Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σε ποιά ζωή θα το μάθουν αυτό άραγε ???? :cool::rolleyes::tongue:

Ελα ντε!

Χτες ημουν αισιοδοξη γιατι την ωρα που ηθελα να φυγω μ'εδιωχνε για να παιξει ποδοσφαιρακι με τον πατερα του.

Κατα τις 10.30 ομως, αρχισαν τα τηλεφωνα και τα 'παιξαμε με τον μπαμπα, τωρα γυρνα πισω για να κοιμηθουμε' :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω Μελινάκι πως θα το πετύχετε αν το κάνετε ενώ είσαι κι εσύ στο σπίτι :) Ονομάστε το 'βραδιά ανδρών' για να έχει και πλάκα και να του δώσει κίνητρο...

Σήμερα οι άντρες πάνε για υπνο και η μαμά ειναι δίπλα αν την χρειαστείτε αλλά τι να την κάνετε μωρέ... κι έτσι...

Τα νιάτα παιδί μου και ο έρως δεν κρύβονται :rolleyes: !!!! Ασυγκράτητοι !

Μιλάς εσύ; ΕΣΥ; Που έχεις κάνει το 'σιδέρωμα' τέχνη; :P

Νομίζω Μελινάκι πως θα το πετύχετε αν το κάνετε ενώ είσαι κι εσύ στο σπίτι :) Ονομάστε το 'βραδιά ανδρών' για να έχει και πλάκα και να του δώσει κίνητρο...

Σήμερα οι άντρες πάνε για υπνο και η μαμά ειναι δίπλα αν την χρειαστείτε αλλά τι να την κάνετε μωρέ... κι έτσι...

Χμμμ :rolleyes:

Στην αρχη γελασα οταν το διαβασα, σκεφτομενη οτι δεν παιζει με την καμμια ομως!

Αν ομως επεφτε καμμια δωροδοκια-συμφωνια για κατι που του αρεσει, ισως και να επιανε, δεν ξερω :?

Σιγουρα ομως δεν χανω τιποτα να το δοκιμασω καποια στιγμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Να ευχηθω σε ολες καλο καλοκαιρι απο σημερα παμε προς παραλια οικογενειακως. Θα δουλευει ο μπαμπας μας αλλα εμεις θα κανουμε διακοπες κατα καποιον τροπο αφου δεν θα παμε αλλου φετος το καλοκαιρι. Καλο Σεπτεμβριο θα επιστρεψουμε στην βαση μας,

Να περασετε ολες καλα και οσες εχετε ορεξουλα και χρονο χτυπηστε call για καφεδακι αν περασετε απο παραλια. Καποιες θα τις δω σιγουρα δεν αποχαιρετω χαχαχαχα.

Καλημέρα! Πώς τα πάτε με τη ζέστη;

Καλο καλοκαιρι σε όσες φευγουν διακοπουλες. Εγω δε μιλάω ανηκω στις τυχερες. Αν και με αυτη τη ζεστη δεν πηγαινω για μπανιο γιατι έχουν έρθει κάτι ανηψουλες μου και δε ρισκάρω να παω μονη μου με 3 παιδιά στη θάλασσα που ειναι και λιγο βαθιά.

Χθες έκανα τις αιματολογικές εξετάσεις και αποτελέσματα θα παρω την επόμενη εβδομάδα. Έκανα και μεγάλη καμπύλη ζαχάρου και ήταν κάπως λόγω και της ζέστης αλλά ΟΚ αντεξα. Η μικρη λόγω ζεστης έχει γκρινια η κακομοιρα, την έχουν φάει και τα κουνουπια οποτε αφηστε τα... Η μαμα μου ειναι κι αυτη μες στην γκρινια λόγω γυψου γιατι θα τον κρατησει ένα μηνα ακόμη και θελει να έχει τη μκρη αγκαλια με το ένα χερι και να την κάνει βολτες. Εγω φοβαμαι μηπως τσακιστουν και οι δυο μαζι κι έχουμε κι άλλα μετά αλλά ντεν καταλαβαινει.

