Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαραγκ χρονια πολλα και για τον ομορφο σου, να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις παντα ευτυχισμενο!

ευχαριστώ Μελινάκι και εσυ το κουκλο σου!

Καλημέρα :)

Μαραγκάκι ρε λες; Να το δοκιμάσω αν είναι γιατί δεν την βλέπω την κοιλιά να πέφτει γμτ! Ξαναπήρα κιλά εν τω μεταξύ! 2 μεν αλλά και τα δύο στην κοιλιά :S

και εγώ Χριστινακι λέω να το κάνω γιατί θέλω να διώξω λίγο λίπος

αυτή η κοιλιά ρε παιδάκι μου δε λέει να φύγει με τίποτα [εγώ έχω και κυτταρίτιδα :|] ξέρετε καμιά κρεμουλα – χαπάκια που να είναι αποτελεσματικά?

μαραγκακι πεθανα στα γελια!:tongue::tongue::tongue:

κι εγω θα αλλαξω σαμπουαν!

γέλασες μπεμπάκι μου??? πάρε και άλλο ένα για να γελάσεις περισσότερο !!

529633_10151099557596177_1148799638_n.jpg

εδω ειμαι, δεν επηζα σημερα εκανα κοπανα και πηγα με τον αντρα μου για μπανιο στο Σουνιο!!!

άντε πάλι , τυχερούλα !!

τέλος να ευχηθώ στη Μαλίνα

13.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααχ επιτελους την εβαλα για υπνο αφου διαβασα 1246879 φορες το "μικρο κοαλα το γιογιο" και αφου επεφτε συνεχεια σε αντιφασεις "να ανεβω στην κουνια" "να κατεβω απο την κουνια" (το καγκελο ειναι ακομα ψηλα αδου οταν ειναι κατεβασμενο το φοβαται..αλλα να κανει κουνια μπελα στο ψηλο καγκελο δεν φοβαται !!!!

Ξυπνησε στις 7.30 και μεχρι τις 11.00 ολα καλα

Μετα αρχισε το παραλληρημα "φοβαμαι αυτο το άλλο " "ποναει το χερακι το γονατακι το δοντακι το σκατακι"!!!! Και ολα αυτα γκρινιαζοντας και μυξοκλαιγοντας

Ημουνα πολυ ηρεμη..(ωρες ωρες πηγαινα στο μπανιο και εβριζα χωρις να βγαζω φωνη..ηταν πολυ εκτονωτικο)

Το απογευμα που πηγαινουμε για μπανιο και βολτα ειναι το παλιο γνωστο καλο μου παιδακι!! Θα μου πεις σπιτι βαριεται..αλλα ειναι λυση να βγαινουμε στη ζεστη ; Αλλωστε παιζω μαζι της κανουμε διαφορα..ακομα και στις δουλειες την εμπλεκω...

Απο την αλλη φοβαμαι μηπως πραγματι ποναει καπου ..και δεν μπορει να μου το πει ξεκαθαρα...μηπως την ενοχλει κατι που δεν εχω παρει χαμπαρι

Αναγνωριζω οτι η περιπτωση μας ειναι απο τις ηπιοτερες ..αλλα μιλαμε για τεραστια αλλαγη μεσα σε λιγες μερες

Τα ειπα και ηδη νιωθω καλυτερα

Τωρα για το φλεγον θεμα της πατσοκοιλιας

Εχω πολυ χαλαρωση βλεπω νομιζω και κυτταριτιδα σε κοιλια και μπουτια ενω δεν εχω καθολου παραπανισια κιλα

Ειδικα η κοιλια ειναι πολυ χαλαρη Βαζω απλη ενυδατικη κρεμα για να φαινεται καπως καλυτερη...και προσπαθω να αποδεχτω την κατασταση..Αν ξερετε κατι για κρεμα συσφιξης οικονομικη πειτε μου καλε

xtZRp3.png

Γύρισα σπίτι μου μετά από 8 μέρες!!!Και ο πατέρας μου στο δικό του μετά από 10 μέρες!!!

Όλα καλά ευτυχώς και τώρα θέλουμε ύπνο και ξεκούραση όλοι.....

