Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημερα !!

εμείς μια από τα ίδια , «Δε θέλω να πάω σχολείο », αλλά που θα πάει θα σταματήσει κάποια στιγμή , Αφήστε που είναι και λίγο θεατρίνος ,

στο σπίτι ετοιμάζει τη τσάντα του , ανοίγει τη ντουλάπα και διαλέγει τα ρούχα που θα βάλει ,αλλά όταν έρθει η ώρα γίνετε ο κακός χαμός

564218_355730687848883_1965134668_n.jpg

Από πατούσα πάντως καλά πάμε , φοράμε 28 και μακάρι μέσα στο χειμώνα να μην αλλάξουμε , από υψος δε ξέρω , σε λίγες μέρες θα πάμε παιδίατρο και θα δούμε

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

Κουράγιο μαραγκάκι θα στρώσει :D Άλλωστε σάμπως εμείς θέλαμε κάθε μέρα να πηγαίνουμε σχολείο; Ή μήπως θέλαμε / θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε μέρα στη δουλειά;

Εμείς σήμερα αν και ξυπνησαμε ΣΟΥΠΕΡ μετά από μια ολόκληρη νύχτα στο κρεβάτι της χωρίς ξυπνήματα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) την ώρα που έπρεπε να ντυθούμε - πλυθούμε έγινε ο κακός χαμός! Αλλά οκ... έληξε σε 4 λεπτά (αφού πρώτα την είχα ντύσει, βάλει παπούτσια ενώ αυτή χτυπιόταν σα χταπόδι).

Καλημέρα! Τι μου κάνετε;

Σε μας έριξε βροχουλα και χθες. Έχει ψυχρανει ο καιρος.

Εμεις δεν εχουμε βγει ακομα για ψωνια. Ευτυχως μου εχουν δωσει αρκετα ρουχα και βολευομαι για αρχη. Ότι άλλο χρειαστω θα το παρω απο την αδερφη του αντρα μου που εχει καταστημα με παιδικα οπότε ειμαι μια χαρα. Παπουτσια πρεπει να δουμε κι εμεις αλλά μάλλον θα το αφησω για αργοτερα.

Γιαυτα που λεγαμε χθες γενικα ειμαι ανθρωπος που δεν δινει σημασια σε πολλά (ευτυχως). Αλλά - δυστυχως υπάρχει το αλλά- υπάρχουν καποια θεματα στα οποία δεν μπορω να μη δινω σημασια και δεν μπορω να πολυμιλάω λόγω άλλων θεματων. Οπότε....σνιφ.

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

εσυ μαρη δεν εχεις παιδι!

τον big foot εχεις γεννησει!

ακου 26 νουμερο!!!!!!!

Κι η δικιά μου Μπέμπα 24 φοράει -θα γίνει 3 τον Οκτώβριο- ΟΠΟΤΕ μην πέφτεις στα πατώματα.. είναι ολίγον τί μικροκαμωμένη :rolleyes: (φαντάζομαι ότι κάτι σε 25 θα θέλει σε μποτάκι αυτά τα γούνινα εσωτερικά που της παίρνω αλλά πιοοοοο μετά !)

Μεταξάκι εσύ με δύο φαντάζομαι πόσο πιο δύσκολο θα είναι να ψωνίζεις...αν χρειάζεσαι κάτι σε ρούχα πες μου να σου δώσω της Ν., τα 3 δε θα κλείσετε σε λίγους μήνες;ή μπερδεύομαι;

Ευχαριστώ ρε ψυχή !;)

Κοίτα να δεις... θα το πάω λάου-λάου που λένε... πρέπει να κάτσω να τσεκάρω τί έχει από πέρυσι που της είναι ΟΚ, να περιμένω και τί θα μου δώσει η καλή μου η κουμπάρα -που έχει την βαφτιστήρα μου ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ παρακαλώ αλλά αυτό δεν είναι παιδί είναι ο Γαργαντούας.... φοράει 28νο παπούτσι και σε ρούχα 6+ !!!!!!- και μετά θα κάνω λίστα.

Μπουφανάκια για κάθε μέρα έχουν. Φόρμες από όσο θυμάμαι έχουν.

