Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα! Που ειστε καλέ;

Ελπιζω να ειστε όλες καλά.

.....

Φιλουθκια. Τα λέμε (που λεει κι η κορη μου στο τηλέφωνο)

Καλησπέρα Φωτεινή !

Φιλάκια και σ εσένα και να προσέχεις τώρα με τον κάυσωνα !!!!

Καλημέρα :) Εγώ τρέχω και δεν φτάνω με διάφορα θεματα που έχουν βαλτώσει ή προκύπτουν! Το αποκορύφωμα ηταν ο πόνος στο πόδι της μικρής και με έχει τσακίσει ψυχολογικά αλλά οκ.. θα το περάσουμε και αυτό :)Περαστικά σας, άλλο πάλι και τούτο ...

Με την ζέστη δεν την παλεύω καθόλου!!! Ιδρώνω απίστευτα στο πρόσωπο και μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Ξέρετε κανά καλό κόλπο για να μην; Δεν ιδρώνω πουθενά αλλού παρά μόνο στο πρόσωπο! πως γίνεται αυτό;

Κόλπο δεν υπάρχει (λέω εγώ τώρα) αλλά είναι αφόρητη η ζέστη τόσες μέρες πια σερί... κου ρά γιο !

Καλημέρες!

Τι κάνετε; Εμείς είμαστε χαλαρά με μπανάκια, air conditions σπίτι, και παρέα τη θεία μας:D

Έχουμε ηρεμήσει όλοι εκτός από τη Νάντια που θέλει συνέχεια βόλτα, μπάνια και παρέα. Ελπίζω την άλλη βδομάδα που θα φύγουμε να ηρεμήσει και αυτή:D

Μπράβο Μαριτάκι , μπράβο ! Με το καλό !

Εγώ περιμένω με αγωνία το τέλος του μήνα να ξεκινήσουμε κι εμείς!

Θα πάτε Ερ. ή κάπου αλλού (η αδιάκριτη τί ερωτώ) :rolleyes: ???? Με το καλό να φύγετε κι εσείς να ξε-λαμπικάρετε !:cool:

[quote name=Melduck;1637368

Μεταξακι πως τα πατε με το σταθμο' date=' που καθονται περισσοτερο τα μικρα? Πως τα βλεπεις, κουραζονται?[/quote]

Καλά το πήραν μέχρι στιγμής επειδή μεσολαβεί μόνο μια ώρα που μένουν μόνα τους και ως επί το πλείστον κάθονται έξω στην αυλή και παίζουν .... εμένα μού έπεσε "βαρύ" αυτό το επτά (7) που γυρνάω σπίτι... τρέχω και δεν φτάνω σαν τον Βέγγο !!!!

Από Σεπτέμβρη θα δούμε τα ζόρια... :| τα μεγάλα

Μεταξάκι, Μεταξάκι!!!Μου φτιάχνεις το κέφι ρε κορίτσι!!!είσαι το happyακι μου!!!χαχαχα!σμουτς!

;););););):D

Εγω μαλλον παω για εξαγωγη, σας το'πα?

Και εκανα χτες μια πανοραμικη ωστε να δουμε αν με παιρνει για εμφυτευμα, αλλιως παω για γεφυρα.

χα χα έλα Μελίνα να κάνουμε παρέα... εγώ για γέφυρα θα πάω σιγά μην δώσω έναν σκασμό λεφτά να μου βάλει εμφύτευμα... :cool: το "πότε" δεν το γνωρίζω ακριβώς, από Σεπτέμβρη πάντως (και αυτό) !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ερέτρεια δυστυχώς μεταξάκι... δεν είναι ευοιωνα τα πράγματα :(

Μαραγκάκι έχω αγκαλιά (κυριολεκτικά) το ανεμιστηράκι του υπολογιστή και παρόλα αυτά ιδρώνω λέμε!!!!

Μαρίτα, Μεταξάκι και λοιπά μικρά κατσαριδάκια :P αν θέλετε δομές αττικής και αίτηση σφυρίξτε τα μέλια σας ;)

Καλημερα!

Αερικάκι σου έστειλα πμ;) Σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτηκες!

Πήγε 1:30 να κοιμηθώ χτες με αυτά και με αυτά.....και τώρα πρέπει να ρίξω το τρέξιμο της αρκούδας για να τα προλάβω.

Μάλλον με κούριερ αύριο θα τα στείλω τελικά γιατί που να τρέχω σήμερα μες τη ζέστη κέντρο Αθήνα....και θα έχει και πολύ κόσμο φαντάζομαι. Οπότε με κούριερ και ελπίζω όλα να πάνε καλά!

Δε χαίρεσαι που έχετε και την Ερέτρια;Εμείς φέτος θα δανειστούμε το εξοχικό κολλητού φίλου για μία βδομάδα....ελπίζω του χρόνου καλύτερα για όλους!

Διαφημίσεις

Μαριτάκι μου υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν... χρειάζεται να θυμήσω τι έγινε πέρυσι στις διακοπές μας που γυρίσαμε σχεδόν χωρισμένοι; Φέτος τα πράγματα είναι ακόμα πιο δυσοίωνα γιατί η γλώσσα τους δεν σταματάει και ο άλλος τα έχει πάρει ήδη!!! Οπότε όχι δεν χαίρομαι όπως θα έπρεπε... κάτι με σταματάει :( Αλλά δεν έχουμε και άλλη λύση και ο Λ χρειάζεται ξεκούραση και το παιδί αποτοξίνωση και μπάνια... οπότε σκάω και κολυμπάω και οι θεοί του Ολύμπου και της Αιγύπτου μαζί μας :lol:

Καλημέρα , καλημέρα !!!!