Θα σας διαβάσω με ηρεμία το απόγευμα και θα επανέλθω.

φιλιά σε όλες

Μαραγκάκι να χαίρεσαι τον μεγάλο σου κούκλο!!!

Μελινάκι αν και τα ειπαμε, και πάλι να τον χαίρεσαι!!!

Καλή ξεκούραση μαριτάκι :)

Μπήκα να σας ευχηθώ ένα όμορφο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο :D Το αμάξι είναι φορτωμένο.... περιμένω τη πριγκήπισα και φυγαμε :D

Διαφημίσεις

Μαριτάκι καλώς ηρθες, μας έλειψες βρε κορίτσι , ήθελα να σε πάρω τηλ αλλά δεν είχα μονάδες [ ούτε έχω ακόμα ….] Εύχομαι όλα από εδώ και πέρα να πάνε καλά στο μπαμπά σου

Καλά να περάσετε Αερικο , ωραίες είναι οι αποδράσεις έστω και για 2 μέρες

Πάω σε λίγο για δουλειά και μετά για 2 μερούλες ξεκούραση και για μένα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα!

Αχ και εμένα μου λείψατε μαραγκάκι μου!Δυστυχώς δεν έχει ιντερνέτ στο σπίτι των γονιών μου και δε μπορούσα να σας διαάσω να ξεχαστώ λίγο.

Ταλαιπωρηθήκαμε ειδικά τις πρώτες μέρες που είμασταν μόνες μας με την μητέρα μου αλλά μετά ήρθε και η αδερφή μου από την Αίγυπτο και βρήκαμε τις ισορροπίες μας.

Το δε παιδί μας έκανε τις διακοπές του, την αφήσαμε ολόκληρο ΠΣΚ στον αδερφό του Τ. με τις ξαδέρφες της και ενώ αγχωνόμασταν αν θα κάτσει χωρίς εμάς αυτή δε ήθελε να φύγει τη Κυριακή. Με το μας είδε έβαλε να τα κλάμματα: δε θέλω να φύγω!!!Να το πάρω προσωπικά;:cool::confused::D

Είμασταν τόσο μα τόσο τυχεροί γιατί τελευταία μέρα που ήταν να φύγει βρήκαν τι ήταν αυτό τελικά που έχει. Αν δεν λιποθυμούσε τη Δεύτερα μέσα στο νοσοκομείο μπροστά τους θα φεύγαμε και δε θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να συμβεί....είναι ένα περίεργο σύνδρομο με τις καρωτίδες και τη καρδιά και με τον βηματοδότη θα λυθεί τελειώς αυτό το πρόβλημα.

Ελπίζω να ήταν το τελευταίο περιστατικό αυτό γιατί αυτές οι λιποθυμίες του μας είχαν στην τσίτα τόσα χρόνια!

Εύχομαι ένα υπέροχο Σκ για όλες με ξενοιασιά και διασκέδαση!!!:D

Καλημέρα όλη μέρα :) Καλό μήνα :) Καλή εβδομάδα :)

Έχω δουλειές με φούντες σήμερα χαχαχα αλλά περάσαμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο! Γυρίσαμε με ωραία νέα και πάμε γερά να βγάλουμε και τον Ιούλιο :D

Καλημερα!

Ωραιες οι φωτο μαραγκακι, εγω σημερα εχω τη φατσα της τριτης, η δε φατσα ολα τα λεφτα ειναι της παρασκευης! :)

Ειμαστε καλα, περασαμε ενα σ-κ στους δικους μου, σβησαμε και τα κερακια μας με τα φιλαρακια μας και ξεπατωθηκαμε τελειως, αλλα περασαμε πολυ ωραια.

Τα κεφαλια μεσα τωρα, καλη εβδομαδα!

Μαριτακι ξεκουραστηκς καθολου?

Ο μπαμπακας καλα? Οι λοιποι συγγενεις απο το ατυχημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!!!

