Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ναι Μαριτα είναι έτσι όπως τα λες ,η πρώτη μου επιλογή παίρνει μόνο 10 παιδάκια , συμμετέχει όμως για πρώτη φορά , είναι μικρός σταθμός και αυτό που είδα είναι ότι πολλές κοπέλες τον έχουν βάλει ως 3 με 4 επιλογή

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Πανσεληνος σημερα :-D

Μαριτάκι το πιστευεις οτι δε θελω να πάρω αναρρωτική; Στη δουλειά ξεφευγω απο την πιεση του σπιτιου και νοιωθω οτι μπορώ να την παλέψω. Τα ΣΚ πιεζομαι πάρα πολύ δυστυχώς. Άδεια θα πάρω στις 13 για 2 εβδομάδες. Κι εγώ το σκεφτομουν για το γιογιο τοτε αλλά θα μετακινουμαστε και δεν ξέρω αν θα βολεψει. Βλέποντας και κάνοντας.

Το χερι της μαμάς μου για 15 μερες ακομα θα ειναι στο γυψο. Μετα θα δουμε.

Το ΣΚ ξεκινάει και η άδεια του άντρα μου οποτε θα περάσουμε λίγο χρονο παρεούλα.

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μεταξακι σεψαξα να σε βρω στις λιστες αλλα δεν σε βρηκα σε καμια...Καμια βλακεια θακανα στο ψαξιμο...

Τι εγινε τελικά;

Αγγελούδια μου,

Είμαι στις λίστες βρε !!! Μπας και δεν θυμάσαι σωστά το επίθετό μου ????:confused:

Και, από ότι δείχνει, μ ά λ λ ο ν, περνάνε και τα δυο μέσω του Προγράμματος αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά με τις ενστάσεις κλπ... υπομονή μέχρι το Σαββατοκύριακο !

Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πέρασες...... δεν μπορώ να καταλάβω που έγινε το λάθος............. κρίμα ρε γμτ :|

Χαχαχα!!!Ναι σιγά μη το ξεχάσεις!!!!!Μπράβο βρε μαραγκακι!

Να δω εγώ τι θα γίνει με την ένσταση, θα μου μετρήσουν αυτά τα 10 μόρια να φτάσω τα 34;;;:D

Εσένα δεν σε τσέκαρα επειδή εάν γίνει δεκτή η ένσταση σου και πάρεις 10 μόρια παραπάνω είστε στάνταρ μέσα !;)

καλό μήνα και από εμένα !!!

Μεταξία έχεις κανένα νέο ? Δε πιστεύω να ειδες τιποτις άσχημο και να μη θες να μου το πεις …

....

όχι καλέ ! Απλά εχθές για κάποιον (άγνωστο) λόγο δεν μου έπιανε τον κωδικό του σταθμού το ψαχτήρι μου.... όσο μπόρεσα να δω πάντως δεν τον έχουν δηλωμένο πολλές ... θα προσπαθήσω και σήμερα :cool:

Άδεια θα πάρω στις 13 για 2 εβδομάδες.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !

Το χερι της μαμάς μου για 15 μερες ακομα θα ειναι στο γυψο. Μετα θα δουμε. Τί θα δούμε είναι το θέμα !

Το ΣΚ ξεκινάει και η άδεια του άντρα μου οποτε θα περάσουμε λίγο χρονο παρεούλα.

Φιλάκια

Άντε Φωτεινούλα να χαλαρώσεις λίγο μετά του συζύγου !!!!

Κι εμείς καλά. Τα τέκνα μας εχθές έμειναν στον παππού... είχαμε μια ψιλο-περιπέτεια (υγείας) με την αδερφή της μαμάς μου η οποία είναι άτεκνη, οπότε καταλαβαίνετε.... την γλύτωσε στο τσακ και από τύχη δλδ... πάει σήμερα η μαμά μου σπίτι της (εκτός Αθηνών) να την προσέχει και καλά...

ω μα ναι, δεν ξέρω ποιός θα προσέξει ποιόν εκεί μέσα...:rolleyes:

και να πούμε ότι ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα....

Α ! Κι ένα άλλο κουλό που δεν θέλω να το αξιολογήσω αλλά δεν μπορώ και να μην το αναφέρω ....: κι εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί ο Νικόλας έλεγε και ξανάλεγε στον παππού του ότι "Η γιαγιά η Ρ -η μαμά μου δλδ- σε τρεις ημέρες θα πεθάνει - θα πάει στον παππού τον Γ !" :cry:

με έχει χαλάσει ολίγον.... Παναγία μου !

