Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κλασσικα παντα οταν ειναι να παμε καπου ο Μαριος καταφερνει και σημαδευεται. Σημερα την εχει γλιτωσει μεχρι στιγμης μιας και εχει παει στη γιαγια, εκτος κι αν φαει εκει καμια τουμπα.

Καλα φτυσιμο εφαγε και το μαρκοπουλακι απο τη γατουλα κανονικα. Μας το δηλωσε οτι δεν της αρεσουμε στα μουτρα. Ζορικο θηλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλά κάτσε να μεγαλώσει λίγο το ξανθό τρελό Μαρκοπουλάκι, και θα τη δούμε τότε τη γατούλα αν θα κάνει ζόρια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γατούλα εμείς σήμερα θα τα πούμε από κοντά!!!

Μπα τελειως χλωμο!!! εκτος και αν ερθεις στο καρουζελ στην ηλουπολη χαχχαχαχα

Απο υγεια στο πειραια..απαπαπαπαππαπαππαπαππαπαππα

χαχαχα η πεθερα παντως εγκρινει!!!!! παντα το λεγα...ενταξει ρε αγαπη εξωσωματικη θα κανω! βαλε κανα σουηδο φινλανδο γονιδιο

ΟΧΙΙΙΙΙΙ αυτη, εκει ελληνα, μη χασουμε τα καφε ματακια χαχαχαχαχαχαχαχα

τα δικα μου παντως και τα 2, εχουν κοριτσακια φιλες χιχιχιχιιχχιχι

αν και τωρα τελευται ο Β μου κανει νερα, εχει και ενα αγορακι

αλλα καθε φορα αλλαζουν τα ονοματα και ξεχναω!

το ροιτερ (Α) μου τα θυμιζει ολα!!!

παλια ειχαμε τη Ζετα, η οποια ειναι 2 χρονια και 1 κεφαλι παραπανω , κολλητα με Β

ε μαλλον μια φορα την παρακανονισε και μετα το ζευγος χωρισε

στεναχωρια ρε!!!!

μετα τα εφτιαξαν

μετα τα χαλασαν

τωρα βγαινει με αλλη χαχχαχχαχαα

γεια σας κορίτσια! δε σας προλαβαίνω μιλάμε! χαχα

βλέπω κανονίζετε για παιδότοπο πουλάκια μου! μακάρι να τα καταφέρουμε. να είμαστε καλά στην υγεία μας πρώτα απ'όλα γιατί τώρα ψιλοπαιδευόμαστε. η ελένη με ωτίτιδα από τον παιδικό και φυσικά κόλλησε και το μωρούλι (το οποίο έχει και γενέθλια σήμερις!). οι άλλοι όχι ευτυχώς.

αμ το άλλο δε σας το είπα! με τον μεγάλο μου να μου παραπονιέται 2 μέρες για πόνο στον αρ. όρχι! ε, λέω κάπου θα το χτύπησε, αλλά χτες μετά το κολυμβητήριο τον πήγα από παιδίατρο και είπε να τον πάμε νοσοκ. έτσι τον πήγε ο νίκος, όπου ο γιατρός μας είπε ότι δεν είναι τίποτα, μια κύστη είναι και να μη χειρουργηθεί δεν πειράζει, αλλά μπορεί να τον ενοχλεί. τεσπα ακόμα ψάχνουμε για το τί θα κάνουμε.

φιλιά σε όλα τα μανάρια σας :wink:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...