Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα !

Πω πω ... τί ερημιά είναι αυτή ούτε 15Αύγουστος να ήταν λέμε !

Δουλεύουμε εμείς και τα ρολόγια μου φάινεται... τα παιδιά είναι στον παππού και την γιαγιά !

Μαριτάκι,

Καλά έκανες και την άφησες για λίγο ! Ξεκούραση τώρα !

Μπέμπα,

Βρε δεν την πας και σε Παιδο-Ωρλ λίγο να την δει ????? Έχει πάρει πολλές αντιβιώσεις στα καπάκια το κακόμοιρο !

Φιλιά σε όλες και καλά να περνάτε !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αν και δεν μας ξεκίνησε καλά... Έριξαν έναν καυγά μπαμπάς και κόρη πρωί πρωί και μου έχει χαλάσει τελείως η διάθεση!

Καλημέρα!

Μπέμπα τι έγινε η μικρή; Πώς είστε;

Και εμείς περάσαμε σούπερ τριήμερο και σήμερα νιώθουμε φρέσκοι και ξεκούραστοι!

Ραβάκι τι κάνετε βρε κορίτσι; Η ζουζούνα σου πως είναι;

Χτες πρώτη φορά είδα στη θάλασσα ένα κορίτσι γύρω στα 4 που είχε κυτταρίτιδα ακόμα και στη κοιλιά της...έπαθα σοκ! Και είχε και πιπίλα!!!Όλα τα καλά μαζί δηλαδή:D

Διαφημίσεις

Eμας πρωτη φορα εδεησε ο Μαριος να ερθει να κοιμηθει μαζι μας το πρωι στις 7 που δεν το κανει ποτε και κατουρηθηκε μετα απο μηνες στο κρεβατι μας και δεν ειχα προστατευτικο γαμωτο πως καθαριζει αυτο τωρα???

Γιατι τσακωθηκανε καλε? Ωραια περασατε ειδα μπραβοοοο!

Καλά... εγώ χτες έμαθα ότι ο σχοίνος είναι προς το Αλεποχώρι!Νόμιζα πως είναι ο Σχοινιάς!!!χαχαχα

Εμείς είμασταν Ψάθα κιουλτάκι σε σπίτι φίλου....πήγαμε παραλία αλλά το δικό μου μπάνιο στέφθηκε με μεγάλη αποτυχία!!!Με βλέπω τον Ιούλιο να κάνω μπάνιο και αν....χάλια μάυρα!

Η μικρή όμως το ευχαριστήθηκε!

Είχε κόσμο;Είναι ωραία εκεί;

Γιατί δεν ήθελε να πλύνει τα δόντια της και δεν συνεργαζόταν :( Και της έσπασε την κούπα της που ξεπλένει τα δόντια της μέσα στη μπανιέρα! Αυτή τρόμαξε! Εκείνη την ώρα ήρθε και το σχολικό και ήρθε το σκηνικό και έγινε εντελώς Twilight Zone!!! Ελπίζω να συνέλθει μεχρι το απόγευμα ο μπαμπάς μας και να μην έχει βγαλει τρίχες στα αυτιά και μεγάλους κυνόδοντες γιατί δεν την βλέπω καλή αυτή τη μέρα! 5 λεπτά στο σχολικό προσπαθούσα να την ηρεμήσω και να την ξεκολησω από πάνω μου!

Ωραία περάσαμε Μάρκο μου αλλά μας βγήκε ξινό χθες βράδυ (αποκορύφωμα το πρωινό)!

δεν εχεις παει στο Σχοινο? ειναι η αγαπημενη μας παραλια με τον Σ απο τοτε που ειμασταν ελευθεροι..ειναι απο την αλλη πλευρα του αλεποχωριου, αριστερα της ψαθας

ειναι μικρος κολπος αλλα πολυ γραφικος, εχει ενα μπαρακι, και κατι ουζερι μονο..αλλα πανεμορφα νερα...

γιατι ετσι με τη θαλασσα? δεν κανει με την ασθενεια να ειναι κρυα ε?

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει ποτέ. Σκέψου ότι εμένα ούτε η Ψάθα με τρελαίνει, έχω έρωτα με το Πόρτο και μόνο εκεί θέλω. Είμαι δύσκολη με τη θάλασσα...

Ναι δε κάνει με τη πάθηση μου το κρύο νερό....σκέψου έκατσα 1 λεπτό και τα δάχτυλα έγιναν πιο μπλε και από όταν κρυώνω το βραδάκι...

