Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα!

Μπεμπα πιστευω θα δειτε διαφορα με την ομοιο, αντε να πατε να δειτε τι θα σας πουν κι εκει.

Και ο δικος μου στις 9 ξυπνησε, αλλα ειχε κοιμηθει μετα τις 12.

Καλα μπανακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας κοιμηθηκε στο αμαξι στην επιστροφη, οποτε τωρα παμε για νωρις το βραδυ.

πεσαμε στην παραλιακη πανω σε σμηνος χρυσαυγιτων με σημαιες που κατι μοιραζαν

- φυλλαδια- και ανατριχιασα ρε κορες, οχι τοσο με την παρουσια τους, αλλα με την ανταποκριση του κοσμου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

- φυλλαδια- και ανατριχιασα ρε κορες, οχι τοσο με την παρουσια τους, αλλα με την ανταποκριση του κοσμου!

:( :( :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπεμπακο Χρονια Πολλα!!!

Οσο και να μεγαλωσεις μικροτερη μου θασαι χαχαχχαχα!

Μπανιο δεησαμε το πρωτο εχτες, μπουζιιιιιιιιιιιι

σημερα τρεχαμε σε βαφτιση

ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

ΥΓ.ξυπνημα 9.45 αναγκαστικα χεχεχεχχε

Διαφημίσεις

εμας κοιμηθηκε στο αμαξι στην επιστροφη, οποτε τωρα παμε για νωρις το βραδυ.

:(

μπήκα να γράψω νέα αλλά ξενέρωσα πραγματικά γιατί αντίκρυσα τον χειρότερο φόβο μου :( :(

καλημερα ιντι και σ ευχαριστω που απαντησες γιατι για μενα ειναι σημαντική η γνωση σου και η γνωμη σου αφου τα χεις περασει η ιδια! να σε ρωτηστω λοιπον ορισμενα πραγματακια :

1) αυτα τα σωληνακια φαινονται εξωτερικα ή μπαινουν εσωτερικα???? (και δεν το συζητω για το φαινεστε αλλα για πρακτικους λογους...)

2)εμενα ο γιατρος μου μιλησε για 6 μηνες οτι "κρατανε" και μετα "πεφτουν" μονα τους. δηλαδη δεν τα βγαζει εκεινος..... δηλαδη μετα απο 6 μηνες ξαναβαζεις.

3) μολις τα βαλατε δεν ξαναεκανες ωτιτιδες εεεεεε?????

4) οταν τα εχεις σε πονανε???? αισθανεσαι κατι?????

σ ευχαριστω για το χρονο σου......

"Στην εφηβεία διοθρώθηκε το πρόβλημα." εδω με εκανες χαλια..... αλοιμονο μας;!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!

ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 9,30!!!!!:D:D:D

δες....

10 ετών ήμουνα πριν 23 χρόνια.... μπουχαχαχα

Δε φαινόταν τα σωληνάκια, ήταν εσωτερικά. Φυσικά ούτε λόγος για μπατονέτα... Βεβαια, ο γιατρός σου θα αναφέρεται σε κάτι καινούριο για να σου λέει ότι δεν χρειάζεται να τα αφαιρέσει και ότι πέφτουν μόνα τους (κάτι σαν τα "απορροφήσιμα" ράμματα).

Μετά την επέμβαση δεν θυμάμαι να είχα ωτίτιδες, αλλά μεγάλη ευαισθησία στα αυτιά. Προσοχή στο νερό!!!

Δεν αισθανόμουν τίποτα όταν τα είχα.

Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρα φιλενάδες!

Και εμείς όλο το ΠΣΚ είμασταν έξω. Ξεροί πέσαμε για ύπνο χτες το βράδυ οικογενειακώς!

Το ευχάριστο είναι ότι έκανα και κανονικό μπάνιο, χωρίς μπλε δάχτυλα. Πήρα τα πάνω μου, να δω τι θα μου πει και ο γιατρός τη Τετάρτη που θα πάμε, αλλά τουλάχιστον μου έφυγε το ''θαλάσσιο'' άγχος :D

Μελίνα είναι τόσο ανατριχιαστικό αυτό που αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δε πάει καλά με τη ''ράτσα'' μας....διεφθαρμένοι είμαστε, λαμόγια είμαστε, απατεώνες είμαστε εεε αν είμαστε και φασίστες κάτι δε πάει καλά με εμάς!!Και σίγουρα δε μας φταίνε οι μετανάστες μετά:evil:

Μπεμπάκι πολύχρονη!!!Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν!!!

Είδα τις φωτό σας από το ταξίδι και σου μοιάζει πολύ τελικά η μικρή ε;;;Ωραίο ζευγάρι είστε με τον αντρούλη σου, φτου φτου καλέ!!!

Παιδια, ενω ο αντρας μου μολις τους ειδε εκλεισε το παραθυρο ξενερωμενος, ο κοσμος ανοιγε τα παραθυρα του αυτοκινητου για να παρει φυλλαδια απο αυτους και καποιοι τους φωναζαν μπραβο και διαφορα αλλα ανατριχιαστικα.

Σιγουρα κατι δεν παει καλα Μαριτακι, να τους χαιρονται οσοι τους ψηφισαν και τα δυο μεγαλα κομματα που τους δημιουργησαν με την ανικανοτητα τους!

Οσο για τους μεταναστες, σιγουρα δεν φταινε αυτοι!

Απο την αλλη βεβαια, αν και δεν θελω να ανοιγω τετοιες συζητησεις εδω μεσα, αυτα που ακουω περι νομιμοποιησης ολων και σμιξιμο με τις οικογενειες τους, ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω σε τι θα βοηθησει αυτη τη στιγμη την Ελλαδα.

Τεσπα, καλη εβδομαδα να εχουμε, ευτυχως αρχισε και το euro και εχουμε κατι να βλεπουμε να ξεχνιομαστε (λεμε τωρα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :) Το ΣΚ μας ήταν και πάλι υπέροχο και χθες βράδυ μας έπιασε άγχος για το πως θα ξυπνήσει σήμερα να πάει σχολείο αλλά ευτυχώς σήμερα έχουμε το αποχαιρετιστήριο πάρτι στην πισίνα όπου θα πάρουν και το μετάλλιό τους :D κι έτσι αν και δύσκολα ξυπνήσαμε ευχάριστα και φύγαμε χωρίς πολύ γκρίνια :)

Ο μπαμπάς της έχει πάρει άδεια για το 'μεγάλο γεγονός' κι έτσι θα πάμε να πάρουμε και κατι ψιλοπραγματάκια αν και πολύ θα ήθελα μετά το κολυμβήτηριο να πάμε για μπάνιο οι δυο μας (έτσι για αλλαγή χαχαχα) αλλά μετά ποιος βγάζει το απόγευμα; χαχαχαχα

Χθες κάναμε το δευτερο μπανάκι μας (πρώτο για μένα) και ήταν σούπερ!!!

Μαριτάκι δεν ξέρω αν μεταλλασσόμαστε σε φασίστες! Το σίγουρο είναι πως ανεγκέφαλοι, απαίδευτοι (με την έννοια της απουσίας της ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ Παιδείας) και παρτάκηδες ως λαός.... είμαστε... και ναι σίγουρα δεν φταίνε οι μετανάστες! Φταίει που τόσα χρόνια δεχόμαστε και ανεχόμαστε το απόλυτο τίποτα σ' αυτό που είθισται να λέμε 'κοινωνικό κράτος' το οποίο ανέκαθεν στρουθοκαμήλιζε και έφταιγαν τα φεγγάρια και τα άστρα για την ανικανότητά του να ανταπεξέλθει σε όλα τα επίπεδα (υγεία, παιδεία, πρόνοια)

Διαφημίσεις

Μελινάκι για να σε βοηθήσω... το να αποκτήσουν αυτοί οι άνθρωποι χαρτιά... θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό τους από την Ελλάδα! Το λιγότερο!

Όσο για το σμίξιμο των οικογενειών των νόμιμων.... κρατάει το 'χρήμα' εντός των συνόρων!

Ρε συ αερικό το κακό είναι ότι δε ξέρω αν μεταλλασσόμαστεσε φασίστες ή τελικά πάντα είμασταν!

Σίγουρα πάντως φταίμε για όλα αυτά που είπες....ανεχόμασταν και ξαναβγάζαμε τα ίδια λαμόγια πάνω ξανά και ξανά και ακόμα χειρότερο είναι ότι θέλουμε να τους βγάλουμε πάλι ρε φούστη μου για να μας σώσουν γιατί τα μικρά κόμματα θα μας πάνε στην καταστροφή ( ένα μικρό βέβαια μας πήγε, για το Πασοκ λέω χαχαχα)....δεν είναι θέμα πολιτικών Μελινάκι, και όντως είναι μεγάλο θέμα οι μετανάστες και πολλά άλλα που δεν ωφελεί να τα συζητάμε...είναι θέμα κοινωνικό πλέον και πως θα ζήσουμε!

Γιατί άκουσα χτες να λέει ένας στο φιλικό σπίτι που είμασταν, να γίνουν όλα ιδιωτικά..και πως θα πάω στο νοσοκομείο ρε φίλε;;;Με τα 800 ευρώ που έχω για να ζήσει μια τριμελής οικογένεια με δάνειο 460 ευρώ;;;;Να είμαστε και λίγο σοβαροί ρε παιδί μου!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Τί μου κάνετε;

Μπέμπα πολύχρονη! Να σε χαιρεται η οικογένειά σου!

Επιτέλους καλοκαιράκι. Πήγαμε στο ΣΚ για μπανιο. Ηταν ακομα λίγο κρυα η θάλασσα αλλά η μικρη το κατευχαριστηθηκε.

Τώρα για το θέμα ΧΑ και μεταναστών κατά τη γνωμη μου ειναι πολύπλοκο και πολύπλευρο το θέμα. Η άνοδός της όμως ειναι για εμένα τουλάχιστον επικίνδυνη.

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μελινάκι για να σε βοηθήσω... το να αποκτήσουν αυτοί οι άνθρωποι χαρτιά... θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό τους από την Ελλάδα! Το λιγότερο!

Μακαρι να το πιστευα αυτο, τοτε οι ανθρωποι αυτοι θα ειχαν μια ελπιδα για μια καλυτερη ζωη.

Προσωπικα πιστευω το αντιθετο, οτι δεν θα μπορεσουν τοσο ευκολα να πανε σε αλλες χωρες γιατι πολυ απλα δεν θα τους δεχτουν.

Όσο για το σμίξιμο των οικογενειών των νόμιμων.... κρατάει το 'χρήμα' εντός των συνόρων!

Επισης με το που θα νομιμοποιηθει το σμιξιμο των οικογενειων θα πεσει συρμα και θα εμφανιστουν εδω αλλοι τοσοι μεταναστες, χωρις να εχει λυθει το θεμα οσων ειναι ηδη εδω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...