Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

363 κυκλοφορει για κοστος σιτισης συνολικα, μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση

30 ευρα υλικα και για τα δυο!!!!

οχι τα 170 περσινα (και θελανε 300 κανονικα!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!

Καλή αρχή στον μικρό μας Άγγελο! Για να δούμε πως θα τα πάει και αυτό το ζουζούνι. Για τη σίτιση δεν ξέρω τι ζητάνε, από ό,τι κατάλαβε ό,τι θέλει ο καθένας. Το ποσό που είπε η γατουλα δεν είναι το μήνα (για να μη πάθεις κανά σοκ :shock:) αλλά για όλη τη χρονιά.

Περιμένουμε νέα!

70 ευρώ και σε εσάς βρε μεταξάκι; Πω πω!Δεν είναι πολύ ακριβές οι δραστηριότητες ή μου φαίνεται; Δηλαδή για να μάθει αγγλικά το παιδί τι θα μας ζητήσουν;

κιουλτάκι εμάς η ανιψιά μας που μένει στη Βάρκιζα κάνει ιστιοπλοία και επειδή είναι δημότης δεν πληρώνει πολλά (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον). Δε ρωτάς μήπως έχει κάτι στο δήμο σας;

Φωτεινή πως πάει η εγκυμοσύνη;Η μαμά σου που είχε χτυπήσει καλύτερα;

Εμείς σήμερα πήραμε ταπεράκι και σεντονάκι και μου έδωσε ρητη εντολή να μη πάω να την πάρω νωρίς!Θέλει να τρώει και να κοιμάται εκεί!

έντιτ: Αερικάκι να τα εκατοστήσετε!χτες με τις αγορές μου μου ξέφυγαν τα γεγονότα στο φέις...

Διαφημίσεις

363 κυκλοφορει για κοστος σιτισης συνολικα, μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση

30 ευρα υλικα και για τα δυο!!!!

οχι τα 170 περσινα (και θελανε 300 κανονικα!!!)

ευχαριστω γατονι!!

Καλημέρες!

Καλή αρχή στον μικρό μας Άγγελο! Για να δούμε πως θα τα πάει και αυτό το ζουζούνι. Για τη σίτιση δεν ξέρω τι ζητάνε, από ό,τι κατάλαβε ό,τι θέλει ο καθένας. Το ποσό που είπε η γατουλα δεν είναι το μήνα (για να μη πάθεις κανά σοκ :shock:) αλλά για όλη τη χρονιά.

Περιμένουμε νέα!

έντιτ: Αερικάκι να τα εκατοστήσετε!χτες με τις αγορές μου μου ξέφυγαν τα γεγονότα στο φέις...

Εμείς πηγαμε μια χαρά , είπε η κυρία να αφήσει τη τσαντούλα του σε μια μεριά , πάει την αφήνει , καθόμαστε λίγο και έρχεται η ώρα να φύγω

Το παίρνει γραμμή , έρχεται με πιάνει και τη μου λέει ??.... ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΙΖ?

να σημειώσω ότι μετά έπεσε στα πατώματα και έκλεγε –ούρλιαζε και κλώτσαγε

Αερικό εσείς είστε στο κουιζ της μπέμπας??

Άντε να τα χιλιάσετε!!!!

κουιζ.....ποιο παιδακι απο τα 25 εκλαψε???????

ο Β!!! το βρήκα???

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ωχ μάνα ....

Κλάμα ακούω / φωνές ακούω.... καλή αρχή κάνουν τα ζουζούνια !!!

Ε μα ναι, μη θαρρείτε, κι ο Νικόλας ξεκίνησε (είπα κι εγώ !!!) με το που ανοίγει το μάτι του "Μαμα έχω σχολείο ?????" ................ ευτυχώς όμως δεν έχουμε προς το παρόν τπτ σοβαρό...

όσο για τα 70 ευρώ κάτσε κάνω έρευνα αγοράς σήμερα : θα σας γράψω κατεβατό με τις τιμές που παίζουν

Μαραγκάκι,

Πες μας τί σου είπε ακριβώς !!! !

