Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σιγουρα ο γιατρος συμπερανε και απο την εξεταση μετ'εμποδιων, αλλα και απο τα συμπτωματα που του περιεγραψες, ελα ολα καλα θα ειναι

Ναι εχεις δικιο μαραγκακι, πρεπει κι εγω να τον παω, ολο το αμελω.

Ο μεγαλος σου εχει και στα δυο ματακια υπερμετρωπια?

Ευχομαι κι εγω να κατεβει ο βαθμος σας σιγα σιγα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

Εμείς κανονίζουμε να την πάμε εντός του μήνα που έρχεται γιατί λόγω κληρονομικότητας πρέπει να προσέξουμε για να έχει ;)

Γενικά θα είναι ο μήνας των γιατρών για μας αφού θα παμε και παιδοοδοντίατρο για τη μικρή και επιτέλους πρέπει να κάνω κι εγώ τις εξετάσεις μου :S Όλο στους άλλους ξέρω να λέω :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εμείς την έχουμε πάει όταν ήταν 14 μηνών περίπου που εκεί την κρατάγανε 4 άτομα και την πήγαμε και τον Νοέμβρη που ήταν 3, συνεργάστηκε σε όλα τέλεια χωρίς πρόβλημα .... το μόνο πρόβλημα ήταν όταν της έβαλαν κολλύριο για να μεγαλώσει η κόρα και να την εξετάσει η γιατρός....εκεί είχαμε θέμα...

Αλλά τουλάχιστον έκανε όλα τα τεστ και είναι μια χαρά!

Ποιο κολλύριο σας έδωσε τελικά μάρκο;

Ευτυχώς όλα καλά!

Μαραγκάκι είναι κληρονομικό αυτό; Έχει κάποιος από τους δυο σας;

Ξεραινόμαστε στο ύπνο αυτές τις μέρες....μόλις ξύπνησα ενώ η μικρή κοιμάται από χτες στις 10:30.

Πέμπτη κιουλτάκι θα περάσει γρήγορα βρε!:D

Μακαρι να κατεβει οντως συντομα Μαραγκακι . Η υπερμετρωπια ειναι που δεν βλεπεις καλα πολυ μακρια? Συνεργαζεται ο μικρος Μαραγκακι? Τα εχει συνηθισει φανταζομαι.

για το μικρό δε ξερω , ο μεγάλος πάντως τα δέχτηκε από την αρχή , βέβαια του μίλησα πολύ και του είπα ότι όσο πιο συχνά τα φοράει τόσο πιο γρήγορα θα τα βγάλει. Τον αφήνω κάποιες φορες χωρίς γυαλιά για να αισθάνεται πιο όμορφα [ πχ παρτυ –βολτουλες- φωτογραφίες] γιατί υπαρχουν φορές που μου λέει , μαμά δεν είμαι όμορφος με τα γυαλια .. Άσε που υπάρχουν και κάποιοι μεγάλοι ανεγκέφαλοι που όταν είμαι και με τους δυο πάνε και λένε στο μικρό « αχ τι ωραία ματια που έχεις» και στο μεγάλο τίποτα

Εκεί πληγώνομαι αφάνταστα εγώ , φαντασου το παιδί ποσο

Η υπερμετρωπια ειναι που δεν βλεπεις καθαρα κοντα, το αντιθετο της μυωπιας κατα καποιο τροπο.

Ναι Μελίνα αυτό είναι , μου έχουν πει ότι βλέπει παραπάνω από το κανονικό και έτσι κοντά θολώνει το μάτι και δε βλέπει καθαρά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!

3rwn7hgg.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Μαραγκάκι είναι κληρονομικό αυτό; Έχει κάποιος από τους δυο σας;

Δε ξέρω αν είναι κληρονομικό , δεν έχει κανένας από τους δυο μας , ο γιατρός μου είπε ότι γεννιέσαι με αυτό

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Η δικιά μου είναι στο Παίδων υποδιευθύντρια, πολύ καλή, μας έκανε και την εγχείρηση τον Δεκέμβρη...αν θες σου δίνω τηλέφωνα.....

Μαραγκάκι καλή δουλίτσα!!!

Είναι κρίμα για το παιδί έχεις απόλυτο δίκιο...και τελείως άδικο γιατί ο μεγάλος σου είναι ένας κούκλος!!! Είναι για το καλό του όμως.....

Διαφημίσεις

Η δικιά μου είναι στο Παίδων υποδιευθύντρια, πολύ καλή, μας έκανε και την εγχείρηση τον Δεκέμβρη...αν θες σου δίνω τηλέφωνα.....

Μαραγκάκι καλή δουλίτσα!!!

Είναι κρίμα για το παιδί έχεις απόλυτο δίκιο...και τελείως άδικο γιατί ο μεγάλος σου είναι ένας κούκλος!!! Είναι για το καλό του όμως.....

ευχαριστώ κοριτσάκι !!!

ναι έχεις δίκιο ! :P

σας αφηνω ....

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημερες!

Οφθαλμιατρο και οδοντιατρο θελω να τον παω κι εγω, να δω πότε..

Θα συμφωνησω απολυτα με το Μαριτακι, ο μικρος σου Μαραγγ ειναι πανεμορφος, αλλα ο μεγαλος σου ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

Μαριτακι δεν εχετε σχολειο αυτες τις μερες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κιουλτακι σου στελνω και εγω αν θες εχει φοβερη υπομονη ο συγκεκριμενος κα μια γλυκεια βοηθο που θα συνεργαστει αψογα με την δικη σου. Κηφισιας 186 ειναι το ιατρειο του. Ειναι κορυφη ο συγκεκριμενςκαι πολυ ζεστος και ανετος με τα παιδια δεν βιαζεται. Εχω και κλεισμενο ραν

τεβου στην Χρουσου που θα ακυρωσω μαλλον εγω και αυτη ειναι εξαιρετικη πιο ψυχρη λενε ομως.

Μαραγκακι ειναι αυτο το ατιμο το χρωμα που κολλανε ολοι στα ματια του μικρου μην στενοχωριεσαι κουκλια ειναικαι τα δυο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...