Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Έχει κανά κορίτσι νέα από τη Φαίη; Ελπίζω να είναι όλα καλά κορίτσι! Αν μας διαβάζεις, γράψε μας τίποτα βρε Φαιάκο!φιλιά στο Μαράκι σου!
Η Φαιη απ'οσο ξερω (μεσω μαιλ δηλαδη) καλα ειναι, κι εγω της ειπα οτι μας εχει λειψει πολυ!
Να είναι καλά έχει σημασία και να δίνει πού και πού το στίγμα της... ίσως άρχισε τα μπάνια:shock:, λέω εγώ τώρα, και σουρτουκεύει όοοολη μέρα έξω με το γλυκό Μαράκι ! Καλά να περνάς όμορφη !!! ;)
Αρκεί να είναι καλά μωρέ η Φαίη..και όταν αισθανθεί έτοιμη να μας γράψει;)Εμάς μας λείπει πάντως!

Ειστε παλιογυναικες ομως! :lol:

Λοιπον περαν της γενικης μου τασης για αποσυρση, δεν εχω χρονο κοριτσαρες μου..

Και τωρα δηλ. στη ζουλα μπηκα λιγακι, οσο η μικρη βλεπει τβ (με το προγραμμα της hol). Αφηστε δε που ειναι και η μοναδικη μου ωρα για "ξεκουραση" ;)

Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, τα μηνυματα, τα τηλεφωνα (ΟΛΕΣ οσες πηρατε, οχι μονο οσες εχω κανει quote ;))!

Καθε αποφαση που παιρνεις στη ζωη σου εχει παραπλευρες απωλειες.. Στη συγκεκριμενη φαση τολμω να πω πως εχω λυσει το οικονομικο που προβλημα ΑΛΛΑ δεν εχω χρονο! Ας ειναι.....

Ετσι κι αλλιως οπως ειπαμε με μερικες απο εδω στο τηλ. θα βρεθουμε κιολας!

Να προσεχετε και φιλια στα βλασταρια σας!

(Και μην γραψετε αλλα για εμενα ρε, γιατι ΔΕΝ ξερω ποτε στην ευχη θα ξαναμπω να σας απαντησω :lol:)

Take care! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να είσαι καλά κοριτσάρα, αυτό έχει σημασία και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!!!Και βέβαια θα πιούμε καφεδάκι, μην αγχώνεσαι και δε μας ξεφεύγεις εύκολα, θα σε δούμε σύντομα από κοντά!!!

Χαρήκαμε που σε διαβάσαμε ρε ζουζούνα!!!

πραγματικα χαρηκαμε που σε διαβασαμε Φαιη!

το να μην εχεις χρονο, ετσι οπως ειναι τα πραγματα σημερα, καλο ειναι, και μπραβο που στρωσανε λιγο τα πραγματα!

εμεις παλι, αυτην την περιοδο, δεν εχουμε και πολλη δουλεια και δεν παλευεται η κατασταση.. αλλα ας μην παραπονιεμαι ..οσο εχω δουλεια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το μαραγκάκι επίσης που το διαβάζουμε αραιά και που...έρχεται η σειρά σου καλή μου Πειραιώτισσα;) Για να σε γνωρίσω εννοώ ε;;;

Πότε, πότε??

να με ενημερώσετε μόνο να είμαι εκεί :tongue:,Σας βλέπω ε? και εσάς που γελάτε και εσάς που …δεν γελάτε .

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Πότε, πότε??

να με ενημερώσετε μόνο να είμαι εκεί :tongue:,Σας βλέπω ε? και εσάς που γελάτε και εσάς που …δεν γελάτε .

Καλώς και αυτό το κοριτσάκι!!!

Πολύ σύντομα γλυκιά μου Πειραιώτισσα:D Να μας πεις μόνο το ωράριο σου γιατί δε το θυμάμαι και θα το κανονίσουμε!!!

Θα βρεθούμε για καφεδάκι-ποτάκι!!!Το έχουμε αφήσει στη μέση άλλωστε ε;;)

Πες εσύ μέρες και ώρες που δουλεύεις και να δούμε πως θα το βολέψουμε....

φιλιά στους άντρες σου!

Καλημέρα :)

Μελίνα τα παιδιά μας έχουν πολύ πλάκα! Στρώνει ο δικός σου χαλάει η δικιά μου χαχαχαχα... Τουλάχιστον οι 11 ώρες ήταν στεγνές;

Η δικιά μου ξύπνησε 3 φορές για να την χαΐδεψω τη νύχτα με τελευταία φορά στις 6.00!!! Και χωρίς να θέλει να πάει για τσίσα! Τουλαχιστον όμως ξύπνησε ευδιάθετη το πρωί.

Σήμερα έχω πάλι ένα κάρο τρέξιμο. Γράφτηκα και σε ένα σεμιναριο του Δήμου που είναι 3 φορές την εβδομάδα και οι δουλειές που είχα για αύριο μπήκαν στο σήμερα :S Ευτυχώς θα τις κάνω με το παπί και το καινούργιο μου κράνος (μουχαχαχα) και θα γλιτώσω χρόνο!

Ναι ναι ξυπνησε στεγνος!

Βασικα το νεο δεν ηταν οτι εκεινος κοιμηθηκε καλα, αλλα εγω!

Ο μικρος μου χτες το απογευμα ηταν μεσα στην ενεργεια, αλλα τον εκοψα κουρασμενο, με ψιλοκοκκινα ματακια, οποτε ξεκινησαμε τα μπανια 7.45 και 8.30 κοιμοταν! Τελικα αυτο το παιδι, απο τοτε που εκοψε τον μεσημεριανο, οσο πιο νωρις τον βαλω το βραδυ, τοσο καλυτερα κοιμαται!

Βεβαια ειχα κλεισει παντζουρια και κουρτινες, γιατι αν επαιρνε χαμπαρι οτι τον εβαλα για υπνο ενω ηταν ακομα μερα, ποιος με γλυτωνε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια , τι έγινε το μπεμπάκι επέστρεψε? Αύριο πιστεύω ότι θα μπει και θα μας πει νέα .

Μελίνα φαντάζομαι το 9ωρο θα γραφτεί στην ιστορία !!!

Μαρίτα δε δουλεύω Κυριακή και Δευτέρα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημέρα κοπέλες.Πώς μου είστε;

Έχει ήλιο σήμερα (μέχρι στιγμής) - χθες εβρεχε πάλι...

Φευγω το μεσημέρι για Αθηνα χωρις τη μικρη τελικά. Ελπιζω να πανε όλα καλά (για τη γιαγια και την υγεια της εννοω) και να μην επιστρεψω άρον άρον. Έχω να παω στο σπιτάκι μου πάνω από δυο μηνες. Ξερω ότι θα ξεπατωθω στις δουλειες αλλά ειμαι και χαρουμενη που θα δω τον άντρα μου λίγο παραπάνω. Θα τα ξαναπουμε την Τετάρτη. Φιλιά σε όλες και καλά να περνάτε

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

καλά να περάσεις Φωτεινή και να σου πω άσε τις δουλειές και εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο με τον αντρούλη σου , βολτουλες ,καφεδάκι και σίδερο φυσικά ;)

φιλιά και καλημέρα

όσο για τη μικρή μην ανησυχείς , η γιαγιά θα τη φροντίσει ή θα φροντίσει η μικρή τη γιαγιά:D

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...