άστα ρε κορίτσι, με πήρε από κάτω πολύ....σκ@τ@!!!

Επιπλεον χθες ειχαμε μια ακρως επεισοδιακη βολτα στην παιδικη χαρα εμενα με χτυπησε ενας μπαμπας με την μπαλλα βολει στην σπονδυλικη στηλη με τσακισε κυριολεκτικα ευτυχως που δεν επεσε σε παιδι πανω τοσο δυνατα θα το σκοτωνε.

Επιπλεον υπαρχει ενα παιδακι στην παιδικη χαρα που σιγουρα εχει καποιο θεμα δεν μιλαει δεν μπορει να παιξει με αλλα παιδια τα χτυπαει ολα ακομα και αν τον πλησιασουν στο ενα μετρο απλα η αν του αγγιξουν κατα λαθος την μπαλα του εχει καποιο προβλημα το παιδι σιγουρα αλλα δεν ξερω τι. Εγω προετρεπα τον Μαριο να μην το απορριπτει γιατι ειναι συνεχεια μονο του και του εξηγουσα την διαφορετικοτητα του με απλα λογια και περιεργως καταλαβαινε.

Χθες επεσε η μπαλα του παιδιου στα ποδια του Μαριου και πριν καταλαβει απο που του ηρθε του επιτεθηκε το παιδακι με μπουνιες και κλωτσιες μεγαλυτερο αυτο εγω προλαβα να φωναξω μονο Μαριε προσεχε δυνατα γιατι ειχε γυρισμενη την πλατη ο Μαριος και δεν ειδε οτι του την επεφτε μεχρι να τρεξω ειχαν πιαστει με τον Μαριο να προσπαθει να απεμπλακει απο τα χερια του και το παιδακι να τον σερνει απο την μπλουζα εριξε και μια ο Μαριος για να του ξεφυγει τελικα.

Μετα προσπαθησα να του εξηγησω οτι το παιδακι δεν καταλαβαινε τι εκανε και οτι δεν ειναι κακος. Και μετα σκεφτομουν αν το χειριζομαι σωστα καθως μετα τον ξαναπλησιασε το παιδακι να παιξουν και μπηκα στη μεση για να δειχνω στο παιδακι πως θα παιξουν χωρις ξυλο και ο Μαριος ξαναπροσπαθησε και αρχισε να παιζει και ενω παιζαν ωραια με το που γυρισε την πλατη ο Μαριος τον ξαναχτυπησε το παιδακι και ο δικος μου δεν σηκωσε χερι αλλα ειχε κατσει και τον κοιταγε στα ματια θλιμενος και καλα γιατι με χτυπας παλι παιζαμε.

Δεν ξερω αν το χειριζομαι σωστα δεν θελω να τρωει ξυλο και χαιρομαι που σεβεται το παιδακι και δεν επιτιθεται ο Μαριος αλλα μηπως του περναω λαθος μηνυματα δικαιολογοντας συνεχως ? Βλεπω οτι το παιδακι θελει να παιξει και προσπαθω να μην τον κανει περα ο Μαριος οπως τα αλλα παιδια αλλα μην γινει και σκοινι κορδονι να δερνει τον δικο μου. Κανενα αλλο παιδακι δεν τον παιζει γιατι τον φοβουνται ο Μαριος δεν τον φοβαται αλλα δειχνει να απογοητευεται οταν του επιτιθεται.

καλημερα

Μαρκο .....ο μπαμπας με τη μπαλα??????? ζητησε καμια συγνωμη?

ερωτηση κρισεως? οκ το παιδακι καλως κακως με τα θεματα του

οι γονεις του που ηταν στις 2 φασεις?

Δεν έχω πάει ποτέ. Σκέψου ότι εμένα ούτε η Ψάθα με τρελαίνει, έχω έρωτα με το Πόρτο και μόνο εκεί θέλω. Είμαι δύσκολη με τη θάλασσα...

Ναι δε κάνει με τη πάθηση μου το κρύο νερό....σκέψου έκατσα 1 λεπτό και τα δάχτυλα έγιναν πιο μπλε και από όταν κρυώνω το βραδάκι...

άστα ρε κορίτσι, με πήρε από κάτω πολύ....σκ@τ@!!!

οχι ρε Μαριτακι μην σε παιρνει απο κατω, υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα απο ενα μπανιο στη θαλασσα..