Έχω βγάλει και μια κάρτα μέλους orchestra που δίνει έκπτωση όλο τον χρόνο.. ε τί στο καλό ?????? θα τα βολέψω !

Έρχονται και τα γενέθλια της μικρής, πιο μετά είναι η γιορτή του μεγάλου... χρειάζομαι βλακειούλες τύπου φανελάκια, βρακιά κλπ που δεν κοστίζουν... και το ζαρα, το h&m τί θα γίνουν ???? κλέφτες θα γίνουν ???

:cool::cool::cool::cool: αν δω ότι έχω ξεμείνει από κάτι, να κοιμάσαι ήσυχη... θα σε πάρω τηλέφωνο !!!! χα χα χα χα

και μεις ειμαστε 1.04 και φορεσαμε μολις το 26 και μεις και ειμαστε 4 χρονων!!!

:P:p:p

εμείς μια από τα ίδια , «Δε θέλω να πάω σχολείο », αλλά που θα πάει θα σταματήσει κάποια στιγμή , Αφήστε που είναι και λίγο θεατρίνος !!!!!!!!! έλααααααα ! όλα ίδιας κοπής είναι !!!!

Μαραγκάκι,

Μην πτοείσαι.... ο Νικόλας να φανταστείς που έχει εσωτερικό ξυπνητήρι, σηκώνεται, έρχεται στο κρεβάτι μας, με κοιτάει και με ρωτάει (κάθε μέρα)

"Μαμά, έχω σχολείο ?" ..... μόλις πω "ναι" αρχίζει.... τα γνωστά αλλά, ευτυχώς, -πλέον- το περνάμε αναίμακτα φέτος... μέχρι να πλυθούν να πιει γάλα κλπ το έχει ξεχάσει...

από την άλλη η Σεμίνα έχει ξεκινήσει κάτι μίρλες τις οποίες δεν τις έκανε ποτέ... δεν ξέρω ή αντιγράφει συμπεριφορές ή είναι η ώρα της να δυσανασχετήσει... υπομονή !

Κουράγιο μαραγκάκι θα στρώσει :D Άλλωστε σάμπως εμείς θέλαμε κάθε μέρα να πηγαίνουμε σχολείο; Ή μήπως θέλαμε / θέλουμε να πηγαίνουμε κάθε μέρα στη δουλειά;

Εμ έλα μου ντε !

Καλημέρες !

Δεν έχω νέα -άρα, όλα καλά !-.

Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού με την Αντωνιάδου και να φανταστείτε ότι μέχρι και ο τηλεφωνητής της είναι τίγκα στα μνμ... :| δεν ξέρω ρε παιδί μου Σε μερικούς ανθρώπους χρωστάει λεφτά ο Θεούλης ?????

τί στο καλό δηλαδή !

.... υπάρχουν καποια θεματα στα οποία δεν μπορω να μη δινω σημασια και δεν μπορω να πολυμιλάω λόγω άλλων θεματων.

μωρέ τί μου θυμίζει αυτό, τί μου θυμίζει !!!!

Αν είναι έτσι λέγε τα στον εαυτό σου να ξελαμπικάρεις !!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Έφτιαξα καφέ και μόλις κάθησα!:D

Εχω φτιάξει και ενά νοστιμότατο κεικάκι και πηγαίνει τέλεια με το καφέ μου! Κερνάω άμα θέτε:P

μαραγκάκι έτσι είναι στην αρχή, μην αγχώνεσαι, τα έχεις ξεχάσει από τον Μάριο;:D

Εμείς πήγαμε σχετικά μικρή σχολείο (και αρχίζω να πιστεύω ότι ήταν καλύτερα) οπότε μας είναι δεδομένο ότι τα παιδάκια πάνε σχολείο και οι μαμάδες δουλειά. Το θέμα να τους αρέσουν οι καινούριες δασκάλες, ο χώρος και τα παιδάκια, αν είμαστε οκ με αυτά είμαστε οκ με τα πάντα;)

Παίζαμε πριν καιρό σχολείο οι δυό μας, εγώ είμουν δασκάλα, αυτή η νονά (ασχετο..) και τα ζωάκια μας τα παιδάκια. Και ξαφνικά μου λέει: α μαμά, η ντόρα η μεγάλη (έχουμε μία τεράστια) θα είναι η μαμά, και την παίρνει και την πετάει στο διαδρομο...της λεώ γιατί την βάζεις εκεί καλέ; είναι στη δουλειά καλέ μαμά, αφού είναι η μαμά η ντόρα;):D:D

Και ναι!Της έχουμε πει ότι δουλεύω ακόμα!

