για να δικαιολογήσουν και κάπως την όποια αποτυχία.. ελπίζω να μη σου λέω, βλακείες, καμία φορά αυτή τα σκέψου θετικά είναι λίγο εκνευριστικα.. πιστεύω ότι η επόμενη ετ θα είναι η τυχερή!

Σε ευχαριστώ καλή μου. Εκ του αποτελέσματος τα έμβρυα δεν είναι καλής ποιότητας οπότε δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν ευθύνεται και η ποιότητα των ωαρίων εκτός από την ποσότητα. Οχι δεν λες βλακείες, η θετική σκέψη πάντα βοηθάει. Απλα δε μου έχει συμβεί και κάτι θετικό καθ’ολη τη διάρκεια για να πω πως με έχει βοηθήσει λίγο. 

• Δύναμη! 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Έτσι όπως τα λες Μαριτάκι,

Καλά έκανες κι αρνήθηκες... δεν χωράνε 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη !

ΑΛΛΑ είναι κάτι ρε φίλε !!! Χτύπησε το τηλέφωνο ! Να δεις που η επόμενη φορά θα είναι πιο τυχερή !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να είναι έτσι Μεταξάκι μου!Η αλήθεια είναι πως δεν στεναχωριέμαι καθόλου, πρόεχουν άλλα πράγματα πιο σημαντικά όπως η ηρεμία μου και άρα η υγεία μου...

Καλημέρες σε όλες!:D

Kαλα εκανες Μαριτακι αυτα τα ωραρια τα εχω υποστει αλλα με παιδι τα θεωρω αδιανοητα πια.

Γυρισαμε και εμεις επιτελους μονιμα στην βαση μας και Δευτερα λεμε να ξεκινησουμε και σχολειο τα κεφαλια μεσα και η αληθεια ειναι ενα αγχος αρχιζει να με πιανει χχαχαχχαχα. Πρωτη φορα φευγει απο μενα και μου φαινεται σαν τελος εποχης ......

Καλώς ορίσατε σπιτάκι σας!

Πιο δύσκολο θα είναι για σένα παρά για το παιδί φαντάζομαι....μετά από τόσα χρονιά κάθε λεπτό μαζί θα σου φανεί. Αλλά μόλις το ξεπεράσεις αυτό θα χαίρεσαι που θα έχεις και λίγο χρόνο για τον ευατό σου...το χρειαζόμαστε αυτό για να γεμίζουμε μπαταρίες!

Διαφημίσεις

Καλημέρες !!!!

Άντε Μαρκοπουλάκι μου,

Με το καλό ! και καλό φθινόπωρο !!!! Καλή αρχή να κάνετε από Δευτέρα - και , ναι, μάνα θα έχεις χρόνο για σένα πλέον - ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Θα ανοίξει τα φτερά του σιγά σιγά ο Μαριούλης !

Να ρωτήσω κάτι του ασχέτου λίγο : τα παιδάκια σας ένδυση/απόδυση τα κάνουν μόνα τους, με βοήθεια ή εξ ολοκλήρου βοηθάτε εσείς ???? έχω απορία ...

Μεταξάκι τα καλοκαιρινά που ήταν και πιο εύκολα τα έβαζε μόνη της, μπλούζες, φούστες, σορτάκια, πέδιλα, βρακάκι, φανελάκι....και τα έβγαζε, τις μπλούζες με ανάποδο τρόπο αλλά της έβγαζε (μου τις ξεχύλωνε δηλαδή αλλά τι να έλεγα:tongue:)

Τα χειμωνιάτικα λίγο πιο δύσκολο γιατί είναι μακρυά τα μπατζάκια/μανίκια αλλά τα καταφέρνει!

Εμενα τα καλοκαιρινα παπουτσια οταν ηθελε τα εβαζε μονος του καμια φορα και αναποδα και περπαταγε χαχαχαχα τα ρουχα μονο βρακι εχει καταφερει και σορτσακι με τις μπλουζες δενοταν κομπος.

Καλημέρα :)

Τρέχω λίγο και απουσιάζω :D

Εμείς γδυνομαστε μόνες μας αλλά δεν τα καταφέρνει με όλες τις μπλούζες... παντελόνι βρακί παπούτσια τα βγάζει αεράτα (γιατί κάνουμε κόντρες ποια θα γδυθεί πιο γρήγορα να μπει πρώτη στο μπάνιο). Παπούτσια φοράει μόνη της μόνο συγκεκριμένα παπούτσια όμως! Ντύσιμο δεν την έχω αφήσει ακόμα να δοκιμάσει γιατί πάντα την ντύνω τελευταία στιγμή οπότε δεν υπάρχει χρόνος να ξημερωθούμε χαχαχαχαχα

Μεταξάκι τα καλοκαιρινά που ήταν και πιο εύκολα τα έβαζε μόνη της, μπλούζες, φούστες, σορτάκια, πέδιλα, βρακάκι, φανελάκι....και τα έβγαζε, τις μπλούζες με ανάποδο τρόπο αλλά της έβγαζε (μου τις ξεχύλωνε δηλαδή αλλά τι να έλεγα:tongue:)

Τα χειμωνιάτικα λίγο πιο δύσκολο γιατί είναι μακρυά τα μπατζάκια/μανίκια αλλά τα καταφέρνει!

