-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
Όλα αυτά είναι πανεύκολα να τα ετοιμάσεις. Ειδικά η ομελέτα που τα πετάς και μπαμ. Υπάρχουν πανεύκολες συνταγές. Μόνο να μάθεις τι να συνδιαζεις. Πχ αν στην ομελέτα έχει πατάτα, δεν τρως και ψωμί. Και όταν λέμε 10 αμύγδαλα εννοούμε μια χούφτα, αν φας 12 -14 δεν θα πάθεις κάτι.
Η αρχή είναι δύσκολη, μετά εκπαιδεύεσαι κ δεν χρειάζεται ούτε ζύγισμα ούτε τίποτα.
Για να πω την αλήθεια μου ο διατροφολόγος μου έλυσε κ τα χέρια του τι μαγειρεύω αύριο χαχαχαχ
πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:Ο σύζυγος μαγειρεύει μόνο και μαγειρεύει εξαιρετικά. Απλά γυρνάμε κ οι 2 κατά τις 9 το βράδυ από το πρωί. Μαγειρευει κάποιες μέρες εκεινος, παλιά το έκανε πιο πολύ, τώρα κάνει κάτι γρήγορο μέχρι να γυρίσω εγώ γιατί συνήθως γυρνάει πρώτος. Εκτός πια αν γυρίσει και πρέπει πάλι να δουλέψει οπότε εκεί καταλήγουμε να παραγγείλουμε ή να φτιάξω εγώ κάτι από τα ελάχιστα που ξέρω.
Ναι είναι όντως εύκολα τα συγκεκριμένα. Θα δω μήπως ξεκινήσω λίγο κ χρησιμοποιώ πιο ενεργά το air fryer τουλάχιστον.
Να ξέρεις το καύσιμο για τις ωοθήκες μας είναι η πρωτεινη κ το νερό. Όσο μπορείς να αυξήσεις την πρωτεινη στην διατροφή σου.
- 2
-
2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???
-
Θέματα
-
- 7.838 απαντήσεις
- 942.079 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.463 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.097 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.163.445 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.170 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.838 απαντήσεις
- 942.079 εμφανίσεις
-
- 1.120 απαντήσεις
- 44.649 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 186 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 997 απαντήσεις
- 53.481 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 565 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 19.542 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 94 εμφανίσεις
-
- 1.789 απαντήσεις
- 228.134 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 2.499 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 387 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα