Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Η μαμα του εκει ηταν και πραγματικα η κοπελα προσπαθει η δολια αλλα παιδια μιλαμε για ενα παιδι που εχει πολλα θεματα δεν ξερω ακριβως πια αλλα δεν τον προλαβαινει παντα γιατι χτυπαει και υπουλα και επειδη κανενα παιδακι δεν τον παιζει προσπαθει και αυτη να τον αφηνει να επικοινωνησει με τον Μαριο γιατι δειχνει να θελει να παιξει αλλα δεν ξερει τον τροπο χωρις ξυλο μαλλον. Ναι μεν αρπαζει την ευκαιρια να παιξουν αλλα καταληγει να τον δερνει παλι. Ο δικος μου προσπαθει αγνωστο γιατι να παιξει μαζι του ισως επειδη του εχω μιλησει πολυ για την διαφορετικοτητα του συγκεκριμενου παιδιου και οτι πρεπει να τον σεβομαστε ετσι οπως ειναι αποφευγει να κανει πραγματα που ξερει οτι τον τσιτωνουν οπως το να τον αγγιξει η να τον πλησιασει πανω απο ενα μετρο η να αγγιξει παιχνιδι του. Παρολαυτα μολις αρχισουν να επικοινωνουν με οποιο τροπο στο τελος δεχεται επιθεση παλι και χθες τον ειδα οτι στενοχωρηθηκε πολυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το περασμενο ΣΚ εφαγα και εγω ενα τελειο κατουρημα απο τον Β στο καινουργιο στρωμα στο εξοχικο

ειχαμε ξενυχτησει ηπιε και γαλα και δε πηρε χαμπαρι, τον πιανω σε καποια φαση μονο λιγο στη πλατη ηταν στεγνο

μουσκιδι παντελως

οποτε την επομενη ερχονται και οι σελτεδες

Διαφημίσεις

Σε αλλη περιπτωση οποιοσδηποτε χτυπουσε τον Μαριο εκτος απο μικροτερα παιδια ο Μαριος θα ανταπεδιδε αλλα για το συγκεκριμενο παιδι εχει καταλαβει και δεν επιτιθεται ο Μαριος απλα απογοητευεται.. Και μικροτερα που τον χτυπανε μωρα γυρναει και φευγει δεν δινει σημασια γιατι ξερει οτι δεν χτυπαμε μικροτερους οτι και να κανουν.

Ειρήνη νομίζω πως το χειρίζεσαι άψογα... κι εγώ θα ένιωθα απογοήτευση στη θέση του Μάριου αλλά σκέψου πόσα μαθαίνουν και τα δύο παιδιά από αυτό και κυρίως το δικό σου!

Εγώ να το πω ή θα το γρουσουζέψω; Θα το πω μωρέ γιατί μου έχει κάνει τρελλή εντύπωση: Μέχρι στιγμής δεν είχαμε ΚΑΝΕΝΑ ατύχημα! Πλην ενός με κακά που η ταλαίπωρη απλά δεν πρόλαβε να πάει στην τουαλέτα,της έφυγαν στο δρόμο! Μακάρι να συνεχίσει έτσι :)

Πάντως μέσα στο τριήμερο κατάλαβα τι άλματα έχει κάνει το παιδί μου! Το ότι την είδα να λειτουργεί ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά σε ένα γνώριμο περιβάλλον και το πως αλληλεπιδρούσε με τους παπούδες της ή με καινούργιο κόσμο με έκανε να νιώσω πολύ περήφανη γι' αυτήν!

Αφήστε που σε κάποια φάση έχει πιαστεί χεράκι χεράκι με τις 2 καινουργιες της φίλες και περπατούσαν στο δρόμο και τραγούδαγε: 'Είμαστε αδερφάκια είμαστε αδερφάκια'!!! Σφίχτηκε η καρδιά μου :S Και το βράδυ στην ταβέρνα έφαγα του σκασμού και λέω σε κάποια φάση κοιτώντας τη κοιλιά μου 'πωπω σα να έχω μωρό μέσα είναι' και καθόταν και μου την χάιδευε!!! Έρχεται η στιγμή έρχεται και να δω τι θα της απαντήσω!

Ωχ θα το πει οπου ναναι λες? Μπραβο στο κοριτσι σου και τα καλυτερα ερχονται Αερικακι ειναι κομβικη ηλικια θα δεις τρομερες διαφορες.

Και εγω απο ενστικτο λειτουργω και θεωρω οτι αφου θελουν να επικοινωνησουν ας το κανουν αλλα να μην τις τρωει και καθε μερα ο δικος μου γιατι καποια στιγμη φοβαμαι οτι θα θυμηθει το μανιατικο και θα ριξει και αυτος. Θα προσπαθησω σημερα να πω στο παιδακι ξανα οτι αν θελει να πλησιασει τον Μαριο να μην τον χτυπησει ελπιζω να πιασει απο εμενα γιατι την μανα του δεν την ακουει .

Αυτό που μου έκανε κλικ πάντως στην περιγραφή σου ήταν πως επιτέθηκε όταν ο Μάριος 'του γύρισε την πλάτη'... πιθανά στο δικό του μυαλό αυτό να είναι δείγμα απόρριψης και γι' αυτό επιτέθηκε :S

Ω ναι... ειναι πολύ κοντά να το πει! Ελπίζω να μην το πει μέχρι τη βάφτιση ώστε να το χειριστώ εκ των υστέρων με την πνευματική κόρη/αδερφή ;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις ευχες κορες.

