Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

σορυ δεν εξεφρασες την αποψη σου..αυτη θα την ακουγα και θα την δεχομουν..

μιλησες εκ μερους μας οτι θα απογοητευτουμε δλδ..και οπως λεει και το Μαριτακι μακαρι να το ζησουμε και να απογοητευτουμε μετα!! τοσα χρονια δλδ τι καναμε δεν απογοητευομασταν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλτάκι,

Και 380 να μην είναι (η αρχική παίζει στα 430) θα είναι 360 έκαστο +150 ευρώ τα παραπανίσια εάν θα μένουν έως τις 18.00 συν τα αρχικά της εγγραφής...

και σκέφτομαι εγώ τώρα : δεν με "συμφέρει" άρα καλύτερα να βρω μια κοπέλα με 600-650 να κρατάει την μικρή, να είναι σπίτι και όταν κάθεται ο μεγάλος ή όταν είναι άρρωστος -αν περάσει στο προνήπιο πάντοτε λέμε- ?

ΕΕΤΑΑ θα παίξει σίγουρα αίτηση - δεν το συζητώ.... αλλά θα τρέξει το Πρόγραμμα ??? αυτή είναι η αγωνία μου, εάν θα μας δοθεί, έστω, αυτή η ευκαιρία της αίτησης...

Με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας πλέον αμφιβάλλω....

Δυστυχώς τα χαράτσια είναι πολλά και πολλά αυτά που εκκρεμούν. Εχω την εντύπωση πως τα βάζουν στην εφορία τα απλήρωτα...

Με τις πολιτικές εξελίξεις παρακολουθώ και δεν μου αρέσει όλος αυτός ο οίστορς σόνυ και ντε να μην βγούμε από το ευρώ... πολύ μας συμπονούν βρε αυτοί οι Βορειο-Ευρωπαίοι... όσο για τα υπόλοιπα, ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται... δεν τρώμε κάθε μέρα χαβιάρι... τί να λέμε τώρα...

Παντού τα ίδια ακούς... ο κόσμος έχει λαλήσει...

Καλτάκι,

Να ρωτήσω : είναι αναγκαίο δλδ να επαναλάβετε στο 6μηνο το αβγό μόνο του ???

Και τι είναι δηλαδή αυτό που είπα αν δεν είναι άποψη; Ναι, είναι η άποψή μου. Πιστεύω ότι θα απογοητευτούν όσοι πιστεύουν σε αυτή την αλλαγή. Εγώ δεν κατονόμασα ούτε εσένα ούτε κανέναν. Που ακριβώς ξέρεις αν δεν συγκαταλλέγομαι και εγώ σε αυτούς; Επειδή δεν ψήφισα ή επειδή δεν το βροντοφωνάζω; Νομίζω έχω ξαναπεί πως δεν είμαι με κανέναν τους παρά μόνο με όποιον μια δεδομένη χρονική στιγμή θεωρώ σωστό.

Από μένα, μιας και το επιθυμείς, μπορείς να το ζήσεις και να απογοητευτείς ελεύθερα! Δεν περνάει απ το χέρι μου όμως.

YqE6p2.png

IqItp3.png

σε ευχαριστω για την αδεια που μου δινεις ! χαχαχα

εντιτ: μεταξακι οχι δεν ειναι υποχρεωτικο..αλλα επειδη δεν μπορει να το δεχτει ωμο υπαρχουν και καποιοι περιορισμοι πχ.δεν μπορει να το φαει αν δεν ειναι ψημενο..σε παγωτο ή σαντιγί πχ..

αυτο θελω να ξεπερασει...

Διαφημίσεις

Ναι Γάτα μου , αυτό σκέφτομαι πλέον σοβαρά... αν δεν προηγηθεί το θαύμα της εεταα

Ωχ βρε Καλτάκι... "μανίκι" αυτό του παιδιού... τουλάχιστον όμως έχετε εντοπίσει την αλλεργία , σε τί εννοώ... Όχι άλλη ταλαιπωρία εύχομαι για την Ζωήτσα !

Εννοείς να πληρώνεις παιδικό για τον μεγάλο και γυναίκα για τη μικρή; Πάλι μια η άλλη δεν θα ναι; Πωπω 360 ευρώ το ένα... Εγώ πληρώνω 230...

culte γιατρός δεν είμαι αλλά γιατί δεν προσπαθείτε να δώσετε το παρασκεύασμα τότε, πχ παγωτό;

Πάντως δεν νομίζω πως το έκανε εμετό λόγω αλλεργίας.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εννοείς να πληρώνεις παιδικό για τον μεγάλο και γυναίκα για τη μικρή; Πάλι μια η άλλη δεν θα ναι; Πωπω 360 ευρώ το ένα... Εγώ πληρώνω 230...

το μεταξακι εννοει οτι θα πληρωνει μονο γυναικα το προνηπιο ειναι δωρεαν ε?