Σταματαω να γκρινιαζω κι εγώ και σας φιλώ.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μαρκοπουλάκι,

Καλά να περάσετε ! Να ευχηθώ "καλή ξεκούραση" όσο είναι δυνατόν !!!!!!!!!!!

Φωτεινή ....

ΜΗΝ την αφήνεις μανούλα μου την γιαγιά την γυψαρισμένη να κουβαλάει ολόκληρο παιδί με το άλλο της χέρι ήμαρτον @!@! α πα πα μετά από κάποια ηλικία ΔΕΝ καταλαβαίνουν ! τέλοοοος !

Πού είστε όλες καλέ ????? (ελπίζω μέσα με κλιματισμό όχι έκω στο λιοπύρι ...)

Καλημέρα! Που ειστε καλέ;

Ελπιζω να ειστε όλες καλά.

Μεταξάκι καβγαδιζουμε πολλές φορες την ημέρα γιαυτο το θέμα αλλά δεν... Δεν μπορεις να την πεισεις ότι αγαπάνε κι άλλοι το παιδί (π.χ. εγω ή ο μπαμπας του) εκτος από εκεινη. Δεν θέλω και το παιδι να μεγαλώνει σε ένταση γιατι εγώ κι ο μπαμπας του ειμαστε ηπιοι χαρακτηρες κι έχουμε στο σπιτι μας άλλο στυλ.

Φιλουθκια. Τα λέμε (που λεει κι η κορη μου στο τηλέφωνο)

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα :) Εγώ τρέχω και δεν φτάνω με διάφορα θεματα που έχουν βαλτώσει ή προκύπτουν! Το αποκορύφωμα ηταν ο πόνος στο πόδι της μικρής και με έχει τσακίσει ψυχολογικά αλλά οκ.. θα το περάσουμε και αυτό :)

Με την ζέστη δεν την παλεύω καθόλου!!! Ιδρώνω απίστευτα στο πρόσωπο και μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Ξέρετε κανά καλό κόλπο για να μην; Δεν ιδρώνω πουθενά αλλού παρά μόνο στο πρόσωπο! πως γίνεται αυτό;

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Τι κάνετε; Εμείς είμαστε χαλαρά με μπανάκια, air conditions σπίτι, και παρέα τη θεία μας:D

Έχουμε ηρεμήσει όλοι εκτός από τη Νάντια που θέλει συνέχεια βόλτα, μπάνια και παρέα. Ελπίζω την άλλη βδομάδα που θα φύγουμε να ηρεμήσει και αυτή:D

Αερικάκι κάτι διάβασα για το πόδι σας...πως το πάθατε βρε κορίτσι; Χτύπησε; Περαστικά εύχομαι και κουράγιο με τη γκρίνια;)

Οι υπόλοιπες καλά;

Κιουλτάκι που χάθηκες;

Μπεμπάκι τρέχεις με τα της βάφτισης;

Με καλεί το καθήκον....πάω για παιχνίδι:D

φιλιά προς το παρόν

Όχι μωρέ δεν χτύπησε... από ίωση λέει η παιδίατρος είναι... από την άμυνα του οργανισμού που δημιουργείται τα 'στρατιωτάκια' πάνε και ξεκουράζονται εκεί και πονάνε το ισχίο... κουφό...

Καλά κανετε και με τα μπανάκια και με τα παιχνίδια γιατί είναι καιρός να ηρεμήσετε κι εσείς λίγο ;)

Εγώ περιμένω με αγωνία το τέλος του μήνα να ξεκινήσουμε κι εμείς!

Καλημερα!

Μαρκο καλη ξεκουραση, να περασεις ομορφα με τους αντρες σου!

Οντως κουφο αυτο της Κωτιτας, δεν το εχω ξανακουσει. Περαστικα της!

Μαριτακι πως εισαι κοριτσι? Ολα καλα?

