Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλά ντε ! Δεν σου είπε και γι αυτή την Κυριακή που είναι (υποθετικά) 3ήμερο :tongue:

Μαριτάκι,

Τί έγινε με τις εξετάσεις σου ? Τις έκανες ? Πήγες στον γιατρό ?

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά... από κέφια μμμμ τί να σας λέω -- που θα πάει... τα πρώτα 100 δεν είναι τα δύσκολα ????? :rolleyes:

Καλά βρε κυρία μου!Για αυτό τη ρώτησα...εννοεί κάθε Κυριακή και Δευτέρα;;;Τοξοτάκι βάλτο στο πρόγραμμα σε παρακαλώ ε;;;σματς!

Έκανα χτες τη πρώτη, θα κάνω τη Παρασκευή και τις άλλες δύο και ολοκλήρωσα τον κύκλο. Την άλλη βδομαδα λογικά θα παώ στο γιατρό. Θένκς ζουζούνα!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξακι Παρασκευη-Σαββατο εχουμε κανονισει διαφορα εντος και Κυριακη-Δευτερα ισως παιξει και εκτος (κανα εξοχικο μην φανταστεις)

Τι σου εκαμαν τα ζουζουνια σου και λες οτι τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα???

(με τη δουλεια τι παιζει ή να μη ρωτησω?)

Ψιτ ψιτ!!!Ούτε εμένα!!!:D

ψιτ ψιτ! Το ξερω!!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kιουλτακι σιγουρα εχετε παρει και αλλο υψος γιατι ο Μαριος ειναι στα ιδια με την Ζωη και μετρημενος προσφατα βγηκε ενα μετρο και 14μιση κιλα.

Και εμεις μια απο τα ιδια με τις κλειστες μας μετα απο εμβολια πυρετους και πολυ μοναξια αφου ο μπαμπας μας πηζει στην δουλεια. Σημερα εχω ενα σημαντικο ραντεβου ευχηθειτε μου να πανε ολα καλα γιατι προκειται για τα ματια του παιδιου μου που τελευταια κατι δεν παει καλα και εχω ανησυχησει πολυ. Κανει κατι σαν τικ ξαφνικα ολη την ημερα και τα ανοιγοκλεινει συνεχεια.

Δεν είναι τίποτα μαρκοπουλάκι...από τώρα σου λέω ότι θα σας δώσει κολλύριο τομπραντέξ!!!

Διαφημίσεις

Kιουλτακι σιγουρα εχετε παρει και αλλο υψος γιατι ο Μαριος ειναι στα ιδια με την Ζωη και μετρημενος προσφατα βγηκε ενα μετρο και 14μιση κιλα.

Και εμεις μια απο τα ιδια με τις κλειστες μας μετα απο εμβολια πυρετους και πολυ μοναξια αφου ο μπαμπας μας πηζει στην δουλεια. Σημερα εχω ενα σημαντικο ραντεβου ευχηθειτε μου να πανε ολα καλα γιατι προκειται για τα ματια του παιδιου μου που τελευταια κατι δεν παει καλα και εχω ανησυχησει πολυ. Κανει κατι σαν τικ ξαφνικα ολη την ημερα και τα ανοιγοκλεινει συνεχεια.

τι ωρα θα πατε? να σε παρω τηλεφωνο μετα..

τιποτα δεν θα ειναι δεν θυμασαι που το ειχε και ο Παναγιωτακης της Λουκομαμας?

Μήπως δε βάζατε σωστά το κολλύριο; Εμείς είχαμε το ίδιο πέρισυ, πήγαμε στην οφθαλμίατρο μας στο Παίδων, έκανε όλες τις εξετάσεις και τα τεστ και για το ανοιγόκλειμα- σαν τικ όπως το λες- μας έδωσε κολλύριο και πέρασε αμέσως!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

μπα εμενα καθολου δεν θα με χαλαγε να ηταν δικο μου!
Ψιτ ψιτ!!!Ούτε εμένα!!!:D

Πω πω !!!! Να υποψήφιες μανούλες !!!!! Με το καλό ! Αφού το θέλετε, σας το εύχομαι !!! Είναι το καλύτερο δώρο για τα πρώτα σας παιδάκια !

....

Όλα καλά θα πάνε. Μην προκαταβάλεις αρνητικά τον εαυτό σου λέμε !

Μην ξεχνάς ότι όσοι έχουν ανοιχτόχρωμα ματιά είναι και πιο ευαίσθητοι γενικά στον ήλιο κλπ. ! Τίποτα κακό δεν θα σου πει ο γιατρός !

Απογευμα θα παμε σε εναν κορυφαιο γιατρο οφθαλμιατρο τον Παικο διευθυντη του Παιδων τον αναζητουσα μερες και τελικα καταφερα να κλεισω ραντεβου μαζι του. Εχω κλεισει και στην Χρουσου για 13 Ιουνιου.

Την θεραπεια με το τομπρεξ την καναμε προσφατα το θεμα ειναι οτι δεν συνεργαζεται ο Μαριος και δεν ξερω πως θα τον εξετασει. Μακαρι να μην ειναι τιποτα γιατι βλεπω το παιδακι μου να το κανει συνεχεια και με ποναει η ψυχη μου. Ειδωμεν.