Μπράβο Μελινάκι που περάσατε όμορφα στα γενέθλιά σας!Τι τουρτίτσα του έφτιαξες;

Εμάς τρίτωσε το κακό που μας γυρόφερνε όλο τον Ιουνιο και ελπίζω να μείνει εδώ. Ακούσατε για ένα χρωματοπωλείο που πήρε φωτιά στη Πειραιώς το Σάββατο; 'Ηταν της φίλης μου και νονάς μας και πέθανε ο πατέρας της στη προσπάθεια να το σώσει. Ολική καταστροφή και οικονομική και φυσικά οικογενειακή....τι να πω βρε κορίτσια; Όλα τα άσχημα μαζεμένα;

Οπότε Μελινάκι ενώ ξεκουράστηκα και είχα πραγματικά χαλαρώσει Παρασκευή και Σάββατο όλη μέρα, ήρθε πάλι η φουρτούνα και έτρεχα στα Πετράλωνα πάλι το βράδυ για να είμαι μαζί της, και χτες πάλι το ίδιο και σήμερα έχουμε τη κηδεία.

Τηλεφώνημα και ζαριά ήταν αυτός ο Ιούνιος για εμάς:(

Για πες κανά ευχάριστο βρε αερικάκι γιατί από άσχημα χορτάσαμε!

Μαραγκάκι καλή αρχή στη δουλίτσα του άντρα σου, όλα να πάνε κατά ευχήν αυτή τη φορά!

Ωχ βρε Μαριτάκι :( Να ζήσετε να τον θυμάστε τον άνθρωπο!!! :(

Το κορίτσι μου μετά από επιχορήγηση των παπούδων θα συνεχίσει στον ίδιο παιδικό σταθμό! Τουλάχιστον για φέτος :) Στείλαμε ήδη την προκαταβολή...

Θέλω να σκέφτομαι θετικά με όλο αυτό :) Μακάρι να βρω δουλειά τον Σεπτέμβρη και να μπορούμε να το στηρίξουμε μόνοι μας το χρόνο τουλάχιστον το μισό αν και οι άνθρωποι τα δίνουν με την καρδιά τους και το είπαν με τη μία μόνοι τους όταν τους ανέλυσε ο Λ την κατάσταση με τους παιδικούς... Αλλά αλλιώς είναι να στηρίζεσαι στα χέρια σου και στα πόδια σου!

Μπράβο Μελινάκι που ξεσκάσατε :)

Δεν το πιστευω βρε Μαριτα, αυτο ηταν το αποκορυφωμα γιατι χαθηκε μια ζωη :(

Η οικογενεια της κουμπαρας σου θα ειναι συντετριμμενη φανταζομαι.. :(

Τι να πω δεν ξερω, τριτωσε οπως λες, ελπιζω να ειναι ηρεμο το υπολοιπο καλοκαιρι, χωρις απωλειες και στενοχωριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε ξέρω βρε κορίτσια τι να πω....να μείνει εδώ τουλάχιστον το κακό....τώρα πρέπει να κάνουμε κουράγιο για τη φιλεναδίτσα μας και όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Ευτυχώς έχει έναν υπέροχο σύζυγο που τη στηρίζει!

Μπράβο για τα νέα σας!Αντε να σας φύγει και αυτό το άγχος με το παίδι και τα άλλα σιγά σιγά θα γίνουν, που θα πάει; Δε θα βρούμε και εμείς μια δουλειά βρε αερικάκι;:D

Λίγο θετική σκέψη καλό κάνει ε;;;

Ο πατερούλης μου μια χαρά ευτυχώς Παναγία μου!!

Η θετική σκέψη κάνει πολύ καλό Μαριτάκι :) Και ΝΑΙ! Θα βρούμε λέμε! Εδώ βρίσκουν άλλες κι άλλες εμείς θα μείνουμε στην απόξω; :lol:

Μου έχει λύσει την ψυχή το θέμα του παιδικού! Υπήρχαν τόσα απαγορευτικά με τον δημόσιο (ωραριο, αναλογία παιδιών κ.λπ.) και τόση ανασφάλεια (δική μου γιατί το παιδί μπορεί να πέρναγε σούπερ στην τελική) που τον τελευταίο μήνα δεν μπορούσα να σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...