Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια που περάσανε! Έφυγε ένα βαρος από πάνω σας βρε παιδιά.

Μπεμπάκι πάντα άξια!

Κιουλτ να σου ζησει ο αντρουλης σου! Να'ναι πάντα καλά και να σας χαιρεται!

Εμεις τιποτα το ιδιαιτερο, τα ιδια και τα ιδια

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όλη μέρα και καλή εβδομάδα :)

Περάσαμε ωραία το ΣΚ μιας και ήταν το τελευταίο που πήγαμε και ίσως ήταν και από τα τελευταία μπάνια που κάναμε (αρκετά κρύο μπάνιο μπρρρρρ)! Από εδώ και πέρα μένουμε Αθήνα χαχαχα μιας και τα επόμενα δυο ΣΚ υπάρχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις οπότε καλό Οκτώβρη να βρεθεί ελεύθερο ΣΚ που δεν θα είναι πια για μπάνιο :D Έχω μια στεναχώρια άλλο πράγμα :lol:

Φαντάζομαι ότι σήμερα θα μιλήσετε όλες με τους παιδικούς σταθμούς οπότε περιμένουμε καλά νέα και ως προς τα εξτρα που θα σας ζητήσουν! Εύχομαι να είναι από εκείνες τις λίγες εξαιρέσεις που δεν θα πάνε να βγάλουν κέρδος από το μπάχαλο!

καλημερα και από εμένα

Χθες μίλησα με μια μαμά και μου είπε ότι σε εκείνη ο παιδικός δε ζήτησε τροφεία [ είναι 2η χρονιά που πάει στο σταθμό ] μόνο τη μεταφορά

Τελικά τα τροφεία είναι υποχρεωτικά ? γράφει πουθενά ότι πρέπει να τα πληρώσουμε? η γραφική ύλη ?Υπάρχει κάποια ανακοίνωση μέσο εεταα ? έψαχνα χθες και δε βρήκα κάτι σχετικό

Αερικο άντε και καλό χειμώνα [επίσημα πια ]

Φωτεινή καλημερααα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

καλημερα κορες και συγχαρητηρια!

νομιζω οτι οταν περνας μεσω εετα δεν πληρωνεις τροφεια..

εμας μας πηραν στο δημοσιο προνηπιο αλλα οχι στο ολοημερο στο μεχρι τις 12.15 οποτε θα παμε και φετος παιδικο σταθμο ιδιωτικο και ελπιζω του χρονου να μας παρουν!

κρίμα βρε κιουλτάκι , και εμάς το σχολείο του μεγάλου έχει ολοήμερο μόνο το δημοτικό , προ και νήπιο είναι μέχρι τις 12 15

Από ότι ξέρω τα σχολεία που έχουν ολοήμερο νήπιο είναι ελάχιστα ..:(

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Του χρόνου έτσι και αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να σας πάρουν κιουλτάκι μιας και το νήπιο είναι υποχρεωτικό.

μαραγκάκι στους ιδιωτικούς δε το λένε τροφεία αλλά σίτιση και νομίζω πως είναι υποχρεωτικό. Να περιμένεις δηλαδή να σου πουν να πληρώσεις κάποιο ποσό κάθε μήνα για τη σίτιση και μπορεί και για τη διαφορά του ποσού να σου ζητήσουν χρήματα,για γραφική ύλη λέει η ΕΕΤΑΑ ότι δε πρέπει να σου ζητήσουν λεφτά αλλά να σου δώσουν λίστα με τα πράγματα αλλά μέχρι στιγμής σχεδόν όλοι οι ιδιωτικοί έχουν ζητήσει χρήματα για γραφική ύλη.

Κοινώς μπάχαλο φέτος!

Επίσης ψάξε μήπως πήρε παραπάνω παιδάκια ο σταθμός από ό,τι είχε δηλώσει....ό,τι διαβάζω από το φέις σου λέω, εγώ δε ξέρω καθότι thank God δημόσιος σταθμός!

Εμείς θα πάμε προνήπιο λέμε στο νηπιαγωγείο και όχι παιδικό σταθμό γιατί είμαστε μεγάλες κοπέλες!:D

καλημερα

Κουλτ χρονια πολλα στον Σ...δεν επικοινωνω και πολυ με εγκεφαλο αυτο το ΣΚ

το ΕΣΠΑ περπει να τα καναμε κωλο παντελως!

εχει περασει λεει μια στην Αθηνα με 7.5 μορια και ολες ψαχνονται χαχχαχαχα

δωσανε θεσεις σε αλλους σταθμους περισσοτερους απο οσους ειχε ζητησει

αλλος μεγαλοπιασμενος σταθμος ζηταει 2000 μονο για σιτιση εξτρα

και αλλα τετοια ομορφα

μαραγκ κανουν και ζητουν οτι καπνισει, ρωτα να μαθεις

γινεται χαμος....ασε μη γινει καμια ακυρωση , πρεπει να εχουν γινει τρελλα λαθη

γατούλα και εγώ αυτά σκέφτομαι και λέω να πάμε στο νήπιο φέτος....άσε μη μας σταματήσουν στη μέση της χρονιάς!!

Δε ξέρω πως μπορεί να τρέξει αυτό το πρόγραμμα έτσι πως τα κάνανε:confused:

καλά,ζητάνε ό,τι θέλουν λέμε οι ιδιωτικοί!!!Δεν πάνε καλά!

Διαφημίσεις

την παρασκευη 7 ειχε γενεθλια και αυτην την παρασκευη 14 εχει γιορτη! ειμαστε μες τις χαρες και τα πανηγυρια αυτον τον μηνα χαχα

ναι Μαριτακι δυστυχως ειναι μεσα...

Το ψηφίσανε ή το συζητάνε ακόμα; Καλά τα δώρα τα έχω ξεχάσει ήδη...γκρρρ!

Τι να πω; τι να πω;Δε θα μιλήσω δε θα μιλήσω!:evil::evil:

Είναι ο μήνας σας ο Σεπτέμβρης!!!:D

στο σταθμό που περάσαμε από 10 παιδάκια πήρε 5 , οπότε σε αυτό το κομμάτι είμαι οκ

Θέλω να πάρω τηλ να ρωτήσω αλλά δεν , καθότι είμαι λίγο βλάξ και άνετα με πιάνουν κότσο

Μπράβο στη μικρή Ναντια , πήρε τη σωστή απόφαση !!!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...