Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαζεύτηκαν πολλά γμτ... σε 3 εικοσιτέτραωρα έχασα την ψυχραιμία που έχτιζα μήνες τώρα :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφου το συνειδητοπιεις θα κανεις αυτες τις κακες στιγμες να ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. Αλλωστε οτι χτιζεται μηνες δεν γκρεμιζεται τοσο ευκολα οσο νομιζεις.

Ουτε να φάω δεν έχω κέφι... πάω να κοιμηθώ μπας και ηρεμήσω.

Καλο βράδυ κορες και ευχαριστώ για την συμπαράσταση...

και Φαίη θύμησέ μου να σε... δείρω.

Χριστινακι ψυχραιμια.. Να 'ξερες ποσες φορες το εχω ζησει το εργακι...

Ευτυχως, θεμα με τον υπνο δεν ειχαμε, ουτε και με το φαγητο αλλα εμεις εχουμε τετοια υπερενταση, τετοιο νευρο που λες "Οκ, δεν την παλευω αλλο, θελω να διακτινιστω".. Ανθρωπος εισαι, τιποτα δεν γκρεμισες, ολα θα πανε καλα, αυριο ειναι μια καινουρια μερα που λεει και το μαρκοπουλακι! ;)

Θα σου στειλω μηνυμα να μην ξεχασεις τα γαντια του μποξ στη συναντηση το Σαββατο για να με δειρεις οσο θελεις! Οκ?

Φιλακια πολλα - πολλα και να μην στεναχωριεσαι!

Παω κι εγω να κοιμηθω γιατι κλεινουν τα ματια μου!

Φιλακια!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ψιτ Φαιη γιατι θελεις ξυλο??????

:lol::lol::lol: Αμαν ρε κοριτσι μου και εσυ, θα με πνιξεις στο τελος! Δεν ξαναδιαβαζω ποστ σου πινοντας νερο ταυτοχρονα!! :lol::lol: Ωραιο το "συνομωτικο" ψιτ!! :lol:

Λοιπον θελω ξυλο για παρα πολλους λογους και ισως να ειχα στρωσει επιδερμιδα κιολας αν το ετρωγα αλλα ας οψεται!

Καταρχην θελει να με δειρει που λαμβανω σοβαρα υπ' οψιν την πεθερα μου. Κατατελος (ε;ε; ειδατε ελληνικο ετσι;;) δεν ξερω.. Υποψιαζομαι αλλα καλυτερα να μας πει εκεινη!:lol:

gM4vp2.png

α αγαπη....εχω πεθερα δε εχω, αλλα εχω 2 πεθεροπληκτες που μαλλο η δικια σου ειναι αρνι, προβατο!!! πιστεψε το χαχαχχααχαχαα

το ψιτ ....γιατι ποσταραμε ταυτοχρονα! ε να λυσω την απορια μου νυχτιατικα!!!

παω να απλωσω πλυντηριο στα καλοριφερ!!!!

ξεκολωθηκα και σημερα

απο δουλεια στο παιδοτοπο να κλεισω κλπ κλπ

κατευθειαν γυμναστικη

αλλαγμα και νανι ευτυχως με τη μια!!!

θαμα , ο Β δε σηκωθηκε καθολου!!!

Εχει δωσει η πεθερα των φιλεναδων σου το κινητο του γιοκα της σε επιδοξες νυφουλες?? Λεγοντας τους κιολας πως ειναι δυστυχισμενος με το γαμο του και να κανουν κατι να τον απαλλαξουν??

Εχει πει στη μαια οταν εφερνε τα βρεφακια στο δωματιο "Ε, οχι και κυρια ταδε η νυφη μου" (της πηρα τα πρωτεια φαινεται)

Αμα κατσω να γραψω λιστα, ζητω που καηκαμε.. :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Φαιη μιλαμε για ΤΑ νουμερα!!!! φερνει σουτζουκακια για το γιο της ..και τα μικρα το κοιταγαν......μονο για το γιο της....η μια (αυτη μαλλο εκανε και τα δικα σου απο οσα ξερω)

ερχεται στα γενεθλια της μικρης για να κανει χαρει στο γιο της η αλλη...στη τουρτα δε σηκωθηκε απο τη καρεκλα της...και τσακισατα φυγανε αφου εκαναν την υποχρεωση τους

αν τις γνωριζες....και τις ακουγες .....θα εκλαιγες με δακρυα και γελια....δηλαδη δεν υπαρχου αυτες!!!

καλημέρα!

Χριστινακι μην ξεχασεις τα γαντια του μποξ στη συναντηση το Σαββατο για να με δειρεις οσο θελεις! Οκ?

να, γι'αυτό θέλω να έρθω το σάβ! κοτζάμ αγώνας του μποξ! δε λέει να το χάσουμε! ποντάρω στο αερικό! χρι στι να, χρι στι να

ε μα, ίσως αυτό χρειάζεσαι φαίη για να γράψεις την καλή σου πεθερούλα εκεί που πρέπει! :lol:

ευτυχώς στην υγεία μας είμαστε πολύ καλύτερα. μας έπιασε η αντιβίωση. εδώ την ελένη τη στείλαμε παιδικό σήμερα. φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ωραία πάμε όλες...

Είμαι ένα ζόμπι, η ζωίτσα ξύπναγε συνέχεια εχτές το βράδυ, την έπαιρνα στο κρεβάτι μου χτυπιοταν, την έβαζα στο κρεβάτι της σηκωνόταν όρθια να πηδήξει......

είχε κάτσει όρθια με δυο αρκουδάκια στη γωνία βιβλιοθήκης και κρεβατιού και δεν κουνιοταν από εκεί για καμμιά ώρα....

τελικά κοιμηθήκαμε στο ημίδιπλο που έχω στο δωμάτιο της......γκρρρρρρρρ

σήμερα το πρωί 37,5..σταθμό την έστειλα...για να δούμε!

καλημερα σε ολες!

δεν σας προλαβαινω! πως ηταν η συναντηση χτες?

αερικακι σε καταλαβαινω γιατι εχω περασει τρελλο γολγοθα για να κοιμαται ο Κωνσταντινος μονος του στο κρεββατι του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...