Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν άφησε τη τσαντούλα του σε μια μεριά , κάτσαμε λίγο μαζί και μόλις είπε η δασκάλα τώρα η μαμά θα φύγει έρχεται με πιάνει από το χέρι και μου λέει με απορία vertsennuie.gif[σίγουρος ότι εμείς οι δυο πάμε πακέτο]

- Τη τσάντα θα την αφήσουμε εδώ???

- -Όχι Αγγελακο , εσύ και η τσάντα θα μείνετε εδώ , εγώ θα φύγω

και τη συνεχεία τη ξέρετε

Όταν πήγα να τον πάρω έβαλε για δεύτερα τα κλάματα αλλά μετά όλα καλά

Στο σπίτι τον είδα με άλλο αέρα , παιδιά μη βαράτεt0135.gif αλλά νομίζω ότι είδα κάποια αλλαγή, μη γελάτε ,lol-21.gif σας βλέπω

Α ξέχασα να σας γράψω τη πρώτη μέρα που πηγαμε και είδαμε το χώρο , τι του έκανε εντύπωση και έλεγε όλοι την ώρα

οι λεκάνες , χα χα όλο έλεγε

-λεκάνες ,πολλές λεκάνες !!!

Μαριτα ωραία η τσάντα σας!!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

:lol: :lol: :lol: τι είναι αυτό που τα πιάνει με τις λεκάνες; Και η Κωτίτα από τότε που αλλάξαμε παιδικό σε παιδότοπους και οτιδηποτε άλλο ψάχνει μικρά λεκανάκια σαν του σχολείου να τα κάνει... Αν δεν βρει πρέπει να επιστρατεύσω όλη μου την πειθώ για να κάτσε σε μεγάλη χαχαχαχαχα

Hellcat σε περιμένω :P

Καλημέρα!

Τί μου κάνετε;

Εδω από χθες το βραδυ εχουν ανοιξει οι ουρανοι! Κι έχει κι ένα αέρα.

Ξανακάνουμε μια χαλαρη προσπαθεια για κοψιμο πανας αλλά δεν προβλεπω επιτυχία. Δε θα την πιεσω ομως.

Διαβαζω όλες τις δραστηριοτητες στους παιδικους σταθμους και τα εξτρα. Εδω ειναι πιο απλά τα πραγματα. Μάλλον γιατι τα παιδια βγαινουν εξω και παιζουν...

Ευχομαι καλο ΣΚ αν δεν μπορεσω να ξαναμπω.

Φιλια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

....τελικά πόσο θα δίνεις το μήνα και για τα 2 παιδάκια σου; Μπράβο όμως που κάνετε τόσες δραστηριότητες ρε συ στο σταθμό!

Για τον 9ο 240 κι από εκεί κι έπειτα 340 για 11 μήνες (όλο αυτό βέβαια εάν ισχύσει το 70άρι της σίτισης-περιμένω να δω αν θα βγει καμία ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ αλλά ... μπααααααααααα)

Δεν με παρακολουθείς !!!! δεν με παρακολουθείς !:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ή αφηρημένη είσαι ή ερωτευμένη !!!!! :cool:

Όχι Μεταξία μου πάλι μπερδεύτηκες! Δεν παντρεύτηκε κανείς την μέρα των γενεθλίων το χαχαχαχα! Άλλος γενεθλίαζε... εμείς επετειάζαμε :D

Να ζήσετε ! Γεροί κι αγαπημένοι βρε να χαίρεστε την Κωτίτα σας !!! {καλά μανδάμ έκανα σκονάκι για να καταλάβω ποιός γενεθλίαζε χα χα }:tongue:

Μεταξία μόνο 20 το κολυμβητήριο ε; Εμάς είναι 40 :(μου είπε ότι το χρεώνει σε εμάς όσο πληρώνει εκείνη -και μάλλον λέει αλήθεια-

φιλιά !

....

Α! και πέστε να σας αλλάξουν τον τίτλο. Σε λίγο θα πάνε λύκειο τα παιδιά σας κι εσείς ακόμα θα είσαστε στην κατηγορία 2χρονα.

Καλώς την !!!!

Αυτό που λες το σκέφτομαι κι εγώ συχνά-πυκνά ...

Λοιπόν άφησε τη τσαντούλα του σε μια μεριά , κάτσαμε λίγο μαζί και μόλις είπε η δασκάλα τώρα η μαμά θα φύγει έρχεται με πιάνει από το χέρι και μου λέει με απορία vertsennuie.gif[σίγουρος ότι εμείς οι δυο πάμε πακέτο]

- Τη τσάντα θα την αφήσουμε εδώ???

