Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

το ξέρω βρε γατούλα, για αυτό και ρωτάω αν είναι μόνο αυτό το μείον...γιατί εγώ έχω τους γονείς μου για το καλοκαίρι. Και φέτος σταματήσαμε το παιδικό στις 23/6 άρα δεν είναι μείον για μένα...έτσι και αλλιώς σιγά μη βρω δουλειά!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε γατούλα συμφωνώ μαζί σου απόλυτα!αλλά εγώ ρωτάω τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο δεδομένου των δικών μου καταστάσεων....δηλαδή αν το μόνο μείον είναι το ωράριο τότε δεν έχω πρόβλημα εγώ!Κατάλαβες τι λέω; για τα δικά μου δεδομένα μιλάω...

γιατί αερικάκι προτιμάς το παιδικό;Για τις απεργίες και ό,τι κλείνει νωρίς τον Ιούνιο;

Και εγώ πριν λίγους μήνες τον παιδικό υποστήριζα, τώρα τείνω προς το προνήπιο....

Για όλα όσα είπες γιατί εγώ πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου παρά τις αντίξοες συνθήκες έχω ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ :D και αυτό είναι και το ζητούμενο... Αν σου κάτσει δηλαδή δουλειά; Θα πεις δεν την παίρνω γιατί δεν έχω τι να κάνω το παιδί; Ας το έχεις τακτοποιημένο να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου και αποφασίζεις μετά ανάλογα τις συνθήκες τι ώρα θα το παίρνεις αν θα το κρατάς σπίτι κ.λπ. Αλλά όχι... μην το απορρίπτεις ότι μπορεί να βρεθεί κάτι ρε κορίτσι!

Διαφημίσεις

Μα δεν έχω πρόβλημα να βρω δουλειά τώρα....θα τη παίρνω 4 παρά 15 και αν βρω δουλειά θα τη παίρνει ο Τ. αφού σχολάει στις 3 παρά. Και το καλοκαίρι αν έχω βρει δουλειά θα πάει στο χωριό με τη γιαγιά για 1 μήνα....

Εμένα είναι και λίγο διαφορετική η περίπτωση μου αερικακι....δε ξέρω αν μπορώ να κάνω την ίδια δουλειά που έκανα γιατί τα δάχτυλα μου είναι μαύρα χάλια....δηλαδή αν βρω δουλειά θα το ψάξω πολύ να τη δεχτώ , αν έχει πολύ άγχος η δουλειά ας πούμε ή πολύ σκόνη το περιβάλλον (δούλευα σε αποθήκη) ή είναι πολύ λίγα τα λεφτά (ακούω για 500ευρώ πχ) δε θα τη δεχτώ. Δε με παίρνει να τρελαθώ από το άγχος αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.....

Ελπίδα έχω μια χαρά απλά είμαι προσγειωμένη πολύ και με πολλά στο μυαλό μου!:confused:

Καλημέρα λοιπόν (αν και μεσημέριασε) !!!!

Τί να πω... είναι απογοητευτική η όλη κατάσταση με το Πρόγραμμα....

Μαριτάκι,

Έτσι όπως τα περιγράφεις, τότε ναι, δεν έχεις -θεωρητικά- πρόβλημα με τον δημόσιο σταθμό/προνήπιο !

Για ανίατες περιπτώσεις όμως πχ Γάτα ή/και εγώ ... ο δημόσιος "δεν συμφέρει" με την καμία... απ' του χρόνου όμως που θα πάει ο Νικ νήπιο... θα αναγκαστώ να πάρω γυναίκα ... άαααλλο μανίκι αυτό... τί θα βρεις... από τώρα το σκέφτομαι και με ζώνουν τα φίδια ! Ελπίζω (είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) ότι μπορεί να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα εις το καλύτερο π.χ. το ωράριο του μπαμπά μας -λέμε τώρα μην βαράτε/γελάτε !-...........

Καλτάκι,

Του χρόνου ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα σας πάρουν στο νήπιο !

Μαραγκάκι,

Τουλάχιστον έχετε ευχάριστες εξόδους όλο τον μήνα από ότι βλέπω ! Ε φυσικά τον Σεπτέμβριο γίνονται πολλές τελετές συνήθως !

Γάτα,

Καλά τρεχάματα με τους γιατρούς (και πάλι) !

Εμείς σήμερα αρχίζουμε λογοθ. πάλι. Πείτε μου καλό χειμώνα !!!

Έχω αγωνία πώς θα του φανεί η νέα του δασκάλα !

Διαφημίσεις

Εγώ καλό χειμώνα πριν τον Νοέμβριο δεν λέω :D Καλό φθινόπωρο :D

Ναι Μαριτάκι όπως τα λες δεν έχεις πρόβλημα οπότε πάμε στο τελευταίο θέμα που είναι το ψυχολογικό: Όπως ειπώθηκε και δίπλα έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους στο κανονικό σχολείο για να μεγαλώσουν οπότε εγώ υποκύπτοντας στο ψυχολογικό κομμάτι (ως γνωστή 'με κάνει ό,τι θέλει η κόρη μου') θα την άφηνα με τις φίλες της μιας και το παιδαγωγικό κομμάτι είναι ίδιο ;)

Εννοείται πως δεν προσπαθώ να σε πείσω :lol: Σου λέω πως εγώ αν αντιμετώπιζα τέτοιο δίλημμα θα αντιδρούσα ;)

Και εγώ την άποψή σας θέλω ούτε να σας πείσω ούτε να με πείσετε:D

Η κόρη μου το έχει πάρει πάρα πολύ καλά το ότι θα είναι σε άλλο σχολείο και δε θα είναι με τις φίλες της.

Εξάλλου τώρα θα μας δωθεί η ευκαιρία να κάνουμε φίλες που θα μένουν κοντά μας,θα τους βλέπουμε στη πλατεία όταν πηγαίνουμε (ελπίζω δηλαδή) και θα είναι μαζί και στο υπόλοιπο μαθησιακό βίο. Για αυτό και είμαι τόσο θερμή για το νήπιο. Αν ήξερα ότι με τα παιδιά από τον παιδικό θα είναι μαζί και στο νήπιο και στο σχολείο πιθανότατα να τη ξαναπήγαινα, αλλά ξέροντας ότι έτσι και αλλιώς θα χωριστούνε του χρόνου αυτό με στεναχωρεί λίγο....

Τέλος το παιδαγωγικό κομμάτι δε θα είναι το ίδιο και αυτό είναι επίσης ένα συν για μένα για το νήπιο.

Άσε που τελικά μπορεί να μην έχουμε περάσει στο παιδικό με τις νέες λίστες!!!:rolleyes:

Μεταξάκι νομίζω πως δε θα έχεις πρόβλημα με τις νέες λίστες. Πήραν περισσότερα άτομα στο σταθμό σας; Είσουν και καλή θέση στις επιλαχούσες οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς νομίζω ...μίλησες καθόλου με την υπεύθυνη σήμερα σχετικά με τα αποτελέσματα;

Καλη αρχή με την λογοθεραπεία σας!:D

Με τους πίνακες που βγάλαν τωρα (δε ξέρω αν είναι οι τελικοί πραγματικα΄) είστε μέσα κορίτσια! Για δείτε και εσείς!

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-09-07_oristika-gynaikwn/index_no_template.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...