Μαρκο σιγουρα το ενστικτο της μανας ειναι καλος συμβουλος, απο κει και περα πραττεις αναλογα παντα και με την αντιδραση του παιδιου σου, εξισου σημαντικο ρολο παιζει και αυτο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ πάλι δούλευα σήμερα :(, με πήραν τη Κυριακή και μου είπαν αν μπορώ να πάω ,

τι να τους πω ? τεςπα πέρασε και αυτή η μέρα …

Και καλό και ακακό αυτό να υποθέσω ε ???? Γενικά φαντάζομαι πως εν ώρα εργασίας θα λιώνεις σόλες ε ? Πολύ ορθοστασία !!!! Δες το από την καλή πλευρά λοιπόν Μαραγκάκι (και ναι, ΔΕΝ Μπορείς να τους πεις όχι...:|) !

Καλημέρα αν και δεν μας ξεκίνησε καλά... Έριξαν έναν καυγά μπαμπάς και κόρη πρωί πρωί και μου έχει χαλάσει τελείως η διάθεση!

Ήταν η έκληψη βλέπεις.... κι εμείς το ζήσαμε το δράμα μας με το σχολείο... δεν το δεχόταν με την καμία να μπει μέσα... (ο μεγάλος φυσικά)... δεν μασάω όμως -λέμε τώρα- !

.......

και μεις πηγαμε για μπανιο και τις δυο μερες, μαριτακι πηγαμε στον Σχοινο και σε σκεφτομουν!

Μπράβο βρε Καλτάκι ! Είσαι θαρραλέα - τέλος !;)

Eμας πρωτη φορα εδεησε ο Μαριος να ερθει να κοιμηθει μαζι μας το πρωι στις 7 που δεν το κανει ποτε και κατουρηθηκε μετα απο μηνες στο κρεβατι μας και δεν ειχα προστατευτικο γαμωτο πως καθαριζει αυτο τωρα???

Γιατι τσακωθηκανε καλε? Ωραια περασατε ειδα μπραβοοοο!

Κάτι θα του συνέβη προφανώς... ΜΗΠΩΣ την όλη φάση που περιγράφεις πιο κάτω στην παιδική χαρά με το άλλο παιδάκι κλπ κλπ το είδε το παιδί στον ύπνο του κι αισθάνθηκε ανασφάλεια ????

Αν δεν το ξανακάνει, τότε μάλλον θα ήταν τυχαίο !

Καλά... εγώ χτες έμαθα ότι ο σχοίνος είναι προς το Αλεποχώρι!Νόμιζα πως είναι ο Σχοινιάς!!!χαχαχα

Εμείς είμασταν Ψάθα κιουλτάκι σε σπίτι φίλου....πήγαμε παραλία αλλά το δικό μου μπάνιο στέφθηκε με μεγάλη αποτυχία!!!Με βλέπω τον Ιούλιο να κάνω μπάνιο και αν....χάλια μάυρα!

Η μικρή όμως το ευχαριστήθηκε!

Είχε κόσμο;Είναι ωραία εκεί;

Άντε καλέ ! ακούς εκεί "χάλια μαύρα"... σιγά τα ωά... εγώ όλα μου τα χρόνια τον Αύγουστο μπαίνω θάλασσα ... ε και τί μ' αυτό ???? :tongue: όπως βολεύεται ο καθένας...

ε κάτσε μανίτσα μου κι εσύ να ζεστάνει λίγο ο ρημάδης με τον 1ο ήλιο ξαμολήθηκες στην παραλία ! χα χα

Και το Πόρτο Γερμενό κρύα θάλασσα έχει βρε !!! αλλά τέλεια !

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

..............

Γιορτασαμε και την πεμπτη μας επετειο, μαζι με το αγαπημενο μας πεθεριδιο βεβαιως..

Καλα ηταν, ξελαμπικαραμε λιγο.

........

ΝΑ ΖΉΣΕΤΕ να τα χιλιάσετε Μελινάκι !!!! Πάντα αγαπημένοι !

Καλημέρα σε όλες! Δεν σας εχω διαβάσει ακόμα. Επέστρεψα κι εγω στη βαση μου.

Κουραστηκα πολύ σωματικά αλλά ψυχολογικά ξεκουράστηκα. Το ευχαριστηθηκα που ειδα λίγο παραπάνω τον άντρα μου. Ηρεμησα από την υπερένταση που ειχα όλο το τελευταιο διάστημα.

Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!:D

Μπράβο Φωτεινή που πέρασες καλά!Πως τα πήγε η μικρή με τη γιαγιά;

\

Άντε καλέ ! ακούς εκεί "χάλια μαύρα"... σιγά τα ωά... εγώ όλα μου τα χρόνια τον Αύγουστο μπαίνω θάλασσα ... ε και τί μ' αυτό ???? :tongue: όπως βολεύεται ο καθένας...

ε κάτσε μανίτσα μου κι εσύ να ζεστάνει λίγο ο ρημάδης με τον 1ο ήλιο ξαμολήθηκες στην παραλία ! χα χα

Και το Πόρτο Γερμενό κρύα θάλασσα έχει βρε !!! αλλά τέλεια !

Τι να κάνω που έχω μία κόρη γοργόνα!!!Δε βγαίνει από τη θάλασσα και στεναχωριέμαι που δε μπορώ να κολυμπήσω μαζί της....αλλά δε πτοούμαι!

Εχετε πάει και στο Πόρτο γερμενό βρε θηρία;Μπράβο!!!Κρύα είναι όντως αλλά η πιο τέλεια που υπάρχει!!!

Ας μη της κάνω διαφήμιση όμως και γεμίσει κόσμο....τη θέλουμε άδεια και χωρίς ξαπλώστρες:)

Πως τα πάτε με τις δουλειές;Ο αντρούλης σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...