Διαφημίσεις

Καλά βρε κυρία μου!Για αυτό τη ρώτησα...εννοεί κάθε Κυριακή και Δευτέρα;;;Τοξοτάκι βάλτο στο πρόγραμμα σε παρακαλώ ε;;;σματς!

Έκανα χτες τη πρώτη, θα κάνω τη Παρασκευή και τις άλλες δύο και ολοκλήρωσα τον κύκλο. Την άλλη βδομαδα λογικά θα παώ στο γιατρό. Θένκς ζουζούνα!!!:D

Μπήκε στο πρόγραμμα Κυριακή-Δευτέρα, Κυριακή-Δευτέρα ... χα χα

Χωρίς πλάκα, να το ξέρω και να κανονιστούμε. Είμαστε πολύ κοντά άλλωστε εγώ με το Μαραγκίδιο !

Άντε Μαρίτα μου με το καλό και οι άλλες εξετάσεις να πας και στον γιατρούλη να ξε-αγχωθείς !

....

Τι σου εκαμαν τα ζουζουνια σου και λες οτι τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα???

(με τη δουλεια τι παιζει ή να μη ρωτησω?)

Τί να μου κάνουν βρε Μελίνα ???? όλο και κάτι κάνουν... τώρα τελευταία η μικρή κάθεται και κλαίει πεισματικά μόνη της όμως... χθες το απόγευμα πχ κράταγε μια μπάλα. Της λέω να παίξεις με την μπάλα, θα την χτυπάς κάτω όμως, όχι ψηλά ! Χωρίς να φωνάξω χωρίς τόνο χωρίς τπτ ! Έκλαιγε λες και της είχα σκοτώσει τον πατέρα !

....Μετα από αρκετό κλάμα κι ενώ προσπαθούσα να την συνεφέρω, της λέω "Σταμάτα να κλαις και πες μου γιατί κλαις, αλλιώς θα σε πάω στο δωμάτιό σου" και τί μου λέει "Θα τα πω όλα στον μπαμπά !!!!" :shock:

Με απειλεί κιόλας !!!! Κατάλαβες ? Είναι σκληρό καρύδι η μικρή... ελπίζω να της περάσει εκεί κάπου κοντά στα 3 (λέμε τώρα)...

...Με την δουλειά και να ρωτήσεις δεν θα ξέρω τί να απαντήσω.... "άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει, λαλεί πουλί, πέρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει " -το θυμάστε βρε ???- καμία περαιτέρω ενημέρωση. Ερχόμαστε και λέμε θα μείνουμε και σήμερα, θα φύγουμε με το σκ@τόφτυαρο ????? Είναι σπαστικό πάντως (και ψυχοφθόρο βεβαίως βεβαίως) !!!!

Μαριτακι καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσαρα μου!

Ευχαριστώ πολύ βρε ζουζούνα μου!!

Την θεραπεια με το τομπρεξ την καναμε προσφατα το θεμα ειναι οτι δεν συνεργαζεται ο Μαριος και δεν ξερω πως θα τον εξετασει. Μακαρι να μην ειναι τιποτα γιατι βλεπω το παιδακι μου να το κανει συνεχεια και με ποναει η ψυχη μου. Ειδωμεν.

Κάνατε τομπρέξ όχι τομπραντέξ ε;;Πιστεύω ότι θα σας δώσει τομπραντέξ!;)

Μπήκε στο πρόγραμμα Κυριακή-Δευτέρα, Κυριακή-Δευτέρα ... χα χα

Χωρίς πλάκα, να το ξέρω και να κανονιστούμε. Είμαστε πολύ κοντά άλλωστε εγώ με το Μαραγκίδιο !

Άντε Μαρίτα μου με το καλό και οι άλλες εξετάσεις να πας και στον γιατρούλη να ξε-αγχωθείς !

Θα το κανονίσουμε ζουζούνα μου!Εξάλλου στη γειτονιά σου θα είμαστε φαντάζομαι εκτός αν θέλετε κάπου αλλού;) Νεξτ γούικ όμως οκ;

Τί να μου κάνουν βρε Μελίνα ???? όλο και κάτι κάνουν... τώρα τελευταία η μικρή κάθεται και κλαίει πεισματικά μόνη της όμως... χθες το απόγευμα πχ κράταγε μια μπάλα. Της λέω να παίξεις με την μπάλα, θα την χτυπάς κάτω όμως, όχι ψηλά ! Χωρίς να φωνάξω χωρίς τόνο χωρίς τπτ ! Έκλαιγε λες και της είχα σκοτώσει τον πατέρα !

....Μετα από αρκετό κλάμα κι ενώ προσπαθούσα να την συνεφέρω, της λέω "Σταμάτα να κλαις και πες μου γιατί κλαις, αλλιώς θα σε πάω στο δωμάτιό σου" και τί μου λέει "Θα τα πω όλα στον μπαμπά !!!!" :shock:

Με απειλεί κιόλας !!!! Κατάλαβες ? Είναι σκληρό καρύδι η μικρή... ελπίζω να της περάσει εκεί κάπου κοντά στα 3 (λέμε τώρα)...

!

Είναι η ηλικία και ο χαρακτήρας βέβαια....μετά τα 3 θα ηρεμήσει και θα αρχίσουν άλλα!!!χαχαχα!

Εγώ λατρεύω Σεμίνα και ας μη την έχω δει ποτέ!!!Θα κάνουν καλό δίδυμο με τη δικιά μου τη Κομανέτσι!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...