Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!

Τη Τρίτη έχουμε αγιασμό μαζί με τα νηπιάκια!:D:D:D

Ξεκιναμε προνήπιο στο νήπιο της γειτονιάς μας!Αντε να δούμε πως θα τα πάει η σουρλουλού και φέτος....το πρώτο που ρώτησε πάντως είναι αν θα είναι οι φίλοι της :rolleyes:. Αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό....χαχαχα!

με το καλο...εμεις θα εχουμε σιγουρα 2 παιδακια απο προπερσυ στον δημοτικο σταθμο

αλλα αυτα θα ειναι πλεον και τα παιδακια που μαζι θα μεγαλωσουν στο σχολειο

απο φετος θα αρχισουν οι φιλιες!!!!!

Καλημέρα :) Με το καλό Μαριτάκι :)

Ε φαντάζομαι ότι τις φίλες της μπορεί να τις βλέπει και εκτος σχολείου ε; :D

Ευχαριστούμε!

Από φέτος ξεκινάνε οι φιλίες για εσάς αυτό είναι αλήθεια Γιώτα. Και εμείς τα παιδάκια που θα γνωρίσουμε φέτος θα είναι μαζί και στο δημοτικό λογικά.

Ναι εννοείται πως μπορούμε να τους βλέπουμε και εκτός σχολείου τους φίλους μας. Εξάλλου αν ήταν 2 χρονιές μαζί, του χρόνου θα ήταν πιο δύσκολο να τους απογχωριστεί. Μια χαρά θα τα πάει, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!

Τη Τρίτη έχουμε αγιασμό μαζί με τα νηπιάκια!:D:D:D

Ξεκιναμε προνήπιο στο νήπιο της γειτονιάς μας!Αντε να δούμε πως θα τα πάει η σουρλουλού και φέτος....

ΜΠΡΑΒΟ Μαριτάκι !!!!! Πόσο χάρηκα !:P:p:p:p

Μια χαρά θα τα πάει η κοράκλα σου, αφού είναι παιδί-αστέρι ! {πλάκα πλάκα είναι κοινωνικά όλα νομίζω ε ?}

με το καλο...εμεις θα εχουμε σιγουρα 2 παιδακια απο προπερσυ στον δημοτικο σταθμο

αλλα αυτα θα ειναι πλεον και τα παιδακια που μαζι θα μεγαλωσουν στο σχολειο

απο φετος θα αρχισουν οι φιλιες!!!!!

Εσείς ανεβαίνετε κατηγορία Γατούλα !

Πω πω με το καλό ! Και ναι, αν κρίνω τουλάχιστον από τα ανήψια μου που είναι μεγαλύτερα... ξεκινάνε οι φιλίες και οι μεγάλοι έρωτες σας λέω !!!! χα χα χα

Τα (καλά μας) νέα σας τα είπα ????

Ο Νικ κατέβηκε στην τάξη με τα μεγάλα παιδιά... ο Σεμινόσαυρος, δε, αναβαθμίστηκε επίσης ! Με τα πιο μεγάλα κι εκείνη ! :rolleyes:

Καλημέρα!

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια! Ζηλευω σας το είπα; (με την καλή έννοια που λέει κι ο Ψινάκης) Η δική μου δειχνει τοσο πολύ πως θελει να παιζει με παιδάκια. Αλλά ατυχήσαμε.

Καλό ΣΚ και φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Το ζαχάρωνα κι εγώ Μεταξία αυτό το βιβλίο αλλά δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ούτε καν αυτά που έχω πάρει οπότε το έχω αφήσει χαχαχαχα

Αν το διαβάσεις πες :)

Κι εμείς αλλάξαμε παιδαγωγό γιατί αλλάξαμε τάξη αλλά ήταν σύσσωμη η περσινή της τάξη οπότε μικρότερη η χαρά χαχαχα

Πάντως χθες το βράδυ μας τάιζε για πρώτη φορά κρατώντας το πηρούνι ΣΩΣΤΑ!!! (κουκουβά κουκουβά)

Καλημέρα κορίτσια

Μεταξάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη θεία και να ξεμπερδέψει γρήγορα

Μαριτακι τι ωραία νέα είναι αυτά ? Άντε καλή σχολική χρονιά στη Νάντια μας !

Φωτεινή και εγώ ζηλευωωωωω, αν και δε σας το κρύβω έχω μια μικρή ελπίδα με τα εεταα [ μη γελάτε χο χο χο:tongue:]

Εμείς εδώ, προσπαθώ να συμμαζέψω τις ντουλάπες και να κάνω καθαριότητα σε σημεία που τα είχα αφήσει

Δε ξέρω αν σας το είπα , το διάστημα που ήταν τα παιδιά στο χωριό με τη μαμά μου, κάναμε μια ανακαίνιση στο δωμάτιο τους και τώρα παλεύουμε να φτιάξουμε ένα γραφείο που μας έχουν δώσει [ να το βάψουμε ] και πριν από λίγο εγώ το έσπασα σε ένα σημείο:rolleyes:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Ε δεν πειράζει βρε μαραγκάκι :) Και οι μαμάδες κάνουν λάθη :lol:

Γμτ δεν θα είμαι το βράδυ στο νετ για συμπαράσταση αλλά θέλω να δω τα ονοματάκια σας στις λίστες την Κυριακή που θα γυρίσω! ΟΛΩΝ σας!

Όχι σήμερα το βράδυ λένε... αλλά ξέρεις τι σημαίνει αυτό... ξενύχτι... καλά ξημερώματα δηλαδή :D

Στείλτε μου μήνυμα αν θέτε να χαρω κι εγώ :D μιας και θα πάω να αυτοβασανιστώ πάλι χαχαχα ελπίζω για τελευταία φορά για φέτος ;)

Ευχαριστούμε που συμμερίζεστε τη χαρά μας!:D

Και εγώ είμαι σίγουρη ότι θα μπουν και τα υπόλοιπα παιδάκια στο σταθμό...και το μικρό μαραγκάκι και τα μεταξάκια!:P:p Μακάρι να έχουμε ευχάριστα!

Αερικάκι πάτε πάλι στην Ερέτρια;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...