Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

αχ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί είμαι στη παρέα σας !!!!

Μαριτάκι ναι τις είδα και μάλιστα είναι μέσα και μια που θέλω να τον στείλω [και χωρίς εεταα]

εμείς χθες είπαμε να πάμε στο Σ.Ε.Φ και έκπληκτοι είδαμε ότι ο παιδότοπος που είχε , έκλεισε , τι κρίμα

τέλος μετά από μια βόλτα στο Πειραιά [λέγαμε να πάμε στη μαρίνα , εκεί που είχες πει Μεταξια , αλλά δε βρήκαμε παρκιν ] καταλήξαμε να τρώμε πίτσα χατ

Σήμερα [ σε λίγο δηλ ] θα τους πάρω και θα κατέβουμε Πειραιά , το ξέρω ότι έχει ζέστη αλλά θέλω να κάνουμε βολτουλα και ίσως λίγα ψώνια

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

............

Να ενημερώσουμε το Μεταξάκι μας ότι πέρασε η 8 του μηνός...μπορείς να ηρεμήσεις λοιπόν τοξοτάκι μας!:D

............

Πως περάσατε στο Ξυλόκαστρο;

........................................................

Άντε να δούμε τί θα δούμε ! :|

Ήσυχα περάσαμε Μαριτάκι... πω πω είχε μια θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι όμως ! Μπάνιο δεν κάναμε εννοείται αλλά τα παιδιά ξελύσσαξαν κάτι είναι και αυτό !!!! :-P Μακάρι να ήταν κι άλλο !

αχ είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί είμαι στη παρέα σας !!!!

Μαριτάκι ναι τις είδα και μάλιστα είναι μέσα και μια που θέλω να τον στείλω [και χωρίς εεταα]

εμείς χθες είπαμε να πάμε στο Σ.Ε.Φ και έκπληκτοι είδαμε ότι ο παιδότοπος που είχε , έκλεισε , τι κρίμα Αυτό έχει κλείσει καιρό τώρα !

τέλος μετά από μια βόλτα στο Πειραιά [λέγαμε να πάμε στη μαρίνα , εκεί που είχες πει Μεταξια , αλλά δε βρήκαμε παρκιν ΚΑΙ στην Μαρίνα Ζέας τον έκλεισαν τον παιδότοπο μέσα στην Πισίνα, αλλά υπάρχει πιο κάτω λούνα παρκ με φουσκωτά... πρέπει να παρκάρεις από πάνω όμως... ] καταλήξαμε να τρώμε πίτσα χατ Καλό είναι και αυτό χα χα !!!

Σήμερα [ σε λίγο δηλ ] θα τους πάρω και θα κατέβουμε Πειραιά , το ξέρω ότι έχει ζέστη αλλά θέλω να κάνουμε βολτουλα και ίσως λίγα ψώνια

Τί έκανε λέει ???? Δεν βρήκατε πάρκινγκ στον Πειραιά ??? α πα πα δεν σας πιστεύω !!! χα χα είναι για τα μπάζα ο Δήμος, τέεεελος ! :rolleyes:

Κοίτα να ξεκουραστείς Μαραγκάκι και να βολτάρεις με τα παιδιά !

η αλήθεια είναι ότι στο ΣΕΦ είχαμε να πάμε από το Μάιο , δε το περίμενα να κλείσει γιατί πάντα είχε κόσμο και γενικά νόμιζα ότι έβγαινε το παραδακι

αυτό που είχες πει εσύ ποιο από τα 2 είναι ?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Υπήρχαν 2 σε κοντινές αποστάσεις.

Ο 1ος ήταν μέσα στο μαγαζί στην Πισίνα αλλά στο ισόγειο -έκλεισε- και

ο 2ος είναι μετά το Οστρια (είναι το τελευταίο καφέ μετά και το Κίτσεν Μπαρ που επίσης έκλεισε) στο παλιό γήπεδο του Ολυμπιακού... δεν πας εκεί με αυτ/το επειδή έχουν τοποθετήσει μπάρες μόνο για τους κατοίκους της περιοχής... να σου δώσω να καταλάβεις εκεί που σκάει η οδός Τζανείου από κάτω από τον Λουδοβίκο το μπαράκι... χα χα με πιανς ????

Καλημερα και καλη εβδομαδα κορες! :P

Τον πήγες παιδοοδοντίατρο; Έκανες τίποτα με οφθαλμίατρο;

Να σας πω...τους έχετε κάνει τεστάκια γενικά με την όραση τους; Φίλη μου με συνομίληκο μας, τον πήγε για απλή εξέταση γιατί ήθελε το χαρτί για νήπιο και ξέρετε τι του βρήκε;;;7 βαθμούς στο ένα μάτι και 7 βαθμούς στο άλλο:shock:

Μη τα αφήνετε τα ματάκια τους κορίτσια μου!