- -Όχι Αγγελακο , εσύ και η τσάντα θα μείνετε εδώ χαχαχαχα, εγώ θα φύγω

και τη συνεχεία τη ξέρετε

...Στο σπίτι τον είδα με άλλο αέρα , παιδιά μη βαράτεt0135.gif αλλά νομίζω ότι είδα κάποια αλλαγή, μη γελάτε ,lol-21.gif σας βλέπω

...

Σε πιστεύουμε βρε !!! Ποιός σου είπε ότι γελάμε ???? :shock::shock::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα!

Διαβαζω όλες τις δραστηριοτητες στους παιδικους σταθμους και τα εξτρα. Εδω ειναι πιο απλά τα πραγματα. Μάλλον γιατι τα παιδια βγαινουν εξω και παιζουν... εεεεμ, εκεί έχουν την φύση τί τα θέλουν τα κολυμβητήρια κλπκλπ:?

Καλημέρα !

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ ή εμένα μου φάνηκε ?????

Ωραία είναι ! Μου την δίνει η απίστευτη υγρασία μόνο ....

Τί κάνετε κούκλες ????

Μαρκοπουλάκι ,

Είστε καθ' όλα έτοιμοι για τον σταθμό ????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δευτέρα ξεκινάτε ????

Μπεμπάκι,

Ακόμη δεν πρόλαβα να μπω να σε καμαρώσω στο φμπ... πού θα πάει - θα γίνει κι αυτό !

Τα δικά μας : πήρα προχθές την αξιολόγηση του Νικόλα για την περσινή χρονιά (από τις λογοθεραπείες)... και τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού στην Αντωνιάδου όπου θα πάμε ιδιωτικά - να τον εξετάσει κανονικά και να μας γράψει δεν ξέρω για πόσο ακόμη (μάλλον για ένα χρόνο)... μου είπαν ότι τουλάχιστον εκείνη θα γράψει 300ευρώ/μήνα και όχι τα 160 που μας είχαν εγκρίνει πέρυσι από το ΙΚΑ... μακάρι ! Το κακό είναι πως δεν μπορώ να αφήσω μνμ για να κλείσω ραντεβού ! Φαντάσου τί κακός χαμός γίνεται !

Επίσης, τηλεφωνώ εχθές σε μεγάλη σχολή μπαλέτου στον Πειραιά και μου την έδωσε ότι δεν μπορούσαν να μου πουν τιμή από το τηλέφωνο ! Της εξήγησα ότι δεν μου είναι καθόλου εύκολο να περάσω κέντρο-Πειραιά απογευμα με 2 παιδιά παραμάσχαλα... αυτή τον χαβά της... ούτε ώρες/μέρες μου είπε ούτε τιμές... κι εγώ, συγγνώμη, κιόλας εχ.σθην !!!!

Ελάτε, λέει, από εδώ να δει και την μικρή η κα τάδε... τί λες κουκλίτσα μου ???? άντε και την είδε !!! τί θα καταλάβει δλδ ???? αν θα γίνει πρίμα μπαλαρίνα ή αν έχει λαμπρό μέλλον στην ενόργανη ??? άι σιχτίρ με την κάθε βλαμμένη... θύμωσα ! :evil:

Μεταξακι χιλια δικια για το μπαλετο πηγαινε και αλλου.

Εμεις ακομα να ξεκινησουμε τελευταιοι των Μοιακανων περιμενω να περασει αυτο το Σαββατοκυριακο με τον μπαμπα να χορτασει λιγο το απωθυμενο του και μετα σιγα σιγα να γυρισουμε σπιτι μας μια και καλη να παραδωσουμε το σπιτι στην Αναβυσσο και να μπουμε σε προγραμμα. Κλασικα και ο δικος μου ειναι θετικος για το σχολειο πολυ στην λεπτομερεια οτι δεν θα παω και εγω σχολειο κολλαει λιγο χαχαχαχαχαχα.

Ειδωμεν περιμενω τα παντα απο αντιδρασεις.

καλημερα !

ξυπνήσαμε και ετοιμαστήκαμε για το σχολείο .Πηγαμε πρώτα το Μάριο και μετά τον Α ,από τα μισά του δρόμου έκλεγε και έλεγε δε θέλω να πάω σχολείο ,φτάνοντας μας άκουσε η δασκάλα άνοιξε τη πόρτα τον έβαλε μέσα και έκλεισε τη πόρτα

κοινός έφαγα πόρτα !!!

Το θέμα είναι ότι το σχολείο του αρέσει αλλά θέλει τη μαμά του

Χθες το μεσημέρι ξύπνησε με κλάματα και παραμίλαγε λέγοντας «μαμά μη φύγεις » , το ίδιο και το βράδυ

Όμως κατά τη διάρκεια της ημέρα μου έλεγε τραγουδάκια και διάφορα άλλα που έμαθε , το βραδάκι που πέσαμε για ύπνο μου ζήτησε να του πω το παραμύθι με το νεμο [ δε το ξέρω]

Μαρκοπουλάκι εύχομαι εσείς να το περάσετε πιο ανώδυνα ,γιατί είστε και εσείς αυτοκολλητακια !!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Γεια και χαρά σας!

