Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Άλλη αγωνιά??? Λες να χάρηκα τσάμπα???

Κιουλτακι χρόνια πολλά και από μένα [τι ουφο που είμαι τόσα ποστ και τώρα το γράφω ]

Άσε να μη σας πω πως μας πάει εμάς αυτό ο μήνας…

Χθες 2 παρτυ ,την άλλη Κυριακή γενέθλια η βαφτιστήρα μου , τη παραπάνω βάφτιση [ της 1ης ξαδέλφης μου το μικρό ] ,τη πιο παραπάνω γάμος [ η καλύτερη φίλη μου] , θέλετε και άλλα ???

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πάρεις να ρωτήσεις καταρχήν αν και πότε ξεκινάνε. Λογικά δε θα ξέρουν γιατί κατεβάσαν τις παλιές λίστες γιατί ήταν λάθος και θα αναρτήσουν καινούριες....άντε να δούμε τι θα δούμε. Πάντως ήταν λάθος οι λίστες έχουν δίκιο!

Μπράβο στη μαμά της Νάντιας που το αποφάσισε, της το πάσαρα σαν δεδομένο και θα δείξει αύριο πως θα αντιδράσει!Και πέρισυ πάντως έτσι το ''σερβίραμε'', ότι μεγάλωσε και θα πάει στο σχολείο για πιο μεγάλα παιδάκια!

πριν από λίγο πήρα τηλ το σταθμό , και μου είπαν ότι με περιμένουν να μιλήσουμε !!!

Φάση θα χει να πάω να μιλήσω και τελικά να μην…

Το καλό είναι ότι έχουν τη λίστα στα χέρια τους

Μπράβο στη μαμα της Νάντιας!!!!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Μπουρδέλο τα έχουν κάνει! Μαραγκάκι εσύ θα πας κανονικά να μιλήσεις αύριο ανεξάρτητα από λίστες. Με ανακοίνωση που έβγαλε το ΕΕΤΑΑ πριν αναρτήσει τις λίστες αναφέρει ότι στο προγραμμα μετα τις μειώσεις υποχρεωτικό είναι μόνο το πρωινό και το απογευματινό. Αυτό σημαίνει πως οι ιδιωτικοί θα ζητήσουν χρήματα για τη σίτιση τη μεσημεριανή. Πρόσεξε όμως! Το ποσό δεν μπορεί να ξεπερνάει τη διαφορά από την αρχική προσφορά που έκαναν στην ΕΕΤΑΑ και μπήκαν στο πρόγραμμα (παρότι πολλοι ζητούν τη μάνα τους και τον πατέρα τους). Επειδή έχει γίνει μεγάλη κουβέντα ΚΑΙ γι' αυτό φαντάζομαι ότι θα βγει και επίσημη ανακοίνωση από την ΕΕΤΑΑ.

Διαφημίσεις

Μαριτάκι μην ξεχάσετε να κάνετε άρνηση θέσεως όταν οριστικοποιηθεί η απόφαση για να παίρνουν σειρά οι επιλαχούσες (αν και διάβασα το θέμα δίπλα και ήμουν σε αυτές που υποστήριξαν τον παιδικό σταθμό άσχετα αν δεν στο έγραψα :lol: )

μακαρι αερικο να διευκρινισουν τη σιτιση γιατι 2000 για σιτιση σε εναν ειναι να τους στειλεις καναλια!

ονειρα γλυκα ειμαστε!!!! ...να τους παρω να τους ξεχεσω και λιγο γιατι φυσικα δε με ενημερωσαν οτι ειχαν ελλειψη σε 2 μετωπες και στα συρταρια του κρεββατιου! αλλα τα 26 παραπανω τα ζηταγαν επιμονως και ειχαν και λαθος!!!

11/10 παμε ξανα ορθοπεδικο, να δω τι θα μας πει και για την Α τωρα

αλλα στραβη δεν ειμαι αχχχχχχχ σνιφφφφφφφφ

τα βαζω να κανουν τις 2 ασκησεις

1. μυτες

2. πλαγια ποδια

η Α κανει 2 διαδρομες ενω ο Β μια χαχαχχαα, τρεχοντας τα κανει

καναμε και μπαλετο εχτες, ψηλαααα ποδαρακια

ψηλαααααα οι μυτες και 1 και 2 και 3 χαχαχχαχχαχα

να τα παω και τα 2 μπαλετο χαχχαχαχαα???

Μαριτάκι μην ξεχάσετε να κάνετε άρνηση θέσεως όταν οριστικοποιηθεί η απόφαση για να παίρνουν σειρά οι επιλαχούσες (αν και διάβασα το θέμα δίπλα και ήμουν σε αυτές που υποστήριξαν τον παιδικό σταθμό άσχετα αν δεν στο έγραψα :lol: )

γιατί αερικάκι προτιμάς το παιδικό;Για τις απεργίες και ό,τι κλείνει νωρίς τον Ιούνιο;

Και εγώ πριν λίγους μήνες τον παιδικό υποστήριζα, τώρα τείνω προς το προνήπιο....

μαριτα ειναι πολυ σημαντικο αμα δουλευεις βρε κοριτσι, αυτον τον 1,5 μηνα παραπανω απο περσυ το σκεφτομαι και φρικαρω

αν δεν εχεις που να τα αφησεις, πχ χωριο με παπουδες

τι θκατα θα κανει ενα παιδακι στους τοιχους τοσο καιρο........

οι απεργιες αλλο βαρβατο κομματι και ο λογος επιλογης ιδιωτικου σταθμου περσυ

κατα τα αλλα μου ελειπε η ζεστασια του προπερσινου παιδικου μας αλλα καθολου οι απεργουσες δασκαλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...