Μεταξια μου μη σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό , τα παιδιά κάποιες φορές λένε πράγματα που μας στέλνουν και μας βάζουν σε σκέψεις …

Θα σεις δε θα γίνει τίποτα με τη μανούλα σου , όλα καλά θα είναι

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα !! Από αύριο κάθομαι και τη Δευτέρα το απόγευμα φεύγουμε για το χωριοοοοοο

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

καλημερα ολη μερα !!

μπραβο που περασατε κοριτσαρες, φευγει ενα μεγαλο βαρος απο τον οικογενειακο προϋπολογισμο!

και εγω τελευταια μερα μαραγκακι στην δουλεια σημερα, την κυριακη φευγουμε για Μανη, θα εχουμε ομως το λαπτοπ μαζι και θα μπαινω να διαβαζω νεα σας !

Διαφημίσεις

εγώ δε θα έχω λαπτοπ αλλά κάποια στιγμή θα μπω από το καφενείο του χωριού , δε θα αντέξω χωρίς εσάς !!!

Και να σου πω την αλήθεια παρόλο που είχαμε μια μικρή συγκρουσούλα μου λείπεις, δε μας γράφεις εδώ και καιρό και το φόρουμ με το ζόρι κινείται..

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Αγγελούδια μου,

Είμαι στις λίστες βρε !!! Μπας και δεν θυμάσαι σωστά το επίθετό μου ????:confused:

Και, από ότι δείχνει, μ ά λ λ ο ν, περνάνε και τα δυο μέσω του Προγράμματος αν δεν αλλάξει κάτι τραγικά με τις ενστάσεις κλπ... υπομονή μέχρι το Σαββατοκύριακο !

Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πέρασες...... δεν μπορώ να καταλάβω που έγινε το λάθος............. κρίμα ρε γμτ :|

Εσένα δεν σε τσέκαρα επειδή εάν γίνει δεκτή η ένσταση σου και πάρεις 10 μόρια παραπάνω είστε στάνταρ μέσα !;)

Χαρηκα πααααρα πολύ και για σενα...1000 μπραβο και για τα 2 σου!!!!!!!!!!

....................

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα !! Από αύριο κάθομαι και τη Δευτέρα το απόγευμα φεύγουμε για το χωριοοοοοο

πω πω αχ τί καλά !!!!! Καλές διακοπές !

χο χο χο χο (που λέει και η Μπέμπα !) ;)

Καλά να περάσετε ! Καλή ξεκούραση !

καλημερα ολη μερα !!

μπραβο που περασατε κοριτσαρες, φευγει ενα μεγαλο βαρος απο τον οικογενειακο προϋπολογισμο! Δεν λες τπτ ... ευχής έργο !

και εγω τελευταια μερα μαραγκακι στην δουλεια σημερα, την κυριακη φευγουμε για Μανη, θα εχουμε ομως το λαπτοπ μαζι και θα μπαινω να διαβαζω νεα σας !

Με το καλό να φύγετε κι εσείς να πάτε να ξεκουραστείτε, να ανανεωθείτε - όλοι μας το έχουμε ανάγκη !

Να μπαίνεις, να μπαίνεις όποτε έχεις διάθεση....

Εγώ θα είμαι εδώ ΜΠΟΤΣΟΣ, μόνη μου, να φυλάω τα έρμα χα χα !!! :cool:

Χαρηκα πααααρα πολύ και για σενα...1000 μπραβο και για τα 2 σου!!!!!!!!!!

Το ξέρω πως χάρηκες ! Σ ευχαριστώ !!!!

Κι εμείς σήμερα θα πάμε να πάρουμε τα τέκνα μας από τον παππού και την γιαγιά - είναι εκεί από την Τετάρτη... μου έλειψαν τα ζουζούνια μου !

Αύριο πρώτα ο Θεός γεννάει η κουμπαρούλα μου το 2ο τους και είμαι πολύ χαρούμενη ! Την Κυριακή έχουμε βάφτιση.... και την Δευτέρα κατά 90% θα φύγουν τα παιδάκια μου να πάνε πάνω ... στο χωριό !

1η μας φορά θα είναι τόσες μέρες και ... ακόμα ούτε μπορώ να το χωνέψω ούτε το έχω συνειδητοποιήσει για να είμαι ειλικρινής... τί να κάνουμε ????