Παιδοοδοντιατρο εχουμε την Τεταρτη και παιδοοφθαλμιατρο δεν εχω βρει ακομα, οποια εχει καποιον να προτεινει θα με διευκολυνει πολυ.

Εμείς κάναμε 2 μπανάκια και ήρθαμε στα ίσια μας!:P

Μπραβο Μαριτακι! :P

Καλη βολτιτσα μαραγκακι και σ'ευχαριστω για τις ευχουλες!

Ήσυχα περάσαμε Μαριτάκι... πω πω είχε μια θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι όμως ! Μπάνιο δεν κάναμε εννοείται αλλά τα παιδιά ξελύσσαξαν κάτι είναι και αυτό !!!! :-P Μακάρι να ήταν κι άλλο !

Μεταξακι πως ειναι το παλικαρακι σου?

Εμεις δεν καταφεραμε να κανουμε μπανακι το σαβ/κο, αλλα τωρα που δεν εχουμε αλλα παρτυ, γαμους και βαφτισεις μεχρι τον επομενο μηνα πιστευω θα τα καταφερουμε!

Τα παιδικα παρτυ με εβγαλαν νοκ αουτ, ξενυχτανε για τα καλα τα πιτσιρικια ε? Κοιμαμαι ορθια σημερα αλλα για το χαμογελακι του μικρου σημερα το πρωι χαλαλι!

Παρ'ολ'αυτα, τον εχω λιγο αχτι τον σκατουλη μου, ριχνουμε κατι ματσακια τελευταια που με κανουν να αναρωτιεμαι τι κανω λαθος. Πολυ πεισμα, πολλη επιμονη, μεγαλη απαιτητικοτητα και μια γλωσσα ... μεχρι απεναντι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω πολυ κοριτσακι, αλλα με δυσκολευει αρκετα σαν περιοχη.

Θα ρωτησω και τον παιδιατρο μας να μου συστησει κανεναν, διαφορετικα, αν δεν βρω ακρη, θα τον παω παιδων καποια απο τις μερες του αυγουστου που θα εχω αδεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα , Δευτέρα για μένα σήμερα και δεν έχω καθόλου όρεξη

Ουφ ποιος πάει για δουλειά …

Μεταξια αν κατάλαβα καλά και τα 2 έχουν κλείσει ? Στο Πειραιά τίποτα δεν υπάρχει???

Μελίνα έχω μια πολύ καλή παιδοοδοντίατρο , είναι ξαδέλφη μου αλλά δε τη ξέρω [έχω να τη δω από τότε που ήμασταν μικρές ]. Ο πατέρας της ήταν καθηγητής πανεπιστημίου και πολύ καλός οδοντίατρος , να φανταστείς μου έχει κάνει ένα σφράγισμα στη φάτσα του δοντιού και ακόμα δεν έχει πάθει τίποτα [ το έκανα σε ηλικία 16 χρονών ]

Αν θες πες μου να σου πω που είναι

εντιτ . ουπς δε ξέρω αν ψάχνεις ακόμα για παιδοοδοντίατρο

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημερα!

Οχι μαραγκακι μου, παιδο-οφθαλμιατρο ψαχνω, αλλα σ'ευχαριστω!

Καλη δουλιτσα, εμενα παντως και σημερα σαν Δευτερα μου φαινεται.

Χτες πηγα σε μια συναυλια μετα απο ουτε ξερω ποσα χρονια και ακομα σιγοτραγουδαω... και νυσταζω φυσικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα , Δευτέρα για μένα σήμερα και δεν έχω καθόλου όρεξη

Ουφ ποιος πάει για δουλειά … Και με αυτή την ζέστη κιόλας... κουράγιο !

Μεταξια αν κατάλαβα καλά και τα 2 έχουν κλείσει ? Στο Πειραιά τίποτα δεν υπάρχει???

......

όχι βρε ! Το 2ο που σου έλεγα κάτω από την Τζαννή δλδ ισχύει !;)

Καλημερα!

....

Χτες πηγα σε μια συναυλια μετα απο ουτε ξερω ποσα χρονια και ακομα σιγοτραγουδαω... και νυσταζω φυσικα...

Καλημέρα :)

Κάτι μου λέει Μελίνα πως είμασταν στην ίδια συναυλία χθες :D

Α μπράβο κοπέλες !!!!

