Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κοριτσια σημερα γνωρισα και την Mareg και τα αγγελουδια της. Και τα δυο πολυ ομορφα παιδακια, ειδικα ο μικρος Αγγελος ονομα και πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , αλλά και εσείς δε πάτε πίσω….

Μόνο που τα κριαράκια μας δεν έκαναν παρέα

Τους έπιασα κάποια στιγμή που έκανε ο ένας γκρρρρ , απαντάει και ο άλλος γκρρρρ

Και αυτομάτως γυρνάνε προς αντίθετη κατεύθυνση:lol::lol:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες!! :D

Και για να μη νομιζετε πως ειστε μονες οι ξενυχτουδες, θα σας πω πως ουτε εμεις κοιμηθηκαμε καλα σημερα.. Η Μαρια ξυπνησε στις 3 γιατι εκανε κακα :shock: Πηγα στο δωματιο της, την καθαρισα, την επλυνα τοπικα στο νιπτηρα γιατι ειχε χ@στει μεχρι το λαιμο (ωραια συζητηση πρωι - πρωι :rolleyes:), τη σκουπισα, της εβαλα penaten, καθαρη πανα και αφου την εντυσα και τη σκεπασα βγηκα απο το δωματιο... Ελα ομως που η κυρια ξαγρυπνησε και δεν ηθελε να ξανακοιμηθει με τιποτα... Τελικα ανελαβε ο Βασιλης που μολις ειχε γυρισει απο δουλεια και κοιμηθηκε κατα τις 4μιση..

Αλλα 7μιση το πρωι ορθια η κυρια!! Δεν μας εκανε τη χαρη να ξυπνησε στις 8 εστω..

Ααααχχχ.... Αντε να ερθει το Σαββατο να γνωρισετε το συφουνακι μου απο κοντα!! :lol:

Σημερα εχουμε και το ραντεβου με την αναπτυξιολογο, να δω τι θα μας πει κι εκεινη αν και μετα απο τη συζητηση με τον παιδιατρο μας δεν εχω καθολου αγχος.. Συγκεκριμενα εκεινος μου ειπε να μην την παω αλλα εγω... το χαβα μου! Θα γραψω το βραδυ στο θεμα που ειχα ανοιξει στο παρεντς και μετα θα κανω copy - paste εδω για να μαθετε τα νεα μας!

Τωρα λεω να κατεβω μεχρι την Καλυβιων που εχει ενα μαγαζι με σεντονια να αγορασω σεντονακια για το κρεββατι της Μαριας αφου απο Δευτερα θα το φερουμε εδω!

Θα τα πουμε κι αργοτερα!! Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ψωνια και εγω στην θεση σου ετσι οπως περιγραφεις το παιδι δεν θα το πηγαινα. Αλλα αφου το εκλεισες το ραντεβου πηγαινε να σου φυγει η ιδεα.

Χθες η συναντηση ηταν τελεια χωρις πολυ κοσμο ομως και συνειδητοποιησα οτι ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε παιδοτοπο και ηπια καφε και δεν ετρεχα σαν την τρελη, μπορεσα και γνωρισα και τις αλλες κοπελες,γιατι ηταν ετσι διαμορφομενος ετσι ο χωρος που εβλεπες τα μικρα ανετα και ειχαν και αμεση προσβαση μαζι σου. Συν οτι η μια και μοναδικη κοπελα που ηταν μεσα ηταν γατονι και προσεχε τα μικροτερα παιδακια πολυ καλα.

πηγα παιδοτοπο εχτες , τα κανονισα τα διαδικαστικα, επαιξαν και αυτα καμια ωρα και μετα γυμναστικη εγω....γαλα αυτα...

ξερα στο κρεβατι

φυσικα ο καλος μου καπου 3-4-5 ξυπνησε και με εκανε παλι ιου ιου

γιατι τον πηρα στο κρεββατι

μετα πηρε χαμπαρι η αλλη

αρχισε η γκρινια

τον εστειλα πισω

και γιναμε λιγο τουτ!!!

Διαφημίσεις

και επειδη δε μου παει να μη παω στη συναντηση των συναδελφων

αποφασισα

να παω 4-6 καπου στο γκαζι ειναι αυτο

να τα αφησω στη σοφια για υπνο και γιαουρτακι

αμα φυγω κατα τις 6 απο εκει, 7 λογικα θα ειμαι σε εσας!!!

λιωμα θα γινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Γατουλα αναπτυξιολογο για αυτο:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76832

Ξερω πως ειναι χαζες ανησυχιες αλλα δεν χανω και κατι να τη δει κι ενας ειδικος!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σας παρακολουθώ από το πρωί αλλά είμαι τόσο κομμάτια που δεν μπορώ ούτε να γράψω.

Θα αρκεστώ σε ένα σκέτο καλημέρα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...