Με παρηγορεί μόνο η σκέψη πως θα περάσουν καλά... θα είναι πάνω και η θεία τους με τα ξαδέρφια τους :rolleyes:

ναι Μαριτα είναι έτσι όπως τα λες ,η πρώτη μου επιλογή παίρνει μόνο 10 παιδάκια , συμμετέχει όμως για πρώτη φορά , είναι μικρός σταθμός και αυτό που είδα είναι ότι πολλές κοπέλες τον έχουν βάλει ως 3 με 4 επιλογή

Αν έχουν λιγότερα μόρια από εσένα δεν έχεις πρόβλημα....αν έχουν περισσότερα μόρια και 3 ή 4η επιλογή θα περάσουν αυτές. Έβαλες και άλλες επιλογές από σταθμούς ε;

Προτιμάς δημόσιους ή ιδιωτικούς σταθμούς;

Μαριτάκι το πιστευεις οτι δε θελω να πάρω αναρρωτική; Στη δουλειά ξεφευγω απο την πιεση του σπιτιου και νοιωθω οτι μπορώ να την παλέψω. Τα ΣΚ πιεζομαι πάρα πολύ δυστυχώς. Άδεια θα πάρω στις 13 για 2 εβδομάδες. Κι εγώ το σκεφτομουν για το γιογιο τοτε αλλά θα μετακινουμαστε και δεν ξέρω αν θα βολεψει. Βλέποντας και κάνοντας.

Το χερι της μαμάς μου για 15 μερες ακομα θα ειναι στο γυψο. Μετα θα δουμε.

Ναι κάτι θυμάμαι όταν δούλευα....ξεκουραζόμουν στο γραφείο,,,,χαχαχα

Τώρα όμως και μόνο που σκέφτομαι να ξεκινήσω δουλειά με πιάνει τρέμουλο, μια χαρά είμαι σπιτάκι μου!Και ας ζοριζόμαστε το καλοκαίρι στο χωριό δε το αλλάζω με τίποτα:D

Μακάρι μακάρι!Θέλω και τον ίδιο σταθμό με πέρισυ, δε ζητάω πολλά ε;:tongue::tongue:

Κι εμείς καλά. Τα τέκνα μας εχθές έμειναν στον παππού... είχαμε μια ψιλο-περιπέτεια (υγείας) με την αδερφή της μαμάς μου η οποία είναι άτεκνη, οπότε καταλαβαίνετε.... την γλύτωσε στο τσακ και από τύχη δλδ... πάει σήμερα η μαμά μου σπίτι της (εκτός Αθηνών) να την προσέχει και καλά...

ω μα ναι, δεν ξέρω ποιός θα προσέξει ποιόν εκεί μέσα...:rolleyes:

και να πούμε ότι ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα....

Α ! Κι ένα άλλο κουλό που δεν θέλω να το αξιολογήσω αλλά δεν μπορώ και να μην το αναφέρω ....: κι εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί ο Νικόλας έλεγε και ξανάλεγε στον παππού του ότι "Η γιαγιά η Ρ -η μαμά μου δλδ- σε τρεις ημέρες θα πεθάνει - θα πάει στον παππού τον Γ !" :cry:

με έχει χαλάσει ολίγον.... Παναγία μου !

Περαστικά στη θεία σου Μεταξάκι! Μην αγχώνεσαι για τα λόγια του μικρού....αλήθεια πως του ήρθε;

Και εγώ βλέπω κάτι όνειρα, τρέλα:?

καλημερα ολη μερα !!

μπραβο που περασατε κοριτσαρες, φευγει ενα μεγαλο βαρος απο τον οικογενειακο προϋπολογισμο!

Καλά να περάσετε!

εγώ δε θα έχω λαπτοπ αλλά κάποια στιγμή θα μπω από το καφενείο του χωριού , δε θα αντέξω χωρίς εσάς !!!

Και να σου πω την αλήθεια παρόλο που είχαμε μια μικρή συγκρουσούλα μου λείπεις, δε μας γράφεις εδώ και καιρό και το φόρουμ με το ζόρι κινείται..

Και εγώ θέλω να σας διαβάζω, έχω εξάρτηση:D

Καλά να περάσετε και εσείς στο χωριουδάκι σας!