Τί όμορφα που είναι σε συναυλίες !!!! Και πολύ καλά κάνατε !:P

Καλημέρααααααααααααα !:cool:

Καλημέρα :)

Κάτι μου λέει Μελίνα πως είμασταν στην ίδια συναυλία χθες :D

Ναι στην ιδια ειμασταν!

Να ειναι καλα η συναδελφος που με εψησε, γιατι εγω απο μονη μου...δεν!

Θελω σπρωξιμο χαχα

Βεβαια ο μικρος, ενω ηταν πολυ νυσταγμενος την ωρα που εφυγα, δεν ηθελε να παει για υπνο με τον πατερα του, αλλα να με περιμενει, μεχρι που τον πηρε ο υπνος στον καναπε γυρω στις 11, χωρις μπανιο και χωρις γαλα ο πεισματαρης μου!

Για το 4χρονο κοριτσακι ακουσες τιποτα? Υποθετω βρεθηκε μετα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από εκεί που καθόμασταν βλέπαμε τα παρασκήνια πίσω... και είδα κίνηση μετά από κανά 10λεπτο της ανακοίνωσης! Από τη μία απορούσα πως μπορεί να χάθηκε... όχι ότι ήταν δύσκολο στο ντου που έγινε όταν άνοιξαν τις εισόδους από την άλλη σκεφτόμουν πόσο τρελή είμαι ώρες ώρες που ήθελα να πάρω τη μικρή μαζί μου χαχαχαχα

Εμείς είχαμε καταρχήν κερδίσει εισιτήρια και έτσι πήγαμε. Είχαμε κάνει προπόνηση την Κυριακή το βράδυ που την κοίμησε η θεία Τζο με εμάς στο σπίτι. Την καληνυχτίσαμε και πήγαμε στο γραφείο και την αφήσαμε να την κοιμήσει εκείνη... της πήρε 3/4 αλλά τα κατάφερε κι έτσι χθες είχαμε την επίσημη πρεμιέρα των εξόδων μας ως ζευγάρι. Ήξερε ακριβώς τι θα συμβεί... είχαμε πάει παιδική χαρά, παίξαμε (την ξεθεώσαμε για να μην κάνει τη ζωή της θείας δύσκολη) κάναμε πολλές αγκαλίτσες και στις 8.30 την κάναμε με φιλάκια :) 10.00 η ώρα μου ήρθε μήνυμα ότι κοιμάται :D Βρήκαμε τη θεία Τζο να κοιμάται στο κρεβάτι απέναντί της από δική της ανασφάλεια μήπως δεν την ακούσει αλλά την ανταμείψαμε με ζεστούς λουκουμάδες που πήραμε για εκείνη στην έξοδο!

Επίσης χθες ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε κάπου μαζί με το μηχανάκι χαχαχα.

Τωρα έχουμε φτιαχτεί και οι δυο για συναυλία Βασίλη... θα τον χάσουμε που θα είναι στην Ερέτρεια γιατί εκείνο το ΣΚ δεν θα πάμε :( και προσανατολιζόμαστε για τελευταία μέρα του Αυγούστου που θα είναι στο γκάζι για να κλείσουμε όμορφα τις διακοπές μας :D

Πάντως και κάτι 7χρονα και άνω που είχαν έρθει... έφυγαν αγκαλιά κοιμώμενα κατά τις 12... Έβλεπα τους έρμους τους μπαμπάδες να κουβαλάνε :lol:

Ναι και εγω θα ηθελα να τον εχω μαζι μου υπο αλλες συνθηκες (να μη νυσταζει, να μην εχει σχολειο την αλλη μερα, να μην ειναι τοσο αργα κλπ), αλλα οταν φτασαμε κι εγω ειπα ευτυχως που δεν το εκανα.

Μπραβο για την εξοδο σας και για τη μικρη που συνεργαστηκε τοσο καλα.

Εγω μαλλον πρεπει να το κανω πιο συχνα, μεχρι να μαθει οτι με τον μπαμπα μπορει να κανει ο,τι και μαζι μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω μαλλον πρεπει να το κανω πιο συχνα, μεχρι να μαθει οτι με τον μπαμπα μπορει να κανει ο,τι και μαζι μου.

Σε ποιά ζωή θα το μάθουν αυτό άραγε ???? :cool::rolleyes::tongue:

.....κι έτσι χθες είχαμε την επίσημη πρεμιέρα των εξόδων μας ως ζευγάρι.

Επίσης χθες ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε κάπου μαζί με το μηχανάκι χαχαχα. ....

Τα νιάτα παιδί μου και ο έρως δεν κρύβονται :rolleyes: !!!! Ασυγκράτητοι !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...