Σε παρακολουθώ βρε μεταξάκι μου αλλά με μπερδεψε αυτό τον 9ο που έγραψες...ρε συ, πολλά λεφτά ε; δηλαδή τι κέρδισες που πέρασες; 60 ευρώ;

ο ρε που πάμε, που πάμε;;;;

Εγώ πήρα τηλέφωνο χτες 2 σχολες χορού που έχουμε στην Ελ. και μου είπαν για 2 φορές τη βδομάδα 5μμ-6μμ, 50 ευρώ το μήνα συν 27 εγγραφή....τα τμήματα ξεκινάνε από 3 1/2 ετών και άνω. Δε μας βλέπω όμως, γιατί θα είναι ήδη κουρασμένη μιας και θα σχολάει 4 παρά οπότε δε προλαβαίνουμε.

Θα το ξαναδώ όμως...

Πήραμε και τις φόρμες μας και είμαστε έτοιμες για το φθινόπωρο!

Φωτεινη μη τη πιέζεις μωρέ τη μικρή....ας την και από Ανοιξη ξεκινάς πάλι...

Μαραγκάκι στην αρχή είναι έτσι, είναι λογικό...μετά θα τα ξεπεράσετε όλα και θα είστε μια χαρά!

Αααα ξέχασα!

Πέρασα και από το σταθμό μας το περσινό για να δω τι γίνεται και να μιλήσω λίγο με τις δασκάλες...η δασκάλα που την είχε πιο πολύ πέρισυ (και της έχω εμπιστοσύνη πολύ, είναι γύρω στα 45 πολύ γλυκιά, η Ν. την λάτρευε και παντα συζητούσα διάφορα μαζί της πέρισυ) μου είπε ότι είναι καλύτερα που πέρασε η Ν. στο νήπιο θα ανοίξει τα φτερά της και είναι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα. Μου είπε να μην αγχώνομαι καθόλου -αφού έκανε και καλή προσαρμογή- ότι είναι πιο ώριμη για την ηλικία της και θα της κάνει καλό το νήπιο.

Οπότε η απόφαση πάρθηκε οριστικά και αμετάκλητα!

Καλημέρα :)

Πρωί πρωί έτρεχα στο Ιασώ για μια έκτακτη μικροεπέμβαση της Τζο και στα καπάκια με την ψυχή στο στόμα πήγαμε το αμάξι για βιολογικό καθαρισμό (κουπόνι). Τώρα που το είδα άδειο και τοοοοοοοοοοοοοοοσο βρώμικο κατάλαβα πόσο μάχιμο ήταν όλο το καλοκαίρι χαχαχαχα Οι άνθρωποι δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους όταν το δουν :lol: Στο σαλόνι μας δε παρελαύνουν όλα τα περιεχόμενα του αμαξιού για ξεκαθάρισμα και αποθήκευση των καλοκαιρινών (αν και οι ομπρέλες που είναι χειμωνιάτικες δεν βγαίνουν ποτέ από εκεί!)

Μαραγκάκι μη σε πτοεί η αντίδραση του μικρού... είναι απολύτως λογική και θα περάσει γρήγορα ειδικά αν περνάει καλά :D Το παραμύθι με τον νέμο δεν το ξέρω ούτε εγώ χαχαχαχα

Μεταξάκι για οτιδήποτε πληρώσεις να πάρεις αποδείξεις! Αυτό συστήνουν στο γκρουπ στο φέις με οδηγίες από ΕΕΤΑΑ έτσι ώστε αν βγει ανακοίνωση να μπορείς να ζητήσεις χρήματα πίσω ;)

Μαριτάκι κι εγώ της έχω εμπιστοσύνη της συνονόματης ότι θα είναι σουπερ γιατί έτσι την είχα κόψει κι εγώ τότε που είχαμε συναντηθεί.

Εγώ δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται το παιδί από ρούχα γιατί δεν έχω καταφέρει να την πείσω να στρώσει κώλο κάτω να δοκιμάσουμε... μάλλον όταν τα βγάλω θα τα δοκιμάζουμε στο πρωινό ντύσιμο και θα απορρίπτουμε!

Δυστυχως το εμαθα και στενοχωρηθηκα πολυ περα απο εξαιρετικος γιατρος ηταν και σπανιος ανθρωπος με αγαπη για τα παιδια πραγματικη και προσφερε πολλα σε αυτα για πολλες δεκαετιες.

Μαραγκακι δεν το βλεπω να το περναμε ανωδυνα ειναι μεν ετοιμος για σχολειο αλλα πολυ δεμενος μαζι μου οποτε αναμενω τα παντα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...