Εμείς χτες είχαμε πάει ολοήμερη εκδρομή σε μια θάλασσα κανά μισάωρο από εδώ με τα ξαδέρφια μας και περάσαμε τέλεια! Δεν είχε κόσμο, είμασταν κάτω αό τα δέντρα, παίξαμε μπάλα, ρακέτες, πιάσαμε ψάρια με τα μεγάλα πιτσιρίκια και κάναμε πικ νικ στη παραλία. Ήταν ό,τι έπρεπε!:D

Μεταξάκι κουράγιο βρε....η Αθήνα μέσα Αυγούστου είναι όνειρο. Μηδέν κόσμος και αυτοκίνητα και πηγαίνεις όπου θες σε χρόνο ντε τε!:P

Τζα :) Ένα μικρό διάλειμα στην Αθήνα για ξεκούραση μιας και το πρώτο μέρος των διακοπών δεν ήταν όπως το φανταστήκαμε και έκλεισε με το θάνατο της μίας εκ των δυο εναπομείναντων γατιών... η τρίτη και τελευταία έχει φρικάρει τελείως και ευτυχώς που ήρθαμε για να παρηγορηθεί λίγο και για να φροντίσω να εξαφανίσω τα ίχνη της 'μαχήτριας'... Αν εξαιρέσουμε αυτό... όλα καλά και περιμένω να πάμε ερέτρεια μπας και ξεκουραστούμε λίγο μιας και η Μεσσηνία δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί :)

Ελπίζω τελικά να περνάτε όλες στο ΕΕΤΑΑ αν και ομολογουμένως στεναχωρήθηκα για την Aggeloudia :(

Σας φιλώ γλυκά στα μούτρα και λέω να συνεχίσω την αποχή από το νετ και τις άλλες δυο εβδομάδες γιατί μου κάνει καλό όπως κάθε χρόνο D:

Διαφημίσεις

Σήμερα, που λέτε, θα μάθουμε να κλείνουμε το ρήμα ... χμ...

τον πίνω

τον πίνεις

τον πίνει....

τον νες καφέ καλέ εννοώ....

πιο ανορθόδοξα εβερ αποτελέσματα δεν παίζει να έχουν ανακοινωθεί ποτέ στα χρονικά....

έξω κι εμείς όπως και πολλοί άλλοι.... λοιπόοοοοον

για να δούμε ... θα βγάλει κανείς άκρη ? τί έγινε ? ΓΙΑΤΊ ? με πιο σκεπτικό ?

και τί θα κάνουμε από Σεπτέμβη ?????

Μου φαίνεται ότι θα υποβάλλω παραίτηση να τρώμε τα τούβλα από τον τοίχο (και είναι και μικρό το σπίτι γμτ)....

τρελά κέφια - ότι και να πω θα είναι λίγο.

τι να πω ??? έχουμε πολλά ερωτηματικά και δε ξέρω αν θα απαντηθούν

Να μη με πάρουν γιατί είναι πλήρης και γιατί κάποια έχει περισσότερα μόρια από εμένα οκ , αλλά στο σταθμό 1η επιλογή να μη πάρουν κανένα παιδάκι , γιατί ???

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

3η φορά φτιάχνω τα χαρτιά μου και πρώτη φορά γίνετα αυτό. Και το μαμώτο είναι ότι μέτρησα τις επιλαχούσες και παιρνούσαμε στη 1η μας επιλογή, στο σταθμό που ήδη πηγαίναμε.....τα νεύρα μου πραγματικά!

Και να πω και κάτι.....ειδικά για τους δημοτικούς σταθμούς έπρεπε να πάρουν μόνο άνεργες, γιατί αν δουλεύεις και έχεις ένσημα μπορείς να κάνεις αίτηση και πληρώνεις τροφεία (στο δήμο μας δεν έχει αλλά στην Αθήνα πχ). Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για δημοτικούς σταθμούς και δε μπορώ να κανω αίτηση επειδή δεν εργάζομαι.....έπρεπε μέσω ΕΕΤΑΑ να έπαιρναν άνεργες και όχι μόνο 2 άτομα που πήραν σε εμάς με 67 μόρια (δηλαδή εργαζόμενες)....κάντε αίτηση στο δήμο ρε μαμώτο!!!

Εγώ θα παώ στη δήμο και θα ζητήσω να κάνω αίτηση έστω τώρα.....δε καταλαβαίνω τη λογική.....τα 20 παιδιά είναι μέσω αίτησης στο δήμο και τα 20 από Εσπα αλλά εμάς τις άνεργες δε μας αφήσαν καν να κάνουμε αίτηση στο δήμο.

Τώρα αν βάλω μέσο θα φταίω εγώ;;;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...