Ω ρε μάνα μου τσι Πόπης θα γίνει με τους σταθμούς... τί χλαπαταγή είναι αυτή !!!!

Είμαστε καλά - τα τέκνα μας επίσης !

Σήμερα πολύ χαίρομαι που, επιτέλους, ήρθε η Παρασκευή !

Αερικό, θα σου στείλω το μεηλ μου αν θυμηθείς/αδειάσεις να μου στείλεις κι εμένα λίστα για Αττική και την αίτηση .... ευχαριστώ πολύ πολύ !

Ερέτρεια ε ?

Μμμμμμ κι εμείς μάλλον θα πάρουμε (πάλι) τα βουνά και μετά τις θάλασσες... αλλά τί να λέμε τέτοιες διακοπές δεν είναι διακοπές - βασικά, είμαι και λίγο περίεργο καράβι, θα γούσταρα να ήμουν ΜΟΝΗ ΜΟΥ με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου κι όχι με 500 νοματαίους πάνω από το κεφάλι μου και ο ένας μες στα πόδια του άλλου... όσο καλοί και να είναι, να είμαστε όλοι μαζί έστω, βασικά, δεν χαλαρώνεις...

Αυτό ακριβώς Μεταξάκι... το ότι είμαστε στο ίδιο σπίτι / δωμάτια το κάνει ακόμα πιο δυσκολο απ' ό,τι εκ φύσεως είναι ;) Απλώς ελπίζω να είμαστε συνέχεια στη θάλασσα!

Στείλε το 'χω έτοιμο να πατήσω το send :D

Έτοιμη η αίτηση!Τώρα πρέπει κάπως να την εκτυπώσω για να τα πάρει η αδερφή μου να τα παραδόσει αυτή. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα να τα πάει άλλος ε;;;

Εντάξει έχεις δίκιο αερικάκι...και εγώ δε θα το άντεχα όλο αυτό αλλά τι να κάνεις που χρειάζεστε ξεκούραση και μπανάκια! Υπομονή μωρέ!

Μεταξάκι τι θα κάνεις τελικά με τους σταθμούς; Σε έπεισα να δηλώσεις και άλλους ή δεν :tongue:

Νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το ποιος θα τα πάει αφού έτσι κι αλλιώς στέλνουν και με κούριερ ;) κανάς φίλος κοντά που να μπορεί να εκτυπωσει;

Διαφημίσεις

Έτοιμη η αίτηση!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!! Στάσου ! Μύγδαλα ! Μην φέυγεις, να την σταυρώσω πρώτα η Σαββατογεννημένη !!!;)

Μεταξάκι τι θα κάνεις τελικά με τους σταθμούς; Σε έπεισα να δηλώσεις και άλλους ή δεν :tongue:

Μπααααααα είμαι αισθηματίας πώς να το κάνομεν άλλωστε !!!!

Όσοι είναι αισθηματίες, την πατάνε στη ζώη λα λα λα :confused:

Αερικό μου,

Φιλιά !:cool:

Η Καλτ πού έχει χαθεί ???? Έχει μιλήσει καμία μαζί της ? Είναι καλά ?

εδω ειμαι και εγω καλε...μην ρωτας αερικο την βλεπω συνεχεια

εμεις για σταθμο δεν θα κανουμε αιτηση υπερβαινουμε το χρηματικο οριο δυστυχως...

διακοπες θα φυγουμε 5-16 για Μανη και τις υπολοιπες μερες μπανακια εδω που κανουμε μερα παρα μερα σχεδον...

Μεταξακι , Μαριτακι κανονιστε να βρεθουμε καμμια μερα καλε..ερχομαστε και προς τα μερη σας για μπανακι αμα μας παιζετε δλδ...

Καλώς της!!!!

Το θέμα συνάντηση έχει γίνει μεσοανατολικό :confused: Δε μπορούμε να βρεθούμε με καμία!Δε ξέρω πως τα έχουμε κάνει, και να πεις ότι έχουμε και πολλές δουλειές εμείς οι άνεργες. Αλλά να το ένα φέρνει το άλλο και ξεχνιόμαστε! Και για να πω και την αλήθεια είναι και το οικονομικό ένα θέμα με εμάς που δε μας επιτρέπει και πολλές μετακινήσεις.

Να δω πότε θα τα καταφέρουμε τελικά!

Γιατί καλέ να μη σε παίζουμε;;;Φτου σου να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα βρε!!!

Καλώς της!!!!

Το θέμα συνάντηση έχει γίνει μεσοανατολικό :confused: Δε μπορούμε να βρεθούμε με καμία!Δε ξέρω πως τα έχουμε κάνει, και να πεις ότι έχουμε και πολλές δουλειές εμείς οι άνεργες. Αλλά να το ένα φέρνει το άλλο και ξεχνιόμαστε! Και για να πω και την αλήθεια είναι και το οικονομικό ένα θέμα με εμάς που δε μας επιτρέπει και πολλές μετακινήσεις.

Να δω πότε θα τα καταφέρουμε τελικά!

Γιατί καλέ να μη σε παίζουμε;;;Φτου σου να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα βρε!!!

χαχαχα..γιαυτο το ειπα..οτι ερχομαστε εμεις...

και τωρα με την θαλασσα ειναι η πιο ανεξοδη λυση για εξοδο Μαριτακι!

με το αερικο παιρνουμε και χυμα ουζο απο το σπιτι και γινομαστε λιαρδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...