Εμενα τα καλοκαιρινα παπουτσια οταν ηθελε τα εβαζε μονος του καμια φορα και αναποδα και περπαταγε χαχαχαχα τα ρουχα μονο βρακι εχει καταφερει και σορτσακι με τις μπλουζες δενοταν κομπος.
Καλημέρα :)

Τρέχω λίγο και απουσιάζω :DΜακάρι να λείπεις για καλό λόγο !

Εμείς γδυνομαστε μόνες μας αλλά δεν τα καταφέρνει με όλες τις μπλούζες... παντελόνι βρακί παπούτσια τα βγάζει αεράτα (γιατί κάνουμε κόντρες ποια θα γδυθεί πιο γρήγορα να μπει πρώτη στο μπάνιο). Παπούτσια φοράει μόνη της μόνο συγκεκριμένα παπούτσια όμως! Ντύσιμο δεν την έχω αφήσει ακόμα να δοκιμάσει γιατί πάντα την ντύνω τελευταία στιγμή οπότε δεν υπάρχει χρόνος να ξημερωθούμε χαχαχαχαχα

Μπράβο βρε κόρες !

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... επειδή μου πέρναγε από το μυαλό... και έλεγα μπας και... κάνω κάτι λάθος...

Βέβαια, από την μία έχω την (αεικίνητη) Σεμίνα που σε παντελόνια, σορτσάκια, παπούτσια τα πάει καλά λίιιγο με τις μπλούζες μπερδεύεται αλλά ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ...

Και από την άλλη έχω τον Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι (χα χα μα καλά ! Πώς μιλάω έτσι για το σπλάχνο μου ????) -Νικόλα-, ο οποίος κανένα σορτσάκι, κανένα βρακί άντε στο τσακίρ κέφι θα προσπαθήσει με τα παπούτσια ! Καταλαβαίνω ότι το κάνει περισσότερο από "τεμπελιά", θέλει αγκαλιές .... όλα αυτά μαζί...

Για το πρωί δε, ΔΕΝ το συζητώ τα ντύνουμε σε χρόνο ντε-τε και τα 2 !!! Ούιιιιιιιιι !

Καλημέρα !

Είμαστε καλά ! Είδατε που βγήκε πάλι ο ήλιος ? ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρες καλημέρες!

Καλά βρε, εννοείται το πρωί τα κάνει η μαμά γιατί αλλιώς πρέπει αν ξυπνήσουμε μισή ώρα νωρίτερα:D

Τα αγόρια είναι πιο τεμπέλικα γενικώς! Δε κρύβονται οι αδυναμίες μου ε;;)

θα πάει καμία στη μικρόπολις το Σκ;

Και για καλό και για κακό τρέχω μεταξία μου.

Το καλό είναι τα της βάφτισης :D

Το κακό είναι η μάνα μου η οποία έχει διαγνωσθεί με ανεύρυσμα και θρόμβο (έχουμε και 2 ιστορικά στην οικογένεια οπότε έχει χεστεί πάνω της) και χθες έκανε και στεφανιογράφημα όπου βρήκαν και δύο βουλωμένες αρτηρίες οπότε εκεί που ψάχναμε χαλαρά για ένα διπλό χειρουργείο (ανευρύσματος - θρόμβου) τώρα πάμε για τριπλό επείγον και για βηματοδότη. Και μέχρι να μπούμε στο χειρουργείο δεν ξέρω τι άλλο θα έχει προκύψει γιατί έχει και κάτι θέματα με τους πνεύμονες και ένας θεός ξέρει τι θα βγάλει ο προεγχειρητικός έλεγχος!!!

Στο μικρόπολις μάλλον θα πάμε Σάββατο πρωί και Κυριακή απόγευμα οπότε Μαριτάκι χτύπα τηλέφωνο αν θες :)

αερικάκι εύχομαι τα καλύτερα για τη μητέρα σου! Μακάρι να τελειώσετε και να πάνε όλα καλά, ξέρω την αγωνία, τα πέρασα πριν λίγο καιρό, εύχομαι να εχετε τόσα καλά αποτελέσματα όπως εμείς!

Περιμένω τηλέφωνο από τις ξαδέρφες για μικρόπολις αλλά μάλλον για Σάββατο λέμε και εμείς...περιμένω όμως για να κλείσω εισιτήρια.

Ξέρεις φαντάζομαι για το viva.gr που για εμάς τις άνεργες είναι 2 ευρώ το εισιτήριο έτσι;;)

Επίσης με έχουν τρελάνει στα τηλέφωνα για τα σεμινάρια...εσένα σε έχουν πάρει; Δε με βλέπω να πηγαίνω να σου πω, για να μη κόψω την ανεργία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...