Μεταξάκι έχεις κανά νέο για τη νύφη σου; Ξεκινήσατε;

Φωτεινή είναι και οι ορμόνες τώρα που τα κάνει όλα πιο έντονα...προσπάθησε να ηρεμήσεις και να διώξεις μακρυά όσα σε στεναχωρούν- ποια τα λέει αυτά; τρομάρα θέλω να δώσω και συμβουλές!!

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς που πηγαίναν πιο πολλές ώρες τα παιδάκια σας παιδικό...

εχω βρει μία σχολή μπαλέτου η οποία είναι 2 φορές τη βδομάδα 5 με 6 το απόγευμα.Τη μικρή τη παίρνω 4 παρά 15, άρα πρέπει να πάμε σπίτι σφαίρα και 4:30 να φύγουμε για το μπαλέτο. Δε θα αντέξει ε;; Ο Τ. είναι αρνητικός μήπως τα παίξει το παιδί.

Χτες που τη πήρα δεν είχε κοιμηθεί στο σχολείο αλλά είχε μείνει ξαπλωμένη και ήρεμη μου είπε η δασκάλα και ήταν μια χαρά μέχρι τις 9 και κάτι το βράδυ που κοιμήθηκε και άρχισα να το ξανασκέφτομαι.

Μου έχει πει και πολύ καλή τιμή ρε γαμώτο, 40 ευρώ (κιουλτάκι δε φταίω εγώ ε;;;))

Για πείτε καμιά γνώμη!:D

μαριτακι ειναι πολυ καλα τα χρηματα νομιζω!

αλλα και εγω το εχω αυτο το θεμα δλδ η μουσικοκινητικη η φθηνη (το 80αρι χαχα) ειναι 5.30-6.30 και ερχεται 5 παρα με 5 απο το σχολειο!

δεν ξερω τι θα κανω ακομη και εγω......

ναι τα χρήματα είναι πολύ καλά πιστέυω και εγώ! Εσένα κοιμάται στο σχολείο; Αν ξεκινήσει να κοιμάται η δική μου μία ώρα στο σχολείο βγαίνει άνετα το πρόγραμμα και μας βολεύει κιόλας γιατί αλλιώς πρέπει να την απασχολώ εγώ με κάτι σπίτι από τις 4 μέχρι τις 5....ουφ δε ξέρω!:confused:

Έφτιαξα καφέ και μόλις κάθησα!:D

Εχω φτιάξει και ενά νοστιμότατο κεικάκι και πηγαίνει τέλεια με το καφέ μου! Κερνάω άμα θέτε:P:cool::cool::cool::cool: μην μας βάζεις ιδέες !!!

Και ναι!Της έχουμε πει ότι δουλεύω ακόμα! πώς κι έτσι ?

Μεταξάκι έχεις κανά νέο για τη νύφη σου; Ξεκινήσατε;

όχι Μαρίτα μου... τελικά 19/11 της είπαν να πάει απευθείας. Θα την ξεκινήσουν με τις εξετάσεις και στα καπάκια ιώδιο... την είδα προχθές, είναι πολύ πιο ήρεμη πλέον !

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω εσάς που πηγαίναν πιο πολλές ώρες τα παιδάκια σας παιδικό...

εχω βρει μία σχολή μπαλέτου η οποία είναι 2 φορές τη βδομάδα 5 με 6 το απόγευμα.

.....Για πείτε καμιά γνώμη!:D

Κοίτα να δεις

1ον) Η τιμή που σας είπε είναι σούπερ

2ον) Αν κρίνω από τον Νικόλα που είναι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία μια χαρά αντέχει πχ τις λογοθεραπείες που πηγαίνουμε και αργά (8:15). Βέβαια, κοιμάται στον σταθμό πάντα...

