Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω τί μας περιμένει !!! Αερικό, σε διαβάζω και βουρλίζει η κεφάλα μου ... όλοι στο ίδιο καζάνι...

σήμερα από τον παιδικό μου είπαν 380Χ2Χ12+500 στην αρχή για 7-5, άσχετα που εγώ αν είμαι ακόμη εδώ θα σχολάω από 07/03 στις 18.00...

ωωωωχ μάνα ....

Και εμείς απλήρωτη την έχουμε....εγώ λόγω ανεργίας μου ήρθε μηδενική και του Τ. μονο 153 ευρώ αλλά δεν την έχουμε πληρώσει γιατί έτσι θελαμε!:D

Αλήθεια αυτά που έχουμε απλήρωτα όπως πχ τη η δόση του χαρατσίου πάνε σην εφορία μας αυτόματα; Δηλαδή ξερετε αν στο ποσό που θα μας βγάλει μόλις κάνουμε τη δήλωση, είναι μέσα και τα πλήρωτα χαράτσια;

Μεταξάκι τι λεφτά είναι αυτά;;;;Δηλαδή αν εχεις 2 παιδιά και κανέναν να στα κρατάει και παίρνεις 700 ευρώ όπως είναι οι μισθοί τώρα τι κάνεις;; Κάθεσαι σπίτι σου φαντάζομαι....

Ε ρε που πάμε;;που πάμε; που έλεγε και ο Αυλωνίτης...

Ειλικρινά τους ΣΙΧΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!Αν δεν πάρουν κάτω από 10 % στις εκλογές και οι 2 τους είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

τσα! εδω ειμαι και εγω...

πηγαμε την τριτη στο ιασω να φαμε αυγο σκετο οχι σε μειγμα και το εκανε εμετο μετά απο δυο ωρες...δεν πειραζει, ας μην το φαει ποτε..μειγματα τρωμε ελευθερα πια

μαριτακι δεν καταλαβα τι θεμα εχεις με το εμβολιο? το εχουμε κανει πολυ καιρο πριν αυτο..

μεταξακι ελεος ρε δεν σου κανουν εκπτωση με 2 παιδια? ΕΕΤΑΑ δεν θα ξαναδηλωσεις φετος??

αερικο δεν σχολιαζω για την εκτακτη εισφορα..εμεις σκασαμε 3 χιλιαρικα ακατεβατα..και δεν θελαμε να τα πληρωσουμε οπως το Μαριτακι αλλα ηταν 1% ο φορος καθε μηνα..

Διαφημίσεις

Σας είπαν να ξαναδοκιμάσετε; Ή αφού έκανε εμετό σημαίνει ότι τη πειράζει; Αφού τρώει μείγματα άφοβα είστε μια χαρά, παίρνετε τις βιταμίνες σας και τρώτε και τα γλυκάκια σας;)

Αν είχε αλλεργία όμως δε θα την πειράζανε και τα μείγματα;

Φοβάμαι τις παρενέργειες μωρέ σε αυτό το εμβόλιο....το έχουμε καθυστερήση επίτηδες ενώ το ΜΜΡ δε το έχουμε κάνει καθόλου...και ουτε πρόκειται....

Κοίτα, το 1% στα 3000 είναι μεγάλο ποσόοοοοοοο!!!Δε γίνεται να μη το πληρώσεις:(

εχει αλλεργια μαριτακι απλα με το μιγμα εχει αποκτησει ανοχη ο οργανισμος της και το δεχεται...μας ειπαν να το ξαναδοκιμασουμε σε εξη μηνες ....ιδωμεν

ναι 1% ηταν πολυ..αλλα φετος δεν τους το δινω..θα τους κλεψω εγω!! :);)

Φαντάζομαι ότι το έκανε εμετό και δεν εμφάνισε αλλεργικό σοκ είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλή εξέλιξη ;) Οπότε ναι ας μην το φάει ποτέ :D

Μαριτα, χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρη, εφαγα φλασια οτι το priorix ειναι το εμβολιο mmr (ερυθρα-ιλαρα-μαγουλαδες)

Το τετραπλο - priorix tetra - απλα προστατευει και απο ανεμοβλογια.

Ισως να κανω και λαθος, θα το ψαξω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι έτσι είναι όπως τα λες...τις παρενέργειες φοβάμαι αλλά θα το κάνουμε....το μμρ δε το έχουμε κάνει καθόλου...

Να τους κλέψεις Κιουλτάκι, και βέβαια να τους κλέψεις τους κλέφτες!:D

Διαφημίσεις

Μεταξία παιδί μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΕΤΑΑ!

Είσαι εργαζόμενη και έχεις 2 παιδιά. Θα φροντίσεις να βάλεις παιδικούς με πολλές θέσεις ή με μικρό ενδιαφέρον και θα μπεις.

Παιδιά μη πιάνουμε τα οικονομικά... Τώρα θα κάνουμε τη δήλωση και αμέσως θα σκάσει το μπάμ... Ο καλός μου λέει σίγουρα 700 ευρώ. Και είμαι άνεργη ε... Αλλά πλούσια άνεργη... Α, και μετά θα έρθει και πάλι το χαράτσι... Και μετά θα έρθει το τέλος σύνδεσης στο αποχετευτικό σύστημα της πόλης που νομίζαμε πως το χει πληρώσει ο μηχανικός. Αλλά δεν...

ΟΥΦ

Βρε Μαρίτα... Τι φοβάσαι; Τον πυρετό; Εγώ προτιμώ να χω το παιδί εμβολιασμένο παρά να της κάτσει καμιά τέτοια αρρώστια... Μεγάλο θέμα και προσωπική απόφαση του κάθε γονέα τι κάνει με το παιδί του φυσικά...

Α και επι της πολιτικής, δυστυχώς και όσοι υποστηρίζουν τον Αλέξη, θα απογοητευτούν... Ξαναλέω δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε καταδικασμένοι στους κακούς πολιτικούς...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μελινάκι έτσι είναι όπως τα λες...τις παρενέργειες φοβάμαι αλλά θα το κάνουμε....το μμρ δε το έχουμε κάνει καθόλου...

Ε ναι αν κανετε το τετραπλο καλυπτετε και το τριπλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εσύ που τι ξερεις με τοση σιγουρια ραβακι οτι θα απογοητευουμε? ο μαντης τειρεσιας εισαι? ;):)

Ας μας δωθεί η ευκαιρία Παναγία μου να το ζήσουμε και θα δούμε αν θα απαγοητευτούμε!!!!Αλλά ας μας δωθεί η ευκαιρία τέλοσπάντων!!!:D

Έλεγα χτες στον Τ. ότι και να μη ψήφιζα Σύριζα τόσα χρόνια μόνο και μόνο με το πόλεμο που του κάνουν, τώρα θα τον ψήφιζα!Ό,τι πολεμάνε αυτοί σημαίνει ότι είναι καλό!!!;):)

Καλά Ειρήνη δεν πρόκειται να καθίσω να κάνω πολιτική ανάλυση, απλά εξέφρασα την άποψή μου, όπως αυτή διαμορφώθηκε ΜΕΤΑ τις εκλογές.

Δεν ξέρω για τειρεσίας, ελπίζω μάντης κακών να μην είμαι, για το καλό όλων μας...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...