Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ειμαι πολυ κακο κοριτσι να πω οτι πρπει να παω απο τις 2 εκει να μου τα κρατησει η σοφια και για μεσημεριανο εκει??? να κανω ενα μπανακι σαν ανθρωπος??? εεεεεεε? θα τη παιδεψω λιγο αλλααααααα

Διαφημίσεις

Φαιη...στα ματια σε κοιταει? και οχι μονο εσενα, τους αλλους γενικοτερα???

Ναι γατουλα, μας κοιταει και εμας και ολους, θα τη δεις κι εσυ το Σαββατο. Επισης ανταποδιδει το χαμογελο και γενικοτερα επικοινωνει.

Αερικουλι καλημερα και σε εσενα.. Σου στελνω μια αγκαλια να παρεις δυναμη γιατι εχουμε και το ματς το Σαββατο!:tongue:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

το μελετησα.....μονο τα κυκλακια μου φανηκαν καπως.....αλλα ενα απογευμα ειναι και θα περασει και θα μας πεις! λογικα θα εισπραξεις μερικες μουτζιτσες το σαββατο απο κοντα!!!!!

εχω και εγω τις εμπειριες μου απο τον μεγαλο της νονας του Β που ειναι ελαφριας μορφης και παντα με γεμιζε αγχος το γεγονος μηπως και αμα εχουν και τα δικα μου

για αυτο και ημουν παντα σε αναμενα καρβουνα με τον Β που δε μιλαγε και δε μετανιωνω καθολου που τον ξεκινησα λογοθεραπειες, μεσα σε 3 βδομαδες ειδα διαφορα!!!

το μελετησα.....μονο τα κυκλακια μου φανηκαν καπως.....αλλα ενα απογευμα ειναι και θα περασει και θα μας πεις! λογικα θα εισπραξεις μερικες μουτζιτσες το σαββατο απο κοντα!!!!!

εχω και εγω τις εμπειριες μου απο τον μεγαλο της νονας του Β που ειναι ελαφριας μορφης και παντα με γεμιζε αγχος το γεγονος μηπως και αμα εχουν και τα δικα μου

για αυτο και ημουν παντα σε αναμενα καρβουνα με τον Β που δε μιλαγε και δε μετανιωνω καθολου που τον ξεκινησα λογοθεραπειες, μεσα σε 3 βδομαδες ειδα διαφορα!!!

σε πια ηλικια γατουλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα το απογευμα εχετε λοιπον, ειναι γνωστη αυτη?

Βασικα εμενα μου τη συστησε κοπελα απο το παρεντς. Εχω κλεισει ραντεβου στις 16/02 στο Παιδων Πεντελης με τη Νικολαου αλλα επειδη δεν αντεχα να περιμενω μεχρι τοτε, εκλεισα ενα και με τη Γκολτσιου σημερα.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

15/9 ξεκινησαμε καλε!!!! 10/10 εκανε προτασεις, εμαθε να προσπαθει να πει μια μεγαλη λεξη συλλαβιστα

η Α θελει λιγο ξυλο γιατι του τη μπαινει και πολλες φορες του λεει , ΟΧΙ εγω θα το πω, εσυ δε το λες καλα!!!!!

ε παντα επικροτηση, η λογοθεραπευτρια ειναι πρωην ιντερνοφιλεναδα (!!!!) πατρινη τοτε και γειτονισσα μας πια! κανουμε παρεα και παμε πολυ καλα

μερονια...

διαβαζα για τις ταλαιπωριες με τον υπνο, εγω να δειτε τι θα τραβηξω...

εδω και αρκετες μερες, ο αντρας μου ξυπναει 4.30 το πρωι για να φυγει για δουλεια.. και επειδη ερχεται ουτως η αλλως αργα, τον παιρνει ο υπνος στον καναπε και μου εχει πει να μην το ξυπναω για να ερχεται μεσα, δεν εχει νοημα, αφου ουτως η αλλως σε 2-3 ωρες πρεπει να σηκωθει.. οποτε, τον σκεπαζω και τον αφηνω στο σαλονι...

ε, παιρνω και γω τη μαρια στο κρεβατι μαζι μου... κοιμαται περισσοτερο και καλυτερα οταν κοιμαται μαζι μου στο διπλο...

οποτε καμια βδομαδα τωρα, λιωνουμε στον υπνο... χτυπαμε κατι 10ωρα, ξυγυρισμενα...

ομως, ο αντρας μου δεν θα δουλευει συνεχεια ετσι... καποια στιγμη, θα πρεπει ο χριστιανος να κοιμηθει στο κρεβατι του, σαν ανθρωπος.....

εκει να δειτε γλεντια..............

προχτες το μεσημερι ξαπλωσε ο αντρας μου για υπνο στο κρεβατι, και την μικρη την πηρε ο υπνος στο καναπε, λιγο μετα που την ειχα ταισει... παω να την βαλω στο κρεβατι της....... ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!! "κειιιιιιιιιιιιιι κειιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!" μου φωναζε, και εδειχνε το κρεβατι μας... τελικα τι να κανω, την εβαλα κι αυτη στο διπλο, και κοιμηθηκε με τον πατερα της κανα διωρο.......... δε πα να ροχαλιζε εκεινος.... δε καταλαβαινε χριστό η μαρια.............. αρκει που ηταν στο διπλό κρεβατι..........

οποτε φανταστειτε τι εχει να γινει οταν θα πρεπει αν ξανακοιμηθει στο κρεβατι της

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...