Ναι, εννοώ για δημόσιο προνήπιο εάν κληρωθεί/περάσει το παιδί και να έχω κοπέλα στο σπίτι (και) για την μικρή...έτσι φαίνεται να είμαι πιο κάτω στα χρήματα και πιο "ήσυχη"... από άποψη ωραρίου... :? -αν σκεφτώ ιδ. προνήπιο πάλι στα ίδια ανεβαίνω.. είναι όντως μια η άλλη Ραβάκι-

Διαφημίσεις

Λαβάκι σαφώς είναι καλύτερα να έχεις γυναίκα στο σπίτι γιατί έτσι λύνεις και το πρόβλημα ιώσεων....αλήθεια παίρνουν τόσα πολλά; 600 ευρώ το μήνα;Για τη γυναίκα σπίτι λέω...

Έχεις κάνει αιτήσεις για προνήπιο δημόσιο; Οδοντίατρο έκλεισες; Δε ξέρω αν θέλουν συμβεβλημένους με ΕΟΠΠΥ γιατί έχουμε φίλο ιδιώτη οδοντίατρο αλλά δεν είναι συμβεβλημένος. Κάνει άραγε η βεβαίωση του;

Σιγά βρε Ραβάκι μη μαλώσουμε για τα πολιτικά μεταξύ μας....ο καθένας έχει τα πιστεύω του και μπορούμε να κάνουμε μια όμορφη συζήτηση.

Εμείς δηλαδή γιατί οι πολιτικοί δεν έχουν κανέναν πιστευω.Δε βλέπεις τι κάνουν τώρα στη ΝΔ για να ανέβει το ποσοστό τους; Γελοίοι έχουν καταντήσει τελείως.....

Τα πράγματα είναι τόσο χάλια για όλους που με πιάνει τρόμος κάποιες στιγμές!

Μακάρι να γίνει το ΕΕΤΕΑ γιατί πολύς κόσμος το περιμένει πως και πως!!!

Λαβάκι σαφώς είναι καλύτερα να έχεις γυναίκα στο σπίτι γιατί έτσι λύνεις και το πρόβλημα ιώσεων....αλήθεια παίρνουν τόσα πολλά; 600 ευρώ το μήνα;Για τη γυναίκα σπίτι λέω...

Έχεις κάνει αιτήσεις για προνήπιο δημόσιο; Οδοντίατρο έκλεισες; Δε ξέρω αν θέλουν συμβεβλημένους με ΕΟΠΠΥ γιατί έχουμε φίλο ιδιώτη οδοντίατρο αλλά δεν είναι συμβεβλημένος. Κάνει άραγε η βεβαίωση του;

Θα κάνω αίτηση στο δημόσιο 01-15/06 γίνονται.. για οδοντίατρο αντιγράφω Μαριτάκι :...

Από την έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, οι ασφαλισμένοι του ψάχνουν στο διαδίκτυο για να εντοπίσουν οδοντίατρους που έχουν συμβληθεί με τον νεοσύστατο οργανισμό.

Δυστυχώς, η αναζήτησή τους είναι προς το παρόν μάταιη. Βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, όσον αφορά την οδοντιατρική περίθαλψη στα πλαίσια του ΕΟΠΥΥ.

Με βάση όσα έχουν αποφασισθεί από την κυβέρνηση, δεν θα υπάρξουν συμβεβλημένοι οδοντίατροι με τον ΕΟΠΥΥ, πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2012 (επειδή ο προσδριορισμός της ημερομηνίας έγινε προεκλογικά, αλλά και επειδή για ανάλογα θέματα στο παρελθόν υπήρξαν καθυστερήσεις, δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε την 1η Σεπτεμβρίου 2012, οριστική).

Ακόμα όμως κι όταν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να απευθυνθούν σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι με τα σημερινά δεδομένα προβλέπεται ότι οι προσφερόμενες από τους συμβεβλημένους οδοντίατρους υπηρεσίες θα περιορίζονται στην παροχή πρόληψης σε παιδιά του δημοτικού σχολείου. Δεν προβλέπονται δηλαδή εξυπηρέτηση όλων των ηλικιών, ούτε παροχή υπηρεσιών πέραν της προλήψεως.

Ακολουθεί η επίσημη, αναλυτική ενημέρωση πάνω σε αυτό το θέμα, από το μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, κ. Βασίλειο Σταθόπουλο.

το χαράτσι της ΔΕΗ μπαίνει στην εφορία , είναι σίγουρο γιατί πριν κάμποσες μέρες πήρε η μαμά μου τη ΔΕΗ του χωριού για να ρωτήσει αν έχουν κόψει το ρεύμα και της είπαν ότι χρωστάει μόνο 35 ευρώ , άρα τα υπόλοιπα μπήκαν στην εφορία

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...