Εμεις καλα, χτες πηγαμε παιδο-οδοντιατρο, μια χαρα ολα, ο μικρος απιστευτα συνεργασιμος, ουτε μα ουτε μου, εκτασε σαν κυριος στην καρεκλα, εβαλε και τα χερια πισω απο το κεφαλι, ανοιξε το στομα και καναμε και την πρωτη μας φθοριωση.

Μου ειπε να του σταματησω το γαλα σε σκονη, του ειπα οτι δεν πινει κανενα αλλο γαλα και ειπε οκ κοψτε το γαλα λοιπον!

Δοκιμασα χτες παλι να του δωσω φρεσκο, κρυο δεν το ηθελε, ζεστο δεν το ηθελε, σκετο δεν το ηθελε, με χεμο δεν το ηθελε, οποτε του ξαναδωσα το δικο του.

Δεν ξερω, θα κανω αλλη μια αποπειρα στις διακοπες μας και αν ειναι σκεφτομαι μηπως του κοψω τη σκονη, ο οδοντιατρος ισχυριζεται οτι οι σκονες εχουν πολλα γλυκαντικα για να εχει το γαλα ωραια γευση, που κανουν κακο στα δοντια.

Ποσο κακο μπορουν να κανουν 400 μλ ημερησιως δεν ξερω..

Μεταξακι πως τα πατε με το σταθμο, που καθονται περισσοτερο τα μικρα? Πως τα βλεπεις, κουραζονται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς το Μελινάκι! Καλά είμαι κοριτσάκι, έχω ηρεμήσει, έχω κολυμπήσει αρκετά και έχω διώξει τις αρνητικές σκέψεις!Ελπίζω να κρατήσει η ηρεμία!χαχαχα

Πόνεσε η φθορίωση;Όχι ε; Είναι εύκολη σαν διαδικασία γενικά; Μας το πρότεινε και ο φίλος μας που είναι οδοντίατρος αλλά δε το έχω σκεφτεί και πολύ....πόσο πληρώσατε αν επιτρέπεται;

Δηλαδή σας είπε ότι κάνουν κακό στα δοντάκια; Πάντως εμάς μας έχει πει οπωσδήποτε πλύσιμο δοντιών μετά από γάλα και ειδικά μετά από σπρέι αερολίν γιατί κάνουν τερηδόνα. Αλλο αν δε το κανουμε πάντα.....

Μεταξάκι, Μεταξάκι!!!Μου φτιάχνεις το κέφι ρε κορίτσι!!!είσαι το happyακι μου!!!χαχαχα!σμουτς!

Μαριτακι δεν πονεσε καθολου και σαν διαδικασια ηταν πανευκολη και πολυ γρηγορη.

Ενημερωσα τον γιατρο οτι δεν ελεγχει 100% την καταποση (ξεχνιεται καμμια φορα) και του εκανε φθοριωση για την ηλικια του, ενα περασμα δηλαδη φθοριου στα δοντακια με ενα πινελακι.

Η φθοριωση, σε συνδυασμο με ενα ελαφρυ γυαλισματακι που του εκανε στα δοντακια πρωτα, σαν μινι καθαρισμος ενα πραγμα, πηγε 40 ευρω.

Εγω σκεφτομαι να μην του κανω φθοριωση καθε εξι μηνες οπως μου προτεινε αυτος, αλλα μια φορα το χρονο περιπου, οσο τα δοντακια ειναι γερα.

Για το γαλα σκονη μου ειπε οτι δεν ειναι ο,τι καλυτερο.

Και το χειροτερο στην περιπτωση μας ειναι οτι πρωτα κανουμε μπανιο, πλενουμε δοντακια και μετα πινουμε γαλα.

Μαλλον πρεπει να αλλαξουμε τη διαδικασια και να πλενουμε δοντακια τελευταια.

Τωρα σειρα εχει ο οφθαλμιατρος, ελπιζω μεχρι να φυγουμε για διακοπες να εχουμε ξεμπερδεψει και μ'αυτο.

Εγω μαλλον παω για εξαγωγη, σας το'πα?

Και εκανα χτες μια πανοραμικη ωστε να δουμε αν με παιρνει για εμφυτευμα, αλλιως παω για γεφυρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...