Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ααααχχ!! Τι ωραια να κοιμασαι και να ξερεις πως ειναι καποιος αλλος εδω να φροντισει για εσενα? Ο Βασιλης ειναι βραδυνος σημερα (τι πρωτοτυπο :rolleyes:) και εχει γινει αυτοκολλητος με την κορη του!

Ελιωσα στον υπνο παλι! :lol: Κοιμομουν απο τις 3 μεχρι πριν λιγο!! :D

Αλεξια να χαιρεσαι τον μικρο σου ανταρτη και περαστικα σε ολα σου τα αρρωστουλια! :D

Παω να φτιαξω φραπε!!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που ειστε ολες? Κανει κρυο και κρυφτηκατε κατω απο τα παπλωματα? :lol:

Καλα κανατε!! Εγω εχω κουλουριαστει στον καναπε και εχω σκεπαστει με τη φλις κουβερτουλα.. ;)

Ο Βασιλης εχει ξεπαγιασει εκει εξω... Και φοβαμαι μην κρυωσει γιατι εκανε και μπανιο πριν φυγει και τωρα ειναι καβαλα στη μηχανη.. :?

Τελος παντων!

gM4vp2.png

φαίη μου σε ευχαριστούμε :D

γατόνι τί λές? το μανάρι μου! μα καλά όλα του έτυχαν? ευτυχώς είναι μικρούλης και δε θα τα θυμάται. εύχομαι να είναι όλα τέλεια από δω και πέρα και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το μικρούλι σου.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Αλεξ περαστικα βρε και να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!! Φαιη θα σε χτυπησω στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι, εχω να κοιμηθω ετσι οπως περιγραφεις απο οταν ημουν εγκυος.

Κοριτσια σημερα γνωρισα και την Mareg και τα αγγελουδια της. Και τα δυο πολυ ομορφα παιδακια, ειδικα ο μικρος Αγγελος ονομα και πραγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι να σκάσω! Θέλω να βάλω τα κλάματα και να κοιμηθώ!

Γιατι κοριτσακι μου?? :(:(:(

gM4vp2.png

Γιατί έβαλα τις φωνές. Γιατί όσα είχα χτίσει μιάμιση εβδομάδα με τον ύπνο πήγαν στο βρόντο... Γιατί έχω να κοιμηθώ φυσιολογικά 3 μέρες και είμαι άνθρωπος! Γιατί δουλεύω απίστευτα πολύ στο γραφείο και δεν έχω υπομονή για τα καπρίτσια της μικρής. Γιατί ήθελα να γυρίσω σπίτι και να βρω κι εγώ μια φορά τα αυτονόητα φτιαγμένα από το έτερο ήμιση. Γιατί... γιατί... γιατί είμαι κουρασμένη! Και γιατί η μικρή με τσάκισε σήμερα! Μιάμιση ώρα να κοιμηθεί και ήπιε και μονο 80 ml γάλα!

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι της φώναξα! Γιατί ενώ ήμουν απο πάνω της σηκωνοταν και έκλαιγε για να την πάρω αγκαλιά να πάμε μέσα στο δωμάτιό μου! Μιάμιση εβδομάδα μετά! Κι αυτό γιατί χθες στις 6.00 που δεν άντεχα άλλο να ξυπνάω ανά μία ώρα ξύπνησα τον Λευτέρη να πάει να την ηρεμήσει κι εκείνος την πήρε και κοιμήθηκαν μαζί στο βοηθητικό κρεβάτι στο δωμάτιό της :(

Ποσες φορες εχω βρεθει στην θεση σου δεν φανταζεσαι,παρε βαθεια αναπνοη και κανε λιγο ειρηνη με τον εαυτο σου,οκευ ξεφυγες και καταλαβαινω οτι εσπασαν τα νευρα σου. Αυριο ειναι μια καινουργια ημερα για να διορθωσεις την κατασταση. Ανθρωπος εισαι δεν εισαι ρομποτ. Παρε βαθεια ανασα γιατι ουτε με τα νευρα καταφερνεις τιποτα αλλα ουτε και με τις τυψεις ακομα περισσοτερο.

Φαντασου οτι εγω καθε βραδυ κανω μια ωρα να τον κοιμισω. Εχω θυμωσει εχω βγει εκτος εαυτου αλλα δεν καταφερνα τιποτα, τωρα το παω πιο χαλαρα και μας βγαινει καλυτερα η διαδικασια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...