Μόλις παρήγγειλα 3 επιτραπέζια για να έχουμε να παίζουμε το χειμώνα!:D

Ερχεται και η τσαντούλα μας!Γιούπι!

μεταξάκι εσάς τι ποσό σας είπε σύνολο τελικά;

Διαφημίσεις

Μόλις παρήγγειλα 3 επιτραπέζια για να έχουμε να παίζουμε το χειμώνα!:Dπες μας ποιά !!!;)

...

μεταξάκι εσάς τι ποσό σας είπε σύνολο τελικά;

Σχολικό 50Χ2

Σίτιση 70Χ2

Στα EXTRA Πισίνα (20 Χ2), Μουσικοκινητική και Θεατρική Αγωγή (30Χ2) - δεν χρέωνει τα Αγγλικά τους

σύνολο 240 (για τον 9ο) από εκεί κι έπειτα 340 -για 11 μήνες όμως-

Ήρθε και η τσάντα για το φαγητό μας!

Είναι τέλεια, πολύ όμορφη ! Σαν τη Ν σου !

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Πάντα με τον καλό λόγο είσαι!

Σόρυ αλλά δε κατάλαβα....τελικά πόσο θα δίνεις το μήνα και για τα 2 παιδάκια σου; Μπράβο όμως που κάνετε τόσες δραστηριότητες ρε συ στο σταθμό!

Εμάς στο δήμο τελικά παίρνουν από 5 ετών οπότε πρέπει να πάω στη σχολή μπαλέτου να δω τι θα μου πει....αλλά το υπολογίζω κανά 70άρι με αυτά που μου είπατε:shock:

Πήρα αυτά:

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1158

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=18494

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=761

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κόρες να είστε καλά κι εσείς με τους αγαπημενους σας :D

Όχι Μεταξία μου πάλι μπερδεύτηκες! Δεν παντρεύτηκε κανείς την μέρα των γενεθλίων το χαχαχαχα! Άλλος γενεθλίαζε... εμείς επετειάζαμε :D

Ειρήνη μου μάλλον έχετε μαζέψει τις ψωνάρες :lol:

Μεταξία μόνο 20 το κολυμβητήριο ε; Εμάς είναι 40 :(

Για την σίτιση γίνεται μεγάλη κουβέντα στο φβ και η ΕΕΤΑΑ λέει σε όποιον ρωτάει πως δεν μπορεί να ξεπερνά το ποσό της μείωσης. Αυτό που έγραψε δηλαδή και η Γάτα πιο πάνω. Το κακό είναι όμως πως επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει και η ΕΕΤΑΑ περιμένει το υπουργείο να την κάνει!

bonjour!

να το πω να το πω???? χρονια πολλα στους εορταζοντες! δεν μαρτυρω..χαχα

ρε κορες..πηγα να ρωτησω για μπαλετο ή μουσικοκινητικη για την μικρη και ειχα τις εξης προσφορες

80 ευρω για 2 ωρες μουσικοκινητικη την εβδομαδα

100 ευρω για 2 ωρες μπαλετο την εβδομαδα

120 ευρω για μια ωρα μουσικοκινητικη και μια ωρα θεατρικο παιχνιδι

σορυ δλδ και στις περιοχες σας τοσο ακριβα ειναι ή εχουν μαζευτει ολα τα ψωνια εδωωωωωωω???????????

300 ευρώπουλα για 5 ώρες την βδομάδα.

Ψιτ να σου πω, με τα δίνεις εμένα να'ρχομαι εγώ να τα κάνω τα μαθήματα του παιδιού σου??????:D:D:D

Ποιός σου'πε να μένεις σε προχω περιοχή??

Καλή αρχή everybody

Α! και πέστε να σας αλλάξουν τον τίτλο. Σε λίγο θα πάνε λύκειο τα παιδιά σας κι εσείς ακόμα θα είσαστε στην κατηγορία 2χρονα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...