Στην θέση σου θα την δοκίμαζα και αν έβλεπα ότι της αρέσει και πηγαίνει με καρδούλα θα την συνέχιζα. Δεν έχει να χάσει τπτ... σε αυτή την ηλικία ούτως ή άλλως μουσικοκινητική κάνουν όχι μπαλέτο... κι αν φανταστείς ότι αργότερα Β, Γ Δημοτικού που θα πάει και σε κάποια ΞενηΓλώσσα μπορεί και να αναγκαστεί να διακόψει το μπαλέτο (αν πχ συμπίπτουν τα ωραρια)... δεν είναι κακό για 3 χρόνια να μπει σε αυτή την ρουτίνα !

Διαφημίσεις

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι η ίδια ήρεμη για να πάνε καλύτερα τα πράγματα!

Και εγώ αυτό σκέφτομαι ρε γαμώτο....ο μπαμπάς μας είναι λίγο αρνητικός αλλά εντάξει με συζήτηση θα τον πείσω δεν είναι θέμα;) Συνήθως γίνεται αυτό που θεωρώ εγώ σωστό για το παιδί και thank God δεν έχω πέσει ακόμα έξω!

40 ευρώ είναι πολύ πολύ καλά. Εντάξει θέλουμε και άλλα 40 για βενζίνη μιας και είναι στον Ασπρόπυργο η σχολή αλλά για το παιδί πρέπει να κόψω το κεφάλι μου και να τα βρω!

Ααα!δε σας είπα...χτες με πήρε μία φιλη μου από μία παλιά δουλειά μου να μου προτείνει δουλειά ( όχι αυτή βέβαια αλλά η προισταμένη της που τη ξέρω μιας και δούλευα εκεί)...ΑΛΛΑ 4 μήνες τον χρόνο δεν υπάρχει ωράριο και μέρες εργασίας! Και τις υπόλοιπες είναι πιο χαλαρά λέει, 11 ώρο μου κάνει το πιο χαλαρά.....μετά από σκέψη και συζήτηση αρνήθηκα. Μη πέσετε να με φάτε αλλά λυπάμαι δε μπορώ να το κάνω αυτό και ας μου δίνει και 2000 ευρώ..μου είναι αδύνατον να μην έχω ωράριο...

Και ναι!Της έχουμε πει ότι δουλεύω ακόμα!

Κι εμείς το ίδιο. Και μάλιστα αν αργεί το πρωί ή μου κάνει κόλπα πετάω και το τρομερό επιχείρημα 'έλα αγάπη μου γιατί δεν θα προλάβω να ετοιμαστώ κι εγώ για τη δουλειά και θα αργήσω!' :(

Δουλειά χωρίς ωράριο και παιδί, σπίτι, οικογένεια... δεν συνάδουν :( οπότε ναι κι εγώ στη θεση σου το ίδιο θα έκανα!

Και εγώ τα ίδια της λέω αερικάκι!Θα με διώξει το αφεντικό μου πάμε γρήγορα....και αρχίζει τις ερωτήσεις για το αφεντικό μου, για τη δουλειά κλπ κλπ :D

Και να δεις πλάκα όταν κανω γενική στο σπίτι και αλλάζω ριχτάρια, μπαίνοντας μέσα κοιτάει καλά καλά το χώρο και ρωτάει:πότε τα άλλαξες τα ριχτάρια μαμά, μετά τη δουλειά ή πριν; με μεγάλη απορία:shock: χαχαχα

Δουλειά χωρίς ωράριο και παιδί, σπίτι, οικογένεια... δεν συνάδουν :( οπότε ναι κι εγώ στη θεση σου το ίδιο θα έκανα!

έτσι είναι ρε γαμώτο...όπως λέει κι ο Τ. δηλαδή ολα ή τίποτα είμαστε εμείς:(

Καρμπόν βγαίνουν τελικά χαχαχαχαχα

και γιατί μαμά θα σε μαλώσει; Θα τον μαλώσω κι εγώ! (τον φανταστικό μου εργοδότη)

και πως τον λένε; (χαχαχαχα Φουφουτο!)

Ευτυχώς εμένα δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οι δουλειές δεν γίνονται μόνες τους! Από του χρόνου μάλλον θα έχω τέτοια θέματα (ελπίζω όχι γιατί δεν θα είμαι εδώ!!!) Άσε που γενικά τα πράγματά της φροντίζω να τα αφήνω ακριβώς όπως τα άφησε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...