Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι άλλο να θες;Αυτά είναι τα πιο σημαντικά που έγραψες!

Εμάς το ίδιο το νήπιο έχει και κλασικό και ολοήμερο, και έχω ακούσει τα καλύτερα. Κάνουν πολύ δουλειά, ωραία θεατρικά και όλες οι μανούλες ήταν πολύ ευχαριστημένες. Όταν πήγα τελευταία μέρα μαθήματος να κάνω αίτηση, τα πιτσιρίκια έκλαιγαν που θα απογχωρίζονταν τις δασκάλες τους....μου έκανε εντύπωση!Και είναι και 2 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μας.

Δε νομίζω να είναι τα τελικά αποτελέσματα γιατί πάλι κάτι λάθος βρήκαν...ξέρω και εγώ;θα μας τρελάνουν!

Διαφημίσεις

η φιλεναδα ειναι παλι μεσα οποτε χαχχαχχα αντε παλι

τεταρτη απεργια λενε!!!

Καλή μας αρχή!Αν και έχουν δίκιο αυτή τη φορά και πρέπει να γίνουν μαζικές απεργίες κανονικα!!!!Αλλά.....

Διαφημίσεις

Αααααααααααααααααααααν είναι σωστοί οι πίνακες που έβγαλαν ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙ

δεν άλλαξε τίποτα για σας :D

καλημερες, αγιαστηκαμε και εμεις

ο Β κολλημενος κλασσικα και με τα δικια του σημερα μη και του φυγω χαχχαχα

τραβηξα λιγες φωτο οταν ειδαν ενα φιλο τους και ξεκολλησαν

μιλαγε η διευθυντρια, το μικροφωνο δε δουλευε, φωναζαν οι γονεις

και καλα στο δημοτικο λεει θα πανε αυριο οι γονεις και οσοι ειναι σε απεργουντες θα τα ξαναπαρουν! αλλα ακομα δεν εχουν χωρισει ταξεις δασκαλους

εμεις αυριο παμε στο νηπιο μας για οδηγιες και φευγουμε και απο πεμπτη κανονικα και ευτυχως δεν ειναι απεργος η κικη!!

εμαθα και αλλα σημερα απο φετινο πρωτακι, σκληρη δασκαλα αλλα πολυ καλη, αυστηρη, ουτε να την κοπανας χωρις χαρτι γιατρου κλπ κλπ, και 3 παιδακια περσινα τα κρατησε ξανα νηπιο, η αγγελικουλα περσινο νηπιακι γραφει εκθεσεις φετος

ερχεται και ενα η μανα του 1.85 + περναγε ενα κεφαλι το βασιλη..

.καλα αυριο θα ελεγξω αλλα μαλλον εχουμε τα πρωτεια της κοντης χαχχαχαχα

καλημερες, αγιαστηκαμε και εμεις

ο Β κολλημενος κλασσικα και με τα δικια του σημερα μη και του φυγω χαχχαχα

......

εμαθα και αλλα σημερα απο φετινο πρωτακι, σκληρη δασκαλα αλλα πολυ καλη, .... κρατάω μόνο αυτό !!!! Καλόοο !

.. αλλα μαλλον εχουμε τα πρωτεια της κοντης χαχχαχαχα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στα Γατόνια !!!! Πω πω πες μας : συγκινήθηκες ή τσου ???? :rolleyes:

..... γέλασα πολύ με τα πρωτεία σας !!!! Σιγά τα ωά... και η δικιά μου κοντή είναι !!!! (ναι, μίλησε τώρα το 1ο μπόϊ) !!!!!

Μαριτάκι

Εσείς ? εντυπώσεις ??????

Και ναι ... ξεκινήσαμε λίγο επεισοδιακά η αλήθεια είναι αλλά, τουλάχιστον, οι πρώτες εντυπώσεις από την δασκάλα μας ήταν καλές ! Φτάσαμε στο μάθημα .... και λόγω μπλεξίματος (?), κακής συνεννόησης τέλος πάντων... δεν το είχαν σημειώσει ότι θα πάμε... με αποτέλεσμα το κορίτσι να φύγει... και ήρθε άρον άρον πίσω με ταξί.... και περιμέναμε κανένα μισάωρο... τέλος καλό, όλα καλά (αν εξαιρέσουμε βέβαια το γεγονός ότι ξεμπερδέψαμε πολύ αργά...και πως φτάσαμε σπίτι μας πολύ αργότερα) με ό,τι αυτό συνεπάγεται.... τουλάχιστον, δεν μας χρέωσε το μάθημα... υπάρχουν ακόμη (και) σωστοί επαγγελματίες !

Μου είπε η Ο., η νέα μας λογοθεραπεύτρια ότι φέτος θα χρειαστεί να τον "ζορίσει" λιγάκι παραπάνω με κάποιες ασκησούλες. Απ' ότι κατάλαβα θα γίνει πιο οργανωμένη δουλειά αφού, πλέον, στοχέυουμε στην άρθρωση.. δεν θα γίνεται μονο μέσω παιχνιδιού δλδ όπως πέρυσι.... της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα -αλοίμονο άλλωστε !- ... οπότε, σταυρώστε με κόρες επειδή προβλέπεται ζόρικη κατάσταση ! :?

Ο Λοβ πήγε χθες σε συνέντευξη για δουλειά (από Νοέμβριο-αν κάτσει-). Γενικά, θετικές εντυπώσεις... το ωράριό του θα είναι 6-4.... με κάποια Σάββατα μέσα (όχι όλα) ή/και Κυριακές σε ορισμένες εξαιρέσεις -για τις οποίες όμως θα πληρώνεται κανονικά με υπερωρίες και διπλό μεροκάματο-, με εταιρικό αυτ/το, πληρωμένα έξοδα Αττικής Οδού-βενζίνης.... κάτι είναι κι αυτό ! Τουλάχιστον, υπάρχει η ελπίδα στον ορίζοντα !

Επίσης, περάσαμε σύμφωνα και με τους τελικούς διορθωμένους πίνακες ! Βέβαια, φέτος με το μπάχαλο που έχει γίνει το "δωρεάν" δεν ισχύει καθώς χρεωνόμαστε σχολικό+σίτιση (120/παιδί/μήνα) συν τις εξτρά δραστηριότητες (πισίνα, μουσικοκινητική/θεατρική αγωγή και Αγγλικά) άλλο ένα 50άρικο έκαστος... βγαίνει κοστούμι ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα "αλλά") το συνολικό κόστος (και πάλι) είναι χαμηλότερο από το να έπαιρνα μια κοπέλα για φύλαξη από τις 4 κι έπειτα.... δόξα τον Θεό να λέω και να

μην παραπονιέμαι !

ελα ολα καλα!!!!!!

και εμεις μετα απο καποιους μηνες περασαμε στην αρθρωση

εεεεεε οοοοοοοο ιιιιιιιιιι αααααααααααα

λεεεεεε λοοοοοοο λιιιιιιιιιι λααααααα

κεεεεεε κοοοοοοο κιιιιιιιιιι κααααααααα :D :D :D

περσυ το καλοκαιρι μας ειχε μεινει να πει σωστα το κουρουρι και τη κατσαρορα

δεκεμβρη την καναμε !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...