Επιπλεον χθες ειχαμε μια ακρως επεισοδιακη βολτα στην παιδικη χαρα εμενα με χτυπησε ενας μπαμπας με την μπαλλα βολει στην σπονδυλικη στηλη με τσακισε κυριολεκτικα ευτυχως που δεν επεσε σε παιδι πανω τοσο δυνατα θα το σκοτωνε.

Επιπλεον υπαρχει ενα παιδακι στην παιδικη χαρα που σιγουρα εχει καποιο θεμα δεν μιλαει δεν μπορει να παιξει με αλλα παιδια τα χτυπαει ολα ακομα και αν τον πλησιασουν στο ενα μετρο απλα η αν του αγγιξουν κατα λαθος την μπαλα του εχει καποιο προβλημα το παιδι σιγουρα αλλα δεν ξερω τι. Εγω προετρεπα τον Μαριο να μην το απορριπτει γιατι ειναι συνεχεια μονο του και του εξηγουσα την διαφορετικοτητα του με απλα λογια και περιεργως καταλαβαινε.

Χθες επεσε η μπαλα του παιδιου στα ποδια του Μαριου και πριν καταλαβει απο που του ηρθε του επιτεθηκε το παιδακι με μπουνιες και κλωτσιες μεγαλυτερο αυτο εγω προλαβα να φωναξω μονο Μαριε προσεχε δυνατα γιατι ειχε γυρισμενη την πλατη ο Μαριος και δεν ειδε οτι του την επεφτε μεχρι να τρεξω ειχαν πιαστει με τον Μαριο να προσπαθει να απεμπλακει απο τα χερια του και το παιδακι να τον σερνει απο την μπλουζα εριξε και μια ο Μαριος για να του ξεφυγει τελικα.

Μετα προσπαθησα να του εξηγησω οτι το παιδακι δεν καταλαβαινε τι εκανε και οτι δεν ειναι κακος. Και μετα σκεφτομουν αν το χειριζομαι σωστα καθως μετα τον ξαναπλησιασε το παιδακι να παιξουν και μπηκα στη μεση για να δειχνω στο παιδακι πως θα παιξουν χωρις ξυλο και ο Μαριος ξαναπροσπαθησε και αρχισε να παιζει και ενω παιζαν ωραια με το που γυρισε την πλατη ο Μαριος τον ξαναχτυπησε το παιδακι και ο δικος μου δεν σηκωσε χερι αλλα ειχε κατσει και τον κοιταγε στα ματια θλιμενος και καλα γιατι με χτυπας παλι παιζαμε.

Δεν ξερω αν το χειριζομαι σωστα δεν θελω να τρωει ξυλο και χαιρομαι που σεβεται το παιδακι και δεν επιτιθεται ο Μαριος αλλα μηπως του περναω λαθος μηνυματα δικαιολογοντας συνεχως ? Βλεπω οτι το παιδακι θελει να παιξει και προσπαθω να μην τον κανει περα ο Μαριος οπως τα αλλα παιδια αλλα μην γινει και σκοινι κορδονι να δερνει τον δικο μου. Κανενα αλλο παιδακι δεν τον παιζει γιατι τον φοβουνται ο Μαριος δεν τον φοβαται αλλα δειχνει να απογοητευεται οταν του επιτιθεται.

Μαρκο μια χαρα το χειριζεσαι νομιζω...η μητερα του παιδιου πού ειναι??

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Γυρισαμε κι εμεις απο τριημερακι στο εξοχικο, με μπολικες δουλιτσες για να ετοιμαστει το σπιτι για το καλοκαιρι.

Μπανακι δεν εκανα, αδιαθετησα και μαλιστα με τρελλους πονους αυτη τη φορα, αλλα τα αγορια μου μπηκαν. μπρρρρρρρ

Γιορτασαμε και την πεμπτη μας επετειο, μαζι με το αγαπημενο μας πεθεριδιο βεβαιως..

Καλα ηταν, ξελαμπικαραμε λιγο.

Μαρκο το στρωμα εγω οταν ετυχε το καθαρισα με υγρο απορρυπαντικο και μετα εξω στον ηλιο να στεγνωσει καλα.

Μαριτακι ειναι κρυα η θαλασσα ακομα, αλλα με τη ζεστη που θα πλακωσει θα ζεστανει γρηγορα και θα ευχαριστηθεις τα μπανακια σου!

Μπεμπα η μικρη σου?

Μαραγκ πως εισαι, πηγε καλα η δουλιτσα χτες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...